اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
ففرق سازنده رو با سازنده از اینجا میشه فهمید

یکی اینو رو 1080 با 60 فریم اجرا میکنه
forza 5

یکیم اینو نمیتونه رو همون سخت افزار 1080 اجرا کنه!
trials fusion

یه سازنده مستقل رو با یه استودیو غول مقایسه میکنی؟!

من فک کنم تو این انجمن هرچی تایپ میکنم فقط خودم میبینم.

فرق سازنده رو با سازنده از اینجا میشه فهمید

آخرین ویرایش:
فرقش اینه که T10 از سال 2010 داشته برای سخت افزار به مایکروسافت مشاوره میده, این بیچاره ها یکسال نشده که کنسول رو دیدن و آشنایی ندارن.

یوبیسافت رزولوشن Trials جدید رو 1080p واسه ps4 و 900p واسه x1 اعلام کرد.

منبع اینا هم الان با موبایل نمیتونم بزارم خودتون برین پیدا کنین :دی

Using Tapatalk
اصلا این بازی مسخره برای کسی هم مهم هست که بخواد رزلوشنش مهم باشه ؟؟900p دیگه واقعا خنده داره .

ففرق سازنده رو با سازنده از اینجا میشه فهمید

یکی اینو رو 1080 با 60 فریم اجرا میکنه
forza 5

یکیم اینو نمیتونه رو همون سخت افزار 1080 اجرا کنه!
trials fusion

من فک کنم تو این انجمن هرچی تایپ میکنم فقط خودم میبینم.

البته اکثر عکسا و تریلرایی که قبل از عرضه از F5 گزاشته شدن آنچنان ارزش ندارن , چون که بازی و جزئیاتش با اون چیرایی که نشون دادن فرق داشته و گرافیک به صورت محسوس کاهش داشت و صدای خیلیا درومدو برای Turn 10 بی آبرویی به بار آورد چون بازی یه چی بود تریلر یه چیز دیگه

Forza.jpg

آخرین ویرایش:
البته اکثر عکسا و تریلرایی که قبل از عرضه از F5 گزاشته شدن آنچنان ارزش ندارن , چون که بازی و جزئیاتش با اون چیرایی که نشون دادن فرق داشته و گرافیک به صورت محسوس کاهش داشت و صدای خیلیا درومدو برای Turn 10 بی آبرویی به بار آورد چون بازی یه چی بود تریلر یه چیز دیگه
Forza.jpg
به گفته DF: هم یه جاهایی پسرفت داشت و هم پیشرفت و در کل نمیشه گفت نتیجه بدتر شده.
یجورایی تو نسخه نهایی بالانس شد. حالا شما دلتونو خوش کنین به همین یکی دوتا عکس. چیزی که تو همه بازیها حتی بدترش هم پیدا میشه.

Forza.jpg

من عکسارو از رو ویدئوی 1080 سایت یورو گیمر انداختم که از روی نسخه نهایی retail کپچر کردن این لینک اونجایی که ویدئو رو گرفتم

Next-Gen Now: watch Forza Motorsport 5 at 60fps • Articles • DigitalFoundry • Eurogamer.net
پایین مقاله گوشه سمت چپ نوشته دانلود 6 تا لینک داره من اولیو که نوشته gameplay download گرفتم عکسا همشون از رو همون ویدئو هستن که یورو گیمر گذاشته.
64521128866816634773.jpg

آخرین ویرایش:
به گفته DF: هم یه جاهایی پسرفت داشت و هم پیشرفت و در کل نمیشه گفت نتیجه بدتر شده. یجورایی تو نسخه نهایی بالانس شد. حالا شما دلتونو خوش کنین به همین یکی دوتا عکس. چیزی که تو همه بازیها حتی بدترش هم پیدا میشه.
دلمونو خوش نمیکنیم تفاوت بسیار فاحش بین عکسا و تریلرای قبل عرضه با بازی اصلی بود که صدای خیلیا دراومد جزئیات به صورت محسوس کاهش یافت و کیفیت ماشین ها و AAعکس یه سایت که به بازی 5/5 داد
Forza5_GamesReview_Gameplay_01.jpg
iwadnHV6cgVVO.png
forza5_alps_01_wm.jpg
0dcdca33-b512-4f40-a594-741f77525de8.jpg
اینم عکسای مقایسه:
IIVw4xX.png
forza_motorsport_5_60711.jpg
VQY09NN.png
[video=youtube;SFEdHskMkq4]https://www.youtube.com/watch?v=SFEdHskMkq4[/video]

آخرین ویرایش:
دلمونو خوش نمیکنیم تفاوت بسیار فاحش بین عکسا و تریلرای قبل عرضه با بازی اصلی بود که صدای خیلیا دراومد جزئیات به صورت محسوس کاهش یافت و کیفیت ماشین ها و AA
عکس یه سایت که به بازی 5/5 داد
Forza5_GamesReview_Gameplay_01.jpg
اینم عکسای مقایسه:
IIVw4xX.png
forza_motorsport_5_60711.jpg

VQY09NN.png
عکسهای دیگه ای هم هست که ساختمون ها و کنار جاده جزئیات بهتر و بیشتر شده که همون موقع تو اون عکسهای مقایسه ای بود. تو همین جاده 3 تا پل اضافه شده که تو دموی E3 وجود نداشت. به هر حال از یه جاهاییش کم شده به جاهای دیگه اضافه شده.
جزئیات به صورت محسوس کاهش یافت و کیفیت ماشین ها
کیفیت ماشین ها کمتر شده؟ از کجات درآوردی اینو؟
به هر حال DF هم تایید کرد که نسبت به E3 بدتر نشده مهم هم نیست فنبوی جماعت چی فکر میکنه و چی میگه...

عکسهای دیگه ای هم هست که ساختمون ها و کنار جاده جزئیات بهتر و بیشتر شده که همون موقع تو اون عکسهای مقایسه ای بود. تو همین جاده 3 تا پل اضافه شده که تو دموی E3 وجود نداشت. به هر حال از یه جاهاییش کم شده به جاهای دیگه اضافه شده.

کیفیت ماشین ها کمتر شده؟ از کجات درآوردی اینو؟
به هر حال DF هم تایید کرد که نسبت به E3 بدتر نشده مهم هم نیست فنبوی جماعت چی فکر میکنه و چی میگه...
رو هوا حرف نزن پسر خوب وگرنه حرفات بدرد خودت میخوره نه بقیه:)
آره عکس اون دختره هم اضافه شده تو عکس سه;;)
چشتو وا کن عکسها رو نیگا کن
IIVw4xX.png

آره نمونه ی کاملش حرفای کم ارزشو بی منبعته:d

آخرین ویرایش:
RedLynx مستقل نیست. مالکش Ubisoftـه. اما در هر صورت مقایسه کردن یه استودیوی 1st Party با یه استودیو که برای چندین پلتفرم داره میسازه مسخره است.
2 تا از بهترین بازیهای XBLA رو اینها درست کردن خودم میدونم کِی و توسط چه کسی خریده شدن. منظور از مستقل بودن اینکه 600 تا کارمند ندارن یا 150 نفر بصورت تمام وقت و اختصاصی روی انجینشون کار نمیکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or