ادامه GOD OF WAR در دست ساخت قرار دارد

Coma BlacK

Dead Memories
کاربر سایت
109798

سال ٢٠١٨ بازي GOD OF WAR عنوان بهترين بازي سال را كسب كرد و با پايان بازي مشخصا معلوم بود كه داستان كريتوس در نورس ادامه خواهد داشت...
اما به تازگي سونی سانتا مونیکا فهرست نیازمندی‌ های شغلی اي منتشر كرده و در آن اعلام شده شخص مورد نظر بايد دانش کافی از God of War محصول سال ۲۰۱۸ داشته باشد و بتواند به‌ خوبی در مورد مکانیزم‌ های بازی صحبت کند همچنين شخص مورد نظر باید تجربه‌ ی کار کردن روی پلتفرم‌ های نسل بعد را داشته باشد...
اين موضوع مشخص ميكند كه نسخه ي بعدي GOD OF WAR براي نسل بعد در حال ساخت است.
بعد از اينكه يكي از كاربران از توئيت هاي مختلف كوري بارلوگ متوجه جمله Ragnarok is Coming شده بود به احتمال زياد در نسخه ي بعدي شاهد رگناروك خواهيم بود . رگناروك يكي از وقايع اصلي در داستان هاي نورس بحساب مي آيد.

نيازمندي هاي شغلي سانتا مونيكا

آخرین ویرایش:
ULTRA VIOLENCE AND SEXISM THAT'S GOD OF WAR
یعنی کلا کریتوس همینه دیگه؟ اینم که انگیزه‌ی کارهاش خاطرات زن و بچه و عذاب وجدان هاش بود هم اصلا مهم نیست. کلا با یه حیوون طرفیم. اصلا هم مهم نیست که تو بازی های قبلی بار ها اشاره کردن که این آدم چقدر عاشق زن و بچشه. وقتی اینطوری حرف میزنه و فکر میکنه فقط و فقط خودش این شخصیت رو درک میکنه درحالی که هیچ ایده ای ازش نداره این یعنی توهین
people will say "Kratos can't grow he's just this antihero who just kills things and bathes in their blood
فکر کنم شما بد متوجه شدی یه بار دیگه کل بخش رو مرور کن
از نظر بخوای حساب کنی کوری کسی بوده داستان gow رو پیش برده یعنی میشه گفت خودش کریتوس رو بزرگ مکرده تو این سری خب قاعدتا باید شناخت بیشتری نسبت بهش داشته باشه اما منظور کلی این بوده که ملت می گن این شخصیت قبلا فقط اینجوری بوده و همینجوری هم باید ادامه پیدا کنه در حالی که کوری میگه نه خیر این نبوده

شما مطمئنی پایان اصلی داستان را دیدی؟ چون دقیقا با یک کلیف هنگر به اصطلاح خفن تموم میشه. بعلاوه کاملا فضای داستان حداقل پتانسیل دو شماره دیگه را داره. خیلی از خدایان و رلم ها و ..هنوز تکلیفشون مشخص نشده . تازه شروع ماجراست.
دقیقا نقطه ی قوت بازی همینه! گیمر از لحاظ داستانی در بالاترین سطح و ارضا شدن ممکن قرار میگیره و بعدشم پایان! قرار نیست چون ثور رو اخر بازی نشون دادن بیان یه نسخه ی دیگه عینا مث همین بسازن که توش کریتوس با ثور میجنگه و نفله ش میکنه! دقیقا همین داستان باعث شد بازی انقدر نمرات خفن بگیره.

