ادامه عنوان Middle-earth: Shadow of Mordor لیک شد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
111111.png
سال پیش Gadgets 360 گزارش داد ، ادامه عنوان موفق Shadow of Mordor در حال ساخت است. به نظر می رسد امروز این شایعه رنگ واقعیت به خود گرفته است.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

طبق تصویر منتشر شده در وبسایت خرده فروشی target، بازی Shadow of War برای پلتفرم های XBOXONE/PS4 در حال ساخت است. این وبسایت، بازی را به قیمت 60 دلار برای نسخه معمولی و 99 دلار برای نسخه گلد به فروش گذاشته است.

هنوز صحت داشتن این خبر توسط کمپانی وارنر تایید نشده است. لازم به ذکر است که، تا به الان خبری از نسخه PC بازی نیست.

Screen_Shot_2017_02_26_at_11.36.56_AM.0.png shadow_of_war_target_1488127084524.jpg shadow_of_war_target_details_1488127184647.png mbtqbe5xaudosr9v4ya2.png

لینک منبع

خوب خودت میگی بدون تجاوز به داستان اصلی یه داستان قشنگ خلق کردن

اینجا کار از تجاوز گذشته...رسما دریدن داستان اصلی رو :D
رسما مسخره مطلق.....فقط یه سواستفاده کردن از ارباب حلقه ها تا از نکات جذابش برا جذب مخاطب استفاده کنن

حالا اینکار اگه سر داستانای دیگه اتفاق می افتاد قابل تحملتر بود ولی اینکه اینکار با یکی از شاهکارهای ادبی قرن بیستم انجام میدن فوق العاده حرکت چیپیه.....

.
خوب منم میگم از کجای میدونین حالا داستان چیه. پیش داوری نکنیم. مطمئن هم باشید اگر قرار بر اعتراض باشه من خودم صف اول خواهم بود. همونطور که توی شدو اف موردور هم تو صف اول بودم. :دی

• Like
Reactions: amirone
خوب منم میگم از کجای میدونین حالا داستان چیه. پیش داوری نکنیم. مطمئن هم باشید اگر قرار بر اعتراض باشه من خودم صف اول خواهم بود. همونطور که توی شدو اف موردور هم تو صف اول بودم. :D
نیاز به دونستن نیست حلقه جدید کشف کردن!!

خوب منم میگم از کجای میدونین حالا داستان چیه. پیش داوری نکنیم. مطمئن هم باشید اگر قرار بر اعتراض باشه من خودم صف اول خواهم بود. همونطور که توی شدو اف موردور هم تو صف اول بودم. :D
دیگه قرار بود داستان اصلی چطور تجاوز بشه بهش؟؟یه حلقه جدید ساختن(اونم وقتی سائرون 100 متر اونطرف تر وایساده:)))و قرار باهاش ارتش و ....... کنترل کنیم و .... .
خیلی مسخره و چیپ بود خداییش

.

اینایی که گفتی همشون فرافکنی بودن بخدا :D یعنی همه چیز رو ربط دادی به هم دیگه و کوبیدی و داغون کردی بازی رو. هنوز هیچی از داستان نمیدونیم و با یه تریلر سی جی معمولی کنفیکونش کردی :D

در مورد چیزایی که گفتی نمیخوام جوابی بدم چون واقعا قضیه رو خیلی گنده و جدی کردی :D از اونورم اگه طبق چیزایی که تو میگی باشه باید کلا از ارباب حلقه ها برن بیرون و سمت کتاب های فوق العاده سنگین سیلماریلیون و ... که باز هم نمیدونیم اصلا اونا لیسانس ساخت بازی ازشون رو دارن یا نه. کلا بحث خیلی پیچیده تر از اینه که میگی راحت میتونن برن از فلان جا بازی بسازن. مطمئن باش صدها نفر همین فکر تو تو کلشون هست. :D

