ادامه عنوان Middle-earth: Shadow of Mordor لیک شد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
111111.png
سال پیش Gadgets 360 گزارش داد ، ادامه عنوان موفق Shadow of Mordor در حال ساخت است. به نظر می رسد امروز این شایعه رنگ واقعیت به خود گرفته است.در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

طبق تصویر منتشر شده در وبسایت خرده فروشی target، بازی Shadow of War برای پلتفرم های XBOXONE/PS4 در حال ساخت است. این وبسایت، بازی را به قیمت 60 دلار برای نسخه معمولی و 99 دلار برای نسخه گلد به فروش گذاشته است.

هنوز صحت داشتن این خبر توسط کمپانی وارنر تایید نشده است. لازم به ذکر است که، تا به الان خبری از نسخه PC بازی نیست.

Screen_Shot_2017_02_26_at_11.36.56_AM.0.png shadow_of_war_target_1488127084524.jpg shadow_of_war_target_details_1488127184647.png mbtqbe5xaudosr9v4ya2.png

لینک منبع

به به چقدر عالی :D نسخه قبل خیلی خوب بود، با اینکه خیلی از المان هاش رو از بازی های دیگه قرض (!) گرفته بود ولی این قضیه اینقدر عالی صورت پذیرفته بود که یه تجربه لذت بخش رو رقم میزد. ناگفته نمونه یه سری ایده مثل Nemesis هم اوج هنر سازنده رو نشون میداد و بازی صرفا برگرفته از نقاط قوت بقیه عناوین نبود. فقط خواهشا این سری رو داستان و روایتش بیشتر کار کنن که بزرگترین نقطه ضعف بازی بود. امیدوارم هر چی سریعتر رسما تاییدش کنن و یه تریلر معرفی هم نشون بدن :D
خبر خوشحال کننده‌ای بود<:-Pاز پارسال شایعش بود ولی حالا میشه گفت قطعیه... جالب اینه که تاریخ عرضه رو زده 22 آگوست! ینی کمتر از 6 ماه دیگه :D (البته اگه تاریخ درست باشه و دکوری نباشه :D) با اینکه امسال خیلی شلوغه ولی عاشق اینجور معرفی‌ها هستم که بازی توی مدت کمی بعد از معرفی، عرضه میشه :D ناخودآگاه یاد اون معرفی و عرضه‌ی طوفانی F4 میوفتم :D
بهترین موردش واسه Forza Horizon 3 هست. سه ماه بعد از معرفی، عرضه شد :دی

آخرین ویرایش:
خبر خوشحال کننده‌ای بود<:-Pاز پارسال شایعش بود ولی حالا میشه گفت قطعیه... جالب اینه که تاریخ عرضه رو زده 22 آگوست! ینی کمتر از 6 ماه دیگه :D (البته اگه تاریخ درست باشه و دکوری نباشه :D) با اینکه امسال خیلی شلوغه ولی عاشق اینجور معرفی‌ها هستم که بازی توی مدت کمی بعد از معرفی، عرضه میشه :D ناخودآگاه یاد اون معرفی و عرضه‌ی طوفانی F4 میوفتم :D

استدیو Monolith به خاطر F.E.A.R و Condemned یکی از مورد علاقه ترین استدیوها برای من هست.دو تا بازی که اون زمان استاندارد های های سبک خودشون را هردو چند لول بالاتر بردن .هوش مصنوعی،گرافیک عالی و اون سبک ترسی که تقریبا برای اولین بار وارد صنعت بازی کردن بعدا میشه گفت به نوعی باعث ایجاد و تحول سبک First Person Horror شد.بعد Condemned 2 متاسفانه با F.E.A.R 2 و دوتا بازی دیگه نتونستن اون کیفیت خودشون را نشون بدن و شاید بشه گفت که Shadow Of Mordor به نوعی آخرین تیرشون برای بقا بود که خوشبختانه هم گرفت و بازی مورد تحسین قرار گرفت.

ولی به شخصه برای من Shadow Of Mordor به هیچ وجه در کلاس کاری F.E.A.R و Codemnded قرار نمیگیره.مشکلات بازی از جمله داستان بی سروته، محیط و مپ نسبتا کوچیک و در عین حال بسیار یکنواخت، نبود باس فایت های خوب و ماموریت های عمدتا تکراری، مانع این شد که برام یک اثر فراموش نشدنی باشه. با این حال سیستم مبارزات بازی (وام گرفته شده از بتمن) و علی الخصوص سیستم نمسیس به قدری خوب کار شده بودن که بازی را برای من حداقل از سطح یک اثر ضعیف بالا نگه دارن.