• Smile
Reactions: milad2mars
people will say "Kratos can't grow he's just this antihero who just kills things and bathes in their blood
فکر کنم شما بد متوجه شدی یه بار دیگه کل بخش رو مرور کن
از نظر بخوای حساب کنی کوری کسی بوده داستان gow رو پیش برده یعنی میشه گفت خودش کریتوس رو بزرگ مکرده تو این سری خب قاعدتا باید شناخت بیشتری نسبت بهش داشته باشه اما منظور کلی این بوده که ملت می گن این شخصیت قبلا فقط اینجوری بوده و همینجوری هم باید ادامه پیدا کنه در حالی که کوری میگه نه خیر این نبوده

مشکل من با همون اوله که میگه
ultra violence and sexism that's god of war
مشکل اینه که این کریتوس نیست‌. فکر نمیکنم کسی که به داستان توجه کنه چنین نظری داشته باشه. کریتوس انتی‌هیرو هست ولی سکسیسم و خشونت تنها ابعاد شخصیتش نیستن، واسه مشخصه که داره توجیه میکنه با این حرفاش

Sent from my G3112 using Tapatalk

دقیقا نقطه ی قوت بازی همینه! گیمر از لحاظ داستانی در بالاترین سطح و ارضا شدن ممکن قرار میگیره و بعدشم پایان! قرار نیست چون ثور رو اخر بازی نشون دادن بیان یه نسخه ی دیگه عینا مث همین بسازن که توش کریتوس با ثور میجنگه و نفله ش میکنه! دقیقا همین داستان باعث شد بازی انقدر نمرات خفن بگیره.

اون بحثی که شما میکنی مربوط به Gameplay هست و خب سازنده باید حتما به فکر بهبود مکانیزم های بازی باشه. گرچه به نظر من هنوزم با مکانیزم مشابه این میشه یک نسخه دیگه حداقل بازی را جلو برد چون مشابهش کم هست یا حتی نیست.

منتهی به لحاظ داستانی کاملا داستان ناقص مونده و به نظر من حق مخاطبه که ادامه داستان را بدونه.

ULTRA VIOLENCE AND SEXISM THAT'S GOD OF WAR
یعنی کلا کریتوس همینه دیگه؟ اینم که انگیزه‌ی کارهاش خاطرات زن و بچه و عذاب وجدان هاش بود هم اصلا مهم نیست. کلا با یه حیوون طرفیم. اصلا هم مهم نیست که تو بازی های قبلی بار ها اشاره کردن که این آدم چقدر عاشق زن و بچشه. وقتی اینطوری حرف میزنه و فکر میکنه فقط و فقط خودش این شخصیت رو درک میکنه درحالی که هیچ ایده ای ازش نداره این یعنی توهین

Sent from my G3112 using Tapatalk
من مستند رو ندیدم ولی طبق اون متن، بارلوگ کسانی که کریتوس رو به قولی وحشی خطاب می کنن و فکر میکنن شخصیتش جای رشد نداره باید به دکتر مراجعه کنن، در واقع با شما هم عقیده بود

من مستند رو ندیدم ولی طبق اون متن، بارلوگ کسانی که کریتوس رو به قولی وحشی خطاب می کنن و فکر میکنن شخصیتش جای رشد نداره باید به دکتر مراجعه کنن، در واقع با شما هم عقیده بود
بنظر نمیاد این منظورش باشه انگار که صرفا داره نتیجه‌ای ک گرفته رو میگه که خب منم مشکلم همینه، اگه کسی کریتوس رو اینطور خطاب کنه مشکل از خودشه، نمیگم دقیقا همون چیزی که داشتیم رو دوباره ببینیم ولی با این حرف انگار داره این همه تغیرات رو توجیه میکنه.
بنظرم این کریتوسی که دیدیم خیلی کم شباهت داره به چیزی که قبلا بود. من اینو رشد کردن نمیبینم انگار که همچیز این شخصیت عوض شده بجز اسمش

بنظر نمیاد این منظورش باشه انگار که صرفا داره نتیجه‌ای ک گرفته رو میگه که خب منم مشکلم همینه، اگه کسی کریتوس رو اینطور خطاب کنه مشکل از خودشه، نمیگم دقیقا همون چیزی که داشتیم رو دوباره ببینیم ولی با این حرف انگار داره این همه تغیرات رو توجیه میکنه.
بنظرم این کریتوسی که دیدیم خیلی کم شباهت داره به چیزی که قبلا بود. من اینو رشد کردن نمیبینم انگار که همچیز این شخصیت عوض شده بجز اسمش
الان متوجه منظورت شدم، یعنی در واقع کریتوس قبلی رو اینطوری میدونسته در حالیکه اینطور نبوده و همه اون کینه ها به خاطر عشق به خانواده اش بوده

