اخراج کارکنان THQ برای دلایل استراتژیک

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
THQ.jpg

بنا بر گزارشی از طرف THQ، این کمپانی به تازگی 20 تن از کارکنان خود در بخش بازاریابی و تیم های تولید را اخراج کرده است.
سخنگوی THQ در رابطه با این اخراج ها گفت:
THQ تایید کرده است که یک تجدید نظر در گروه های بازاریابی و تولید در Agoura Hills انجام شده است. این تغییر، بازتابی از استراتژی های جاری شرکت برای ایجاد سازمانی متمرکز، سریع و دیجیتال گرا است.
کمتر از 3% از نیروهای جهانی این شرکت اثر پذیرفته اند و هیچ تیم سازنده و پروژه ای به خاطر این تصمیم اثر نپذیرفته است.
این گزارش اخراج، توسط یک ایمیل بر روی توییتر و به وسیله بنیان گذار George Broussard لیک شده است:
خطاب به همه،

روز هایی همانند این روز برای هیچ یک از ما آسان نخواهد بود. بدترین بخش بازسازی، به وضوح همان بازسازی خواهد بود. اما این یک بخش لازم برای بهبود و بازسازی به شمار می رود. ساده نخواهد بود که رفتن دوستان و همکاران از کمپانی را ببینیم. هیچ کس در مدیریت، شامل خودم، به آسانی این تصمیم را نگرفت اما همه ما باید بر روی شغل و آینده این شرکت تمرکز کنیم.

همانجور که می دانید، چشم انداز من برای THQ این است که این کمپانی را توسط روش های جدید توسعه، وارد بازارهای جدید کنیم و رسیدن به این مصرف کنندگان در این بازارها، محتاج رویکرد مختلفی در بازاریابی است.
و این نیز بسیار مهم و حیاتی خواهد بود که روش های تولید و نظارت خود را برای عرضه بهترین عناوین با توجه به بودجه و زمان، بهبود ببخشیم.

در تلاش برای ایجاد این تغییرات، من به تحقیق در ساختار بازاریابی و تولیدات مرکز اصلی، به همراه روسای این بخش ها، Rich Williams و Rich Williams پرداختم.
ما تغییراتی را که می بایست اعمال می شد را شناسایی کردیم و از این رو، ما اندازه این دو گروه را به حدود 20 تن کاهش دادیم.
لازم به ذکر است که این مسئله بر روی هیچ کدام از تیم های سازنده تاثیر گذار نبوده است و ما انتظار نداریم که این کاهش در تعداد کارکنان، هیچ گونه اثری بر روی عناوین در دست تولید و مقیاس آینده عناوین خروجی ما داشته باشد.
و این کاملا محتمل به نظر می رسد که کمپانی در دراز مدت افرادی را با مهارت هایی در زمینه های مختلف به استخدام خود در بیاورد.
برای به عمل در آوردن این دیدگاه، انتظار می رود استودیوی Volition به تنهایی با افزایش 20 نفری کارکنان در 12 ماه آینده به همراه باشد. این نشان دهنده یک تغییر از نظارت به تولید و تمرکز بر روی تیم هاست.

من همچنین یاد آوری می کنم که این دو بخش به دلیل کاهش افراد در ژاویه امسال، کمترین میزان تاثیرات را پذیرفته اند. پس معنا خواهد داد که اندازه و قابلیت آن ها به خاطر تصمیماتی که در جای دیگر گرفته می شوند، در یک ردیف قرار نمی گیرند.
من واقعا از کیفیت کار و نوآوری که در حال حاضر در کمپانی در جریان است، هیجان زده هستم.
وقتی که من به عناوین و تجربه های جدیدی که در سال های آتی به همراه می آوریم، می نگرم، یک THQ جدید که موقعیتی جدید در بازارها و در یک محیط کاملا متفاوت وجود دارد را می بینم.

اجازه بدین که به آینده روشن که در پیش روی ما است بنگریم.
خوشبختانه THQ در مسیر خوبی افتاده است و از وضعیت سخت قدیم به بیرون آمده است. عنوان Darksiders 2 که هفته پیش عرضه شد با نقدهایی عالی روبرو شد. هم اکنون این کمپانی لیست کاملی را برای WWE 13 در نظر گرفته است و قرار است در اکتبر امسال عرضه شود.

منبع

بدبختا هیچ تضمین شغلی ندارن ها
حالا اعلام نشده که جذب چه شرکتی میشن ؟

اونجا مثل اینور نیست که یارو از کار بیکار میشه باید بره مسافر کشی..!! طرف از کار بیکار میشه تحصیل کرده است و کار بلده تجربه کاری هم داره نهایتش یک ماه بد میره تو یه شرکته تبلیغاتی یا کامپیوتری یا نرم افزاری یه پا تو هوا نمیمونه مثل ایران عزیزم..!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or