از هر کدوم دوتا برای پلی3 MW3 &MW2

B!G BOSS

کاربر سایت
Rating - 100%
24   0   0
سلام یکی از دوستانم کلوپ داشت الان جمعش کرده بازی هاش رو اینجا میزار م واسه فروش قیمت ها قیمت پایه میدید بعد به بالاترین قیمت پیشنهادی میفروشم

اینم عکساش

بازی ها تمیزه و مشکل خاصی نداره ولی نمیشه گفت مثل اکبنده ولی تمیزه وخریدار 100درصد می پسنده

اینم عکسش

هزینه پستی به عهده خریدار

viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]

MW3 ریجن 1

MW2یکیش ریجن 1 و یکیش ریجن2

آخرین ویرایش:
سلام دوستان 65 قیمت پایه هست تا یک فته تقریبا بد اون اگر بالاتر نرفت هرکسی که اول خواسته مید به اون

ریجن 3 است مدرن 3

مدرن 2 هم ریجن 1 است وهم ریجن 2

و مدرن2 قیمت پایه نداره پیشنهادی

و 4تا دستگا ÷لی 3ورپه 4 هم واسه همین کلوپ است چون تعدادشون زیاده به میرا می گم ببینم مشکلی نباشه واسه فروشش اینجا 4تا دستگاه عکساشون رو هم میدم

هارد 360 اسلیم 250 گیگ -320گیگ هر دو از روی پک براشته شده واوریجینال واکبند می باشند ایشون برای کلوپ خریده بودند که اونم زد جمع کرد واسلیم 4گیگ ها رو به یه مغازه داری فروختیم

و هارد داش هم اصلا توی دستگاه نرفته عکس هم مدیر ها بزارن چون کالا زیاده اینجا میزارم

اسپم نیستا ولی مدرن رو گرون میگی با توجه به ریجن 3 بودنش

پست اول رو شما خوندید با با ریجن 1 است نه 3 من اشتباهی تو اون یکی پستم نوشتم

---------- نوشته در 11:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:10 PM ارسال شده بود ----------

اقا از عکسشم معلومه ریجن 1است

خوب الان دیگه به اخرای معامله است

قیمت رو 65 گذاشتم پایه تعدادی خواستند و من به ترتین بهرکی پیام خصوصی داده میفروشم به این قیمت واسم هاشون رو هم میزنم

هرکی بالاتر از این داد به اون میدم خواشها دوستان ناراحت نشن دوست من این ارو خیلی گرون خریده بود ولی نمیتونه جبران کنه 100خریده بود هر کدوم از اینا رو

قیمت مد نظر من واسه بای 70 تومان است اگر کسی پیشنهاده 70 داشت بگه چون نظرم بیشتر روی 70 است

مدرن وافر 2 رو هم قیمت نداریم الان شما بگید ببینیم می صرفه میدیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or