اخبار QuakeCon 2013

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

00309258523516393938.jpg

درود.

تا دو روز دیگر یعنی 5شنبه به وقت محلی، 18ـهمین همایش شرکت id Software با نام QuakeCon 2013 در شهر تگزاس آمریکا شروع خواهد شد و بار دیگر هزاران نفر برای دریافت اخبار‌های این شرکت و بازدید از قرفه‌داران این کنفرانس به شهر و این مکان می‌ایند. در همین راستا مثل سال‌های گذشته تایپیک مخصوصی پیرامون گذاشتن خبرهای این همایش ایجاد نمودیم تا هر چه بهتر با خبرها و حواشی‌های QuakeCon امسال آشنا شوید.

طبق خبری که اکنون شرکت Besthesda داد زمان و محتویات این کنفرانس را دقیق مشخص نمود که به شرح زیر است. هر چند QuakeCon امسال نسبت به سال قبل پربارتر به نظر می‌رسد، ولی باز بیشتر هواداران تشنه شنیدن خبری پیرامون بازی Doom IV می‌باشند.

در اولین روز همایش یعنی رو 5شنبه آقای John Carmack مثل روال هر سال خوش‌آمدگویی و نطقی را به بازدیدکنندگان اراده خواهد کرد که این شامل پرسش و پاسخ‌های هواداران نیز می‌شود. بعد از آن برای اولین بار به صورت زنده گیم پلی بازی The Elder Scrolls Online به سمع و نظر تماشاچیان گذاشته خواهد شد.

در روز بعد یعنی جمعه، ما شاهد به نمایش در آمدن گیم پلی بازی The Evil Within ساخته استودیو Tango Gameworks هستیم که بی‌شک یکی از مهم‌ترین بخش‌های این همایش به شمار می‌اید. در دیگر سو نیز بعد از به اتمام رسیدن تریلر The Evil Within شرکت MachineGames به روی صحنه می‌اید و این استودیو نیز گیم پلی بازی جدید خود یعنی Wolfenstein: The New Order را به نمایش خواهد گذاشت، این بازی از سوی کارگردان هنری این عنوان و همچنین مدیر ارشد بخش گیم پلی بازی به طور مستقیم پخش خواهد شد. آقای Geoff Keighley از GameTrailers TV نیز برنامه ای با نام the Virtual World را خواهد داشت.
در آخر روز یعنی 5 بعداظهر هم اقای جان کارمک سخنانی پیرامون " فیزیک نور و رندرینگ " ارائه می‌دهد و در مورد چگونگی رفتار نور در جهان واقعی توضیحاتی را در خاتمه روز ابراز خواهد کرد.

در روز شنبه، برنامه زنده‌ای از سوی دست اندرکاران بازی Dishonored: The Brigmore Witches پیرامون گیم پلی این عنوان ارائه خواهد شد. این‌ها خلاصه کارهایی هستند که در QuakeCon 2013 انجام خواهد گرفت. شایان ذکر است شرکت بزرگ تجاری در این همایش قرفه هایی خواهند داشت و بازدیدکنندگان می‌توانند با جدیدترین فن‌آوری این شرکت‌ها آشنا شوند.

کنفرانس سال پیش
اخبار QuakeCon 2012

Elder Scrolls Online واقعا شرم آور بود :| جدا چی فکر کردن از اسکایریم به این رسیدند؟! (البته می دونم سازنده ها همون ها نیستند و ...)
یک بازی فانتزی آبکی.تیر و کمان اصلا حس نداره، خیلی مصنوعی اسلحه ها رو آماده می کنه، مبارازات هم جز شلوغی و جانورهای تخیلی و زیاد حرفی برای گفتن نداره
واقعا متاسفم ........... حیف تریلر که دانلود کردیم
------
این تریلر کامل The Evil Within هم اومد دریغ نکنید بسی کف کردیم :d

MMO همینه ! اسکایریم و Oblivion که نمیتونن تو اوت وسعت MMO تحویل بدن

Elder Scrolls Online واقعا شرم آور بود :| جدا چی فکر کردن از اسکایریم به این رسیدند؟! (البته می دونم سازنده ها همون ها نیستند و ...)
یک بازی فانتزی آبکی.تیر و کمان اصلا حس نداره، خیلی مصنوعی اسلحه ها رو آماده می کنه، مبارازات هم جز شلوغی و جانورهای تخیلی و زیاد حرفی برای گفتن نداره
واقعا متاسفم ........... حیف تریلر که دانلود کردیم
------
این تریلر کامل The Evil Within هم اومد دریغ نکنید بسی کف کردیم :d

evil within اومد!! لینک بده!:x

MMO همینه !
حداقل انقدر فانتزی نمی کردند
شده Kingdom of Amalur.من KOA رو دوست داشتم اما یک بازی مثل اسکایریم رو اصلا نمی تونم تحمل کنم بشه این
evil within اومد!! لینک بده
نیومده! منظورم اینه اگر اومد لینک بدید :d

