اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
بجای اینکه هی بشینین بر اساس حدس های یوروگیمر و غیره بحث کنین، در آینده تریلرهای بیشتری میاد و معلوم میشه واقعا گرافیک اصلی در این حده یا بهتره یا پایینتره یا رزولوشنش چیه سر تیکه انداختن بهم دیگه قشنگ 6-7 صفحه تاپیکو بردین جلو.

اتفاقا دوستان تا همین چند لحظه پیش اینجا بودن خیلی هم خوب در مورد U4بحث میکردن ، ولی متاسفانه در یک حرکت خود جوش Eurogamer خبرش رو اپدیت کرد ، دیگه نفهمیدیم چی شد بحث عوض شد و همه رفتن /:) :)

لول الان دیگه به همه ثابت شده که کارای ناتی داگ از اون دموی In engine که الان منتشر شده بعدا خیلی خیلی بهتر هم میشه.پس منتظر باشین از این گرافیکی که دیدین هنوز بالاترشو هم توی Real Time ببینید!!!

:lol:
جون خودتون ما را گرفتید واقعا یکم خجالت داره ! تریلراولیه tlou را یادتون بیارید بعد محصول نهایی را نگاه کنید .
من نمیدونم این nd اگه قراره خیلی خیلی بهتر از کارهای CG و in engine کاره خودش را انجام بده چرا همون اول تریلرهاش اولیه و کات سینهای خودش را ریل تایم تحویل نمیده . یعنی واقعا شدت تعصب و جانبداری تو عمرم ندیدم ! که کسی چنین طرز فکری داشته باشه واقعا روی هرچی تو این دنیا هست را کم کردید !
مرد حسابی خودت سر QB گیر داده بودی که بازی realtime هست . ولی سم لیک تو کنفرانس مایکرو گفته بود in-engine هست . بوکمارک دارم . چه طور اون موقع in-engine به معنی realtime بود ولی الان معنی دیگه میده ؟

مرد حسابی رمدی همون اول گفته بود که تریلر نمایش داده شده ریل تایم هست :)

آقا اصلا این تریلر آنچارتد هم با 16 تا PS4 رندر شده ، مهم اینه که U2 - U3 - TLOU هرکدوم در سال خودشون بهترین گرافیک کنسول بودن . من واقع نمیفهمم سر چی اینقدر بعضیا انرژی صرف میکنن ؟!!
TLOU را کی تائید کرد زمان خودش بهترین گرافیک کنسول بوده ؟! مراسم VGA هم که در کار نبوده بخش گرافیک . ولی همونم خودت جلو GTA5 حساب میکردی یکم بد نبود :"> فقط دوست دارم بدونم نظر خودت در قبال GTA5 چی بوده ؟!
مثل مقایسه TLOU با BEYOND که اتفاقا چندتا سایتی بوده که به BEYOND لقب بهترین گرافیک کنسولی دادند الان شما اینها را واسه ما روشن کن !

یه سوال:

این 10% که دیگه اختیاری شده و سازنده میتونه هر جور میخواد ازش استفاده کنه، اگه یه سازنده کلا بیخیال کینکت بشه اون قابلیت های صوتی کیکنت وسط بازی "ضبط کردن یا اینکه وسط بازی یه شبکه رو نشون بده و ..." همچنان میمونه یا به همین 10% مربوط میشد ؟!

ببین من منظور شخص شما نیستا ! جسارت نباشه ولی نسل پیش چند نفر خیلی واضح گفتن معیار و ملاک فقط اون چیزی هست که رو TV میبینن ! فرضاً اگه اینا رو براشون میذاشتی .
39061311117498220009.jpg
89784650189075167472.jpg
62071519674694358516.jpg

66299356002894673232.jpg
43813198593303691436.jpg
29158005473844487594.jpg
59003822561356311765.jpg
40132845340499215205.jpg
51177782077566865848.jpg
بعد با یه بازی فوق اسکریپت شده ایی مثل Beyond مقایسه میشد، سره سوزنی براشون اهمیت نداشت که کدوم خطی هست ، کدوم تعداد کارکتر ، AI و حجم درگیرهاش بیشتر و . . . !

