فعلا که اون سک بوی + لست + اسپایدر مایلز معرفی شدنخبری از بازی ghost of Tsushima نیست ؟؟؟؟ به هورایزن 2 (به نظرم شماره اولش کامل و سیر کننده بود) علاقه ای ندارم . الان فقط مونده سوشیما که هنوز خبری درز نکرده
اتفاقا از داستان هورایزن 2 که بگذریم هم گیم پلی هم گرافیکش خیلی بهتر شده حتی سگ چرخ توی محیطش هم لذت بخشهخبری از بازی ghost of Tsushima نیست ؟؟؟؟ به هورایزن 2 (به نظرم شماره اولش کامل و سیر کننده بود) علاقه ای ندارم . الان فقط مونده سوشیما که هنوز خبری درز نکرده
شماره دوم بیشتر برای پول ساخته شده . داستان شماره دوم به زیبایی و کشش شماره اول نیست و پیچیده و سنگین شده و باید زبان خیلی قوی داشته باشی . کشش شماره دوم کم هست و مبارزات زیبای آن بعد مدتی تکراری می شود . کلا شماره اول مخصوصا DLC آن فوق العاده هستند . شماره اول وقتی آمد خیلی جذاب و نو بود و این مورد در مورد شماره دوم صدق نمی کند و اون حس تازگی ندارد . خیلی صحبت و کات سین با پایان بندی ناقص در شماره دوم به چشم می خورد .اتفاقا از داستان هورایزن 2 که بگذریم هم گیم پلی هم گرافیکش خیلی بهتر شده حتی سگ چرخ توی محیطش هم لذت بخشه
فکر نکنم زودتر از پاییز 1402 بیاد (لست 1 ریمیک و ریترنال و دیمن سولز جلوتر توی صف هستند)
برای من از بازی هایی که ازشون گذشته دو بازی لست 2 (لست 1 که تایید شده مونده تاریخش) و گوست آف سوشیما رو بدهند کافیه و از سونی راضی هستم . منتظر چیز دیگه ای نیستم .دیگه باید اگه روی PC نیومد خبر بزنین
البته فن این بازی نیستم همون لست رو تاریخ بدن کافیه
The Order 1886 که فقط کات سین هست اصلا بازی نیسکاش سونی دو بازی : The Order 1886 و Until Dawn برای کامپیوتر پورت می کرد . خیلی زیبا هستند
هر چه از سونی رسد نیکوست //The Order 1886 که فقط کات سین هست اصلا بازی نیسیادم نیس کدوم مراحل بودن ولی عملا دو یا سه مرحله کاملا بدون یک ثانیه گیم پلی بودن. فقط و فقط کات سین خالص
ولی باید قبول کرد اون زمان گرافیک شاخی داشت و با یکم زمان بیشتر می تونستن چیز محشری خلق کنن
ولی Until Dawn رو با اینکه 3 4 بار بازی کردم ولی پورتش دوس دارم ولی باید یه دستی روش کشیده بشه بعد پورت کنن
درکل این دوتا احتمالا هیچوقت پورت نمیشن. تمرکز روی بازی هایی هست ک فروش بیشتری بکنن