حداقل انقدر فانتزی نمی کردند
شده Kingdom of Amalur.من KOA رو دوست داشتم اما یک بازی مثل اسکایریم رو اصلا نمی تونم تحمل کنم بشه این

نیومده! منظورم اینه اگر اومد لینک بدید :d

اون اتمسفر رو موافقم :d باید سنگین تر نگهش میداشتن

کیفیت Textureها و نورپردازی خیلی خوبه ، مشکل من با Animation هاس ، سیستم Blending بین رفتاری های کاراکتر خیلی معمولیه ، نمی گم بده ولی در حده یه بازی خفن تو سال 2013-2014 نیست.

خب مگه باید باشه؟ این کلیپ ها مشخصه مال همین نسل هستن. هنوز یه ویدئوی آدمیزادی منتشر نشده توقع دارین بردارن نسخه نسل بعدی رو نشونتون بدن؟ اونم از بازی که هنوز در دست ساخته:d موتور بازی کیفیتش رو تضمین میکنه

خدا کنه من که از خدامه منتظر یه تریلر از اون محله جنگل که آدما رو به درخت دار زدن هستم!:x

خدا کنه من که از خدامه منتظر یه تریلر از اون محله جنگل که آدما رو به درخت دار زدن هستم!:x

آخ آخ فکرشو بکن داری تو یه جنگل انبوه با درخت های دهشتناک تو ظلمات شب راه می ری که از هر درختی چند نفر آویزونن.هیچ آهنگ پس زمینه ای نیست فقط صدای زوزه گرگ و ناله های یه زن یا بچه رو می شنوی.یه لحظه احساس می کنی از پشتت یه چیزی رد میشه سریع فانوسو از غلاف می کشی بیرون.نورش فقط تا شعاع دو متری رو روشن می کنه .در حالی که به صندلیه خودت چسبیدی یه مایع آروم آروم از پاچه شلوارت سرازیر می شه !!!به راه خودت ادامه می دی........
اگه اینجوری بشه چی می شه!

آخ آخ فکرشو بکن داری تو یه جنگل انبوه با درخت های دهشتناک تو ظلمات شب راه می ری که از هر درختی چند نفر آویزونن.هیچ آهنگ پس زمینه ای نیست فقط صدای زوزه گرگ و ناله های یه زن یا بچه رو می شنوی.یه لحظه احساس می کنی از پشتت یه چیزی رد میشه سریع فانوسو از غلاف می کشی بیرون.نورش فقط تا شعاع دو متری رو روشن می کنه .در حالی که به صندلیه خودت چسبیدی یه مایع آروم آروم از پاچه شلوارت سرازیر می شه !!!به راه خودت ادامه می دی........
اگه اینجوری بشه چی می شه!

خب اینم تخیل منه! یعنی اینطوری دوست دارم باشه
:d
یواش یواش داری تو جنگل راه میری انقدر هوا انقدر تاریک هست که چیزی دیده نمیشه یه دفعه یه صدای ریخیتن خون روی زمین رو میشونی بعد یهویی یک جنازه از رو درخت میفته روت وقتی برمیگردی نگاه میکنی با فانوست میبینی کلی جنازه از درخت آویزونه دروبین رو صورت یکی جنازه ها زوم میکنه پوست صورت جنازه ها کنده شده و چشماشونم در اورده شده . از اون دور یه نفر صدا میزنه میگه از این طرف ... تا راه میفتی دنبلش بری یک تله جنگلی از زیر زمین در میاد و اون نفر رو سوراخ سوراخ میکنه . شروع میکنی به دویدن تا یکم که میری جلو میرسی به یک کلبه که جلو درش خون ریخته ... وقتی میری تو میبینی کسی توش میسن فقط یک تبر و چند تا تیر اسلحه تا میری تبر و خشاب ها رو بردای یه صدا میشونی وارد اتاق میشی رو دیوار چوبی اتاق با خون نوشته شده شما مردید! بعد به دختر رو میبینی که لباساش خونی و پاره پوره شده تا میری به طرفش باهاش حرف یزنی یه دفعه بازی دمو میشه و دختره تبدیل به یک زامبی میشه ... فعلا تا همین جا داشته باش بقیشو دارن روش کار میکنم :d