به نظر من این کریتوس دقیقا همون کریتوسه فقط الان نتیجه اون همه نفرت و کینه رو دیده و الان سعی در جبران گذشته اش داره، سعی داره پدر خوبی باشه چیزی که به نظر خودش در گذشته نتونسته بود باشه، فقط امیدوارم تو این شماره فلش بکی بزنه و نشون بده چه جوری پا به این سرزمین گذاشت و چه جوری دوباره عاشق شد

• Like
Reactions: Mahdi444
بله من نسخه ی آخر رو بازی کردم. اتفاقا دو بار هم بازی کردم. وقتی کریتوس بالدر رو میکشه داستان بازی به بهترین نحو ممکن تموم میشه. شما توقع دارین چون کریتوس وارد اسکاندیناوی شده بیان 42 تا نسخه ی دیگه از بازی دقیقا شبیه هم بسازن و تو هر کدوم از اینا کریتوس بره هفت هشت تا از اساطیر اسکاندیناوی رو نفله کنه و ما هم حال کنیم فارق از اینکه اینکار باعث نابودی بازی میشه.
وقتی داستان پتانسیل ادامه دادن رو داره چرا بیخیال بشن؟ هدف از پخش کردن خاکستر ها چی بود؟ پایان مخفی چی میشه؟ چرا اودین ورود به ازگارد رو ممنوع کرده بود؟ و کلی سوال دیگه میتونه جواب داده بشه
خود بارلوگ هم معلومه برنامه ریزی داشته برای ادامه های بازی

تو عمرم ندیده بودم کسی Factی صادر کنه که انقدررررر از واقعیت به دور باشه! :|

یعنی در این حده که انگار حتی معرفی بازی رو هن ندیده و آخرین برخوردش با GOW ، همون GOW III بوده!

من از مخالفین ادامه GOW III بودم، ولی توی GOW 2018 کاملا Lore بازی رو گسترش دادن، چیزی که به نظرم بزرگترین مشکل برای ادامه ی بازی بود!
جدا از بزرگتر شدن دنیا، هدف جدید و منطقیی به کریتوس دادن

از نظر گیم پلی هم جوک نفرمایید:| بازی پیشرفت نکرده؟ باعث نابودی بازی میشه یه شماره دیگه ازش بدن؟ :| برای همین میگم حتی معرفی بازی رو هم ندیدید و فکت صادر میکنید!
حتی اگر اینطور باشه که نیست ، ادامه ندادن بازی با توجه به داستان بازی(که فقط قضیه Thor نیست! از کل داستان فقط کاتسین آخر رو دیدید؟ ) بزرگترین توهینیه که به طرفدارها میشه کرد! :|

---
در مورد آنچارتد4 هم باز مخالفم و پیشرفت هایی داشت، سندباکس شدن یک سری از مراحل، در کنار مراحل خطی البته،خیلی به بخش ادونچر بازی کمک کرد! و این مورد رو حتی U:TLL باز هم پیشرفتش داد!

