ارور Unplayble Disc

• Thread starter Thread starter POW3R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببینید دستگاه من هیچ بازی رو اجرا نمیکنه Cd audio که میذارم می خونه هر چیزی جز بازی رو میخونه یکی بگه مشکل از لنز هست از چیه خواهش میکنم

یه اطلاعاتی بدید در مورد کنسول،چند وقته داریش و تا حالا چه نوع دیسکهایی توش گذاشتی؟
در کل اشکال به احتمال خیلی زیاد مال لنز درایو هستش.

احتمالاً ديسک های شما رايتی هست..يه چند باری ديسکو بزاريد تست کنيد هی...4 5 بار اين عمل رو تکرار کنيد..اگر همچنان مشکل پا برجا بود ، درايو شما با اون مارکه ديسک مشکل داره..
البته اگه هر ديسکی با مارک های مختلفی رو ميزاريد و همچنان اين مشکل رو داريد ، ايراد از ضعيف شدن لنز هست.

اتفاقا منم تو بعضی از بازیام این مشکل رو دارم البته فقط دو بازی
درایو ام هم هیتاچی هست
تو بازیهایVF5,Air born
این ارور رو میده دیسک همAoneهست
البته فقط مشکل از این دو بازی هست رو دیسک های دیگه مثلهridataاین مشکل نیست
البته یه بازی دیگه هم دارم که رو دیسک aoneهست و مشکلی نداره
خودم احتمال میدم بازیها مشکل داشته باشند:confused:

درود بر دوستان من هم این مشکل تو 70% بازی ها دارم ولی تو GTA و چندتا دیگه ندارم وقتی میخوام بازی کنم اول GTA می گذارم قبل از این که وارد بازی شود Eject میزنم و اون بازی که اجرا نمی شه رو می گذارم .
بدون هیچ مشکلی بازی رو اجرا میکند .

اگه اشتباه نکنم فریمور 360 شما ایکستریم هستش و بازی هایی که به صورت کامل استیلث نیستند رو اجرا نمیکنه .( یعنی خود فریمور نمیزاره که بازی اجرا بشه ! این کار واسه جلوگیری از بن شدن هستش.)

من درایوم بنکیو هست.الان کنسولم رو 1 ساله دارم.از ماه سوم هر وقت بازی میزاشتم تو درایواول مینویسه ریدینگ ولی بعد از چند ثانیه میزنه open tray انگار نه انگار که بازی توش گزاشتی.و باید چند بار درایو رو باز وبسته کنی تا یه دفعه reading طولانی بشه و بازی رو اجرا کنه.همون ماه سوم من دستگاه رو باز کردم و با یه کم پنبه لنز رو تمیز کردم و این مشکل رو برای مدت دو ماه نداشتم.بعد دوباره اینجوری شد و من بازم با پنبه لنز رو تمیز کردم.ولی اینبار یه ماه بیشتر کار نکرد و حالا دیگه هر وقت پنبه رو درایو میکشم 5 روز بیشتر جواب نمیده.
حالا به نظر شما مشکل از چیه ؟ و چرا وقتی چند بار با دسته open و close tray رو میزنی بالاخره یه دفعش میگیره و بازی رو اجرا میکنه.؟
ممنون

من درایوم بنکیو هست.الان کنسولم رو 1 ساله دارم.از ماه سوم هر وقت بازی میزاشتم تو درایواول مینویسه ریدینگ ولی بعد از چند ثانیه میزنه open tray انگار نه انگار که بازی توش گزاشتی.و باید چند بار درایو رو باز وبسته کنی تا یه دفعه reading طولانی بشه و بازی رو اجرا کنه.همون ماه سوم من دستگاه رو باز کردم و با یه کم پنبه لنز رو تمیز کردم و این مشکل رو برای مدت دو ماه نداشتم.بعد دوباره اینجوری شد و من بازم با پنبه لنز رو تمیز کردم.ولی اینبار یه ماه بیشتر کار نکرد و حالا دیگه هر وقت پنبه رو درایو میکشم 5 روز بیشتر جواب نمیده.
حالا به نظر شما مشکل از چیه ؟ و چرا وقتی چند بار با دسته open و close tray رو میزنی بالاخره یه دفعش میگیره و بازی رو اجرا میکنه.؟
ممنون

ps lover جان من برخود نزدیکی با کنسول و بازی کردن با اون نداشتم ولی از روی
اطلاعاتی که بدست اوردم ممکنه که این مشکل هم از دیسک های بدون کیفیت باشه و هم
ضعیف و کثیف شدن لنز اون در طی این مدت باشه که فشار بیشتری رو اون اورده و گرما و سرعت
X پایین لنز هم باز به این مشکل سرعت می بخشه.

البته نمیشه به این راحتی قضاوت کرد و نظر داد. من نهایت بدی رو انتخاب کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or