اخبار و حواشي مرتبط با Wii U و نينتندو

کاپ "حماقت در مارکتینگ" رو باید بدن به نینتندو:
[video=aparat;dWusc]http://www.aparat.com/v/dWusc[/video]

و اینقدر طراحی ظاهری و سخت افزار Wii U بول‌شت هست که شاید تا اخر تبلیغ 2 شات ازش نشون ندن :دی.
باو از لحاظ سخت افزاری همه قطعاتش به جز این CPU خوب بوده:d
ظاهرش هم یک ظاهر خیلی ساده ای هست و خوبه
حماقت اصلی رو نینتندو زمانی کرد که Wii رو برای بار دوم طراحی کرد همون هایی که شبیه Wii U هستن.

متاسفانه:

---
باو از لحاظ سخت افزاری همه قطعاتش به جز این CPU خوب بوده:d
ظاهرش هم یک ظاهر خیلی ساده ای هست و خوبه
حماقت اصلی رو نینتندو زمانی کرد که Wii رو برای بار دوم طراحی کرد همون هایی که شبیه Wii U هستن.
این بیچاره ها فکر کردن کنترلرشون خیلی خفنه نگو از خیلی وقت پیش Smart Glass همین کارو میکرده الانم چهارتا برنامه نویس میتونن app بنویسن برای همه os های گوشی و تبلت که اونها رو توی گیم تبدیل کنه (Dead Rising 3 BF 3 و ...) به چیزی که نینتندو ساخته و شدید روش مانور داد و بهش افتخار میکنه و تنها تکیه‌گاهش هست :دی.
من اولین بار بود میدیدم که شرکتی کلاً کنسولش رو گذاشته کنار و معرفی و تبلیغاتش رو گذاشته برمبنای کنترلرش !!.

آخرین ویرایش:
متاسفانه:

---

این بیچاره ها فکر کردن کنترلرشون خیلی خفنه نگو از خیلی وقت پیش Smart Glass همین کارو میکرده الانم چهارتا برنامه نویس میتونن app بنویسن برای همه os های گوشی و تبلت که اونها رو توی گیم تبدیل کنه (Dead Rising 3 BF 3 و ...) به چیزی که نینتندو ساخته و شدید روش مانور داد و بهش افتخار میکنه و تنها تکیه‌گاهش هست :دی.
من اولین بار بود میدیدم که شرکتی کلاً کنسولش رو گذاشته کنار و معرفی و تبلیغاتش رو گذاشته برمبنای کنترلرش !!.
اون ها که برای بارNـم هست.:d
----
اخه اسمات گلس اول این که بعد از Wii U معرفی شد,بعد هم کل سازنده ها ازش استفاده نمی کنن.
در نهایت همون استفاده ای که می کنن اصلاو ابدا به خوبی کنترل Wii U نمی شه و یک فرد دوم برای بازی می خواد مگر این که بازی رو متوقف کنیم که باز هم بر می گردیم سر خونه اول در این زمینه
انسل هم چند وقت پیش هم ازش انتقاد منفی کرد.
بهترین وسیله ای که می تونه در این زمینه به گیم پد Wii U رقابت کنه همون ویتا هست که باز هم اصلا و ابدا همه ازش استفاده نمی کنن.
گیم پد Wii U یک کنترلی هست که پول اضافه براش نمی دی و توی پکیج هست اما اسمارت گلس و ویتا باید پول اضافه بدی
هم دکمه های فیزیکی داره هم صفحه لمسی و واقعا از اون ویتا خوش دست تر هست.
بیشترین استفاده ای که از اسمارت گلس و تبلت ها هم می برن این هست که یا نقشه بشه و یا یک سری کارهای دیگه که انچنان جذابیت نداره
ویتا هم که توی چندتا بازی ساپورت درست و حسابی می کرد که اون هم خیلی کم بود.
خداییش می گم باید با دسته بازی کنی تا بتونی در موردش نظر بدی

بنظرمن اینها تاثیراتشون طی بلند مدت مشخص میشه. اینطور نیست که یک شبِ اینها سود میلیاردی کنن یا کله‌پا شن.

