از مدل OLED کنسول نینتندو سوئیچ رسما رونمایی شد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
شرکت Nintendo بالاخره به شایعات چند ماه اخیر پایان داد و به‌طور رسمی مدل جدید 350 دلاری سوئیچ را معرفی کرد. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

مدل OLED کنسول نینتندو سوئیچ

کنسول Nintendo Switch (OLED Model) دارای صفحه نمایشی 7 اینچی OLED و یک پایه عریض قابل تنظیم است. گفته شده کیفیت صدای این مدل در هنگام حمل بهبود یافته و همچنین حافظه داخلی کنسول جدید، 64 گیگابایت خواهد بود. علاوه بر این، مدل OLED همراه با کابل LAN عرضه می‌شود.

نینتندو از تاریخ عرضه این کنسول نیز رونمایی کرده و Nintendo Switch (OLED Model) در تاریخ 8 اکتبر (16 مهر) عرضه خواهد شد. به گفته نینتندو، طول عمر باتری مدل جدید که از تمام فهرست بازی‌های نینتندو سوئیچ پشتیبانی می‌کند، 9 ساعت خواهد بود که چیزی مشابه ورژن استاندارد است. اینطور که به‌نظر می‌رسد، بر خلاف شایعات قبلی خبری از پرفورمنس بهتر و پشتیبانی از رزولوشن 4K نیست و مدل جدید از سخت افزار سوئیچ استاندارد بهره می‌برد.

مدل جدید سوئیچ حدود دو سال بعد از Nintendo Switch Lite، در تاریخ 8 اکتبر به بازار می‌آید. نینتندو سوئیچ دو سال تمام است که چارت‌های فروش آمریکا را تصاحب کرده و با فروش 84.59 میلیونی خود تاکنون، رفته‌رفته به رکورد Wii که 101.63 میلیون واحد در سراسر جهان فروخت، نزدیک می‌شود.​

ایکس باکس سری اس ۳۰۰دلاره!!
یعنی کنسول نسل بعدی از سوییچ جدید ارزونتره!!!
خدا پدرتو بیامرزه :D :D این و یادم نبود :D:Dوالا مغزم و خر گاز نگرفته برم 350 دلار بی زبون بدم کنسول 4 سال پیش و بخرم که نهایت یک یا دو سال دیگه مهمونه ?? یه سوئیچ لایت دارم کلی حال کردم باهاش تا الان ?? به قول یه بنده خدایی پول خودشو درآورده تا الآنم زیادی کار کرده یه زلدا دیگه بیاد براش و تمام :D:D:D

آخرین ویرایش:
والا نمی دونستم معیار هزینه ساخت بازیا بر اساس گرافیکشونه. پس با این حساب احتمالا بودجه برایت اینفینیت مموری با توسعه یه نفره باید خیلی بیشتر از گاد آو وار باشه.View attachment 215926
دوما گفتین گرافیک بازیای ویتا بالا بود. والا ویتایی که من دارم صفحه ش 544p هست یعنی بهترین بازیاش حتی HDهم نیستن. گرافیکی ترین بازیشم کیلزون هست که حتی نصف دووم روی سویچ گرافیک نداره پس با منطق شما باید بودجه شوترای سویچ دو برابر بازیای ویتا باشه. مسئله بعدی اینه که سی پی یو ویتا حتی اندازه PS2 هم قدرت نداره و من که روش شبیه ساز N64 ریختم بازیا رو با 15 فریم اجرا میکرد. من اوایل که ویتا رو خریدم خیلی دوستش داشتم ولی حالا بعد چندماه استفاده واقعا می بینم ارزششو نداشت. از طراحیش گرفته که بع خاطر ترک پد پشتش که همش دست آدم بهش میخوره و بازی رو به گند میکشه تا نبود بازی و ناقص شدن اکثر بازیاش به خاطر نبود R/L2,3. شاید ویتا توی بازه بدی عرضه شد که به این مشکلات بدخورد ولی باز تری دی اس هم همون سالا اومد که موفق تر بود چون نینتندو علاوه بر دادن بازیای بزرگی مثل زلدا روی Wii و WiiU و سویچ برای 3DSهم بازیایی مثل اسمش براس و متروید و ... رو فراهم کرد ولی سونی بازیای بزرگی مثل دنبالع آنچارتد ویتا، پورت ویتای متال گیر سالید 4 و روین و بروکن و بایوشاک ویتا و... رو کنسل کرد، استودیو های ویتا از جمله بیگ بیگ ، اولوشن، گوریلا کمبریج، زیپر و لیورپول و حتی اخیرا ژاپن رو بست و به مشتریاش رو ول کرد.
دلیل اصلی شکست سونی در زمینه هندهلد تنها و تنها ضعف مدیریتی بود و بس وگرنه میتونستن پروژه کراس بای و کراس سیو رو ادامه بدن و عملا کاری که سویچ میکنه رو چندسال زودتر بکنن.
و در نهایت گفتین شاید انحصاری های سونی بیشتر باشن... 27 ساله هنوز متای 97و98و99 بین بازیای سونی ندیدیم :)
یعنی شما می گی هزینه ی ساخت بازی های الان نسبت به 20 سال پیش بیشتر نشده؟ خوب دیگه بحثی نمی مونه بهتره شما نگاهی به حالت کلی خرج های بازی های بندازید که چقدر هزینه ی ساخت بازی ها بیشتر شدن

