از خاک تا افلاک

من موندما بین این همه بازی بزرگ چرااین بازی این همه معروف شده ! PS3 که نداریم ! ولی فکر نکنم یه بازی ارکید چنین شانسی داشته باشه
چون بازیش نکردی همچین حسی داری! آره عزیز! چه شانسی دقیقا متوجه نشدم راجب چی صحبت میکنی؟! اگه منظورت بردن جوایز که من چیزی نمیتونم بگم چون خودت شاهد بودی!
شما هم اگه عینک فن بازی رو از چشت برداری خیلی از حقایق برات روشن میشه understand?

من موندما بین این همه بازی بزرگ چرااین بازی این همه معروف شده ! PS3 که نداریم ! ولی فکر نکنم یه بازی ارکید چنین شانسی داشته باشه

یعنی حسین , وحشتناک بهت پیشنهاد میکنم بازیش کنی ! شده باشه اون PC‏ با اون X360 رو بفروش , :دی برو اینو بازی کن ! :دی :دی

من بازیو دیروز از psn دانلود کردم یه 20 دقیقه فلن بازی کردم قشنگ بود برم جلوتر ببینم چجوریاست .
راستی بازی طوری هست که بشه داستانو فهمید گیجت نمیکنه؟؟!!

بازیرو تموم کردم فوق العاده بود اصلا حس عجیبی داشت به ادم آرامش میده
من تا حدودی از داستان بازی فهمیدم ولی با این مقاله بهتر فهمیدم داستان از چه قراره.
به همه پیشنهاد میکنم ، تا خودت بازی نکنی نمیفهمی چیه با دیدن نمیشه گفت بازی قشنگیه یا نه.

بازیرو تموم کردم فوق العاده بود اصلا حس عجیبی داشت به ادم آرامش میده
من تا حدودی از داستان بازی فهمیدم ولی با این مقاله بهتر فهمیدم داستان از چه قراره.
به همه پیشنهاد میکنم ، تا خودت بازی نکنی نمیفهمی چیه با دیدن نمیشه گفت بازی قشنگیه یا نه.

دقیقا منظور و هدفم همین بود , محمد جان !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or