دقیقا. نینتندو از 4 کنسول خانگی اخیرش، 3 تاش شکست خوردن (البته سرنوشت Wii U هنوز مشخص نیست.) اما Wii موفق شد، چون یه ویژگی بزرگ داشت. یه Gimmicky Controller. وی یو میخواست همین راه رو ادامه بده اما نتونست. چرا؟ به خاطر دلایل متعدد. از نام گذاری گرفته تا مارکتینگ بد و بی برنامه گی. اما مهم ترین دلیلش این بود که اونقدری که کنترلر Wii توی بازی تاثیر گذار بود، گیم پد وی یو نیست. یعنی وقتی یه بازی میخواست برای وی ساخته بشه، کاملا بر اساس کنترلر خاصش بود. اما گیم پد وی یو این قابلیت رو نداره.
من شخصا معتقدم هر چه قدر هم وی یو بد بفروشه و شکست بخوره، بازم نینتندو تو این نسل دووم میاره. همونطوری که IGN گفت. اما خیلی کنجکاوم که بدونم نینتندو تو نسل بعد چیکار می کنه؟ یه Gimmicky Controller رو می کنه، بیخیال کنترلر خاص میشه و برمی گرده به سیاست گیم کیوب و N64، یا کلا برای سود بیشتر بی خیال کنسول خانگی میشه و روی یه کنسول دستی (شاید با قابلیت Smart Phone مانند؟) تمرکز می کنه؟ همه چی به نینتندو بستگی داره و تصمیمش. کنترلر وی و تاثیرش انقدر قوی بود که تونست مخاطب هایی که با گیم کیوب و N64 از دست رفتن رو دوباره برگردونه. وی یو داره دوباره مخاطب ها رو از دست میده، آیا کنسول نسل بعد نینتندو اونقدر جذاب هست که بتونه مخاطب های از دست رفته وی یو رو برگردونه؟

آخرین ویرایش:
Bomb after bomb به سبک نینتندو :دی
این حرف مثلا کجاش بده؟که بخوایم بمب حسابش کنیم. قبلا هم این مورد رو گفته بودند چیز جدیدی نیست.

- - -ویرایش - - -

3 Sprockets به تازگی بازی Cubemen 2 را برای Wii U تایید کرد. این بازی اولین بازی indie است که از قابلیت cross-platform در Wii U به PC و همچنین قابلیت مولتی پلیر و محتوای ایجاد شده توسط کاربران بین PC و Wii U استفاده می‌کند.

Cubemen 2 قرار است برای Mac, iOS, Linux و PC نیز منتشر شود. همچین بازیکنان نسخه Wii U قادر هستند تا به صورت آنلاین با بازیکنان دیگر نسخه‌های به رقابت به پردازند. بازیکنان نسخه Wii U می‌توانند از بیش از 4,000 مرحله ساخته شده توسط کاربران به همراه قابلیت ساخت مراحل بهره ببرند.

Nnooo ناشر بازی تایید کرد که این بازی اولین بازی مستقل Wii U با چنین ویژگی‌هایی است.

Nic Watt طراح و کارگردان استدیو Nnoooدر این مورد گفت:"
من بسیار افتخار می‌کنم که این بازی را تایید می‌کنم. ما در چند ماه گذشته وقت خود را صرف ارتباط بین Nintendo و 3 Sprockets سازنده کردیم تا این کار بهتر انجام شود. Cubemen 2 یک بازی شگفت انگیز و متناسب برای طرفداران Nintendo است. ما نمی‌توانیم صبر کنیم ببینیم آنان چگونه چیزی را خلق می‌کنند، چه در زمینه مولتی پلیر آنلاین تاکتیکی چه در ساخت مراحل جدید که آنان می‌سازند."

Seon Rozenblum کارگردان استدیو 3 Sprockets درباره بازی گفت:"
ما بسیار خوشحالیم که همکاری نزدیکی بین Nnooo و Nintendo داریم تا یک بازی dynamic جدید را برروی کنسول Nintendo عرضه کنیم.
ما قصد داریم تا طرفداران بازی رو یک جا جمع کنیم و یک cross-platform واقعی را ارائه دهیم که بتوان در دستگاه‌ها و نسخه‌های دیگر بازی کاربران مراحل خود را به سازند این کار در لاین آپ ما در نسخه Wii U بازی Cubemen 2 نیز گنجانده شده است.
Cubemen 2 یک بازی استراتژیک 3D و اولین بازی cross-platform کنسول Wii U با دیگر پلتفرم‌ها است که بازی دارای بخش تک نفر و چند نفره است به همراه بخش‌های team battles که 6 بازیکن را دارا می‌باشد که به صورت تک نفره و چند نفره نیز می‌توان بازی را انجام داد. بازی همچنین دارای شخصی سازی کاراکتر و سیستم رده بندی جهانی است.مد‌های نسخه Wii U نیز به دین شرح است:" Capture-the-Flag و Territory and Rescue هستند. انتظار می‌رود بازی اواخر 2013 یا اوایل 2014 در آمریکای شمالی استرالیا و نیوزلند منتشر شود.

Nnooo ناشر استرالیایی بازی escapeVektor را برای شبکه WiiWare و Spirit Hunters را برای DS منتشر کرده بود. قابلیت cross-platform در Monster Hunter 3: Ultimate بین 3DS و Wii U وجود داشت ولی Cubemen 2 این قابلیت را بین Wii U و دگیر پلتفرم‌های دارد که متعلق به Nintendo نیست. این اولین باری است که Nintendo کمپانی کیوتویی ژاپنی اجازه استفاده از cross-platform را بازی‌های شرکت‌های دیگر در کنسول خود می‌دهد یعنی اولین بار cross-platform بین کنسول‌های Nintendo و PC است. که می‌تواند علامتی برای شروع یک کار بسیار بزرگ و جهشی بزرگ باشد.