مورد بعدی ویتا با صفحه ی 5 اینچش با همون رزولوشن dpi 220 داره که برای زمان خودش عالی بود که خوب شما مفاهیمش مشخصه بلد نیستید گرافیک بازی هاشم همون کیلزونش چه از لحاظ گرافیک چه فیزیک از بهترین بازی های موبایل الان بهتره مخصوصا فیزیک بازیش
هزینه ی ساخت انحصاری های سونی خیلی بیشتر از نینتندو هست دقیقا چون کنسول خیلی قدرمتند تری داره
همین نینتندو هم هزینه ساخت بازی های جدیدش خیلی بیشتر از قدیمی هاش هست

نینتندو هوشمندانه دو کنسول یکی کرد و الا سر همون wiiu بدجوری اونم ضرر کرد نینتندو دقیقا به خاطر هزینه ساخت بازی هاش که خیلی زیاد شده بودن این کارم کرد

• Like
Reactions: Sega_genesis
خدا پدرتو بیامرزه :D :D این و یادم نبود :D:Dوالا مغزم و خر گاز نگرفته برم 350 دلار بی زبون بدم کنسول 4 سال پیش و بخرم که نهایت یک یا دو سال دیگه مهمونه ?? یه سوئیچ لایت دارم کلی حال کردم باهاش تا الان ?? به قول یه بنده خدایی پول خودشو درآورده تا الآنم زیادی کار کرده یه زلدا دیگه بیاد براش و تمام :D:D:D
اینجا که ایرانه کنسول می خری چند سال دیگه با کلی سود پسش می گیری:D

اگه کنسولش هک بشه که قطعا برد کردی هر چند متاسفانه سلطان داستان رو دستگیر کردن و خیلی بعیده هک بشه حداقل به این زودی ها

یک نکته دیگه هم کلا حال و هوای کنسول دستی متفاوت از خانگی هست به نظرم جفتش لازمه فقط کاش رقیبش سونی هم بود کلا رقابت همیشه باعث پیشرفت می شه

ای کاش سونی دوباره به بازار کنسول دستی برگرده،نینتندو سوییچ خوبه ولی کیفیت ساخت محصولات سونی مثل psp,psvita یه دنیایی دیگه بودن،مهمتر انحصاری های سونی خیلی بیشتر از نینتندو با روحیات من سازگارن،حتی مایکروسافتم بیاد تو این بازار خیلی بهتر از نینتندوعه!

ای کاش سونی دوباره به بازار کنسول دستی برگرده،نینتندو سوییچ خوبه ولی کیفیت ساخت محصولات سونی مثل psp,psvita یه دنیایی دیگه بودن،مهمتر انحصاری های سونی خیلی بیشتر از نینتندو با روحیات من سازگارن،حتی مایکروسافتم بیاد تو این بازار خیلی بهتر از نینتندوعه!
همون بهتر بره برنگرده این سونی دل من سره ویتا بدجوری خونه...!! هنوز نفهمیدم چرا ویتا خریدم...!!! خدا وکیلی ساپورتی که از psp داشت من خر شدم ویتا خریدم..!!! الان همین سوئیچ که من دارم وحشتناک ساپورت داره..!! با اینکه از نظر گرافیک و خیلی مسائل ضعیف تره ولی یه سری بازی داره که انحصاریه و اصلا نمیتونی کنسول و بزاری زمین...!!!!! ولی ویتا...!!! نگم برات که اسمش میاد میخوام سرم و بزنم به دیوار..!!!! 3 سال داشتم دریغ از یه بازی انحصاری جدید والا یه psp ریغو با اون گرافیک 3 تا God of war و متال گیر و چی و چی داشت..!! یه پاتا پون داشت یعنی قیامت بود خداوکیلی

