اموزش هک برای کنسول PS5

ریختم تو روت هارد اکسترنال بازیها رو بالا آورد اما اجرا میکنم دستگاه خاموش میشه فعلا ورژن ۱۲ هک پایدار و خوبی نیست
پلاگین nanoDNS هم اجرا کردین؟

یعنی هربار تابستون برق بره و بیاد از اول باید شروع کرد؟
اگر دیسک خور نیست و دیجیتاله بله
من برای کپی خور کنسول از p30day استفاده کردم. خیلی تمیز و مرتب آموزش دادن و فایل آماده کردن. بازی ها هم بروز گذاشتن.
هر چی که مورد نیازه به نظرم گذاشتن و اموزش دادن
شما 10.01 یا زیر این هستین فعلا مشکل بالاتر از 10.01 هست

• Like
Reactions: agh515
دوستان من یک هارد دارم نصفه پر هست میشه بدون اینکه بخواد خالیش کنم، هم کارهای جیلبریک رو باهاش انجام بدم و هم بازی ها رو بریزم روش و از اون انتقال بدم روی کنسول!؟

دوستان من یک هارد دارم نصفه پر هست میشه بدون اینکه بخواد خالیش کنم، هم کارهای جیلبریک رو باهاش انجام بدم و هم بازی ها رو بریزم روش و از اون انتقال بدم روی کنسول!؟
اگر فرمت هارد exfat باشه میشه اگر نیست داده هاش انتقال بده فرمتش کن داده ها را برگردون استفاده کن
اگر حافظه ات hdd هست کلا قیدش بزن
ps5 چه بخوای فایل انتقال بدی چه از روی حافظه بازی اجرا کنی ssd میخواد
اگرم ssd نداری میتونی از طریق fttp اطلاعات مستقیم از pc به کنسول انتقال بدی

پلاگین nanoDNS هم اجرا کردین؟

شما 10.01 یا زیر این هستین فعلا مشکل بالاتر از 10.01 هست
مشکل حل شد وقتی دیسک اجرا می‌کنیم که کنسول هک شده وقتی هک شد و پلاگینها اجرا شد یه بار کنسول در حالت rest mod بزاری بعد دوباره روشن کنی مشکل حل میشه و داخل بازی می‌ره دیگه هنگ نمیکنه

• Like
Reactions: SHAM
اگر فرمت هارد exfat باشه میشه اگر نیست داده هاش انتقال بده فرمتش کن داده ها را برگردون استفاده کن
مرسی دوست من ، با چه نرم افزاری میشه انتقال داد!؟

دیسک خور هست. واس یکی از دوستامه. می‌گفت بازی ریختن خیلی گرون شده.گفتم کپی خور هم میشه. بعد اینکه اون دیسکی که داخل دستگاه میذارن حتما بلوری باید باشه؟ از کجا میشه تهیه‌ش کرد؟

آخرین ویرایش:
این 2 خط اخر جدی هستش؟ برای انتقال دیتا به هارد داخلی هم باید حتما هارد ssd باشه ؟ هارد معمولی جواب نمیده؟ تست کردید؟
از طریق ftp خیلی کند نمیشه؟

این 2 خط اخر جدی هستش؟ برای انتقال دیتا به هارد داخلی هم باید حتما هارد ssd باشه ؟ هارد معمولی جواب نمیده؟ تست کردید؟
بله با هارد HDD نمیشه بسیار کند و هنگی داره فقط ssd
با ftp با نرم افزار cyberduck خیلی سریع میریزه

PSX Download Helper این کار رو نمی کنه ؟ ببخشید بلد نیستم :)

انتقال دیتا با cyberduck برای ps5 جایی اموزشی نداره ؟
خودم اوایل هک 10.01 چون ssd external نداشتم چندتا بازی را تست کردم اصلا نمیشه روی hdd بازی اجرا کرد اجرا کنی کلی لگ میخوره بازی بازی های حداکثر تا 40 گیگ میشه انتقال داد ولی با زمان طولانی بعضی اوقات کنسول هنگ میکنه

برنامه psx فقط برای بازی های اورجینال هست هکی یا از روی حافظه خارجی اجرا میشهیا انتقال از طریق حافظه خارجی به داخلی یا انتقال از سیستم با کابل LAN با wifi انتقال ندین

