از مدل OLED کنسول نینتندو سوئیچ رسما رونمایی شد

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
شرکت Nintendo بالاخره به شایعات چند ماه اخیر پایان داد و به‌طور رسمی مدل جدید 350 دلاری سوئیچ را معرفی کرد. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

مدل OLED کنسول نینتندو سوئیچ

کنسول Nintendo Switch (OLED Model) دارای صفحه نمایشی 7 اینچی OLED و یک پایه عریض قابل تنظیم است. گفته شده کیفیت صدای این مدل در هنگام حمل بهبود یافته و همچنین حافظه داخلی کنسول جدید، 64 گیگابایت خواهد بود. علاوه بر این، مدل OLED همراه با کابل LAN عرضه می‌شود.

نینتندو از تاریخ عرضه این کنسول نیز رونمایی کرده و Nintendo Switch (OLED Model) در تاریخ 8 اکتبر (16 مهر) عرضه خواهد شد. به گفته نینتندو، طول عمر باتری مدل جدید که از تمام فهرست بازی‌های نینتندو سوئیچ پشتیبانی می‌کند، 9 ساعت خواهد بود که چیزی مشابه ورژن استاندارد است. اینطور که به‌نظر می‌رسد، بر خلاف شایعات قبلی خبری از پرفورمنس بهتر و پشتیبانی از رزولوشن 4K نیست و مدل جدید از سخت افزار سوئیچ استاندارد بهره می‌برد.

مدل جدید سوئیچ حدود دو سال بعد از Nintendo Switch Lite، در تاریخ 8 اکتبر به بازار می‌آید. نینتندو سوئیچ دو سال تمام است که چارت‌های فروش آمریکا را تصاحب کرده و با فروش 84.59 میلیونی خود تاکنون، رفته‌رفته به رکورد Wii که 101.63 میلیون واحد در سراسر جهان فروخت، نزدیک می‌شود.​

رنگ سفیدشو دوست دارم مخصوصا حاشیه کمش خوب شده
واقعا نینتندو به oled نیاز داشت با اون بازی های رنگارنگی که داره
قطعا روی باتری هم تاثیر خوبی میزاره

• Like
Reactions: mr-game&watch
من یک اشتباهی کردم دو سال پیش در گوگل سرچ‌زدم مدل بعدی سوییچ یا سوییچ پرو‌‌ این اواخر مینامیدنش .روز‌گارم سیاه بود تا همین الان،?از بس تو یوتوب و اخبار گوگل اخبار فیک و زرد دیدم حالم بهم خورد. خوبه حداقل بالای۱۰۰۰تا ویدیو در یوتوب‌فقط ساختن برای اخبار سوییچی که دروغ بود. این واقعا عجیبه . اولا من خودم سوییچ‌دارم با کلی بازی و همیشه روی‌صفحه نمایش تلویزیون زلدا بازی کردم و بندرت در هندهلد مود بازی کردم .
نینتندو سوییچ الان موقعشه که از لحاظ سخت افزاری سوداور باشه برای نینتندو و باید حداقل ده میلیون کنسول سوییچ‌قدیمی موقع عرضه زلدای بعدی بفروشه چرا بره سخت افزار مدرن گرون قیمت بسازه؟؟ اصلا روی شش اینچ هفت اینچ ‌‌‌‌‌‌‌چر ا باید ۴کا پیاده سازی بشه ؟؟؟ اینجا معلوم بود که خیلی ها نانسنس میگن !!!اخه توی این ابعاد تراکم پیکسلی اینقدر میره بالا فقط افزایش مصرف باطری رو‌به همراه داره و در جاهایی حتی کاهش کیفیت ‌.

وبعدش من نمیرم ۵۰۰دلار بدم کنسول هندهلد میرم کنسول نکست جن با توان وحشتناک‌بالا میگیرم. این اخبارها خیلی اش اشتباه و کذب بود و مشخص هم بود دروغن . برای دستگاه جدید هم هیچ‌نظری براش ندارم چون من حتی از سال پیش هم به دوستام‌‌میگفتم من فقط میخوا زلدایbotw بعدی‌رو با اسکای وارد بازی کنم برام مهم نیست تا زمانی که اون بازی ها روی همین سوییچ‌من عرضه میشن راضی هستم که خوشبختانه هم میشن .

