از باندل های PS4 عنوان Batman Arkham Knight رونمایی شد

M.S.A.A

کاربر سایت
شرکت سونی از باندل های PlayStation 4 عنوان Batman Arkham Knight رونمایی کرده است.

2hr6cpt7ghtj1hm876t1.jpg

قیمت اولین باندل، که به صورت محدود عرضه می گردد، 449.99 دلار اعلام شده است و شامل یک PlayStation 4 خاکستری با طرحی از عنوان Batman Arkham Knight، یک کنترلر خاکستری PS4 و یک نسخه از عنوان Batman Arkham Knight است.

همچنین سونی یک باندل استاندارد از این عنوان عرضه خواهد کرد که قیمت آن 399.99 دلار خواهد بود و شامل یک PlayStation 4 و کنترلر معمولی به همراه یک نسخه از Batman Arkham Knight است.

علاوه بر این، سونی اعلام کرده است که محتوای قابل دانلودی برای نسخه PS4 پیش از سایر پلتفرم های این بازی عرضه خواهد شد و شامل یک سری ماموریت جدید و Skinهایی برای بتمن و بتموبیل است.

این باندل ها در تاریخ 23 ژوئن در دسترس خواهند بود.

تصاویری دیگر از این باندل ها :

آخرین ویرایش:
با اینکه می دونم وقتی بخوام این رو بخرم باید شلوار کردی بپوشم و برم پیش فروشنده ولی خب ارزشش رو داره کنسولی که چند سال قراره دستت بمونه این شکلی باشه.

عشق است بتمن.

به نظر من باید طرح روی کنسول رو می بردن توی فتوشاپ یه Ctrl+I می زدن اون موقع خیلی خیلی خوب می شد. کنترل مشکی هم ترجیح می دادم:دی البته احتمالاً این کار رو نکردن تا کنسول متفاوت شه ولی خب می شد از سورمئی هم استفاده کرد.

وحشتناک زیباسسسسست!!! ساده و پرابهت مثل خود کنسول!

بعد باکس شات گاد او وار 3 (از لحاظ سادگی و ابهت) این دومین مورد بود که منو برد تو کف البته با این تفاوت که کنسول دارمو باید حسرت اینو بخورم :(:d

من طرح رو Invert کردم واقعاً بیشتر خوشم اومد نمی دونم بقیه چطورن:دی البته با Paint هست و رزولوشن کم و بی کیفیته:دی بد هم کراپ کردم ولی دم دستیه دیگه ایده کلی رو می گیرید:دی
1f168934f56feab1ffc2014f41cc965fdc963276.jpg

همه دنیا عاشق کنترلرش شدن :d فردا پس فردا امضا جمع می کنن که کنترلر اینو جدا برای فروش بذارید :d

همه دنیا عاشقش بشن :d من از تناسبش با سری بتمن هیچ خووشم نیومد! طرحی که فرهود گذاشته اگه به همون ترکیب رنگ باشه خیلی بهتره :d

اره :( حیف شد :((
البته مهم بازیشه خیلی هم چیزی رو از دست نمیدم
بزار یه چیزی بگم تا آروم شی
قصد دارم باندل مشکی این طرح بگیرم که در حقیقت سادست و اگه امکانش بود بعدا به این شکل کلاسیک در میارم
batman_ps4_465067.jpg
از نقره ای خوشم نمیاد البته جعبش خیلی قشنگه!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or