تک تک بازیهای انحصاری و موفق سونی توو شماره های اخرشون دچار ضعف شدن! نمونش آنچارتد، کیلزون، اینفاموس و خیلی بازیای دیگه! گاد الان توی بهترین فرم خودش با بهترین داستان تموم شد و اگر میخوان نابودش نکنن باید کاملا بیخیالش بشن و برن سراغ ای پی های جدید! یک نسخه ی دیگه کافیه تا تمام این عشق و علاقه ای که به این بازی داریم نابود بشه بره پی کارش!
آقا تازه اصل ماجرا شروع شده! :D این نسخه GoW از نظر داستانی یه چیزی در حد پیش‌غذا و سالاد بود و توی نسخه‌های بعدی کلی اتفاقات عجیب و غریب در مورد آتریوس و ننه‌ش و بقیه خداها باید ببینیم و میشه گفت هنوز چیزی از داستان اصلی نمی‌دونیم. :D
درسته که سری قبلی GoW بعد از مدتی به تکرار رسید و ملت ناراضی شدن، ولی سری جدید هنوز خیلی پتانسیل داره و کلی کارها میشه باهاش کرد. از این نظر هم میشه با انرژی مثبت بهش نگاه کرد که توی سری قبلی در نسخه دوم به اوج کار رسیدیم و ایشالا این دفعه هم توی نسخه دوم مغزمون منهدم میشه از شدت خفن بودن!
(در مورد سری قبلی، من که با تک‌تک نسخه‌ها عشق کردم و حتی Ascension رو هم به شدت دوست داشتم و انقدر باهاش حال کردم که به فاصله چند روز دو بار تمومش کردم، کاری که خیلی خیلی به ندرت انجام میدم. ولی خب میانگین امتیازها و نظرات ملت علیه بازی هست و کاریش نمیشه کرد، هرچند من اون بازی رو کاملاً آندرریتد می‌دونم و هنوز برام عجیبه میانگین 80 برای بازی‌ای با اون شکل و شمایل. :D)

تو عمرم ندیده بودم کسی Factی صادر کنه که انقدررررر از واقعیت به دور باشه! :|

یعنی در این حده که انگار حتی معرفی بازی رو هن ندیده و آخرین برخوردش با GOW ، همون GOW III بوده!

من از مخالفین ادامه GOW III بودم، ولی توی GOW 2018 کاملا Lore بازی رو گسترش دادن، چیزی که به نظرم بزرگترین مشکل برای ادامه ی بازی بود!
جدا از بزرگتر شدن دنیا، هدف جدید و منطقیی به کریتوس دادن

از نظر گیم پلی هم جوک نفرمایید:| بازی پیشرفت نکرده؟ باعث نابودی بازی میشه یه شماره دیگه ازش بدن؟ :| برای همین میگم حتی معرفی بازی رو هم ندیدید و فکت صادر میکنید!
حتی اگر اینطور باشه که نیست ، ادامه ندادن بازی با توجه به داستان بازی(که فقط قضیه Thor نیست! از کل داستان فقط کاتسین آخر رو دیدید؟ ) بزرگترین توهینیه که به طرفدارها میشه کرد! :|

---
در مورد آنچارتد4 هم باز مخالفم و پیشرفت هایی داشت، سندباکس شدن یک سری از مراحل، در کنار مراحل خطی البته،خیلی به بخش ادونچر بازی کمک کرد! و این مورد رو حتی U:TLL باز هم پیشرفتش داد!
اومدم بگم دوربین مخفیه دیدم کامنتتو فهمیدم جدی گفته :D
واقعا همچین جکای فکت واری در این حد ندیده بودم !! GOW 2018 یجورایی ریبوت کامل فرنچایز بود و همه چیو از بیخ کوبیدن و ساختن اگر قرار بود همون راه قبل رو برن ما الان شاهد GOW4 بودیم نه اون شاهکار پارسال که قشنگ تا دو سه شماره جا داره ادامه پیدا کنه بدون افت خاصی
نکته عجیب دیگه U4 بود که عملا یه پایان درخور و باشکوه برا نیتن دریک بود و از همه لحاظ هم پیشرفت داشت مخصوصا داستان و شخصیت پردازی , اگر هم فرنچایز بخواد ادامه پیدا کنه دیگه خبری از U5 و نیتن نیست (البته متاسفانه:() و ND هم تاکید کرده دیگه سراغ U نمیره

آقا انصافا در مورد هر بازی بشه ایراد گرفت این نسل، از آنچارتد 4 نمیشه ایراد گرفت:D قشنگ پیک نسل بود تو روایت و کارگردانی کات سین و پیسینگ بازی. روایت بازی جوریه که خود ناتی داگ هم باید خیلی تلاش کنه بازی بهتر از این بسازه از لحاظ روایت. تک تک کاراکترها از لحاظ دیزاین گرفته تا شخصیت پردازی فوق العاده کار شدن. اون توییست مرحله زندان سم و ست پیس با جیپ هم دیگه واویلا:D به همه اینا گرافیک پشم ریزون که حتی از تریلر اولی هم بهتر بود + لول دیزاین فوق العاده و گیم پلی انعطاف پذیر رو اضافه کنین متوجه میشین با یکی از بهترین بازیای قرن 21 طرفیم:D