اینا همه میشه درس و‌تجربه همین الان داشتم با دوستم اقا امیر amirpxpاز بچه های خوب فروم‌ تلفنی صحبت میکردم اقا این میشه نتیجه پخش شایعه زودتر از موعد مقرر چون وقتی پخش شد اینترنت پر ادم بیکاره و حاشیه ساز میرن یک داستانی و یک‌غولی ازش میسازن هفت خان که رستم فرار میکنه میبیندش . برای بازی ها هم همینطور باید بزارن نزدیک لانچ معرفی کنن نشه داستان the last of us 2.
نود درصد این شایعات از بیکاری و اخبار کذب فضای مجازی نشات میگیره وقتی بازی های بزرگ‌میان چند سال قبل از عرضه معرفی میشن این میشه نتیجه شون ! یک عده میان میشینن و از تخیلات شون استفاده میکنن و‌ چند سال داستان میسازن برای محصول بعد اخر های نزدیک عرضه که هم یکی دو بار محصول تاریخ ریلیزش جابجا شد همسر های کارمندها میان میگن شوهر هامون نمیان خونه بهشون‌ظلم‌میشه و شورش میشه بعد شرکت میگه اضافه کاری میدیم به کارمندها که ظلم نکنیم بهشون ساعت کار رو درست میکنیم‌ بعدش نزدیک لانچ‌یک بیمار میاد یا بازی رو اسپویل میکنه یا هک‌میکنن یا هر چی‌میشه اخر سایبرپانک‌۲۰۷۷ یا میشه قضیه tlou2که‌همش لو رفت .

صفحه نمایشگر ۴کا۶۰هرتز روی باطری؟؟اخه یکی نبود به این بابا ها بگه عمو جان‌نمایشگر ۴کا بارفرش ۶۰هرتز نمیتونه روی‌باطری هندهلد گیمینگ جواب بده لپتاب گیمینیگ‌ چند هزار دلاری باطریش یک ساعت جواب میده چیپ انویدیا هر چقدر هم کم مصرف باشه و بهینه بازم اینا انتظارت بیجایی هست ما روی ۷۲۰پی بزور پنج ساعت میگیریم. همین الان من خودم با مدل جدید روی زدلدا با نور صفحه هشتاد درصد پنج ساعت و خورده ای گرفتم تازه وافای خاموش‌و نور صد هم‌نه .اخه یکم باید این داستان سازی ها رو تمام‌کنن که هیچ‌ وقت تمام نمیشوند متاسفانه ‌

آخرین ویرایش:
خب خدا را شکر به خیر گذشت برای کسی که سوییچ معمولی داره فکر نکنم ارزش اپگرید کردن داشته باشه :D
سلام حقیقتاش اگر قوی‌تر هم‌بود زیاد ارزش ارتقا نداشت چون‌میومدن قیمت میزدن ۳۰میلیون . اصل کار زلدا قسمت دومه اونم اون چیزی که نشون دادن گرافیک همین سوویچ‌خودمون بود پس تمامه .

نینتندو تایید کرده که این ورژن اولد:

- cpu جدید نداره و رم هم تغییری نکرده

- دستگاه های اولد میتونن از داک های سویچ های معمولی استفاده کنند و برعکس (یعنی مدل اولد هم روی داکهای سوییچ معمولی کار میکنه)

- سیستم بلوتوث تغییر نکرده (هدفونهارو ساپورت نمیکنه مثل مدل معمولی)

-سیستم صوتی تغییر نکرده

خوب این DPI ش خیلی فاجعه می شه که 7 اینچ 720P
خیلی هم تفاوت زیادی نمیکنه:

سمت راست سوییچ فعلی----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- سمت چپ نسخه آینده
Switch.JPG Switch Pro.JPG

با این PPI فاصله کنسول تا چشم ها اگه 2-3 سانت بیشتر بشه دقیقا همون خروجی میده، به لطف oled شاید حتی خروجی بهتر هم بنظر برسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or