اموزش هک برای کنسول PS5

سلام دوستان .بعد از کلی سرو کله زدن با هاست های آنلاین وعوض کردن ایتا هن و غیره و نحوه کپی بکپورتو غیره ،بالاخره با انجام هک yj2b روی فریمور ۴.۵۰ همون اول به شدت پایدار با هک یوتیوب بازیهای 5 رو تونستم بیارم و میترسیدم نیاره ..که آورد خداروشکر .همشونم با هارد ssd سامسونگ خیلی خوب میاره مثل astro و ...

• Like
Reactions: esi overlord
خیر
خبری از هک فریمور بالاتر 10.01 برای ps5 نیست؟ منظورم روش های بدون نیاز به دیسک هست مثل y2jb

سلام من با kstuff هک میکنم homebrew اجرا میکنم ارور کانکت اینترنت میده
عکس بزار

اگر این حرکت رو که دوستمون در این پست کفته بیاد ...سریع انتقال داده میشه درسته ...
این که چند روز پیش اومد
اپلیکیشنشم گذاشتم خودم برای تبدیل پوشه بازی به یک فایل

آخرین ویرایش:
سلام پلاگین رو چطور کیل کنم.فریمور ۴.۵۰ .بازیهای بدون بکپورت خیلی ریختم و مشکلی نداشتم.اما بازیهای بکپورت دار و وقتی دانلود میکنم یه بیس داره ویه بکپورت .توی پوشه بکپورت دقیقا چنتا فایل هست که عینش توی بیس هم هست .یکی از دوستانم گفت پوشه های بکپورت رو داخلشو کپی کن توی بیس .دقیقا هر پوشه مشابه رو از بکپورت به بیس انتقال بده وسوال ریپلیس میاد ok کن .دقیقا مثل پوشه crack تو بازی های PC قدیم .حالا ممنون میشم راه حلشو به من کمک کنید .خیلی تو مخ من رفته
با اتاهن گزینه داره می زنی
دیگه گلابی تر از اجرا بکپورت نداریم کلش کپی می کنی بعد از هک پلاگینش یک بار کیل و مجدد راه اندازی می کنی همین
ابتدای اجرای بازی باید بزنه پچ انجام شد بزنه همون لحظه بازی اجرا می شه تمام
کلا برای بکپورت فقط 7.XX که خیلی تمیز اجرا می شه اکثر بازی ها هم بکپورتش گرفتن الباقی زیاد بهش دل خوش نکن
برای 4 فقط شاید هک کامل بیاد فعلا با همین روش ها سعی کن راضی باشی اگه نه که اپدیت کن بره اگه نه صبر باید داشته باشی صبر زیاد چون ممکنه حتی 2 3 سال زمان ببره همچین هکی
در کل زیر 5 شانس خوبی برای هک کامل داره بعدش زیر 8 بقیه هم خیلی بعیده
با این حال اینم بگم که زیر 5 هک کامل هم بشه شاید بکپورت هاش درست نشه عین زیر 3 که هک کامل شده یکجورایی اما چیزی دستشون نگرفته توی این زمینه
هک 4.5 اگه درست یادم باشه حتی اس اس دی داخلی هنوز فعال نشده VRR که مطمئنم نداره با رزولوشن 2K
اینجور چیزاش هک کاملم بشه بعید بتونن براش کاری بکنن مگه 1 در 1000 براش کاستوم فریمور بتونن بدن که بیان فریمورهای اخریش خودشون دستکاری کنن بدن به خورد دستگاه
خلاصه اینکه صحنه هک حساب و کتاب نداره یه دفعه می بینی خیلی چیزا می شه می بینی عین سوییچ کلا به بن بست می خوره خیلی ها سر سوییچ منتظر هک نرم افزاری موندن سخت افزاری هک نکردن کلا باختن هم باختن هم سوختن
این اروها رو میبینم سردرگم و نامید میشم .... کنسولم داره با بازای قدیم خاک میخوره و بعدش خدا میداند فردا زنده هستیم یا مرده ؟؟؟
میخام بدم بازیای سونی 4 رو بریزم فعلا. بازی کنم و البته اگه لگ یا ارور نمیده و پایداره ........
هیچ ربطی به بازی نداره و اساسا اگه کرم نریزی و یا بازی جدید بهش نشناسی خاموشی اصلا نداره فقط موقع هک ممکنه چت بزنه دستگاه ری استارت بشه که شانسیه گاهی 10 بار پشت هم اوکیه گاهیم 2 3 بار پشت هم چت می زنه تا هک بشه اما در کل درصد اینکه با بار اول بشه جدیدا خیلی بالا رفته خیلیم سریع دیگه هک می شه
هک که شد دیگه مشکلی پیش نمیاد مگه گاهی موقع شناسوندن بازی جدید دیتا بیس خراب بشه که می زنه هکش می پرونه باید ری استارت کنی دوباره هکش کنی

