ادامه Alan Wake در زمانی مناسب ساخته خواهد شد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Sam Lake امروز در مصاحبه ای با سایت Xbox Achievements گفت، امکان ساخت ادامه بازی Alan Wake وجود دارد.

" ما واقعا، واقعا به بازی هایی که ساخته ایم، افتخار می کنیم. واضح است که تمام این بازی ها برای ما ارزشمند هستند و جایگاه خاصی در قلب ما دارند. شما هیچ وقت نمی توانید آینده را پیش بینی کنید و این موضوع برای آینده Alan Wake هم صدق می کند. در حال حاضر ما در حال ساخت ادامه Alan Wake نیستیم، اما قطعا ما به دنبال فرصت مناسب برای انجام کار های بیشتر هستیم و روزی که زمان مناسب آن فرا برسد، این کار انجام خواهد شد. (ساخت ادامه بازی Alan Wake)"

vudg4ooa9q6pyxdauzg1.jpg

بازی Alan Wake در سال 2010 برای کنسول Xbox 360 منتشر شد و بعد از آن در سال 2012 برای PC منتشر شد. همچنین عنوان Alan Wake's American Nightmare هم به صورت جداگانه در سال 2012 برای Xbox 360 و PC منتشر شد. با توجه به گزارش های Remedy، بازی Alan Wake تا به امروز بیش از 3 میلیون نسخه فروش داشته است.
استودیو Remedy در حال حاضر مشغول ساخت بازی Quantum Break برای کنسول Xbox One است.

منبع

بی صبرانه منتظر ادامه..
واقعا باید به این شرکت تبریک گفت بازی های کمی ساخته ولی برای تک تک اون ها وقت گذاشته تا مثل بقیه شرکت ها بازی مسخره دست گیمر ندن.عاشق شرکت رمدی هستم;)

با اینکه یه سونی فنم ولی با اتمسفر و محیط بازی حال کردم ، داستان خوبی هم داشت فقط نتونستم با گیم پلیش کنار بیامl-)
منم منتظر نسخه دومم و امیدوارم بعد از یه مدت واسه PC هم منتشر شه تا بتونیم بازیش کنیم:d

بیشتر فروش Alan Wake رو PC بوده. یه امار دیدم تو همین بازی سنتر فروش نسخه PC به 2 میلیون نسخه رسیده بوده

با شماره دومش هم شدیدن حال میکنم :bighug:
دنیای الن ویک پر از استرسه

بیشتر فروش Alan Wake رو PC بوده. یه امار دیدم تو همین بازی سنتر فروش نسخه PC به 2 میلیون نسخه رسیده بوده

با شماره دومش هم شدیدن حال میکنم :bighug:
دنیای الن ویک پر از استرسه
مطمئنی؟ آخرین آمار نسخه اصلی بازی این بود که 2 میلیون روی PC و X360 فروش داشته، فروش نسخه X360 هم از 1.5 میلیون بیشتر بوده تا قبل از اون آمار :دی البته چند وقت پیش سم لیک گفته بود که سری Alan Wake بیشتر از 3 میلیون نسخه فروش داشته.

مطمئنی؟ آخرین آمار نسخه اصلی بازی این بود که 2 میلیون روی PC و X360 فروش داشته، فروش نسخه X360 هم از 1.5 میلیون بیشتر بوده تا قبل از اون آمار :دی البته چند وقت پیش سم لیک گفته بود که سری Alan Wake بیشتر از 3 میلیون نسخه فروش داشته.
عبارت 360 رو تو امار فروش ندیدم. پس امار کلی ظاهرن منظورش بوده :دی

با اینکه چیز خاصی از داستان بازی نفهمیدم مخصوصا پایان بازی که خیلی گیج کننده بود، ولی بازم اگر قرار باشه xb1 بخرم تنها دلیلش alan wake 2 خواهد بود.

alan wake 2 میتونه خیلی تاثیر گزاز باشه تو خرید xone !
ارزوم این بود سری mp هنوز در اختیار remedy بود !
نه اینکه R* بد میسازه . نه اتفاقا mp3 خیلی خوب بود ! ولی remedy تو فضاسازی و داستان سرایی حرف هایه بیشتری واسه گفتن داره!
تصور کنید max payne با گرافیک Qb

ای کاش مکس پین رو نفروخته بودن. الان ویک خوب بود اما به یاد ماندنی نبود. مکس پین یک و دو رو ادم همیشه دوست داره بازی کنه اما الان ویک یه بار ک تموم کردی دیگه نمیری سراغش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or