گرافیک Beyond که واقعا بالا بود ولی نمیشه با یکی از عنوان های مایکرو مقایسش کرد چون توی اون سبک چیزی برای مقایسه باهاش توی عناوین مایکروسافت نبود!!
به نظر من بازی Halo 4 توی نسل پیش رو باید با بازی هایی مثل TLOU یا U3 مقایسه میشد

TLOU را کی تائید کرد زمان خودش بهترین گرافیک کنسول بوده ! مراسم VGA هم که در کار نبوده بخش گرافیک . ولی همونم خودت جلو GTA5 حساب میکردی یکم بد نبود
جوایز سایت ها و مجلات که دیگه مشخصه :دی TLoU پارسال بیشترین جوایز رو گرفت، VGA هم بره بمیره :دی

گرافیک Beyond که واقعا بالا بود ولی نمیشه با یکی از عنوان های مایکرو مقایسش کرد چون توی اون سبک چیزی برای مقایسه باهاش توی عناوین مایکروسافت نبود!!
به نظر من بازی Halo 4 توی نسل پیش رو باید با بازی هایی مثل TLOU یا U3 مقایسه میشد
پس با این اوصاف نتیجه می گیریم TLOU و U3 سندباکسن ! 8-|:d

وسط بحث های فنی ـتون :دی یه دوستی دیدم دوباره بند و بساط عکس های انحصاری های سونی رو اورده بود اینجا حالا کاری به خود عکس ها ندارم ولی دیدم یه مدت تو این تاپیک نمیاد گفتم بهش بگید که یوروگیمر تحلیل کرده بازی WD رو و چیزهای جالبی گفته بود. چون ایشون فرموده بودن اکتشافاتی انجام داده بودن که گویا نسخه ی X1 یه سری تکنیک ها داره که PS4 نداره و تا اومدن تحلیل DF ترجیح میدن چیزی نگن! خواستم نظرشون رو در این رابطه جویا بشید چون بنا به گفته ی این استاد بزرگوار بنده به لیست سیاه ایشون راه یافتم و بدیهیه که ایشون نمیتونه این پست بنده رو مشاهده بفرماید. الان چند وقته که منتظر نظر ایشون هستم چون گفته بودن تا اومدن نقد DF چیزی نمیگن.
این تریلر U4 هم باید منتظر بشینیم ببینیم یکی از همین اساتید تأیید میکنن که اکشوال این گیم هست یا نه چون الان بین in-engine و in-game بحثه! البته گویا یه جاهایی پذیرفتند که in-game هست ولی روی ریل تایم بودنش هنوز بحث ـه. بهرحال ما منتظر نظر نهایی هستیم.

دوستان سونی فن یه سوال داشتم شما ها قبل از این که وارده تاپیکی بشید با هم هماهنگ میکنید؟!:-/
ماشالا یه نفر با یکی دیگه که بحث (سونی فن و مایکرو فن) میکنه سریعا ظرف 2 دیقه 20 نفر سونی فن میریزن رو سره اون مایکرو فن از همه جا بی خبر
ماشالا یه کدوماتون هم که تو تاپیکا میگه سلام 20 تا لایک میخوره.اگه با هم هماهنگ میکنید بگیم هم هماهنگ کنیم اینجا مظلوم واقع نشیم:d
بعد خیلی هم جالبه سونی فنا خودشون با نظریه های علمی و پزشکی (!!!!) ایراد های مایکرو و وان رو میگیرن کسی چیزی نمیگه بعد تا یه مایکرو فن حرف میزنه میشه استاد و دانشمند؟!!:))

جون خودتون ما را گرفتید واقعا یکم خجالت داره ! تریلراولیه tlou را یادتون بیارید بعد محصول نهایی را نگاه کنید .
من نمیدونم این nd اگه قراره خیلی خیلی بهتر از کارهای CG و in engine کاره خودش را انجام بده چرا همون اول تریلرهاش اولیه و کات سینهای خودش را ریل تایم تحویل نمیده . یعنی واقعا شدت تعصب و جانبداری تو عمرم ندیدم ! که کسی چنین طرز فکری داشته باشه واقعا روی هرچی تو این دنیا هست را کم کردید !