آخرین ویرایش:
:d
یواش یواش داری تو جنگل راه میری انقدر هوا انقدر تاریک هست که چیزی دیده نمیشه یه دفعه یه صدای ریخیتن خون روی زمین رو میشونی بعد یهویی یک جنازه از رو درخت میفته روت وقتی برمیگردی نگاه میکنی با فانوست میبینی کلی جنازه از درخت آویزونه دروبین رو صورت یکی جنازه ها زوم میکنه پوست صورت جنازه ها کنده شده و چشماشونم در اورده شده . از اون دور یه نفر صدا میزنه میگه از این طرف ... تا راه میفتی دنبلش بری یک تله جنگلی از زیر زمین در میاد و اون نفر رو سوراخ سوراخ میکنه . شروع میکنی به دویدن تا یکم که میری جلو میرسی به یک کلبه که جلو درش خون ریخته ... وقتی میری تو میبینی کسی توش میسن فقط یک تبر و چند تا تیر اسلحه تا میری تبر و خشاب ها رو بردای یه صدا میشونی وارد اتاق میشی رو دیوار چوبی اتاق با خون نوشته شده شما مردید! بعد به دختر رو میبینی که لباساش خونی و پاره پوره شده تا میری به طرفش باهاش حرف یزنی یه دفعه بازی دمو میشه و دختره تبدیل به یک زامبی میشه ... فعلا تا همین جا داشته باش بقیشو دارن روش کار میکنم :d

اینم باحاله.
فقط یه ذره اکشن شو کم کن!:d

کیفیت Textureها و نورپردازی خیلی خوبه ، مشکل من با Animation هاس ، سیستم Blending بین رفتاری های کاراکتر خیلی معمولیه ، نمی گم بده ولی در حده یه بازی خفن تو سال 2013-2014 نیست.
خب شوما صبر نمیکنید :دی بازی الآن قرار نیست بیاد که ، سال دیگه میاد!!!
با این موتور انیمیشن منیمیشن بتون تحویل میدن هُلو :دی

درسته نور پردازی خوبه ولی مشکل همون انیمیشن های افتضاحه ! به شخصه توقع بسیار بالایی از تیمی دارم که Re remake رو تحویل من دادن . با این وضعیت و این گرافیک حتی اگر این نمایش ها برای نسخه های همین نسل هم باشه بازم اصلا قابل قبول نیست . هر چند همچنان امیدوارم وضعیت در اینده تغییر کنه با اومدن تریلر های جدید !

درسته نور پردازی خوبه ولی مشکل همون انیمیشن های افتضاحه ! به شخصه توقع بسیار بالایی از تیمی دارم که Re remake رو تحویل من دادن . با این وضعیت و این گرافیک حتی اگر این نمایش ها برای نسخه های همین نسل هم باشه بازم اصلا قابل قبول نیست . هر چند همچنان امیدوارم وضعیت در اینده تغییر کنه با اومدن تریلر های جدید !

شرایط فنی Re Make خیلی با این بازی فرق میکنه ، پایه گرافیک اون بازی Pre_Render بود واز نظر فنی چیزه متحیر کننده ای نبود ( بغیر از Pre_Render animated) عامل اصلی که باعث جذابیت اون بازی شد کارگردانی و اتمسفر و .... خفنش بود . اما تو یه بازی تمام 3D فرق میکنه . چیزی که برام عجیبه اینه که بازی های شینجی میکامی همشون از نظر کنترل رفتار های کاراکتر تو زمان خودشون عالی بودن ولی این بازی فعلا تا این جای کار از بازی های قبلیش عقب تر بوده .

امیدوارم همونی که شما میگی بشه ، من که فکر نمیکنم تحولی خاصی تو بازی از نظر کیفیت رخ بده ، حداقل امیدوارم گیم پلی و جو خوبی داشته باشه .:|

شرایط فنی Re Make خیلی با این بازی فرق میکنه ، پایه گرافیک اون بازی Pre_Render بود واز نظر فنی چیزه متحیر کننده ای نبود ( بغیر از Pre_Render animated) عامل اصلی که باعث جذابیت اون بازی شد کارگردانی و اتمسفر و .... خفنش بود . اما تو یه بازی تمام 3D فرق میکنه . چیزی که برام عجیبه اینه که بازی های شینجی میکامی همشون از نظر کنترل رفتار های کاراکتر تو زمان خودشون عالی بودن ولی این بازی فعلا تا این جای کار از بازی های قبلیش عقب تر بوده .