اینم داره میشه COD انحصاری پلی استیشن! به نظر من دیگه نباید ادامش بدن و باید بزارن همینجوری با شکوه باقی بمونه. ادامه دادنش فقط باعث لطمه به بازی میشه. این بازی به اون رشد و شکوفایی مورد نظر رسیده و دیگه جا برای پیشرفت نداره. تمامی طرفداراشم تا آخرین حد ممکن ارضا شدن و داستانشم به بهترین شکل ممکن تموم شد. ادامه دادنش میشه عین نسخه ی چهارم آنچارتد که هیچی به جز بالا رفتن از در و دیوار نداشت.
اگه اشتباه نکنم شما قبل عرضه نسخه قبلی هم از این حرفا زیاد می‌زدی! بازی اومد و به شکل افسانه ای موفق شد ! الان این چیزی که میگی با شکوه تموم شد ! یه سری جدید با داستان جدید با آبیلیتی ها و سلاح جدید فقط با اسم گاد حضور کریتوسه !!! اون چیزی نیست که شما فکر کردی و با cod مقایسه کردی

میشه بگی داستانش دقیقا چطوری تموم شد؟ :D
اتفاقا داستان تازه شروع شده
جا برای پیشرفت نداره؟ gow 2018 رو بازی کردی اصلا؟
U4 هم به نظر خیلیا جزو انچارتد های خوب بود از نظر فروش و جوایز هم خوب عمل کرد حالا اینکه برای شما به جز بالا رفتن از دیوار چیزی نداشته یه بحث دیگست :D

اینا همش اثرات toxic فضای فروم از e3 2016 هست ! یه عده از سمت خودشون نا امید شدن ، کنسول هاشون داره خاک میخوره ، سرگرمی ندارن ، میان فضای مجازی رو سم پاشی میکنن !

متن کامل رو بزار تا ببینیم چی گفته و منظور چی بوده ، با برش یه بخش به خصوص نمیشه نتیجه گیری کرد

بعدشم در مورد کریتوس سه گانه همچین بی ربط هم نگفته !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: AMIN-1399F
58828baddc790_thatsbait.gif.0b5817d3915d41f1f81aa3cfa9c0da6e.gif

اومدم بگم دوربین مخفیه دیدم کامنتتو فهمیدم جدی گفته :D
واقعا همچین جکای فکت واری در این حد ندیده بودم !! GOW 2018 یجورایی ریبوت کامل فرنچایز بود و همه چیو از بیخ کوبیدن و ساختن اگر قرار بود همون راه قبل رو برن ما الان شاهد GOW4 بودیم نه اون شاهکار پارسال که قشنگ تا دو سه شماره جا داره ادامه پیدا کنه بدون افت خاصی
نکته عجیب دیگه U4 بود که عملا یه پایان درخور و باشکوه برا نیتن دریک بود و از همه لحاظ هم پیشرفت داشت مخصوصا داستان و شخصیت پردازی , اگر هم فرنچایز بخواد ادامه پیدا کنه دیگه خبری از U5 و نیتن نیست (البته متاسفانه:() و ND هم تاکید کرده دیگه سراغ U نمیره
قبول دارم گاد بعد این شماره زنده شد البته بعضی چیز ها زیاد بود و من نپسندیدم اکشن گیم پلی و تغییرش برای من کافی بود
و البته شخصیت پردازی و داستان پردازی یجورایی لول آپ شد نسبت به قبل
اما راجع به آنچارتد 4
بازی به صورت مستقل واقعا خوب بود ولی بدون فن بازی اگر بگیم واقعا هیچ حسی و هیجانی رو مثل شماره هایی که امی ساخته بود القا نمی کرد
خیلی از کلیشه هایی هم که امی استاد زنده کردنش بودن تو بازی نبود و صد البته مطمئنم این پایان اصلا در خور نیتن نبود و قطعا پایان مورد نظر خالق هم نبود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or