ادیتور Eurogamer: وقتی آن بازی که من دیدم نشان داده شود دنیا اینترنت منفجر می‌شود.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Eurogamer-Editor-Teases-400x225.jpg

در دنیای بازی، برخی از سایت‌ها و مجلات معتبر دنیا برای معرفی یک عنوان جدید زودتر از دیگر افراد به اطلاعات آن بازی دسترسی می‌یابند و چون نمی‌توانن زودتر از موعد مقرر نام بازی را فاش کنن به تبلغ و تعریف‌های جالبی دست می‌زنن. یکی از این سایت ها Eurogamer نام دارد، ادیتور این خبرگذاری اقای Johnny Minkley در طی خبری جالب در صفحه Twitter خود عنوان کرد: "فرصت دیدن یک بازی بسیار مخفی و زیبا را داشتم". وی در ادامه در مورد این بازی چنین می‌گوید:

" هفته بسیار عالی را پیرامون بازی در مورد ویتا و Journey پشت سز گذاشتیم؛ ولی بهتر و هیجان انگیز تر اینها، یک بازی بسیار شگفت انگیز و مخفی را در روز بعدش شاهد بودم که اگر نشان داده شود می‌توانم بگویم دنیای اینترنت منفجر خواهد شد." وی در اخر نیز اشاره کرد: چیز را که دیدم بسیار هیجان انگیز بود و این انتظار که بفهمید این بازی چه چیزی می‌باشد برای شما طولانی نخواهد بود.

این طور که مشخص است آقای Johnny Minkley از دیدن این بازی بسیار به وجد آمده است که این گونه در موردش صحبت می‌کند. آیا عنوانی که وی دیده است God of War 4 است؟ یا Half Life 3(؟) این چیزیست که در اینده مشخص می‌شود.

gamingeverything

البته نمیدونم چرا گفته دنیای اینترنت رو منفجر میکنه چه ربطی به اینترنت داره شاید world of warcraft 2 باشه
اگرم دنیای بازی قرار بترکه به غیر از HL3 هیچ عنوانی دیگه ای نه تنها دنیای بازی بلکه دنیای سرگرمی رو نمی تونه میخکوب کنه

البته نمیدونم چرا گفته دنیای اینترنت رو منفجر میکنه چه ربطی به اینترنت داره شاید world of warcraft 2 باشه
اگرم دنیای بازی قرار بترکه به غیر از HL3 هیچ عنوانی دیگه ای نه تنها دنیای بازی بلکه دنیای سرگرمی رو نمی تونه میخکوب کنه
منظور همون سایت ها و بلاگ ها و هر چیزی که تو دنیای اینترنت مربوط به گیم ست

HL3 , GOW IV , TLOU

TLOU که همه چیزشو متوجه شدیم دیگه......فقط مودنه خود بازی رو بدن تموم شه:d

+

GOW4 یا HALO4 اینا که در حد منفجر کردن و اینا نیستن.....مگر اینکه چیز خیلی خیلی متفاوتی نشون بدن که اونم چشم اب نمی خوره........میمونه HL3 یا مثلا DOOM4 اینا(یعنی در این سطح بازی اینترنتو منفجر می کنه)
البته احتمالا چیزی خاصی هم نخواهد بود و مثه همیشه سر کار خواهیم بود.

من نفهمیدم چی شد؟ بازی قراره بیاد که با معرفیش همه برا گرفتن اطلاعات از بازی میریزند سر اینترنت , اینترنت به فا.. میره .. یا بازی ای با مولتی پلیر قوی که با ازدحام پلیر ها نت کم میاره؟

فقط یه بازی وجود داره که میتونه همچین قدرتی داشته باشه البته من که کوچکترین امیدی به معرفیش ندارم دیگه تو این چند ساله عادت کردیم که هی به خودمون امید بدیم و باز دوباره معرفی نشه و این گیپ خپل بیاد یه بازی دیگرو معرفی کنه و یا صحبت از چیزای دیگه کنه

به نظر من خیلی بیشتر احتمال داره که یکی از انحصاری های PS3 باشه به خصوص God Of War IV و AGENT مخصوصا AGENT که چیز زیادی ازش به بیرون درز نکرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or