سونی پلتفرم دومش خیلی وقته VR ـه... بعیده به این زودی ها به فکر پلتفرم سومی چیزی بیفته

===

ادیت: البته چرا افتادن :دی چند وقت پیش خودشون گفتن میخوان وارد پلتفرم گوشی های هوشمند شن، که یعنی باید بیفتن دنبال پلتفرم چهارم :دی

images
همون بهتر بره برنگرده این سونی دل من سره ویتا بدجوری خونه ... !! هنوز نفهمیدم چرا ویتا خریدم ... !!! خدا وکیلی ساپورتی که از psp من خراب شدم ویتا خریدم .. !!! الان همین سوئیچ که دارم وحشتناک ساپورت داره .. !! با اینکه از نظر گرافیک و خیلی مسائل ضعیف تره ولی یه سری بازی داره که انحصاریه و کاملا نمیتونی کنسول و بزاری زمین ... !!!!! ولی ویتا ... !!! نگم برات که اسمش میاد میخوام سرم و بزنم به دیوار .. !!!! 3 سال داشتم دریغ از یه بازی انحصاری جدید والا یه psp ریغو با اون گرافیک 3 تا God of war و متال گیر و چی و چی داشت .. !! یه پاتا پون داشت یعنی قیامت بود خداوکیلی

مگه psp ریغو بود؟

131588_0_(1)_xg.jpg

Psp اولین نسل ۷ لانچر سال ۲۰۰۴ شد
همون سال ds هم لانچر شد
Psp قویترین کنسول دستی کل صنعت گیم تا اون تاریخ بودجه

images

میشه گفت psp یه ps2 پرتابل شده بود
و ds یه super nintendo مدرن پرتابل شده بود

👈 همین psp قدیمی سال ۲۰۰۴ اومده
کلی بازی مثلاً شوتر خوب اول شخص و سوم شخص داره مثل کالاف دیوتی ، مدال افتخار و ......

بعد nintendo 3ds و nintendo switch نسل ۸ حتی یه نسخه رسمی شوتر مثل کالاف دیوتی و مدال افتخار و ..... ندارن

یا psp چند نسخه سایلنت هیل ، متالگیر ، گاست ریکون ، army two ، دانته و ..... خیلی بازیا توپ زیاد داره

91wwYxnJQlL._SL1500_.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: CAP\MortezA63
مگه psp ریغو بود؟

131588_0_(1)_xg.jpg

Psp اولین نسل ۷ لانچر سال ۲۰۰۴ شد
همون سال ds هم لانچر شد
Psp قویترین کنسول دستی کل صنعت گیم تا اون تاریخ بودجه

images

میشه گفت psp یه ps2 پرتابل شده بود
و ds یه super nintendo مدرن پرتابل شده بود

👈 همین psp قدیمی سال ۲۰۰۴ اومده
کلی بازی مثلاً شوتر خوب اول شخص و سوم شخص داره مثل کالاف دیوتی ، مدال افتخار و ......

بعد nintendo 3ds و nintendo switch نسل ۸ حتی یه نسخه رسمی شوتر مثل کالاف دیوتی و مدال افتخار و ..... ندارن

یا psp چند نسخه سایلنت هیل ، متالگیر ، گاست ریکون ، army two ، دانته و ..... خیلی بازیا توپ زیاد داره

91wwYxnJQlL._SL1500_.jpg
داداش داستان حسین کرد شبستری نوشتی دو ساعت :D :Dبقیه پست من و بخون ببین من چه طرفداری از PSP کردم...!!! در ضمن منظورم از ریغو همون ضعیف بودن جسه ی کنسول PSP رو گفتم وگرنه همین الان از خود PS5 بیشتر انحصاری داره:Dالبته تا الان تا این لحظه منظورم ست.(الان طرفداهای سونی سنتر شلوار مارو پرچم میکنن :D :D)

