ارتش های فرا زمینی

شما به اسم وطنتون حمله میکنید ، من بنام وطنم دفاع میکنم​
توی نمایشگاه بازی های ویدیویی تهران که دست کمی از مسجد نداشت ، چشمم رو بازی رایانه ای خیره کرد که یک لحظه احساس کردم تبلیغات بازی های خارجیه! بعد از اینکه تصویر تخت جمشید ویران شده رو توی ویدیوی پیش نمایش بازی دیدم واقعا خشک شدم! گرافیکی که تا به حال هیچ کجای بازی های ایرانی به این زیبایی ندیده بودم! اول گرشاسپ ، بعد میرمهنا ، بعد نوبت جنگ در خلیج عدن شد و حالا هم این ویدیوی فوق العاده رو دیده بودم! واقعا نمیتونستم باور کنم که ما هم میتونیم در جدول بهترین بازی سازای دنیا قرار بگیریم! از دیدن ویدیوی پیش نمایش این بازی ایمان پیدا کردم که میتونیم روی خودمون حساب کنیم! باور نمیکنید ؟! بیاید با هم ببینیم...

shot5.jpg
shot7.jpg
shot8.jpg
shot2.jpg
shot3.jpg

ویدیوی های پیش نمایش بازی » ویدیوی اول ( حجم 75.28 مگابایت )
اینم از تصاویر مفهومی (Concept Art) های بازی :

آخرین ویرایش:
ولی خداییش خیلیه که ما 5 سالم نشده بازی سازی رو شروع کردیم 2 تا بازی تو e3 داشتیم ! تازه این بازی از دوبلور های صدا و سیما استفاده کرده! تازه خیلیم با حس صدا گذاری می کردند :">
برای همین این قدر صداگذاریش افتضاح ـه دیگه؟

برای همین این قدر صداگذاریش افتضاح ـه دیگه؟
صداگذاری افتضاحه؟؟؟ چطوری نگاه کردی به قضیه که فکر میکنی افتضاحه؟
صدا گذاری کارکترا یکم بده چون آدم حس نمیکنه اینا دارن تو میدون جنگ با هم صحبت میکنن ولی صدا گذاری که به کارکترا محدود نمیشه!
یک چیز دیگه هم اینه که وقتی آدم چند ده ساله داره بازی خارجی میکنه و صدای انگلیسی میشنوه وقتی میاد یک صدای فارسی از یک کارکتر بازی میشنوه اصلا براش خوش آیند نیست! و خوشش نمیاد!

صدا گذاری کارکترا یکم بده چون آدم حس نمیکنه اینا دارن تو میدون جنگ با هم صحبت میکنن ولی صدا گذاری که به کارکترا محدود نمیشه!
یک چیز دیگه هم اینه که وقتی آدم چند ده ساله داره بازی خارجی میکنه و صدای انگلیسی میشنوه وقتی میاد یک صدای فارسی از یک کارکتر بازی میشنوه اصلا براش خوش آیند نیست! و خوشش نمیاد!

مجید جان موافقم باهات
ولی صداگذاری اسلحه ها واقعا بد بود!
تریلر HD رو گرفتم و متاسفانه صدای سه بعدی برای اسلحه در نظر گرفته نشده و خیلی غیر طبیعی هستند

