اخطار به Boysteam

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام بر دوستان !
هدف کلی من از زدن این تاپیک به خاطر اینست که صدای خودم و دیگر بچه ها رو به تیم بویز برسونم...
آقایون بازی هایی را که شما به بازار عرضه میکنید هیچ کدام ستاپ درست و حسابی ندارند و و به خاطر همین امر هیچ گونه پچ یا فایل اصلاحی روی آن نصب نمیشود. مگر تنها اجرا شدن یک بازی ملاک سالم بودن آن برای شماست؟
خدا پدر و مادر West رو بیامرزه ولی متاسفانه اونام خودشونو فروختن ...

والا منم فقط از سایت اینترنتی سفارش میدم یکیش به خاطرهمین علت هاست
بیشتر شرکت هایی که بازی هاشون تو بازاره همین مشکل را داره
تو اینترنت هم من هرجا سفارش میدم بیشتر بازی هاشون ستاپ غیر اصل است(شاپ زون-تکین...) به جز یک جا اون بازی مارکته که متاسفانه مشکلش اینه که بازی هاش پک نداره(داخل پلاستیک ضد خش) ولی قیمتش خیلی مناسبه(با بازی رایگان هر دی وی دی 700 در میاد) تازه هر بازی که سفارش میدی میتونی یه بازی رایگان هم سفارش بدی:laughing:

آقاجون پک می خواد چیکار کنه؟؟
تو میخوای بازی رو از رو DVD کامل نصب کنی که مهم هم همینه (سالم و کامل و اصل بودن بازی).
از رو پک که نصب نمیکنی:-"
بنده تجربه بهم ثابت کرده هیچوقت پول پای پک بازی ندین چون از نظز من فقط یه جلده فقط در یه صورت مجازه اونم اینکه بخواین دوباره به خود فروشنده بفروشین:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

آقاجون پک می خواد چیکار کنه؟؟
تو میخوای بازی رو از رو DVD کامل نصب کنی که مهم هم همینه (سالم و کامل و اصل بودن بازی).
از رو پک که نصب نمیکنی:-"
بنده تجربه بهم ثابت کرده هیچوقت پول پای پک بازی ندین چون از نظز من فقط یه جلده فقط در یه صورت مجازه اونم اینکه بخواین دوباره به خود فروشنده بفروشین:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
اره درست میگی
یکم دلیلش اینه عادت کردم به پک تو بیشتر سفارش هام
به قول یک دوستام میگفت خوبه از یک جا بخری(اسمش را نمیگم) تو پک خوشگلش دی وی دی خام گذاشته باشه:laughing:

راستشو بخواید به نظر من این سری افراد از گیمرها سو استفاده میکنند. نمیدونم چرا جدیدا زود به دست آوردن بازیها(به هر قیمتی) برای گیمرها شده یه هدف. تا یه بازی میاد تو بازار انگار مسابقه گذاشتن که کی بازی رو زود میخره. انگار بهش جایزه میدن!!
طرف تو یه هفته سه تا نسخه از یه بازی میخره که یکی نصب نمیشه یکی پچ روش نمیشه ریخت، یکی کرک نداره و ... در حالی که دوستان با کمی صبر میتونن بازی رو از یکی از شرکتهای معتبر تهیه کنن که اغلب مشکلی هم ندارن.
در اینجا فکر کنم هدف اصلی از بازی کردن که همون لذت بردنه فراموش شده و شده همه دنبال این هستن که بازی رو زود تموم کنن که به نظرم اصلا هیچ لذتی نداره و خیلیا اعصابشون رو هم سر این هدف میزارن

من کاری به این کارا ندارم من از این شرکت خرید کردم اینا باید اینقدر با این بازی ور برن تا بشه تا آخرش رفت حتی اگه 1000 تا پچ بدن برون وگرنه منتظر عواقبش باشن البته تا اون موقع من از یه شرکت دیگه بازی رو گرفتم و تمومش کردم ولی برای اینکه یه گوشمالی هم داده باشیم باید سیریش شیم که بازی رو درست کنن تا اونجاشون ..... شه .
الان اسمشون Boys monkey team ه فردا که اسمشون بد در رفت میشن Boys donkey team و باز شروع میکنن به کلا برداری .

الان اسمشون Boys monkey team ه فردا که اسمشون بد در رفت میشن Boys donkey team و باز شروع میکنن به کلا برداری .
:biggrin1::biggrin1:

تو اینترنت هم من هرجا سفارش میدم بیشتر بازی هاشون ستاپ غیر اصل است(شاپ زون-تکین...
تکین بازی هاش دونصبه و ستاپ اصلیه.من که تا حالا هر چی گرفتم اینجوری بوده.شما شاید منظورت نصب اوله که خوب طبیعیه و بازی ها اکثرا ایمیج دی وی دی 9 هست و باید با یه ستاپ ایمیج رو 2 تیکه کرد

تکین بازی هاش دونصبه و ستاپ اصلیه.من که تا حالا هر چی گرفتم اینجوری بوده.شما شاید منظورت نصب اوله که خوب طبیعیه و بازی ها اکثرا ایمیج دی وی دی 9 هست و باید با یه ستاپ ایمیج رو 2 تیکه کرد
نه اتفاقا من مشتری 2 ساله تکین بودم ولی یه بار سفارش نقدی دادم و هیچ گاه بازی هام نرسید(البته من تنها نبودم هرکی سفارش نقدی داد)
نه بیشتر بازی هاش هم ستاپ غیر اصله و بیشتر نسخه steam هست قبلا ها 2 ستاپه بود
بیشتر مواقع هم سفارش هام یا دی وی دی خام بود یا خراب بود
از بازی pes 2009 ,fifa 2009 . left 4 dead بگیر بیشترش ستاپ غیر اصل بود حتی چند بار به خاطر این بازی ها مشکل پیدا کردم

