اخرین جزییات نسخه( Ghost Recon: Future Soldier(pc

hosein me

کاربر سایت
ghostreconFS-newpcshot.jpg

درود
دیروز یوبی سافت رسما اعلام کرد که بازی June 15 برای کاربران pcمنتشر می شود .

اخرین جزییات نسخه pc که توسط شرکت مشخص شد :

وجود دایرکس 11دربازی تایید شد و همچنین امکان استفاده از monitor solutions دربازی

استفاده از دایرکس 11 به بهترین حالت ممکن از نظر Tessellation و نورپردازی و .....

امکان تنظیم و تغییر دادن دکمه های keyboards

همچنین سیستم مورد نیاز بازی راهم ubiاعلام کرد که به شرح زیر هست
Minimum hardware requirements:

• Supported Operating Systems: WindowsXP (with Service Pack 3)/Windows Vista (with Service Pack 2)/ Windows 7(with Service pack 1), both 32 bit & 64 bit versions
  • PROCESSOR: Intel Pentium D 3.0 Ghz or AMD Athlon64 X2 4400+ 2.2Ghz
  • RAM: 1GB Windows XP / 2GB Windows Vista or Windows 7
  • VIDEO CARD: 256 MB DirectX–compliant, Shader 4.0–enabled video card
  • DIRECT X: DirectX 9.0c
  • DVD-ROM DRIVE: DVD-ROM speed 4x, dual-layer drive
  • SOUND CARD: DirectX 9.0c – compliant sound card
  • HDD space : 25 GB
Recommended Configuration:

• CPU: Intel Core2 Quad Q9450/ AMD Phenom II X4 940 or higher
  • RAM: 2 GB Windows XP / 3 GB Windows Vista & 7
  • Graphics Card: 1024 MB DirectX–compliant, Shader 4.0–enabled video card based on nVidia GeForce GTX 460 or AMD/ATi HD 5850 or better

منبع

آخرین ویرایش:
سری AW1.2 مخصوصا شماره 1 کش موقعی که رو PC اومد کولاک گرافیکی و فیزیکی در حد کرایسیس به با کرد البته رو 360 هم قیامت راه انداخت شماره 2 شم اولین بازی
روی PC بود که معنای واقعی NVIDIA Physics رو نشون داد انصافا UBI واسه نسخه pc حداقل از لحاظ تکنیکی تو سری های قبلش ابرو داری کرده بود.
به نظر میاد این روند رو تو این شماره هم میخواد ادامه بده.

دوستان به نظرتون یکم cpu پیشنهادی برای بازی بالا نیستش؟CPU: Intel Core2 Quad Q9450/ AMD Phenom II X4 940 or higherانتظار پایینتر از این رو داشتم به شخصه.البته من با سیستم پیشنهادی هیچ مشکلی ندارم ولی برای باقی دوستان عرض میکنم.

یکی منو روشن کنه در این مورد.
یعنی‌ می‌شه تو آپشن بازی کنترل هارو تغییر داد فکر کنم :دی

=============================================
یوبی گفت DRM هم برداشته شده و واسه بازی لازم نیست همیشه به اینترنت وصل بشی‌

جدا از اینکهUbisoft واسه هر بازی تاخیر میده اینکه بازی هاش رو معمولا واسه PC عرضه می‌کنه خودش خوبه و جدیدا هم تاخیر هاش زیاد طولانی‌ نیستن (3-4 months)این GR هم قشنگ به نظر میاد،گرچه دیگه زیاد TS نیست.

یعنی‌ می‌شه تو آپشن بازی کنترل هارو تغییر داد فکر کنم :دی

=============================================
یوبی گفت DRM هم برداشته شده و واسه بازی لازم نیست همیشه به اینترنت وصل بشی‌

جدا از اینکهUbisoft واسه هر بازی تاخیر میده اینکه بازی هاش رو معمولا واسه PC عرضه می‌کنه خودش خوبه و جدیدا هم تاخیر هاش زیاد طولانی‌ نیستن (3-4 months)این GR هم قشنگ به نظر میاد،گرچه دیگه زیاد TS نیست.

حالا وایسید بازی بیاد. اگر این شرکت اسمش یوبی سافته مطمئن باشید یه سیستمی بد تر از DRM میذاره که اوریجینال باز ها هم به مشکل بخورن چه برسه ما ها.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or