ارسال تصاویری از سوی سازندگان Mass Effect 4 به مناسبت روز N7

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Cerberus-1024x1024-670x536.jpg

سری Mass Effect در روز N7 امسال (مصادف با 7 نوامبر) شش ساله شد. به همین مناسبت، کارگردان استدیو BioWare در مونترال، آقای Yanick Roy و تهیه کننده ارشد آقای Michael Gamble تصاویری را از مراحل ساخت سری جدید Mass Effect در تویئتر منتشر کرده اند.
در تصویر اول آقای Gamble مشغول انجام بازی با کنترلر کنسول Xbox 360 هستند:

88933187619606973354.jpg

گمان می رود این تصویر مرتبط با بخش ساخت یک قهرمان جدید باشد که در یک اتاق نورانی اتفاق می افتد! تصویر بعدی به آقای Yanick Roy تعلق دارد:

94571212150081705443.jpg

شخصیت های جدید برای عاشق شدن

جدیدترین تصویر نیز به آقای Gary Stewart تعلق دارد:

20644957819675982482.jpg

دشمنان جدید برای مقابله

اعضای BioWare در حال ارسال تصاویر مختلف هستند. در صورت پخش تصاویر جدید، می توانید آنها را در اینجا مشاهده کنید.
با توجه به این توئیت نیز، ظاهرا بازی جدید گرافیک زیبایی خواهد داشت:

93034118190872703255.jpg

تا بدین جای کار ما صرفا می دانیم که در Mass Effect بعدی دیگر خبری از فرمانده Sheperd نخواهد بود و این بازی با Frostbite 3 در دست ساخت است. اما واقعا با چه عنوانی طرف هستیم؟ پیش درآمد؟ دنباله؟ نظر شما چیست؟
DS

84332090236138350255.jpg

دنیاهای جدید برای کاوش

آخرین ویرایش:
داریم در مورد بایوور صحبت میکنیم،استدیویی که موفقترین و بهترین IP این نسل رو خلق کرد و خوشبختانه غیر از شماره دوم DA دیگه شکست مادی و معنوی نداره!!!!
همونطور که گیرز بدون دام و مارکوس gowبدون کریتوس و ... نصف لذت بازی رو ندارن مس افکت هم بدون شپرد همینطوره وگرنه ممکنه فروشش وحشتناک باشه و متاش بالای 95 منظورمو نمیدونم گرفتی یا نه :دی
الانcodبرا خیلی ها شکست معنوی خورده
دلیلشم نبود شخصیت نیست توی بازی ها میتونه متفاوت باشه مثلا kzبخاطر تغییر گیم پلیش به خیلی ها ضد حال زد و .....

شکست معنوی = دادن DLC برای جمع کردن پایان افتضاح 3 گانه ی خویش
:biggrin1:
بیا برو از خودت چیز در نیار توضیح دادم بالا:دی اینا مشکلات فنی بیدن

پ.ن:مس افکت بازی بزرگی بود هست و خواهد بود درش شکی هم نیست خودمم عاشقشم نصف دلیل این دوست داشتنشم شپرده برا من

همونطور که گیرز بدون دام و مارکوس gowبدون کریتوس و ... نصف لذت بازی رو ندارن مس افکت هم بدون شپرد همینطوره وگرنه ممکنه فروشش وحشتناک باشه و متاش بالای 95 منظورمو نمیدونم گرفتی یا نه :دی
دلیلشم نبود شخصیت نیست توی بازی ها میتونه متفاوت باشه مثلا kzبخاطر تغییر گیم پلیش به خیلی ها ضد حال زد و .....

بیا برو از خودت چیز در نیار توضیح دادم بالا:دی اینا مشکلات فنی بیدن

پ.ن:مس افکت بازی بزرگی بود هست و خواهد بود درش شکی هم نیست خودمم عاشقشم نصف دلیل این دوست داشتنشم شپرده برا من
دنياي ME خيلي بزرگه:d اصلا لازم نيست درباره شپرد باشه. ميتونه چند ١٠٠سال بعد از پايان اصلي باشه . در واقع با هر شخصيت جديدي ميتونن داستان جديدي رو شروع كنن .لذت بازي هم از بين نميره.:d

تو بازی اصلی یادشون رفته بود این احترام رو به مشتری بگذارن !؟ :-/ :biggrin1:
لول. BioWare تصور می کرده پایانی که واسه بازی در نظر گرفته مناسبه، بعد که اعتراض ملت رو دیده در جهت احترام به طرفدارهاش اون DLC رو عرضه کرد. خیلی راحت میتونست اصلا همچین کاری انجام نده :دی اینکه پایان اصلی بازی هم چرت بود یا نه ربطی به اون قضیه احترام نداره.

