اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
آخه این طوری نیست که یه دفعه بازی در عرض چند هفته از 30fps بپره روی 60fps! :دی اونم چه بازی ای؟! یه بازی شلوغ و عظیم Open World که 60fps کردن همچین سبکی کار حضرت فیله! :دی باز اگه رزولوشنش مثلاً 720p بود یه حرفی، ولی 1080p/60fps غیرممکنه. حداقل با گرافیکی که از نسخه PS4 نشون دادن غیرممکنه، مگر اینکه گرافیکش رو دستکاری کرده باشن و پایین تر اومده باشه. یا همون طور که گفتم فریم ریت ثابت نباشه و مثلاً 20،30% از زمان بازی به 60fps برسه، توی جاهایی مثل لوکیشن های سر بسته و کوچیک.
همه چی قاطی پاطی شده :دی آخه تو دوره ای که هنوز خبر درنیومده تکذیب میشه درعجم که اگه اینطور نیست چرا Ubi تکذیب نمیکنه!! از اونور اگه واقعاً اشتباهی شده باشه خود سونی باید سریع درستش میکرد چون اینجوری واسه خودش بد میشه :دی
درمورد دانگرید، خیلی باید احمق باشن که برای رسیدن به 60 فریم از گرافیک بصری بازی بزنن! چون 30 فریم راضی کننده ـس برای این بازی. یه چیز دیگه هم اینکه الان مثلاً اینفیمس تو بیشتر صحنه ها داره بالای 30 فریم میده، به نظرم WD میتونه 50 فریم رو بده رو PS4 !

حالا حتی اگر هم بگیم 60fps ـش اشتباه هست، بازم حتما از اختلاف فاحش بین ورژن های کنسولی خبر داشتن که همچین ادعایی کردن :دی !

من فکر کنم اختلاف فقط به رزولوشن یا فریم ریت ختم نشه، افکت ها هم به جمع رزولوشن و احتمالا فریم ریت می پیوندن :دی .
دیگه X1 اینقدر هم ضعیف نیست که روی 900P نتونه افکت هایی مشابه PS4 داشته باشه:|
پ.ن: یه حسی بهم داره میگه: "آره، دقیقا اینقدر ضعیفه!":دی

مقایسه نسخه PC و PS4 بازی Project Cars
Project CARS PS4 vs PC Maximum Settings Screenshot Comparison: Gorgeous on Both Platforms | DualShockers
تمامی تصاویر هم ظاهرا از خود بازی هستند و bullshots نیستند

ProjectCARS_PC-1-wm-670x376.png

ProjectCARS_PS4-1-wm-670x376.png

تامب رایدر هم 60 فریمش به صورت میانگین طبق DF چه در کات سین چه در گیم پلی بیش از 50 بود که عالیه , اگه در واچ داگز هم با رزولوشن 1080p میانگین فریمش بالای 50 باشه با توجه به اپن ورد بودنش خیلی عالیه

عزیز دل برادر تامب رایدر روی ps4 طبق گفته DF اصلا Tessellation نداشت :d دیگه همه میدونن این تکنیک چه پدری از GPU در میاره

چرا که نه WD میتونه حتی روی PS4 با رزولوشن 4K اجرا بشه منتها مراتب باید دید بازی با چه تنظیماتی بسته شده

PS4 اگه WD بتونه 60 FPS اجرا کنه 100% سرو ته جزیئاتو زدن .
درکل خبر خوبیه اما کسی که PC HIGH END داره مسلما بهترین گزینه PC

آخرین ویرایش:
PS4 اگه WD بتونه 60 FPS اجرا کنه 100% سرو ته جزیئاتو زدن .
درکل خبر خوبیه اما کسی که PC HIGH END داره مسلما بهترین گزینه PC
من نمی‌تونم هضم کنم که شما از کجا کاملا مطمئنی که PS4 نمی‌تونه 60 فریم اجرا کنه و بدون شک ​سر و ته جزئیات و افکت ها رو زدن :-?