امیدوارم همونی که شما میگی بشه ، من که فکر نمیکنم تحولی خاصی تو بازی از نظر کیفیت رخ بده ، حداقل امیدوارم گیم پلی و جو خوبی داشته باشه .:|

یکی از همون دلایلی که بازی رو در چند تا همایش پشت درهای بسته نشون دادن همینه.هنوز به احتمال زیاد آماده برای نمایش عمومی نیست.اگرنه شینجی مرض نداره که الکی بازی رو نشون نده .بالاخره باید یه گیم پلی به عموم نمایش بدن.
صددرصد دلیلش آماده نبودن بازی برای نمایش عموم هست. مطمئنا انیمیشن ها و گرافیک بهتر خواهند شد. یقینا بهبودهای زیادی تا زمان انتشار به خودش می بینه:d

ینکه شما تو عالم دیگه ای سیر می کنی و دچار توهم هستی مشکل از خودتونه نه کس دیگه ای ! اینهمه تریلر لیک شده که پشت در های بسته از گیم پلی بازی نمایش داده شده اومده که این دقیقا سومین یا چهارمینش بود ! اون حالت دویدن خنده دار کاراکتر اصلی بازی و کلیشه مسخره اره برقی که تا به حال نشون داده شده هیچ چیز غافل گیر کننده نبوده مگر برای کسانی که معنای غافل گیر شدن و سورپرایز رو نمی دونن ! اگه کلا بازی همین روند رو بخواد ادامه بده حتی در حد dead space 1 هم نمی تونه موفقیت ایجاد کنه چه برسه برای احیای این سبک !
بنده با متانت كامل به جنابعالي جواب دادم و يه چيزيم من باب شوخي و مزاح گفتم تا به شما برنخوره اما اينكه حضرتعالي اينجوري جوش آوردي و جواب بنده رو دادي فقط و فقط نشان دهنده ضعف شما و برداشت پيش پا افتادتون از حرف بندس. اگه نمي تونيد تو يه بحث جلوي خودتون رو بگيريد و با آرامش و خونسردي پست بديد خواهشا هيچ وقت جوابگو نباشيد و نقل قول نكنيد.
بنده اگه بخوام با شما شبيه خودتون و با استفاده از جملات و كلمات مورد استفادتون برخورد كنم يه جوري جوابتون رو ميدم كه كلا هيچ جاي بحثي باقي نمونه اما به جاي اين كار توصيه ميكنم كه خوب به حرف خودتون و پست بنده دقت كنيد تا متوجه بشيد كه چه كسي دچار توهمه! بنده ميگم تا به حال هيچ گونه نمايش رسمي از بازي اونم در مقابل ديده عموم پخش نشده و نميشه باتوجه به 4 تا نمايش كه سرجمع رو هم ديگه 3 دقيقه هم طول نميكشن و همونام در بدترين شرايط ممكن و توسط يه فرد ناشناس و با كيفيت خيلي پايين ضبط شدن نظر قطعي داد. مني كه الان چندين ساله گيمرم و بازي هاي ميكامي رو به صورت پيوسته دنبال ميكنم توقع يك چيز ماوراء الطبيعي و مافوق بشري ازش ندارم همين كه بعد اين همه سال يه عنوان Survival-Horror واقعي معرفي شده كه ترس و تنش شخصيت رو به بهترين شكل ممكن به تصوير ميكشه براي من مطلوب و غافلگير كنندس. براي آينده اين بازي هم بهتره كه صبور باشيد و پستايي نديد كه فرداي روزگار خلافش ثابت بشه.
dark war برادر علت این همه هایپ چیه؟
بنده هايپ نميكنم و علايقم رو بازگو ميكنم عزيزم اما اين علاقه و طرفداري ( چه بسا كوركورانه! ) بنده از اين بازي به چند عامل مربوط ميشه:
اول اينكه بعد از اين همه سال دوري از ريشه هاي Horror عنواني داره عرضه ميشه كه براي احياي اين سبك قدم برداشته و با استناد بر تجربه و هنرمندي ميكامي ميشه گفت كه چنين چيزي چندانم دور از انتظار و غير ممكن نيست. دوم اينكه بنده از اكثر عناوين Horror پشتيباني كردم و ميكنم و The Evil Within هم يكي از بهترين عناوين Horrorيه كه تا به حال ديدم. سوم اينكه درسته بازي تا به حال نمايش عمومي نداشته اما همين كه يه بازي بين نسلي تونسته رو كنسولاي فعلي ( فعلا در حد فرضيس قطعي نيست ) چنين چيزي رو اونم تو پشت دراي بسته نمايش بده خودش ارزشمنده. چهارم اينكه تا عرضه بازي يك سال وقت مونده و همين كه در حال حاضر كيفيت بازي تو چنين سطح بالايي قرار داره برام قابل قبوله. پنجمم اينكه بازي ساخته استاد ميكامي هستش و تنها تجربه و كارنامه استاد نويد عنواني عالي و ناب رو ميده. حتي بدون ديدن نمايشاي بازي هم ميشه به اين نتيجه رسيد!

دوستان گلم اگه به جو تاپيك لطمه اي زدم و اوضاع رو متشنج كردم شرمندم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or