آخرین ویرایش:
داداش داستان حسین کرد شبستری نوشتی دو ساعت :D :Dبقیه پست من و بخون ببین من چه طرفداری از PSP کردم...!!! در ضمن منظورم از ریغو همون ضعیف بودن جسه ی کنسول PSP رو گفتم وگرنه همین الان از خود PS5 بیشتر انحصاری داره:Dالبته تا الان تا این لحظه منظورم ست.(الان طرفداهای سونی سنتر شلوار مارو پرچم میکنن :D :D)

😁😁🌹

Psp شاهکاریه که میشه روز ها ازش تعریف کرد
یه انقلاب تمام معنا تو کل دوران کنسول ها دستی بود

از نظر سخت افزار بگیر ، تا از نظر صفحه نمایش ، هیکل و اندازه کنسول ، استفاده از دیسک ، گرافیک ، متصل به شبکه اینترنت و استور psn ، مدیا پلیر بودن و ...........

جسه کوچیک و چیزی نداشت زمان خودش اتفاقا غولی بود 😁

220px-Resistance-RetributionPSPNACover.jpg

از نظر بازی که بی‌نظیر بود و هست
و تا الان بهترین کنسول دستی دنیاست از نظر بازی 😍😍
خود پلی ۴ هم آنقدر بازی نداره 😁

کنسول nintendo نسل گیم بوی در کنار psp

%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C_34gt.jpeg

آخرین ویرایش:
ترول رو فید نکن داداچ :-"
تو هرچی بگی ایشون تا فردا از فلان و بهمان حرف میزنه :-".

• Smile
Reactions: CAP\MortezA63
شاید به خاطر بازار بد قطعاته که این حرکتو زده
حالا عرضه بشه دوستان بازش میکنن اگر دیدین چیپ ها عوض شده یعنی تولیدشون و نوع برندشون شاید بشه یک دلیل منطقی دونست که یک چنین کنسولی در چنین زمانی عرضه بشه
شایدم ال سی دی دیگه پیدا نمیشه خخخخ
به طور کلی ازون کاراست عرضه این کنسول

شایعه ها درست بودن...سویچ پرو در کار بوده...چند تا دولوپر هم کیت هاشو داشتن...اما بخاطر مشکل تولید چیپ...نینتندو سویچ پرو رو نساخت و احتمالا اخر ۲۰۲۲ عرضه بشه

Screenshot_20210930-101632_Twitter.jpg

نینتندو همچنان در حال تکذیب کردن

Screenshot_20210930-102747_Twitter.jpg

آخرین ویرایش:
شایعه ها درست بودن...سویچ پرو در کار بوده...چند تا دولوپر هم کیت هاشو داشتن...اما بخاطر مشکل تولید چیپ...نینتندو سویچ پرو رو نساخت و احتمالا اخر ۲۰۲۲ عرضه بشه

View attachment 226637

نینتندو همچنان در حال تکذیب کردن

View attachment 226640

قطعیه که برای ورژن Pro برنامه دارن، ولی خب اگر الان اعلام کنن اتفاقی که می افته اینه که مدل OLED فروش نمیره چون خیلی ها صبر میکنن تا سال آینده مدل جدیدتر رو بگیرن!

اگه نینتندوی فعلی بخواد تا آخر نسل با همین سخت افزار طی کنه عملا میشه همون دوران Wii U مرحوم، که اصلا سرش رو بلند نکرد ببین رقبا دارن چی کار میکنن و الکی الکی محکوم به شکست شد.

• Like
Reactions: Adam
قطعیه که برای ورژن Pro برنامه دارن، ولی خب اگر الان اعلام کنن اتفاقی که می افته اینه که مدل OLED فروش نمیره چون خیلی ها صبر میکنن تا سال آینده مدل جدیدتر رو بگیرن!

اگه نینتندوی فعلی بخواد تا آخر نسل با همین سخت افزار طی کنه عملا میشه همون دوران Wii U مرحوم، که اصلا سرش رو بلند نکرد ببین رقبا دارن چی کار میکنن و الکی الکی محکوم به شکست شد.
سوییچ الان بیشتر از ۹۰ملیون فروخته،wiiu کلا ۱۵ملیون فروخت،مقایسشون اشتباهه

• Like
Reactions: mobile1199

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or