S ShadowsJerker کاربر سایت Nov 2, 2021 #1 سلام، من ویندوز 11 نصب کردم و با یکسری از بازی ها این مشکل رو دارم که بعضا هم قدیمی هستن Runtime و directx رو هم بروز کردم و نسخه های مختلف نصب کردم، از compatibility mode هم استفاده کردم اگر راهی دارید بگید
سلام، من ویندوز 11 نصب کردم و با یکسری از بازی ها این مشکل رو دارم که بعضا هم قدیمی هستن Runtime و directx رو هم بروز کردم و نسخه های مختلف نصب کردم، از compatibility mode هم استفاده کردم اگر راهی دارید بگید
mohsen_mzh کاربر سایت Nov 3, 2021 #2 بازی کرک شده ست؟ یه جا نوشته بود ممکنه علتش این باشه Reactions: ShadowsJerker
hitman68 کاربر سایت Nov 3, 2021 #3 نوشته شده توسط ShadowsJerker: سلام، من ویندوز 11 نصب کردم و با یکسری از بازی ها این مشکل رو دارم که بعضا هم قدیمی هستن Runtime و directx رو هم بروز کردم و نسخه های مختلف نصب کردم، از compatibility mode هم استفاده کردم اگر راهی دارید بگید View attachment 230214 بیشتر... من توی بازی DmC این مشکل داشتم با نصب کامل .NET Framework 3.5 حل شد Reactions: ShadowsJerker
نوشته شده توسط ShadowsJerker: سلام، من ویندوز 11 نصب کردم و با یکسری از بازی ها این مشکل رو دارم که بعضا هم قدیمی هستن Runtime و directx رو هم بروز کردم و نسخه های مختلف نصب کردم، از compatibility mode هم استفاده کردم اگر راهی دارید بگید View attachment 230214 بیشتر... من توی بازی DmC این مشکل داشتم با نصب کامل .NET Framework 3.5 حل شد
S ShadowsJerker کاربر سایت Nov 3, 2021 #4 نوشته شده توسط mohsen_mzh: بازی کرک شده ست؟ یه جا نوشته بود ممکنه علتش این باشه بیشتر... کرک که شده بله، امکان داره از اون باشه ولی halo 1 اجرا میشه
نوشته شده توسط mohsen_mzh: بازی کرک شده ست؟ یه جا نوشته بود ممکنه علتش این باشه بیشتر... کرک که شده بله، امکان داره از اون باشه ولی halo 1 اجرا میشه