آخرین ویرایش:
تیتر خبر خورده شایعه و متن هم پی نوشت زده شده و گفتم هم حذف کنن.متن خبر هیچی! تیتر رو حداقل اصلاح کنید![]()
وسواس عجیب ولو سر ساخت بازی واقعا عجیب غریبه.بعد alyx فکر کنم خود گیب بود که گفته بود عرضه این بازی به تیم اعتماد به نفس داد که میتونن بازی خودشونو بسازن (اینو دقیق یادم نیست کجا گفته بود ولی یادمه خونده بودم)
طبق لیک هایی که شده، والو این 10 ساله اندازه تعداد کارمنداش () پروژه کنسل شده داشته. پروژه های بزرگ که بعضیاشون خیلیم جلو پیش رفته بودن! ولی بنظر میترسیدن نتیجه نهایی مناسب نباشه و اعتبارشونو خدشه دار کنه...
مخصوصا با اون پایان alyx، وجود half life 3 بنظرم کاملا شدنیه. فقط مسئله تایم مطرحه که کی معرفی و عرضه میشه! در کل بنظرم از اون استیت چند سال پیش که Half life 3 یک رویا بود، یکم خارج شدیم و محتمل تره![]()
همين كه وسواس به خرج ميده خوبه والا شده بود مثل راك استار سخيف كه برا دو قرون پول اون همه خاطرات gta هاي پلي 2 رو به يه مشت دلار فروخت .بازي به اون محبوبي يوزر اسكورش زير يك شد خجالتم نميكشه . و اين خوبه كه والو هويتشو به پول مشتري هاي جديد نميفروشهبعد alyx فکر کنم خود گیب بود که گفته بود عرضه این بازی به تیم اعتماد به نفس داد که میتونن بازی خودشونو بسازن (اینو دقیق یادم نیست کجا گفته بود ولی یادمه خونده بودم)
طبق لیک هایی که شده، والو این 10 ساله اندازه تعداد کارمنداش () پروژه کنسل شده داشته. پروژه های بزرگ که بعضیاشون خیلیم جلو پیش رفته بودن! ولی بنظر میترسیدن نتیجه نهایی مناسب نباشه و اعتبارشونو خدشه دار کنه...
مخصوصا با اون پایان alyx، وجود half life 3 بنظرم کاملا شدنیه. فقط مسئله تایم مطرحه که کی معرفی و عرضه میشه! در کل بنظرم از اون استیت چند سال پیش که Half life 3 یک رویا بود، یکم خارج شدیم و محتمل تره![]()
نظرتو دوست ندارم ولی درسته. وقتی یه مدت طولانی بازی رو نسازی.کلا اینها اینقدر این رو طولش دادن که به نظرم خودشونم میدونن هرچی بسازن یا معرکه میشه یا چنان با سر میخوره زمین که حد و حساب نداره.
بلاخره اون گیم پلی و اون حال و هوارو الان هرکار کنن دیگه به مذاق خیلی از نوجوون ها جوون های این دور و زمونه خوش نمیاد!
به نظرم همون خاطرات بمونه برامون بهتره
والو فقط 5 تا هاف لایف کنسل کرده که تو مصاحبه ها و مستندی که داده بودن گفتن که یکی از عواملشم گفتن موتور بوده ولی بعدا بیخیال بازیسازی سینگل پلیر شدن.بعد alyx فکر کنم خود گیب بود که گفته بود عرضه این بازی به تیم اعتماد به نفس داد که میتونن بازی خودشونو بسازن (اینو دقیق یادم نیست کجا گفته بود ولی یادمه خونده بودم)
"This ice has been broken, now we're hoping to smash through the ice completely," said Valve designer Phil Co. "We're not afraid of Half-Life no more."