از چه باطری برای x360 استفاده می کنین؟چقدر کار می ده؟

از چه باطری برای x360 استفاده می کنین؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    438
من از باطری شارژی استفاده میکنم 2700 آمپر و 2500 آمپر دقیقا روزی 3 ساعت هم بازی میکنم شایدم بیشتر البته بعضی وقتها هم بازی نمیکنم یک هفته یا بیشتر شارژ نگه میداره بعدش با چند ساعت شارژ دوباره استفاده میکنم 4 تا باطری شارژی دارم که دو تاشون هم 2500 آمپر هستش خیلی بهتر از بقیه باطری ها هستش و هم به صرفه تر

من از camelion always ready 2300 mAH استفاده میکنم.2تاشو 8000 گرفتم.تازه ما تعداد بالا برای کارامون میخریم.خیلی عالیه.بکوب بازی کنم هر 7 ساعت شارژ میکنم.

من با 2500 آمپر روزی 6 ساعت بازی میکنم خیلی بصرفه هست (فقط باتری شارژی - زندگی راحت - بازی بیشتر - هزینه کمتر)
یارانه ها برداشته شه دیگه فک نکنم هزینه ـش به صرفه باشه ها ...

دوستان این باطری هایی که معرفی می کنید دارای استاندارد RC6 هست یا کلا با هر استانداردی شد استفاده می کنید !؟

چون تو خود دفترچه 360 میگه باطری های مورد استفاده باید این استاندارد رو دارا باشن .

مرسی

من همیشه از duracel یا energizer استفاده میکردم ولی این دفعه از sony استفاده کردم و هنگامی که یک دونه از شارژ دستم خالی شده بود وقتی روی ویبره میرفت دسته خود به خود قطع میشد و وقتی باتری رو عوض کردم دوباره درست شد.
این باتریای سونی خیلی مزخرفن...)x

من همیشه از duracel یا energizer استفاده میکردم ولی این دفعه از sony استفاده کردم و هنگامی که یک دونه از شارژ دستم خالی شده بود وقتی روی ویبره میرفت دسته خود به خود قطع میشد و وقتی باتری رو عوض کردم دوباره درست شد.
این باتریای سونی خیلی مزخرفن...)x
در مورد باتري هاي سوني مشكل شما اين بوده كه شما باتري تقلبي خريديد.
كلا باتري هاي سوني رو فقط بايد از نمايندگي هاش خريد(پاناسونيك هم همينطور)چون اينايي كه توي مغازه ها ميفروشن تقلبي هستند.
همون دوراسل و energizer بهترين انتخاب هستند.

سلام خدمت دوستان عزیز
من میخواستم 4 تا باتری شارژی و شارژر با قیمت مناسب و کارکرد مناسب بگیرم.لطف کنید بگید چه مدلی بگیرم و قیمتش چنده.سپاس فراوان.

سلام خدمت دوستان عزیز
من میخواستم 4 تا باتری شارژی و شارژر با قیمت مناسب و کارکرد مناسب بگیرم.لطف کنید بگید چه مدلی بگیرم و قیمتش چنده.سپاس فراوان.
به نظر من Sony بگیر.
دقت کن که سایکل انرجی باشه و بیشتر از 2000 میلی آمپر.
مال من همین مشخصاتو داره و هر روز 3-4 ساعت یا بیشتر بازی میکنم و هر هفته 12 ساعت شارژش میکنم.
جفتش رو گرفتم 5000 تومن.

به نظر من Sony بگیر.
دقت کن که سایکل انرجی باشه و بیشتر از 2000 میلی آمپر.
مال من همین مشخصاتو داره و هر روز 3-4 ساعت یا بیشتر بازی میکنم و هر هفته 12 ساعت شارژش میکنم.
جفتش رو گرفتم 5000 تومن.
ممنون شارژرش چه قیمته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or