اخبار و کلیه مباحث مربوط به هک XBOX ONE

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام دوست خوبم ،حال شما؟ منو یاد شب نخوابیهای اون روزا انداختید عجب روزگاری بود واقعاً یادش بخیر ...

منم با نظر جنابعالی و سایر دوستان موافقم ، کلاً سیاست ماکروسافت فراگیر شدن محصولاتش هست و در دست داشتن بازار. و تا الان که موفق بوده.

آخرین ویرایش:
تمام گفتنی ها رو دوستان گفتن
فکر کنم من دیر از خواب بیدار شدم:d
قضیه رایت دیسک رو باید بریزیم دور چون اگه میشد واسه ps3 همین کارو میکردن
اگه بخوان انتقال بازی رو در نظر بگیرین پس باید بشه کنسول رو به pc متصل کنن که بازی نصب منتقل و مراحل لازمو در آخر رویه کنسول کپی(اونم سیستم عاملی)منقل بشه مثل ps3
ولی فکر نمیکنم به این راحتی باشه البته اسم cf که میاد بمب هک منفجر میشه ولی کار طولانی در پیش دارن
امیدوارم موفق باشن
البته به قول دادشم اینا سیاستهای خودشونه ،اگه هکر ها هم توش گیر کنن باز کلید هک کردنش رو بهشون میگن

اووووف کنسول هنوز عرق اومدنش خشک نشده دل و روده هاش رو کشیدن بیرون بابا ایول پشت کار فقط خدا کنه کنه یه هک مشتی هم بشه که با بودجه ما واسه خریدن بازی جور از اب در بیاد XBOX ONE TEARDOWN!

انجمن 1000
سلام عزیز ممنون میشم رنگ فونتتو بزاری اتوماتیک تا من و امثال من که از قالب مشکی سایت استفاده میکنیم اذیت نشیم؟
ممنون

- - -ویرایش - - -

من فکر کنم تیم کبرا هم بیکار نمونه

دوستان یه خبر خوب یکی از سایت های ایرانی بازیه CoD Ghosts رو برای دانلود XO گذاشته!
اینم یکمی از توضیحات:
به تازگی Team Xecuter که سابقه ی بسیار بالایی در هک کنسول های مایکروسافت دارد(Xbox و Xbox360 توسط این گروه هک شده بودند) توانسته است اولین بازی Xbox One با نام Call Of Duty Ghosts را به صورت کامل هک کند.حالا ما هم تصمیم گرفیتم این بازی رو در سایت قرار بدیم. باتوجه به اینکه هنوز کنسول XBOXONE هک نشده احتمال داره این بکاپ بازی در موقعه ای که کنسول هک شد قابل اجرا نباشه اما باز احتمال اجرا شدن هم داره. از این به بعد هر بازیی که برای کنسولهای PS4 و XBOXONE لیک بشه در سایت قرار خواهد گرفت. به امید اون روزی که این دو کنسول بخصوص PS4 هک بشند.

خب ترفند جدید اینه که بازی ها هک میشه و باید منتظر هک خود کنسول باشیم
حالا چه روزی میخواد خبر هک کنسول بیاد ،خدا داند
کاشکی تویه ولنتاین باشه :dفراموش نشدنی میشه:d

آخرین ویرایش:
خب ترفند جدید اینه که بازی ها هک میشه و باید منتظر هک خود کنسول باشیم
حالا چه روزی میخواد خبر هک کنسول بیاد ،خدا داند
کاشکی تویه ولتاین باشه :dفراموش نشدنی میشده:d

توی این سایت خوندم که NAND اکس باکس وان Dump شد :confused:
من که نمی دونم یعنی چی ولی نوشته خیلی خبر خوبیه که می بینیم برای هک اکس باکس وان داره اقداماتی صورت می گیره!
کاش یه نذری، اعتکافی چیزی بکنیم بلکه زودتر هک بشه :d ما که دستمون از همه جا کوتاهه!

توی این سایت خوندم که NAND اکس باکس وان Dump شد :confused:
من که نمی دونم یعنی چی ولی نوشته خیلی خبر خوبیه که می بینیم برای هک اکس باکس وان داره اقداماتی صورت می گیره!
کاش یه نذری، اعتکافی چیزی بکنیم بلکه زودتر هک بشه :d ما که دستمون از همه جا کوتاهه!

اتفاقا ایده ی کاملا جالبیه با این اینترنت ذغالی ما خوبه تا زمان هک کنسول که نمیدونیم کیه ، بازیاش رو بندازیم تویه دانلود تا کنسول هک شد یهو میبینیم چندتا عنوان آماده بازیست=p~ .چی کیفی میده ،یعنی میشه خدا [-o

- - -ویرایش - - -

یادمه اون زمان که سونی یک تازه اومده بود منو دادشم کلی پول جمع کردیم که بازی های سونی رو بخریم ،سونی رو هم بابا میخره دیگه به خیال خوش
ما هر چی بازی بود خریدیم ولی 6 سال گذشت سونی یک نیامد (چشام خون شد ،چقدر گریه کردم تویه اون 6 سال)کلا بیخیالش شدم .
ایشالله که این تیم مثل بابایه ما نباشه:d کلی بازی دانلود کنیم آخرم بمونه رو دستمون:d;)

این حرکت عجیب چیه این سایته زده؟ خب صبر کنه وقتی کنسول کامل هک شد بازی هاش هم کامل ریخته میشه رو نت دیگه، هنوز هک نشده پرچم زده یعنی؟:d
از دیشب تا حالا چند تا از بچه ها با شادی صلوات شروع کردن به دانلود، اخرای دانلود تازه فهمیدن هنوز کنسول هک نشده! چند نفر هم که از شدت خوشحالی تو قسمت نظرات گفتن بازی های ایکس باکس وان با رزولوشن پایین تر رو 360 قابل اجراست! بقیه بازی های ایکس باکس وان رو بزارید رو 360 اجرا میکنیم! یعنی بیل گیتس اینو میشنید با سر میرفت تو دیوار!

آخرین ویرایش:
CoD Ghosts که میشه رو pc با بهترین کیفیت بازیش کرد، از طرفی کسی هم که میره با این قیمت ها xbox one رو میخره یه سیستم خوب داشته باشه نیاز نیست وایسه 2-3 سال دیگه کنسول هک بشه که بخواد COD بازی کنه اگه بازی انحصاری بود باز یه چیزی.

CoD Ghosts که میشه رو pc با بهترین کیفیت بازیش کرد، از طرفی کسی هم که میره با این قیمت ها xbox one رو میخره یه سیستم خوب داشته باشه نیاز نیست وایسه 2-3 سال دیگه کنسول هک بشه که بخواد COD بازی کنه اگه بازی انحصاری بود باز یه چیزی.
مهم ترین دلیل خرید کال اف دیوتی بخش داستانی تخمیش نیست بلکه بخش انلاینشه و تجربه بخش انلاین این بازی رو ایکس باکس وان خیلی خارق العاده هستش !
بخش داستانی دیگه قلمروش داره هر روز کمتر میشه و قلمرو بخش انلاین خیلی بیشتر داره بزرگ تر میشه !

الان که نند رو دامپ کردن به احتمال قوی میتونن کار هایی انجام بدن و فقط مساله زمانه که میتونه تعیین کنه کی ما میتونیم جی تگ یا RGH رو دوباره تو این کنسول ببینیم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or