با مورد اخر بشدت موافقم اصلا به صدای ایرانی ها نمیخوره توی بازی باشن:d

همون طور که خیلی های دیگه نگاه کردن!دقیقا همون طور که گفتی صداگذار ها اصلا این حس رو وسط یه جنگی منتقل نمی کنن!این دیگه باید یکی از اصول صداگذاری باشه توی یه همچین بازی ای و رعایت نشدنش اصلا قابل بخشش نیست متاسفانه!اصلا هیچ کاری با این که صداگذار ها ایرانین ندارم!صدای اسلحه ها هم همون طور که دوستمون گفت تعریفی ندارن!
حالا صدا گذاریش انقدرها هم بد نبود که اینجوری نسبت بهش موضع گرفتین من اونجا.،در نمایشگاه بازی رایانه ای تریلر این بازی نگاه کردم .،آنچنان هم توی ذوق نمیزد. ما تو بخش گیم در خیلی چیزها از استاندارد جهانی عقب هستیم که مربوط به این میشه که ما هنوز تو این صنعت جا نیفتادیم. و پشتیبانی آنچنانی ازش صورت نگرفته با امکانات خیلی کم و بودجه ی ناچیز بازی هامون ساخته میشن خب نباید انتظار صدا گذاری درحد Dead Spaceداشته باشیم یا گرافیکی درحد Killzone
من هم بازی رو توی نمایشگاه دیدم عزیز و صداگذاریش اصلا خوب نبود به نظر من.من حرف های شما رو در مورد نبود پشتیبانی درست و جانیفتادن توی این صنعت قبول دارم کاملا, ولی نباید بازی رو حلوا حلوا کنیم بذاریم روی سرمون که!تا موقعی که نسبت به این اشکالات موضع نگیریم درست نمی شه این وضع!متاسفانه صنعت بازی سازی ایران از اول هدف ـش رو گذاشته رو تقویت گرافیک بازی تا بازی ها حداقل بتونن از نظر ظاهری رقابت کنن با محصولات خارجی, و بقیه موارد گیم رو گذاشته در اولویت های بعدی, ولی همه ی این موارد باید با هم پیشرفت کنن یا حداقل سرعت پیشرفتشون نزدیک باشه.همین بازی الان گرافیک یه سر و گردن از بقیه بازی ها بهتر کار شده!ولی در مورد متاسفانه کار خوبی صورت نگرفته!صدا ها خوب پرداخته نشدن و به قول یکی از دوستان که خودش اصلا شغلش منتقد بودن هست صدا ها خام هستن و همین طوری توی بازی قرار داده شدن بدون اضافه شدن افکت و ...
هوش مصنوعی اون طور که توی تریلر دیدم اصلا قابل قبول نبود و جای کار بسیاری داره!امیدوارم توی پروژه های بعدی (یا حداقل در تکمیل همین پروژه) بتونن یه محصول خوب در همه ی زمینه ها بسازن!

آخرین ویرایش:
حالا صدا گذاریش انقدرها هم بد نبود که اینجوری نسبت بهش موضع گرفتین من اونجا.،در نمایشگاه بازی رایانه ای تریلر این بازی نگاه کردم .،آنچنان هم توی ذوق نمیزد. ما تو بخش گیم در خیلی چیزها از استاندارد جهانی عقب هستیم که مربوط به این میشه که ما هنوز تو این صنعت جا نیفتادیم. و پشتیبانی آنچنانی ازش صورت نگرفته با امکانات خیلی کم و بودجه ی ناچیز بازی هامون ساخته میشن خب نباید انتظار صدا گذاری درحد Dead Spaceداشته باشیم یا گرافیکی درحد Killzone

در کل صدا گذاری توی درجه های پایین تر از گیم پلی و گرافیک قرار میگیره ولی همینطور که دوستان گفتن تعریفی نداره اما بازم میگم برای یک بازی ایرانی خیلی خوبه! ( نسبت به بازی های دیگه ایرانی )

کلا یک جورایی صدای دوبلر های صدا و سیما حس واقعی بودن صحنه جنگ رو القا نمیکنه! از صدا های عادی استفاده کنن بهتره بنظرم! یا هم یک دوبلر با صدای خیلی رسمی و زیبا!

مثلا اون صحنه ای که میاد میگه چه خبر رئیس! آدم فکر میکنه Saints Row ـه و بازی فانه :| یک جوری میگه انگار نه انگار شونصد هزار سر باز حمله کردن به اینا :دی

ولی تا اینجای کار خوش ساخت ترین بازی ایرانیه که تا الان دیدم!

مشکل صدای بازی اینه که تو اون شلوغی انگار دم گوشت داره حرف میزنه باید صدا دورتر و با افکت بیشتر باشه گرافیک هم انگار از موتور کرایسیس استفاده شده؟؟؟؟ در کل خوب بود استفاده از دوبلر ها هم خوب بود فقط باید تکنیک صداگذاری به درستی انجام بشه تا ببینید چی در میاد

مشکل صدای بازی اینه که تو اون شلوغی انگار دم گوشت داره حرف میزنه باید صدا دورتر و با افکت بیشتر باشه گرافیک هم انگار از موتور کرایسیس استفاده شده؟؟؟؟ در کل خوب بود استفاده از دوبلر ها هم خوب بود فقط باید تکنیک صداگذاری به درستی انجام بشه تا ببینید چی در میاد
دقیق باهات موافقم!

اما انجینش انجین کرایسیس یعنی CryEngine 3 نیست!!! انجینش انجین رایگان UDK هست که نسخه رایگان Unreal Engine 3 هست!!! که بسیار قدرتمنده :)
واقعا باید احسنت گفت! نهایت استفاده رو از این انجین کردن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or