فقط همونطور که بالاتر گفتم War in the North رو مثال میزنم که اومدن یه دنیای جدید و جدا از شمال سرزمین میانه رو نشون دادن که سه تا همراه انسان و دورف و الف با هم یار بودن. خیلی هم بازی لذت بخشی بود و بدون تجاوز به داستان اصلی داستان خودشون رو بازگو کردن.
با یکم تاخیر :D جواب میدم :D آون چیزایی که من گفتم صرفا مثال بود. تو همین دوران سوم هم خیلی خیلی جای مانور دارن. مثلا می تونستن برن سراغ ارنور و انگمار. اونجا هم ویچ کینگ بود. و از قضا خیلی هم قدرتمند بود. و البته اینم فقط مثاله. و الا ده ها بازه مهم مختلف هست که میتونن بهش مراجعه کنن بدون اینکه مثلا بخوان لایسنس سیلماریلیون را بگیرند.
و اینکه میگی بدون تجاوز به داستان اصلی باشه ایراد نداره. منم کاملا با این موافق ام. اما مشکل اینجاست که داستان اینا به خودی خود هر چقدر هم خوب باشه، داره داستان اصلی را زیر سوال می بره. سوال هایی که در صورت مثبت بودنشون، نتیجه جنگ حلقه خیلی فرق می کرد. نمونش حضور فیزیکی سارون که آگه بود، اینا عمرا تو پله نور دوام نمی آوردن.
کلا اینا سه دقیقه cg دادن که از هر 30 ثانیش ایراد داستانی میشه کشید بیرون. وای به حال بازی اصلی. :D
پ.ن: البته این چند وقت یه ایده جالبی به سرم زده :D ممکنه آخر ماجرا تالیون نزگو بشه که اونطوری خیلی کول میشه قضیه :D که البته بازم تناقض داره :D و خیلی هم بعیده.

• Like
Reactions: Fratos
کلا ارباب حلقه ها تو دنیای گیم همیشه زیر سایه وارکرافت بوده و خواهد بود و تا وارکرافت رو داریم اصلا نیازی به حلقه ها احساس نمیشه.

همونطور که فیلم سینمایی وارکرافت هم دربرابر حلقه عددی نیست. :D

من یه زمانی اینو بازی می کردم، تو بازیسنتر چند نفر بهم گفتن خجالت نمی کشی اینو بازی می کنی!!!! :D بچه بازیه و تقلیدیه و اینطور چیزا... :D الآن می بینم خدا رو شکر چقدر طرفدار داره!!!! :D:D:D:D:D:D

• Like
Reactions: Masta_killa
همونطور که فیلم سینمایی وارکرافت هم دربرابر حلقه عددی نیست. :D
:|:|:|:|:|:|:|:|
یعنی، با هیــــــــــــچ شیوه و روشی نمی تونم این جمله ای که نوشتی رو هـــضم کنم!!!! :D:D:D وَلو اینکه شوخی باشه حتی!!!!!!! :D:D:D:D:D
آخه با مذهب، با کردار... من بهترین فیلمی که در طول این چند دهه زندگیم دیدم، ارباب حلقه ها بوده!!!! :D:D:D چطور به خود اجازه می دی چنین متنی رو با انگشت هات تایپ کنی؟؟؟ :D:D:D:D

ویرایش:
رسما اشتباه خوندم پست این دوستمون رو!!!!! :D:D:D:D نظر جفتمون یکی بود اصلا!!!! :D:D:D:D:D

آخرین ویرایش:
:|:|:|:|:|:|:|:|
یعنی، با هیــــــــــــچ شیوه و روشی نمی تونم این جمله ای که نوشتی رو هـــضم کنم!!!! :D:D:D وَلو اینکه شوخی باشه حتی!!!!!!! :D:D:D:D:D
آخه با مذهب، با کردار... من بهترین فیلمی که در طول این چند دهه زندگیم دیدم، ارباب حلقه ها بوده!!!! :D:D:D چطور به خود اجازه می دی چنین متنی رو با انگشت هات تایپ کنی؟؟؟ :D:D:D:D
همینیو گفته که تو داری میگی، "فیلم وارکرافت در مقابل ارباب حلقه ها عددی نیست".

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or