آموزش هم اون دوستانی انجام دادن راهنمایی میکنن
دیسک خور هست. واس یکی از دوستامه. می‌گفت بازی ریختن خیلی گرون شده.گفتم کپی خور هم میشه. بعد اینکه اون دیسکی که داخل دستگاه میذارن حتما بلوری باید باشه؟ از کجا میشه تهیه‌ش کرد؟
اگر زیر 10.01 هست بدون دیسک اگر بین 10.01 و 12.00 هست حتما دیسک می خواد
حتما باید بلوری باشه چون خودم بلوری رایتر دارم از جایی تهییه نکردم ولی دیدم فروشگاه winstore , bighector میفروشن هیچ تضمینی از طرف من نیست یکی از دوستان توی فروشگاه همین پیج هم میفروخت

• Like
Reactions: mehrdadb3
خودم اوایل هک 10.01 چون ssd external نداشتم چندتا بازی را تست کردم اصلا نمیشه روی hdd بازی اجرا کرد اجرا کنی کلی لگ میخوره بازی بازی های حداکثر تا 40 گیگ میشه انتقال داد ولی با زمان طولانی بعضی اوقات کنسول هنگ میکنه

برنامه psx فقط برای بازی های اورجینال هست هکی یا از روی حافظه خارجی اجرا میشهیا انتقال از طریق حافظه خارجی به داخلی یا انتقال از سیستم با کابل LAN با wifi انتقال ندین

آموزش هم اون دوستانی انجام دادن راهنمایی میکنن

اگر زیر 10.01 هست بدون دیسک اگر بین 10.01 و 12.00 هست حتما دیسک می خواد
حتما باید بلوری باشه چون خودم بلوری رایتر دارم از جایی تهییه نکردم ولی دیدم فروشگاه winstore , bighector میفروشن هیچ تضمینی از طرف من نیست یکی از دوستان توی فروشگاه همین پیج هم میفروخت
بدون دیسک بزودی تا 12.70منتشر میشه
البته برخی ویدیو ها بدون دیسک هم کپیخور کردن

بدون دیسک بزودی تا 12.70منتشر میشه
البته برخی ویدیو ها بدون دیسک هم کپیخور کردن
جسارت نشه دوست عزیز ولی منتشر شده
فقط بدرد ما نمیخوره چون حتما باید دیسک های بازی مثل استاروار یا بازی ژاپنی باشه هردفعه 50 دقیقه صبر کرد تا اجرا بشه
کلا اگر دیسک بازی های خاص هم باشه خیلی دردسر داره

فعلا بدون دیسک تا 12.40 با برنامه یوتیوب و با دیسک تا 12.00 برای ما قابل استفاده هست

خبرهایی که هست فعلا webkit پیشرفت خوبی داشته اگر با webkit بشه کنسول را هک کرد کل کنسول ها هک میشن چه دیجیتال چه استاندارد اونم با سرعت بالا
حتی فرمیور بالاتر از 12.70

تجربه خودم میگم العان هر فرمیوری که بالاترین فرمیور باشه حدودا 1 سال بعد هک اون فرمیور میاد

حقیقتش اینجا حکم می کنه کسایی که هک کردن از تجربیات خودشونم در کمک به دیگران استفاده کنن
اینجا یک فروم دوستانه هست یک اداره رسمی نیست که بگیم چرا یکم فراتر از عنوان تاپیک حرف زدی یا چرا فلان اطلاعات می دی من باید همه ی اطلاعات بدم اونم بعضا ناقص یا غلط
اگر بحث اطلاع رسانی هست یوتیوب ایسنتا شبکه ایکس یا کلی سایت ایرانی به محض قرار گیری خبر هک جدید اخبارش می ذارن فروم اساسش بحث کردنه در چارچوب احترام به هم دیگه

حالا بگذریم یک بازی دم دست دیگه تا 12.70 اماده شده هم نسخه 4 هم 5 می شه استفاده کرد 4ش بهتره چون سیوش می شه با یک فلش جا به جا کرد ضمنا بعد از صبر 50 دقیقه می شه بلوری پچ کرد که زیر 1 دقیقه کنسول هک می کنه
احتمالا هک تا 12.40 درست بشه تمامی دستگاه های توی بازار بشه هک کرد اما اگه یک فروشنده دیسک یکیشونم فقط بتونه بخره که خیلیم کار سختی نیست خیلی ها عتیقه هایی از چین میارن که این پیشش هیچی نیست این شکلی دیگه تمام دستگاه ها با همون فقط یک دیسک هک می شه پول خوبیم به جیب می زنه

سلام ممنون از توضیحات یه سوال داشتم دستگاه من 1116A فت ورژن 12.60و دیسکخور ایا با دیسک بلوری میتونم هکش کنم. هکش امده یا باید صبر کنم

• Like
Reactions: Persia Tech

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or