امیدوارم این سری این مشکلات را رفع کنن تا بتونیم یک اثر درجه یک در حد F.E.A.R ازشون شاهد باشیم.

پ.ن : بازی نکردن No One Lives For Ever یکی از بهترین بازی های این استدیو که خیلی تعریفش را خوندم و شنیدم احتمالا یکی از بزرگترین حسرت های عمر گیمری من باقی خواهد موند.

خبر بسیار شگفت انگیز بود ... به شخصه با نسخه یک خیلی حال کردم خیلی ... مخصوصا تیکه تیکه کردن اون ارگ های عوضی با حالت های مختلف. نکته خوب بعدی بهینه بودن بازی در حالت OW بود با گرافیک شگفت انگیز که واقعا خوشحالم کرد.

تو دوره ای که درصد زیادی از سازنده ها نسل جدید و فقط گرافیک میدیدن این بازی با پیاده سازی اون سیستم فوق خفن نمسیس تعریف جدیدی تو صنعت داشت که متاسفانه الگو گرفته نشد توسط بقیه.
بشدت منتظر نسخه جدیدم.(سال ۲۰۱۷ طوفانی شده از نمرات بازیا تا معرفی عناوین خفن:D)

ایول!! بالاخره معرفی شد :D
امیدوارم سیستم نمسیس کلی پیشرفت کرده باشه با قابلیتهای جدید!
اوندفعه میگفتن خیلی قرار بود پیچیده تر باشه ولی برای این بازی وقت نشد!

ایول!! بالاخره معرفی شد :D
امیدوارم سیستم نمسیس کلی پیشرفت کرده باشه با قابلیتهای جدید!
اوندفعه میگفتن خیلی قرار بود پیچیده تر باشه ولی برای این بازی وقت نشد!

تو توضیحات این سایتی که برا فروش گذاشته نوشته که می تونید ارتش بسازید و با سیستم نمسیس به جنگ دشمن برید....خیلی خوب میشه که از اون حالت انفرادی دربیاد و شاهد جنگهای عظیم هم باشیم

درسته نوشتی حداقل برای من، اما Really؟ از سطح ضعیف بالاتر نگه داشت؟! :D بیخیال خدایی، بازی رسما GOTY بود از چندین جا. :D
بازی عالی بود ولی برای من هم داستان نه چندان جالب بازی (اونم وقتی فن دو آتیشه ارباب جلقه ها باشی) یه کم کلیت بازی رو تحت تاثیر قرار داد..... .
امیدوارم تو این نسخه بیشتر به داستان اصلی ارباب حلقه ها پایبند باشن

.

درسته نوشتی حداقل برای من، اما Really؟ از سطح ضعیف بالاتر نگه داشت؟! :D بیخیال خدایی، بازی رسما GOTY بود از چندین جا. :D

همین دیگه.به نظرم گرچه کلیات ساختار گیم پلی خیلی خوب بود ولی اون مشکلات کاملا نقاط قوت بازی راتحت الشعاع قرار داده بود .یک اثر 100% نبود.اون مشکلاتی که گفتم را فکر کنم حالا با یک درصدی اکثرا قبول داشته باشن (برای من خیلی Bold بود)

شماره اولش که بازی خوبی بود و حال داد، اما جای کار هم زیاد داشت!
امیدوارم واقعا روش کار شده باشه و بازی خفنی در بیاد ایندفعه:دی

امیدوارم گند نزنن به IP دستی دستی
هر وقت صحبت از شماره دوی بازی شد من تنم لرزید
گرچه تمام این افکار نمیتونه از ابراز خوشحالیم جلوگیری کنه ، اون استراتژی خوندن ذهن دشمنها و شناسایی خصوصیات فرماندهانشون خیلی بهم حال میداد همچنین متحد کردن چندتا از بزرگان هر لشکر برای کمک خیلی ایده زیبایی بود

رسما معرفی شد <:-P: Middle-earth: Shadow of War Confirmed, Launches in August on PS4
اینم تریلر معرفیش: Youtube
تاریخ عرضه هم درست بود... 22 آگوست واسه آمریکای شمالی و 25 آگوست واسه UK (کمتر از 6 ماه دیگه :D). خیلی هم تاریخ دقیقی دادن...مثل اینکه خبری از تاخیر نخواهد بود :D
تریلر گیم‌پلی هم 8 March منتشر میشه...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or