ارتقا به Windows 10 به صورت رایگان

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
دقایقی قبل در طول کنفرانس Windows 10: The Next Chapter که به معرفی Windows 10 و قابلیت های جدید این سیستم عامل جدید اختصاص داده شده است، شرکت مایکروسافت اعلام کرد، در 12 ماه اولی که Windows 10 منتشر می شود. تمام کسانی که از Windows 8.1 استفاده می کنند، این قابلیت را خواهند داشت تا به صورت رایگان نسخه Windows 8.1 را به Windows 10 ارتقا دهند. همچنین کسانی که از گوشی های دارای سیستم عامل Windows 8.1 استفاده می کنند، نیز این قابلیت را خواهند داشت تا به Windows 10 سیستم عامل گوشی خود را به صورت رایگان ارتقا دهند. علاوه بر این مایکروسافت اعلام کرد، دارندگان Windows 7 هم قابلیت ارتقا رایگان به Windows 10 را دریافت خواهند کرد.

97ik3vz16t73k5ul1kro.jpg

منبع

7w27uh4y6buj5ogl9cv2.png

آخرین ویرایش:
خوب حالا چه کاریه اوریجینال برید رو ویندوز 10 مثل گذشته کرکی برید دیگه:d
مگر اینکه لبتاپتون ویندوز ارجینال باشه اونوقت ارزش داره

آره، حرف شما درسته. ولی حدودا تا لب پُره! هم واهمه دارم از پریدنشون، هم هارد در دسترس نی فعلا!
به نظر شما ویندوز 10 به شکل ستاپ عرضه میشه؟ یا مثلا دوستان عزیز توسعه دهنده اون رو به شکل ستاپ در بیارن؟ :d
حالا اگر به شکل ستاپ هم در بیارن، از شانس بد من شروع نصب ویندوز از بيس ویندوز 7 هست! :d

فعلا صبر می کنم تا ببینم چی پیش میاد! :d

قطعا Setup داره ! اما اون موقع باید کرک کنی دیگه ! (مگر اینک بشه از CD-Key های ویندوز های 7 و 8 استفاده کرد و ویندوز به اینصورت اکتیو بشه !!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or