اموزش هک برای کنسول PS5

نمیشه تو ایران نیستش
کلا ۱۰۰۰۰ تا نسخه از بازیه تو دنیا هست
یه صحبت هایی بود ازین که نسخه هک شده همین بازی شاید بتونه مثل محتوای اصلی دیسک عمل کنه برای هک
فعلا ولی خبری نیس ازش
۱۰ هزارتا خوب خیلیه
حتما میشه تهیه کرد
اگر ممکنه اسمش رو بگو
شاید بشه به کسی بگیم خارج از ایران برامون بخره

• Like
Reactions: esi overlord
۱۰ هزارتا خوب خیلیه
حتما میشه تهیه کرد
اگر ممکنه اسمش رو بگو
شاید بشه به کسی بگیم خارج از ایران برامون بخره
Star wars racer revenge
نگشتم ولی فک نمیکنم پیدا بشه
هرچند خیلیم به فریمور بالا الان نیاز نداریم
مساله قفل های نرم افزاری بازیهاست
با توجه به توقف پچ apr فریمور بالاتر کمکی به اجرای بازیها نمیکنه حداقل با این وضعیت

سلام جدیدا بازی های ps5 رو که با برنامه اسکن میکنم ارور the database is corrupted میده بعد نمیارشون
اره گاهی چت می زنه جدیدا حتی با SHADOW MOUNT هم این شکلی می شه گاهی
پیشنهادم اینکه پلاگین SHADOW بریزی خیلی راحت تری
اما برای ایتیمز فقط کافیه یک بار دیگه نصبش کنی درست می شه هر بار چت زد فقط یک بار نصبش کنی درست می شه

بچه ها این رفیقمون که اخبار هک می ذاشت کجاست؟ نگرانش شدم با اینکه میانه خوبی با هم نداشتیم اما از نظر من کارش ارزشمند بود

سلام

سلام ببخشید یه سوال داشتم .برای فریمور ۴.۵۰ مثلا بازی astro هم فایل اصلی هم بکپورت داره .چجوری این دوتا فایلو با هم ادغام کنم

Itmzflow 1.14 هست وایتا هن ۲.۵ b ولی میره تو بازی لود نمیشه وصفحه سیاه میمونه .میگم شاید فایل بکپورتشو درست نریختم.

• Like
سلام

سلام ببخشید یه سوال داشتم .برای فریمور ۴.۵۰ مثلا بازی astro هم فایل اصلی هم بکپورت داره .چجوری این دوتا فایلو با هم ادغام کنم

Itmzflow 1.14 هست وایتا هن ۲.۵ b ولی میره تو بازی لود نمیشه وصفحه سیاه میمونه .میگم شاید فایل بکپورتشو درست نریختم.
نیازی به ادغام نیس ابتدا بیس بازی اصلی بعد اپدیت بکپورت رو نصب کنید
فریمور شما خیلی پایینه پیشنهاد میکنم به ۱۰.۰۱ اپدیت کنی که دردسر بکپورت رو دیگه نداشته باشی ( علاوه بر چیزای خیلی بیشتری که به دست میاری )
یه سری بازیها ام به اس اس دی اینترنال یا اکسترنال نیاز دارن برای اجرا
من خودم استرو بات رو رو اس اس دی اکسترنال اجرا کردم راحت اجرا شد رو حافظه داخلی امتحان نکردم

سلام .ممنون از توضیحات .من سوالم اینه مثلا بیس اصلی رو از itmzflow تو حالت changing directory می‌زنید. بعد همون کارو با پوشه بکپورت باید بکنم

من چون بیشتر بازیهای ps5 رو داخل دستگاه نمی‌ریزم واز هارد ssd بازی می‌کنم. ولی تو این بازیهای بکپورت ۴.۵ به مشکل خوردم یکی بهم میگفت که فایل های که تو پوشه بکپورت هست دقیقا مشابه اون تو فایل بیس است .و داخل هرچی تو بکپورت هست توی بیس اصلی کپی کن .دقیقا مثل پوشه کرک که یه زمون برای نصب بازیهای کامپیوتر استفاده میکردیم

آخرین ویرایش:
View attachment 406655سلام این ارور موقع اجرا بازی میاد
یه بار PS5BACKPORT پلاگینش کیل کنید مجدد اجراش کنید بعد بازی اجرا کنید
اگه راه درست برید به محض اجرای بازی باید بزنه پچ انجام شد اگه نمی زنه یعنی یه جای کار درست نرفتید

• Like
سلام دوستان
من یه مشکلی با جیلبرک دارم
ورژن دستگاه 7.40 هست
بعد از ریستور و تنظیم دی ان اس و اجرای برنامه یوتیوب و جیلبرک شدن دستگاه داخل منو ستینگ گزینه debug setting میاد و etahen. نمیاد
وارد debug setting میشم بعد وارد game و بعد package installer و برنامه explorer رو نصب میکنم ولی برنامه explorer اجرا نمیشه و پیغام میده این برنامه برای PS4 هست
مشکل کجاست کسی می‌تونه راهنمایی کنه؟

• Like
سلام نه صفحه سیاه میاد .خود آیکون بازی تو صفحه اصلی ps5 میاد ولی موقع لود صفحه سیاه میاد و گیر میکنه .من میخوام بدونم موقع نصب مشکلی ندارم یا نه .شما فایل بیس وبکپورتو تک تک با ایتمز فلو نصب میکنید یا تو کامپیوتر ادغام میکنید

۲۰۲۶۰۲۱۳_۱۴۲۸۲۲_copy_918x1632.jpg

۲۰۲۶۰۲۱۳_۱۴۲۹۴۹_copy_574x1020_copy_143x255.jpg

بعضی موقع ها سیاه میاد .مثلا astro

۲۰۲۶۰۲۱۳_۱۴۲۹۲۱.jpg

آخرین ویرایش:
سلام پلاگین رو چطور کیل کنم.فریمور ۴.۵۰ .بازیهای بدون بکپورت خیلی ریختم و مشکلی نداشتم.اما بازیهای بکپورت دار و وقتی دانلود میکنم یه بیس داره ویه بکپورت .توی پوشه بکپورت دقیقا چنتا فایل هست که عینش توی بیس هم هست .یکی از دوستانم گفت پوشه های بکپورت رو داخلشو کپی کن توی بیس .دقیقا هر پوشه مشابه رو از بکپورت به بیس انتقال بده وسوال ریپلیس میاد ok کن .دقیقا مثل پوشه crack تو بازی های PC قدیم .حالا ممنون میشم راه حلشو به من کمک کنید .خیلی تو مخ من رفته

• Like
سلام دوستان
من یه مشکلی با جیلبرک دارم
ورژن دستگاه 7.40 هست
بعد از ریستور و تنظیم دی ان اس و اجرای برنامه یوتیوب و جیلبرک شدن دستگاه داخل منو ستینگ گزینه debug setting میاد و etahen. نمیاد
وارد debug setting میشم بعد وارد game و بعد package installer و برنامه explorer رو نصب میکنم ولی برنامه explorer اجرا نمیشه و پیغام میده این برنامه برای PS4 هست
مشکل کجاست کسی می‌تونه راهنمایی کنه؟
بعضی وقتا ایتا هن درست ران نمیشه . با برنامه آیتمز فلو توی منوی خود آیتمز tool box رو ران کن و بعد تو ایتا هن چک کن ببین اتو استارت باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or