از باندل های PS4 عنوان Batman Arkham Knight رونمایی شد

M.S.A.A

کاربر سایت
شرکت سونی از باندل های PlayStation 4 عنوان Batman Arkham Knight رونمایی کرده است.

2hr6cpt7ghtj1hm876t1.jpg

قیمت اولین باندل، که به صورت محدود عرضه می گردد، 449.99 دلار اعلام شده است و شامل یک PlayStation 4 خاکستری با طرحی از عنوان Batman Arkham Knight، یک کنترلر خاکستری PS4 و یک نسخه از عنوان Batman Arkham Knight است.

همچنین سونی یک باندل استاندارد از این عنوان عرضه خواهد کرد که قیمت آن 399.99 دلار خواهد بود و شامل یک PlayStation 4 و کنترلر معمولی به همراه یک نسخه از Batman Arkham Knight است.

علاوه بر این، سونی اعلام کرده است که محتوای قابل دانلودی برای نسخه PS4 پیش از سایر پلتفرم های این بازی عرضه خواهد شد و شامل یک سری ماموریت جدید و Skinهایی برای بتمن و بتموبیل است.

این باندل ها در تاریخ 23 ژوئن در دسترس خواهند بود.

تصاویری دیگر از این باندل ها :

آخرین ویرایش:
بزار یه چیزی بگم تا آروم شی
قصد دارم باندل مشکی بگیرم که در حقیقت سادست و اگه امکانش بود بعدا به این شکل در میارم
batman_ps4_465067.jpg
حقیقتش از نقره ای خوشم نمیاد البته جعبش خیلی قشنگه!

من که اروم نمیشم چون واقعا خوشگله :دی البته این خیلی مهم نیست هنوز! نکنه یه وقت نسخه limited edition رو فراموش کردی ؟ :دی اونی که توش فیگور بتمن هست :دی
باندل سادش رو بگیری خوبیش اینه هم خود کنسول رنگ مشکیش قشنگه و هم با قیمت خود کنسول میتونی بتمن هم بازی کنی :دی
نقره ایش انصافا طرح فوق العاده ای داره ولی رنگش بعد رو اعصابه :|
اگه جعبش فروشیه من خریدارم :دی

عالیه, بهتر از این نمیشه:x
من طرح رو Invert کردم واقعاً بیشتر خوشم اومد نمی دونم بقیه چطورن:دی البته با Paint هست و رزولوشن کم و بی کیفیته:دی بد هم کراپ کردم ولی دم دستیه دیگه ایده کلی رو می گیرید:دی
1f168934f56feab1ffc2014f41cc965fdc963276.jpg
نه ظاهرا بهتر ازینا هم میشه.:bighug:

من 10 تا طرح از روش زدم هیچکدومش به قشنگی این در نیومد . زمینه خاکستری مشکی هم اصلا جالبش نمیکنه . حتی ارزش آپ کردن هم نداشت که بزارم . واقعا حرف نداره جدا از اینکه حس نوستالژی PS1 هم داره خود کنسول

Batman-Arkham-Knight_2015_03-31-15_011.jpg

آخرین ویرایش:
باندل خیلی سریع رفت در صدر لیست فروش آمازون! :دی
باید یه بار دیگه این جمله تکراری رو بگم که آمار آمازون لزوماً چیز خاصی رو نشون نمیده و قرار نیست همیشه با آمارهای فروش بقیه جاها مشترک باشه، ولی به هر حال جزو معدود جاهایی هست که آدم میتونه یه شکل و شمایل حدودی از فروش چیزهای مختلف رو ببینه. خیلی به ندرت پیش میاد که یه کنسول رتبه اول اونجا رو داشته باشه و اکثر اوقات 2،3 رتبه اول برای کارت های PSN یا بازی ها هستن، ولی الآن این باندل اول هست و نشون میده که ملت خیلی باهاش حال کردن. :دی
به نظر خودم هم طراحی فوق العاده ای داره و اگه فرنگ بودم و کنسول نداشتم میخریدمش، فقط دوست داشتم اون عبارت Batman: Arkham Knight از روش حذف بشه. کلاً با چیزهایی که روشون پسوند و شماره و ... داره مشکل دارم و دوست دارم یا هیچ اسمی نباشه یا فقط اسم اصلی (اینجا Batman) باشه. :دی

باندل خیلی سریع رفت در صدر لیست فروش آمازون! :دی
باید یه بار دیگه این جمله تکراری رو بگم که آمار آمازون لزوماً چیز خاصی رو نشون نمیده و قرار نیست همیشه با آمارهای فروش بقیه جاها مشترک باشه، ولی به هر حال جزو معدود جاهایی هست که آدم میتونه یه شکل و شمایل حدودی از فروش چیزهای مختلف رو ببینه. خیلی به ندرت پیش میاد که یه کنسول رتبه اول اونجا رو داشته باشه و اکثر اوقات 2،3 رتبه اول برای کارت های PSN یا بازی ها هستن، ولی الآن این باندل اول هست و نشون میده که ملت خیلی باهاش حال کردن. :دی
به نظر خودم هم طراحی فوق العاده ای داره و اگه فرنگ بودم و کنسول نداشتم میخریدمش، فقط دوست داشتم اون عبارت Batman: Arkham Knight از روش حذف بشه. کلاً با چیزهایی که روشون پسوند و شماره و ... داره مشکل دارم و دوست دارم یا هیچ اسمی نباشه یا فقط اسم اصلی (اینجا Batman) باشه. :دی
البته در در حال حاضر حرفت صادقه ، چون اولین بتمنه که روش میاد (غیر کالکشن) میتونست اینطور باشه . ولی دلیل اصلیش تنوع باندل بازیها در آیندست ، بخاطر اینکه مشتریها (غیر از فنهای بازی) راحت متوجه باندلی که دارن میخرن بشن . اونجا مثل ایران نیست که باندل تکوتوک باشه . فروشگاهاشون خیلی تنوع دارن . ولی این نام تو چشمم نیست و بیشتر لوگو به چشم میاد .

فقط دوست داشتم اون عبارت Batman: Arkham Knight از روش حذف بشه. کلاً با چیزهایی که روشون پسوند و شماره و ... داره مشکل دارم و دوست دارم یا هیچ اسمی نباشه یا فقط اسم اصلی (اینجا Batman) باشه. :biggrin1:

روی ان قسمت روزنامه بچسبون!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or