لول. BioWare تصور می کرده پایانی که واسه بازی در نظر گرفته مناسبه، بعد که اعتراض ملت رو دیده در جهت احترام به طرفدارهاش اون DLC رو عرضه کرد. خیلی راحت میتونست اصلا همچین کاری انجام نده :دی اینکه پایان اصلی بازی هم چرت بود یا نه ربطی به اون قضیه احترام نداره.
لول × 2 !! :دی
چیز افتضاح بدن دست مخاطب و مشتری بی احترامی نیست !؟ من که احساس کردم با این پایان برای این 3 گانه به شخصیتم بی احترامی شده :| 8-|

لول × 2 !! :دی
چیز افتضاح بدن دست مخاطب و مشتری بی احترامی نیست !؟ من که احساس کردم با این پایان برای این 3 گانه به شخصیتم بی احترامی شده :| 8-|
مباحث رو با هم قاطی نکن :دی اون پایان بازی اصلی از نظر BioWare مناسب بوده، حالا طرفدارها باهاش حال نکردن بحثش جدا هست. به هر حال من خودم با همون پایان اصلی حال کردم و اصلا DLC رو هم نرفتم :دی به جز اون بخش پایان که خیلی ها ناراضی بود، خود بازی کیفیتش عالی بود، پس این مشکلی که با BioWare داری رو بهتره با خودت حل کنی! :دی

مس افکت یک بازی نقش آفرینی هست و شخصیت شپرد توسط خود بازیباز خلق و طراحی میشه یعنی شپرد من با شما فرق داره،مثل مارکوس یا کریتوس نیست که شخصیت ثابتی داشته باشه!!!
پس سری مس افکت ربطی به شپرد نداره و موفقیتش هم به اون ربطی نداره!!
چون شپرد فقط یه اسم هست و این اسم هر چیز دیگه ای میتونه باشه مثل سری DA!!!

این شپرد هم بیشتر به درد همین رقص و آواز میخوره :)
مباحث رو با هم قاطی نکن :دی اون پایان بازی اصلی از نظر BioWare مناسب بوده، حالا طرفدارها باهاش حال نکردن بحثش جدا هست. به هر حال من خودم با همون پایان اصلی حال کردم و اصلا DLC رو هم نرفتم :دی
شوما مباحث رو با هم قاطی کردی :دی
در کل فکر کردی بحث جدیه !؟ :| :دی اگه بحث جدی بود که از روز اول و DLC روز اول شروع میکردم شخم میزدم میومدم جلو تا برسم به DLC برای جبران گند کاری :دی این مشتری مداری و این حرف ها هم که از نظرم شوخی بیش نیست ! :دی
اولین نفر در جهان :bighug:

مس افکت یک بازی نقش آفرینی هست و شخصیت شپرد توسط خود بازیباز خلق و طراحی میشه یعنی شپرد من با شما فرق داره
هیچ فرقی ندارن :-"

پس این مشکلی که با BioWare داری رو بهتره با خودت حل کنی! :biggrin1:
:shocked:
من مشکلی ندارم باشون ! :-o اتفاقاً بازی خوب مثل DA:O بسازن نوکرشون هم هستم :دی ولی شماها نمیخواید ضعفش رو ببینید دیگه مشکل من نیست !
حتی قبول ندارید تو پایان 3 گانه اش بد عمل کرده 8-|
با این حرفت داره مشخص میشه اصلا یک کیلومتری دی وی دی بازی رد هم نشدی!!!:-":biggrin1::biggrin1:
ببین کی داره میگه :| :دی
چون شپرد فقط یه اسم هست و این اسم هر چیز دیگه ای میتونه باشه مثل سری DA!!!

در راستای بحث پایان اصلی ME؛ این ماکان نفله هم با پایان اصلی بازی خیلی حال کرده بوده و کلی هم توضیحات فلسفی و عرفانی(:-j) برای اون پایان اصلیش ارایه داده بوده!:دی خواستم بگم ممد فروبری تنها نیست تو این قضیه:دی
====
در راستای بحث احترام به مخاطب هم نظر من به نظر فروبری نزدیکتره:دی
====
در راستای خوب یا بد بودن پایان اصلی سه گانه هم نظر من به نظر امین نزدیکتره:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or