ادامهRed Dead Revolver تایید شد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
custom_1233755878455_rdr6_01.JPG

Red Dead Revolver یکی از بازی‌های زیبای راک‌استار در سال 2004 بود که دنیای گاو‌چران‌ها را به تصویر می‌کشید. امروز راک‌استار تایید کرد که ادامه این بازی وسترن، در پاییز امسال برای 360 و PS3 منتشر خواهد شد.

دنباله این بازی، Red Dead Redemption نام گرفته است. داستان در مورد فردی به نام John Marston می‌باشد که در قدیم جزو گروه یاغیان و شورشیان بوده است. زمان بازی در اواخر قرن بیستم می‌باشد. زمانیکه هرج و مرج و بی‌قانونی کم‌کم جای خود را به دنیای صنعتی و متمدن می‌دهد.

بازیباز نبر‌د‌های سنگین و پرهیجانی را تجربه می‌کند و در این راه با شخصیت‌های بسیار جالبی روبرو می‌شود. یک داستان حماسی که در مورد مرگ غرب وحشی و هفت‌تیر‌کش‌های آن می‌باشد.

موتور بازی، همان موتور Grand Theft Auto IV می‌باشد و گرافیک و نورپردازی بازی، عالی به نظر می‌رسد. این بازی یک دنیای open-world را تصویر می‌کشد که شامل شهر‌ها و دهکده‌های مرزی، دشت‌های باز و کوهستان‌های متعددی می‌باشد.

آخرین ویرایش:
این بازی احیانا همون بازی وسترنی نیست که قرار بود انحصاری برای PS3 ساخته میشد :confused: یا نه اون بازی یچیز دیگه هستش :confused:

خيلی سخته يك بازی وسترن open world ساخته بشه؛ ولی وقتی پای صحبتمون يك شركت با نام راك استار باشه! نشدنی براش معنی نداره...نميشه الان نتيجه ای گرفت چون گيم پلی مهمه، گرافيكش خيلی زيباست ولی گيم پلیش رو سخته دربيارن...اميدوارم مثل هميشه راك استار ...يك ستاره تحويل بده.

این بازی احیانا همون بازی وسترنی نیست که قرار بود انحصاری برای PS3 ساخته میشد :confused: یا نه اون بازی یچیز دیگه هستش :confused:

این بازیو تو e3 2005 اولین بار تو کنفرانس سونی به اسم پروژه راک استار نمایش دادن ولی هیچ وقت نگفتن انحصاریه سونیه.

یادش بخیر چه دوئلی داشتیم ( الخصوص تیکه آخرش با اون ژنراله )
یه تیکه از بازی با رفیق Red که یه کلای انگلیس با کت و شلوار یادم نیست فکر کنم سبز رنگ تنش بود. لامصب آبکشی میکرد ها..:biggrin1:
خیلی خوشحال شدم . ممنون بابت خبر خوبت

من اون قسمتش رو بازی نکردم
ولی بهش میاد بازی خیلی خوبی بشه , من که خیلی از این سبک خوشم میاد
و همیشه یه چند تا بازی وسترن باید ساخته بشه , چون سبک با حالی هست

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

این بازی رو اگر سعی کنند ازادی عمل زیاد توش بدند , و علاوه بر جنگلها و بیابانها , شهرهای کوچیک زیادی به سبک فیلمهای وسترن درست کنند که بشه داخلشون بگردی خیلی می چسبه

. . . . . . . . . .

حالا که بحث وسترن هست شاید همین روزها شرکت Activision شماره 2 بازی Gun رو تایید کرد .

یادش بخیر چه دوئلی داشتیم ( الخصوص تیکه آخرش با اون ژنراله )
یه تیکه از بازی با رفیق Red که یه کلای انگلیس با کت و شلوار یادم نیست فکر کنم سبز رنگ تنش بود. لامصب آبکشی میکرد ها..:biggrin1:
خیلی خوشحال شدم . ممنون بابت خبر خوبت
خیلی خوب یادته من کلی فکر کردم تو مدل کت و شلوارم یادته
+
هر بازی که زیر دست R*باشه واقعا یک بازی خیلی خوب هست
وسترن هم دنیای جالبیه -
پ.ن: ادَ هفتیر کشم من:cheesygri:biggrin1:

آخرین ویرایش:
به طور رسمی اعلام شد که این عنوان برای PS3 و X360 در پاییز 2009 عرضه میشود. همچنین اعلام شده که Rockstar San Diego در حال کار کردن بر روی این بازی هست.
NEW YORK--(BUSINESS WIRE)--Rockstar Games, a publishing label of Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO - News), is proud to announce that Red Dead Redemption is scheduled for a fall 2009 release on the Xbox 360® video game and entertainment system and PLAYSTATION®3 computer entertainment system. Developed by Rockstar San Diego, as a follow up to the 2004 hit game, Red Dead Revolver, Red Dead Redemption is a Western epic, set at the turn of the 20th century when the lawless and chaotic badlands began to give way to the expanding reach of government and the spread of the Industrial Age. The story of former outlaw, John Marston, Red Dead Redemption takes players on a great adventure across the American frontier.

مهدي خبرت عالي بود. يكي از زيبا ترين بازي هاي نسل پيش RDR بود.
پ.ن : خب شايد اين خبر خوبي باشه اما ميتونه يك خبر بد هم باشه. بعد از عرضه GTA 4 سم هاوسر اعلام كرده بود بازي بعدي ما دنباله يكي از بازي هاي پرفروش ماست ( يعني از بين RDR , Max Payne , Man Hunt ). هر چند گفته شده قسمت سوم در شبعه كانادا راكستار ساخته ميشه اما حداقل اميد زيادي فعلا به Max Payne 3 نداشته باشيد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or