من خودم الان دو ساله دارم از سرای بازی می گیرم کارشون بد نیست از همه اینا هم قدیمیتره فکر کنم 4 ساله فروشگاه اینترنتی بازی دارن فقط بازی ها رو اگه مشکل داشته باشه دیر تر میارن یه بخش پشتیبانی هم داره که کرک های جدید بازی ها رو اگه مشکل داشته باشه با لینک مستقیم میزارن.کلا به نظر من یا از پی سی ورلد به خرید یا سرای بازی

من کاری به این کارا ندارم من از این شرکت خرید کردم اینا باید اینقدر با این بازی ور برن تا بشه تا آخرش رفت حتی اگه 1000 تا پچ بدن برون وگرنه منتظر عواقبش باشن البته تا اون موقع من از یه شرکت دیگه بازی رو گرفتم و تمومش کردم ولی برای اینکه یه گوشمالی هم داده باشیم باید سیریش شیم که بازی رو درست کنن تا اونجاشون ..... شه .

دوست عزیز ما تمام هدفمون اینکه بعد از پخش شدن بازی 24 ساعت دیگه توی بازار باشه از طرفی اگه ما بخواهیمکه مثله شرکتای دیگه بریم و ازوزارت ارشاد مجوز بگیریم قول میدم تا یک ماه دیگه بازی دستهشما نمیرسه در ضمن کسایی با بازی مشکل دارند یا بازی ناقس هست همین الان برن توی یکی از فروشگاه ها فایل های پچ شده یا کرک سالمو بگیرند به صورت رایگان
در ضمن سایت بسته نشده در حال اپ و تغییرات اساسی هست مثل گفتگوی انجمن و غیره ......
من یکی از نمایندگی های فروش هستم
مرسی از شما

آقاي teznade ميشه بگيد چرا ديگه دموهاي بازي رو حذف كرديد؟
يا اينكه چرا بازي 2dvd رو روي 3dvd عرضه كرديد؟
الحق كه بايد اينجور گروهها رو به بنياد لو بديم :cool:
من كه پولم هدر رفت!

آخرین ویرایش:
دوست عزیز ما تمام هدفمون اینکه بعد از پخش شدن بازی 24 ساعت دیگه توی بازار باشه از طرفی اگه ما بخواهیمکه مثله شرکتای دیگه بریم و ازوزارت ارشاد مجوز بگیریم قول میدم تا یک ماه دیگه بازی دستهشما نمیرسه در ضمن کسایی با بازی مشکل دارند یا بازی ناقس هست همین الان برن توی یکی از فروشگاه ها فایل های پچ شده یا کرک سالمو بگیرند به صورت رایگان
در ضمن سایت بسته نشده در حال اپ و تغییرات اساسی هست مثل گفتگوی انجمن و غیره ......
مرسی از شما
اقاااااااااااااااا من نمیدونم چرا پست شمارو خوندم خونم به جوش اومد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این چه وضعشه اخه!!!!؟هر چی جلوتر میرفتم تو بتمن به مشکل جدیدتر بر میخوردم!!!!!یا صفحه ابی میشد یا DONT SEND »میداد یا 100 تا مشکل دیگه !! د بابا اگه بچه های باحاله این سایت نبودن که کرک سالمو من نداشتم!!!3تا DVD دادین بیرون دمو هارو پاک کردین!!!!!!!!!؟تازه با این همه مشکل!
حالا این هیچی RESIDENT EVIL 5 فرض کن شما داری بازی میکنی میخوای بری مرحله بعد میبینی LOAD نمیشه مرحله بعد دقت میکنی ببینی چی میگه میفهمی بععععله یه فایل بازی پیدا نمیشه به اسم S313 !!!!!!!!!!میری تو سایت میبینی زده از نمایندگی نسخه سالمو بگیرین!بابا مگه ما بیکاریم اقا جون!!!!یا مگه مسیرمون نزدیکه به نمایندگی؟!!!:confused::mad:
نخواستیم زود بدین بیرون بجاش سالم بده بیرون تا ما مجبور نشیم 100 تا پچ کرک یا چیز میزه دیگه بگیریم واسش تا بتونیم یه چند ساعت وقت فراغتمونو بگذرونیم!:mad:
(در ضمن ناقس نه ناقص درسته!!!;))

مرسی از شما

هرکی اینو بزنه بکشه من Modern Warfare 2 را براش اوریجینال می خرم. :evil::mad:

عزیز من اینو دوستانه بهت میگم این کاری که شما با بازی ها انجام میدین در واقع یه توهین به من مصرف کننده است چون دارین حق استفاده از یه محصول سالم رو از من میگیرین.
میخوای تجارت کنی ؟؟ خب بکن . مگه ما گفتیم کارت غلطه ولی دیگه شماها ریدین توی این کار.

برای چی بازی هارو کرک میکنی میدی بیرون؟؟؟
برا چی بازی هاتون اکثرا مشکل دارن؟؟
برای چی بازیهاتون ناقص هستن؟؟
چرا دمو ها رو حذف میکنی؟؟
اینا همش یعنی دردسر برای من و در نهایت فحش برای جدوآباد محترمت.
حالا خود دانی

تا یک ماه دیگه بازی دستهشما نمیرسه
هیچوقت نمی رسه. چون :
بازی Batman Arkham Asylum رو هم به لیست بازیهای مــمنوعه اضافه کردن (به امضای من مراجعه کنید)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or