xerexplay
کاربر سایت
از این سایت:از کجا پیداش کنم
pkg zone
از این سایت:از کجا پیداش کنم
۱۰ هزارتا خوب خیلیهنمیشه تو ایران نیستش
کلا ۱۰۰۰۰ تا نسخه از بازیه تو دنیا هست
یه صحبت هایی بود ازین که نسخه هک شده همین بازی شاید بتونه مثل محتوای اصلی دیسک عمل کنه برای هک
فعلا ولی خبری نیس ازش
Star wars racer revenge۱۰ هزارتا خوب خیلیه
حتما میشه تهیه کرد
اگر ممکنه اسمش رو بگو
شاید بشه به کسی بگیم خارج از ایران برامون بخره
اره گاهی چت می زنه جدیدا حتی با SHADOW MOUNT هم این شکلی می شه گاهیسلام جدیدا بازی های ps5 رو که با برنامه اسکن میکنم ارور the database is corrupted میده بعد نمیارشون
نیازی به ادغام نیس ابتدا بیس بازی اصلی بعد اپدیت بکپورت رو نصب کنیدسلام
سلام ببخشید یه سوال داشتم .برای فریمور ۴.۵۰ مثلا بازی astro هم فایل اصلی هم بکپورت داره .چجوری این دوتا فایلو با هم ادغام کنم
Itmzflow 1.14 هست وایتا هن ۲.۵ b ولی میره تو بازی لود نمیشه وصفحه سیاه میمونه .میگم شاید فایل بکپورتشو درست نریختم.
یه بار PS5BACKPORT پلاگینش کیل کنید مجدد اجراش کنید بعد بازی اجرا کنیدView attachment 406655سلام این ارور موقع اجرا بازی میاد
چجوری پلاگینش کیل کنم؟یه بار PS5BACKPORT پلاگینش کیل کنید مجدد اجراش کنید بعد بازی اجرا کنید
اگه راه درست برید به محض اجرای بازی باید بزنه پچ انجام شد اگه نمی زنه یعنی یه جای کار درست نرفتید
بعضی وقتا ایتا هن درست ران نمیشه . با برنامه آیتمز فلو توی منوی خود آیتمز tool box رو ران کن و بعد تو ایتا هن چک کن ببین اتو استارت باشهسلام دوستان
من یه مشکلی با جیلبرک دارم
ورژن دستگاه 7.40 هست
بعد از ریستور و تنظیم دی ان اس و اجرای برنامه یوتیوب و جیلبرک شدن دستگاه داخل منو ستینگ گزینه debug setting میاد و etahen. نمیاد
وارد debug setting میشم بعد وارد game و بعد package installer و برنامه explorer رو نصب میکنم ولی برنامه explorer اجرا نمیشه و پیغام میده این برنامه برای PS4 هست
مشکل کجاست کسی میتونه راهنمایی کنه؟