اروپایی‌ها به جای اسنک، بازی PS3 می‌برند

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
042.jpg

به گزارش Stuff.tv، دو شرکت Universal Pictures و Sony با همکاری یکدیگر شروع به ساخت و منتشر کردن یک سری از ماشین‌های Vending در سراسر اروپا کرده‌اند. منتها تفاوت این‌ماشین‌ها با نوع معمولی خود در این است که از این دستگاه، DVD، Blue ray، فیلم و البته بازی‌های PS3 بیرون می‌اید.

فیلم‌های جدید مثل Hellboy 2 و Mama Mia در این ماشین‌ها قرار دارد و همچنین بر روی این ماشین‌ها یک صفحه نمایش قرار دارد که شما می‌توامید قبل از خرید تریلر‌های متفاوت، انها را تماشا کنید. همچنین امکانات دیجیتالی فراوانی از قبیل MP3 و MP4 نیز در این دستگاه تعبیه شده است.

آخرین ویرایش:
حالا ربطش به استیک گوشت چیه ؟ :) مگه vending machine استیک هم بیرون میده ؟
این دستگاه اصلا ربطی به شانس و این چیزا نداره و باید قیمت اصلی اون چیزی که میخواید بخرید رو بپردازید نه این که 1 پوند بندازی توش blu-ray تحویلتون بده
در ضمن کجای اروپا واحد پولشون دلار ‍ه ؟ :دی

مگه vending machine استیک هم بیرون میده ؟
اتفاقا کار اصلی این ارائه ساندویچ و اسنک به مشتریانه. در مرحله دوم نوشیدنی و گاهی اوقات هم روزنامه و سیگار.( البته توی اکثر کشور‌ها توزیع نوشیدنی الکلی از این طریق ممنوعه).

اتفاقا کار اصلی این ارائه ساندویچ و اسنک به مشتریانه. در مرحله دوم نوشیدنی و گاهی اوقات هم روزنامه و سیگار.( البته توی اکثر کشور‌ها توزیع نوشیدنی الکلی از این طریق ممنوعه).

شما تو متن خبر نوشتی استیک و الان میگی اسنک این دو تا خیلی با هم فرق میکنه که:biggrin1:

اخر استیک شد یا اسنک؟من استیک بیشتر دوس می دارم:laughing: مثلا اگه طرف گدا باشه و یک یورو بندازه داخل دستگاه و بلوی ری بده بیرون اون موقع فکر کنم دستگاه نابود می شه.فکر کنید با یک یورو یک بلوی ری وبه همراه سوس اسنک بتون تحویل بده + کاهو برای لاغری خیلی خوبه کرفس هم بده همراهش -5تا لاغرتون می کنه :confused: دیگه بستگی به شانستون داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or