Spider-Mαn
کاربر سایت
منظورتون رو نمی فهمم یک کابل hd-mi دارهاین کنسول به غیر خوده دستگاه دستگاه دیگه ای هم داره واسه اینکه به tv وصل بشه؟ اگه داره اونو باید جدا خرید؟
فکر کنم این کنسول رو با کنسول دستی اشتباه گرفتید
دستش هم بی سیم هست
منظورتون رو نمی فهمم یک کابل hd-mi دارهاین کنسول به غیر خوده دستگاه دستگاه دیگه ای هم داره واسه اینکه به tv وصل بشه؟ اگه داره اونو باید جدا خرید؟
برادر من حرف هایی می زنی ها کنسول دستی نیست دستش مانیتور داره دستگاه اصلی تصاویر رو می فرسته به تلویزیون و دستهتو تبلیغاش که کنسول دستی بود؟!!! الان یه unboxing دیدم ازش فهمیدم چه جوریه. کنسول دستی هم هست !!!
تکی هم می شه بازی کرد اما به شرطی که به تلویزیون وصل نباشه و در فاصله ی مناسبی از دستگاه باشیپس تکی نمیشه بازی کرد با اون دستش که مانیتور داره؟ من فکر کردم دستیه![]()
فعلا فقط برای x360وps3 تایید شده شاید بعدا اعلام شهببخشيد دوستان تريلري از بتمن ارخام سيتي رويwii u اومده مي خوام ببينم گرافيكش چه جوريه؟
بعد ايا بازي gta v هم براي اين كنسول مياد؟

ببخشيد دوستان تريلري از بتمن ارخام سيتي رويwii u اومده مي خوام ببينم گرافيكش چه جوريه؟
پشتیبانی می کنه اما به صورت دیجیتالیدوستان اطلاع ندارن که wii u از بازی های گیم کیوب هم پشتیبانی می کنه یا نه ؟ می خوام بدونم بازی اورجینال گیم کیوب رو با دسته و مموری کیوب ، مثل کنسول wii می شناسه یا خیر ؟
برای اولی که باید برید توی بخش درخواست تریلر ها بگید ولی زیاد از گیم پلیش اومده و گرافیکش عالی هسنببخشيد دوستان تريلري از بتمن ارخام سيتي رويwii u اومده مي خوام ببينم گرافيكش چه جوريه؟
سلیقه ای هستمن میخوام ویتارو بفروشم اینو بگیرم؟ارزش خریدن داره؟
اینا پارتی دارن؟ مگه قرار نیست 18 ام ریلیز بشه (پس فردا)براي دوستاني كه دوست دارن محتويات جعبه wii u رو ببينن.:d
Nintendo Wii U Unboxing - Features - www.GameInformer.com
برای سایت ها وخبرنگار ها و این ها بازی ها و کنسول رو چند روز زود تر می فرستن اون هم مجانیاینا پارتی دارن؟ مگه قرار نیست 18 ام ریلیز بشه (پس فردا)