من نمی‌تونم هضم کنم که شما از کجا کاملا مطمئنی که PS4 نمی‌تونه 60 فریم اجرا کنه و بدون شک ​سر و ته جزئیات و افکت ها رو زدن :-?
دقت نکردید منظور منو من نگفتم نمیتونه 60 فریم اجرا کنه بنده عرض کردم در بازیهایی که مولتی پلتفروم هستند بهتره مبنای اصلی گرافیک بازی نسخه PC HIGH END قرار بدیم

اگر قرارباشه WD روی یک عدد 780TI در رزولوشن 1080P روی 60 فریم اجرا بشه و با تنظیمات ULTRA
مسلما روی PS4 وقتی میشه به 60 FPS رسید که تنظیمات بازی تنزل داده بشه .. PS4 = م 18 تا CU که میشه 7850 انتظار معجزه داری شما ؟؟؟؟؟؟

غیر اینه ؟

اما چیزی که مهمه برای اینکه نهایت گرافیک تو این بازی ببینیم مطمئنا PC گزینه بسیار مناسب تریه . خیلی ها هستن دوستدارن این بازی حتی 4K بازی کنن که خوب روی کنسول نمیشه به این رزولوشن رسید

امیدوارم هضم کرده باشید بنده با احترام نظرمو عرض کردم
____________________________________________________________________________________

ویرایش

64698132847451844510.jpg

دیدی خبرشم اومد
Watch_Dogs on PS4: Sony Quietly Removes 1080p 60 FPS Mention from Official Pre-Order Website | DualShockers

آخرین ویرایش:
خب بلاخره سونی رضایت داد اون قسمت 60 fps و 1080p از تو متن تبلیغاتی حذف شد.
سونی هرچه زودتر اون شهید کمال رو با اردنگی پرت کنه بیرون تا بیشتر از این وجهه اش خراب نشده

ینی واقعا کسی بوده که این خبر رو باورش شه :دی اگه پردازنده کنسول این اجازرو میداد که 400 دلار نبود قیمتش ... با دوتا تکنیک پکیده مموری پر میکنن اینا ...کسی ک این خبر رو باور گرده ی انسان معمولی نبوده قطعا اون یک فرشتست :))

خو اینطوری ک بدتر شد!!!
آخه کسی هم از این بازی open world با این گرافیک وحشت ناکش انتظار 1080 60fps!!!!!!!! رو نمی تونه داشته باشه
دلیل اینکار ک اول انقد روش مانور میدن و بدش بی سرو صدا پاکش میکنن نمیدونم چیه....ولی نباید با وجه همچین برندی بازی بشه

logo.jpg

یکی از کابرای Reddit اومده چندتا بازی رو به صورت 60فریم و 30فریم در کنار هم قرار داده تا ببینیم چقدر اختلاف درشون هست. بازیهای زیرو میتونید برید ببنید نیاز به چیزی نداره. تصویر سمت چپ 30 فریم اجرا میشه سمت راست 60 فریم

Dirt 3 Drift | BF4 Racing | BF4 Running | Red Orchestra 2 | Sleeping Dogs

اگه خدا بخواد 2-2/5 هزار دلار میشه واسه 40-50 فریم، دیگه 60 فریم که هیچی:|

میتونی بگی چجوری حساب کردی ؟ با حساب کتاب من نمی خونه.

logo.jpg

یکی از کابرای Reddit اومده چندتا بازی رو به صورت 60فریم و 30فریم در کنار هم قرار داده تا ببینیم چقدر اختلاف درشون هست. بازیهای زیرو میتونید برید ببنید نیاز به چیزی نداره. تصویر سمت چپ 30 فریم اجرا میشه سمت راست 60 فریم

Dirt 3 Drift | BF4 Racing | BF4 Running | Red Orchestra 2 | Sleeping Dogs

اینا از رو PC کپچر شده بودن یا کنسول ؟
من تفاوتی ندیدم. یعنی اگه نمیگفتن کدوم کدومه شاید نمی فهمیدم.

میتونی بگی چجوری حساب کردی ؟ با حساب کتاب من نمی خونه.

اینا از رو PC کپچر شده بودن یا کنسول ؟
من تفاوتی ندیدم. یعنی اگه نمیگفتن کدوم کدومه شاید نمی فهمیدم.

اگه واقعا تفاوتی ندیدی یه سری به چشم پزشک بزن ! چون تفاوتشون خیلی راحت میشه تشخیص داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or