مرد حسابی رمدی همون اول گفته بود که تریلر نمایش داده شده ریل تایم هست :)

TLOU را کی تائید کرد زمان خودش بهترین گرافیک کنسول بوده ؟! مراسم VGA هم که در کار نبوده بخش گرافیک . ولی همونم خودت جلو GTA5 حساب میکردی یکم بد نبود :"> فقط دوست دارم بدونم نظر خودت در قبال GTA5 چی بوده ؟!
مثل مقایسه TLOU با BEYOND که اتفاقا چندتا سایتی بوده که به BEYOND لقب بهترین گرافیک کنسولی دادند الان شما اینها را واسه ما روشن کن !

وای خداا . واقعا ادم عجیبی هستی . خود سم لیک با زبون خودش اومد رو استیج گفت in-engine . دارم ویدیو کنفرانس رو میبینم الان . تجربه نشون داده به تو یکی اصلا نمیشه بحث کرد . بیخیال

برید و عکس های In engine مربوط به TLOU رو در زمان معرفیش ببینید و کیفیت نهایی رو هم ببینید همه چی دستتون میاد!هیچ تعصب خاصی هم نیست.نکته ظریف اینه که واقعیت واسه بعضیا تلخه و متاسفانه عوضش هم نمیشه کرد.زمان همه چیز رو مشخص میکنه و قول میدم موقع رونمایی گیم پلی U4 شما فقط سکوت اختیار کنید و جیکتون هم در نیاد

چرا واقعا باور اینکه هم چین تریلری in-game و real-time باشه سخته؟
چون رسیدن به هم چین IQ بدون ذره‌ای aliasing تقریبا ممکن نیست. حالا چی‌ شده یورگیمر به این باور رسیده؟ تریلر رو تحلیل کردن و دو جا تونستن aliasing پیدا کنن که دقیقا میتونه ثابت کنه دیگه خبری از in-engine نیست و تماماً همه چی‌ ریل تایم بوده.
مقدار کم لبه تو سایه پیشونی نیتن و لباسش موقع پاشدن:
واقعا درک هم چین چیزی سخته، اونم وقتی‌ به 60فریم و 1080بودنش فکر میکنی‌ و فکر آخر نسل که اصلا دیگه هیچی‌
البته یوروگیمر اینم اضافه کرده که کنتراست زیاد + سرعت کم دوربین و موشن بلار و DOF باعث شده هم چین AA مخوفی داشته باشه که یعنی‌ شاید موقع کنترل نیتن مخصوصا جاهای شلوغ دیگه هم چین AA و IQ ریم نشه دید به علت60 فریم بودن

تریلر هیلو 5 هم in engine بود قبل از اینکه یکی از دوستان خبرشو بزاره همه فکر میکردیم cg هست:d
بلاخره سال 2015 مشخص میشه خودتون اذیت نکنین دوستان سونی فن:d

کلاً برای خودت یه دنیای فانتزی درست کردی و میبافی و فکت صادر میکنی ... ! فکر میکنی هیچ گرافیکی به Halo 4 و Alan Wake نمیرسه و با همین عقیده از دنیای خودت لذت میبری !
حالا من کاری ندارم و لذت ببر... اما یه نگاه هم به دنیای بیرونت بنداز

The Last of Us بهترین گرافیک نسل قبل بود و حتی گرافیک ACTUAL In-Game محصول نهایی از تریلر معرفیش که CG بود خفن تر بود, همین عکس هایی که daxpax گذاشته برات کافیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or