آخرین ویرایش:
برای اجرای بهتر بازیای پلی 5 باید یه هارد اکسترنال اس اس دی هم باشد .. برای اجرای بازیای پلی 4 راحت با هارد داخلی پلی5 اجرا میشه درسته ؟
مسئله اجرا بازیای پلی5 فقط دردسر کپی کردنش هس و و وقت گیر ... وگرنه اگه بازیای پلی 5 رو رو همون هارد داخلیش نصب کنی راحت اجرا میشه دبون خطا ؟
بازی PS4 که اصلا بریز روی فلش
باید فلش با دستگاه فرمت کنی و البته فلش درست و حسابی عین فلش های 400 مگ بر ثانیه
درست 5 هم اینکه اس اس دی بخری داخل دستگاه نصب کنی تا بهترین عملکرد بگیری
اگه نه اس اس دی اکسترنال ترجیحا دی رم دار توصیه می شه من خودم قاب سرعت 10 گیگی دارم فرمت EXFAT کن تمام

• Like
بازی PS4 که اصلا بریز روی فلش
باید فلش با دستگاه فرمت کنی و البته فلش درست و حسابی عین فلش های 400 مگ بر ثانیه
درست 5 هم اینکه اس اس دی بخری داخل دستگاه نصب کنی تا بهترین عملکرد بگیری
اگه نه اس اس دی اکسترنال ترجیحا دی رم دار توصیه می شه من خودم قاب سرعت 10 گیگی دارم فرمت EXFAT کن تمام
میخام بدم مغازه برام بریزه مطمئنه .. خودم هارد اکسترنال ندارم و سر در نمیارم
پیش خودم کفتم هک 5 مثل سونی 4 ه ... راحت فلش میزنی و راحت اجرا میشه هک ...

خیر

عکس بزار

این که وند روز پیش اومد
اپلیکیشنشم گذاشتم خودم برای تبدیل پچشه بازی به یک فایل
شماره پست یا لینک اپلیکشن رو میزاری ...

• Like
میخام بدم مغازه برام بریزه مطمئنه .. خودم هارد اکسترنال ندارم و سر در نمیارم
پیش خودم کفتم هک 5 مثل سونی 4 ه ... راحت فلش میزنی و راحت اجرا میشه هک ...
بازی 4 ریختنی نیست عین خود هک 4 باید فایل بازی نصب کنی
از روی یک فلش یا هارد توسط اتاهن نصب می کنی روی هارد اکسترنال یا داخلیش
توی تنظیمات خود دستگاه می زنی کجا نصب بشه
دیگه واقعا راحت تر از این نداریم خود هک یکم داستان داره اما اجرای بازی هاش واقعا راحته
اصلا ایتمز هم دیگه نمی خواد پلاگین SHADOW بگیرید خودش همه بازی ها توی صفحه اصلی مونت می کنه
فقط ادرس فولدر بازی باید ETAHEN/GAMES باشه

بازی 4 ریختنی نیست عین خود هک 4 باید فایل بازی نصب کنی
از روی یک فلش یا هارد توسط اتاهن نصب می کنی روی هارد اکسترنال یا داخلیش
توی تنظیمات خود دستگاه می زنی کجا نصب بشه
دیگه واقعا راحت تر از این نداریم خود هک یکم داستان داره اما اجرای بازی هاش واقعا راحته
اصلا ایتمز هم دیگه نمی خواد پلاگین SHADOW بگیرید خودش همه بازی ها توی صفحه اصلی مونت می کنه
فقط ادرس فولدر بازی باید ETAHEN/GAMES باشه
لطفا فایل پلاگین شادو رو میزاری

سلام بچه ها یه سوال من الان ps5 pro بگیرم نمیتونم مپی خور کنم ؟
چرا اگه بتونی فریمور پایین مثل ۱۰ یا ۹ گیر بیاری راحت با نرم افزار هک میشه

Esi overlord

این میگه به نت وصل نیستی
چیکار میخای انجام بدی ؟

میخوام homebrew launcher ps5 رو اجرا کنم که بازی ها رو از صفحه اصلی اجرا کنم
من با itemzflow بازی اجرا میکنم ازین استفاده نکردن تاحالا
ولی پیلود اپدیت بلاکر رو اگه اجرا کرده باشی مشکلی از لحاظ وصل شدن به نت نباید داشته باشی یعنی میتونی وصل شی

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or