آخرین ویرایش:
SEGA بر این باور است که SONIC به فروش Wii U کمک می کند.

Chief Jurgen از SEGA اروپا در طی مصاحبه ای با MCV گفت:
"ما امسال Sonic: Lost World و Mario & Sonic at the Sochi 2014 Winter Olympics را برای 3DS و Wii U عرضه خواهیم کرد. به علاوه این که 3 بازی تایید نشده دیگر نیز وجود دارد.
به لحاظ تاریخی بازی های SONIC همیشه فروش بسیار خوبی را بر روی پلتفرم های Nintendo داشته اند. پس این مناسب است.
Nintendo و Sega با یک دیگر همیشه در یک راه مثبت کار کرده اند. اولین بازی SONIC ما پس از متوقف ساختن کنسول, بر روی پلتفرم Nintendo عرضه گردید."
او همچنین اظهار امیدواری کرد که SONIC می تواند فروش ضعیف Wii U را افزایش دهد.
"بله این موضوع نگران کننده است اما من قطعا امیدوار هستم که SONIC می تواند به ان کمک کند. Lost World ممکن است که در حال حاضر یکی از بهترین SIONIC های ما باشد. این یکی از بازی هایی است که می تواند به این مسئله کمک کند.من دیدم که ان ها در E3 یک Line-Up قوی داشته اند.من فکر می کنم این می تواند نظر مردم را تغییر دهد."
منبع

در رابطه با خبر بالا شاید Sonic LW بتونه کمک کنه امّا المپیک سونیک و ماریو صد در صد ناجی بزرگیه!!!از اون Ip هاست که سگا حسابی ازش پول درآورده!و من مطمئنّم سگا کمک خیلی بزرگی به Wii U می کنه

در رابطه با خبر بالا شاید Sonic LW بتونه کمک کنه امّا المپیک سونیک و ماریو صد در صد ناجی بزرگیه!!!از اون Ip هاست که سگا حسابی ازش پول درآورده!و من مطمئنّم سگا کمک خیلی بزرگی به Wii U می کنه
سگا اگه کمک کن بود ،کنسولهای خودش به تاریخ نمی پیوستند

آقا سامان رو هوا حرف میزنی!یعنی منکرشی؟یعنی نمیدونی المپیک ماریو و سونیک 2008 چه طور وحشتناک فروخت؟یعنی نمیدونی الآن پلانتیوم گیمز رو سگا دو دستی در اختیار نینتندو قرار داده!
سگا به عنوان یه سازنده شاید ضعیف باشه ولی به عنوان یه حامی یکی از قویترین هاست.اینو نسل پیش کامل اثبات کرد

تا الان فکر کردم میخوای ترول کنی فقط اما الان فهمیدم که ترول نمیکنی اطلاعاتتون پایینه
میدونی این بازی یکی از انحصاری هایی هستش که فروشش ترکوند
بی خیال تو روخدا

Chief Jurgen از SEGA اروپا در طی مصاحبه ای با MCV گفت:
"ما امسال Sonic: Lost World و Mario & Sonic at the Sochi 2014 Winter Olympics را برای 3DS و Wii U عرضه خواهیم کرد. به علاوه این که 3 بازی تایید نشده دیگر نیز وجود دارد.
به لحاظ تاریخی بازی های SONIC همیشه فروش بسیار خوبی را بر روی پلتفرم های Nintendo داشته اند. پس این مناسب است.
Nintendo و Sega با یک دیگر همیشه در یک راه مثبت کار کرده اند. اولین بازی SONIC ما پس از متوقف ساختن کنسول, بر روی پلتفرم Nintendo عرضه گردید."
او همچنین اظهار امیدواری کرد که SONIC می تواند فروش ضعیف Wii U را افزایش دهد.
"بله این موضوع نگران کننده است اما من قطعا امیدوار هستم که SONIC می تواند به ان کمک کند. Lost World ممکن است که در حال حاضر یکی از بهترین SIONIC های ما باشد. این یکی از بازی هایی است که می تواند به این مسئله کمک کند.من دیدم که ان ها در E3 یک Line-Up قوی داشته اند.من فکر می کنم این می تواند نظر مردم را تغییر دهد."
منبع
واقعا بهترین جایی که سگا میتونست بازیاشو ارائه بکنه پلتفورم نینتندوست واقعا از نظر مانیفست و ایدئولوژیک به هم خیلی نزدیکن معمولا هم نینتندو فن ها با سونیک رابطه ی خوبی دارن و به سلیقشون میخوره

مردونه این w101 direct عجب چیزی بود :-o یعنی اصلا توقع نداشتم از بازی
به نظرم این بازی متای خوبی رو میاره اول فکر میکردم یک بازی سطح پایینه اما الان نظرم کلا عوض شد خیلی بازی شاخ بود دوستان حتما ببینن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or