از چه باطری برای x360 استفاده می کنین؟چقدر کار می ده؟

از چه باطری برای x360 استفاده می کنین؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    438
البته اينكه هر كدوم از باتري ها چقدر كار ميدن به ميزان مصرف هم ربط داره!دوست من دوراسل رو 1 و نيم هفته اي تموم ميكنه ولي پسر عموي من حدود 1 ماه با دوراسل كار ميكنه!

ولی به نظر من آلکالاین از شارژی بیشتر میارزه !

یه جفت آلکالاین الان 2 تومنه ! تا خیلی هم موندگاره ! ولی شارژی به صرفه تر نیست !
مهدی از اون حرفا بود زدیا !! :d
آخه بابا یه شارژی میگیری فوقش 5 6 تومن CFL بعد 100 بار باش بازی میکنی و شارژ میکنی !!
طول عمر خوبی هم داره !!
حالا تو میخوای بری یه بار مصرف بخری 2 تومن ؟ که چی ؟

منم از اينا استفاده مي كنم:

1. صبا باتري كه ايرانيه و تازه خريدم
  2. سي اف ال:يه خورده كُلفته و سخت جا ميره.زياد هم شار نگه نمي داره.جفتي 2500 خريدمش
  3. انرژايزر: بدك نيست
  4. دوراسل: از انرژايزر بيشتر شارژ داره.ولي اصلا قابل شارژ نيست!(بهترينشون)
  5. كامليون:اين كه اينقدر كلفته كه اصلا تو دسته جا نمي شه!اشتباه كردم خريدم

bmxdahpylak97nu7kk8l.jpg

منم از اينا استفاده مي كنم:

1. صبا باتري كه ايرانيه و تازه خريدم
  2. سي اف ال:يه خورده كُلفته و سخت جا ميره.زياد هم شار نگه نمي داره.جفتي 2500 خريدمش
  3. انرژايزر: بدك نيست
  4. دوراسل: از انرژايزر بيشتر شارژ داره.ولي اصلا قابل شارژ نيست!(بهترينشون)
  5. كامليون:اين كه اينقدر كلفته كه اصلا تو دسته جا نمي شه!اشتباه كردم خريدم
دوراسل سبزهاش قابل شارژ نه اینا

من باطری خودشو با کابلش خریدم 13 تومن بعد یه ماه باطریش خراب شد میتونم باطریهای شارجی بزارم توش بعد با کابل شارژشون کنم ممنون:-s:((
الن این جملت سوالی بود؟
نه نمیتونی باتری شارجی بزاری توش که شارژ بشه ولی میتونی هیچی نزاری توش با کابل وصل کنی بازی کنی!!!:d

تو قسمتی که باطری های قلمی رو وارد دسته میکنید نوشته که فقط از باطری آلکالاین استفاده کنید منم فقط از باطری آلکالاین دوراسل استفاده میکنم و خیلی هم راضی هستم

باتری شارژی چه مارکی خوبه؟؟؟
قیمت؟
من سونی گرفتم 4 تا باتری شارژیش به همراه شارژر - اصلش رو گرفتم- از جمهوری نرسیده به پاساژ امجد- اونجا یه مغازه هست-معدن باتریه- من رو میشناخت بهم قیمت خرید 20 تومن داد- به شما 22 تومن میده:دی

ولی جدا فوق العاه عالیه سری اول 4 تاش رو گذاشتم 5 ساعتی شارژ شد تا الان 2 تاش رو انداختم نزدیک 70-60 ساعته(شاید هم بیشتر) هنوز رو خط سومی مونده و چراغهای کنترلر چشمک زن نشده!

• Like
Reactions: BehzaDG

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or