ارسال تصاویری از سوی سازندگان Mass Effect 4 به مناسبت روز N7

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Cerberus-1024x1024-670x536.jpg

سری Mass Effect در روز N7 امسال (مصادف با 7 نوامبر) شش ساله شد. به همین مناسبت، کارگردان استدیو BioWare در مونترال، آقای Yanick Roy و تهیه کننده ارشد آقای Michael Gamble تصاویری را از مراحل ساخت سری جدید Mass Effect در تویئتر منتشر کرده اند.
در تصویر اول آقای Gamble مشغول انجام بازی با کنترلر کنسول Xbox 360 هستند:

88933187619606973354.jpg

گمان می رود این تصویر مرتبط با بخش ساخت یک قهرمان جدید باشد که در یک اتاق نورانی اتفاق می افتد! تصویر بعدی به آقای Yanick Roy تعلق دارد:

94571212150081705443.jpg

شخصیت های جدید برای عاشق شدن

جدیدترین تصویر نیز به آقای Gary Stewart تعلق دارد:

20644957819675982482.jpg

دشمنان جدید برای مقابله

اعضای BioWare در حال ارسال تصاویر مختلف هستند. در صورت پخش تصاویر جدید، می توانید آنها را در اینجا مشاهده کنید.
با توجه به این توئیت نیز، ظاهرا بازی جدید گرافیک زیبایی خواهد داشت:

93034118190872703255.jpg

تا بدین جای کار ما صرفا می دانیم که در Mass Effect بعدی دیگر خبری از فرمانده Sheperd نخواهد بود و این بازی با Frostbite 3 در دست ساخت است. اما واقعا با چه عنوانی طرف هستیم؟ پیش درآمد؟ دنباله؟ نظر شما چیست؟
DS

84332090236138350255.jpg

دنیاهای جدید برای کاوش

آخرین ویرایش:
به شرطی که پایانش آبگوشتی نباشه :|
ولی من باحال ترین خاطرات این نسلو با شپرد داشتم :دی ( چه جوی من سر پایان 2 ـش گرفته بود کم مونده بود سکته کنم :دی )

چه با شپرد چه بی شپرد،شکست واسه سری مس افکت معنایی نداره و موفقیت این یکی هم تضمین شدست!!:d

تا زمانی که Casey Hudson نیست من همچنان به شماره چهارم این عنوان شک دارم بتونه به موفقیتهای قبلی خودش دست پیدا کنه !
اینجا دیگه نمیشه گفت چه با Casey Hudson چه بی Casey Hudson :d

تا زمانی که Casey Hudson نیست من همچنان به شماره چهارم این عنوان شک دارم بتونه به موفقیتهای قبلی خودش دست پیدا کنه !
اینجا دیگه نمیشه گفت چه با Casey Hudson چه بی Casey Hudson :d

Casey Hudson در توییتر اعلام کرد: "بازی بعدی از این سری بسیار بزرگ,سرگرم کننده,جاه طلبانه و مس افکتی است."
:>

Casey Hudson در توییتر اعلام کرد: "بازی بعدی از این سری بسیار بزرگ,سرگرم کننده,جاه طلبانه و مس افکتی است."
:>

rocksteady هم در مورد origin همین حرف رو زد :d
نمیخوام بگم به حرفش اطمینان ندارم ! چون برای اولین باره (در مورد DA3 هم چیزای باحالی گفت و همش تعریف میکرد!)فقط باید دید که حرفش تا چه حد میتونه درست باشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or