اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
چون تا سرحد مرگ دانگرید شده. تو تریلر اگه دقت کنی اولین بار که از غار میاد بیرون میره تو آب پاهاش خیس نمیشه تکنیکی که تو آنچارتد1 هم بود. ینی تا زیر آنچارتد1 دانگرید شده٬ دیگه خودت حساب کن :دی :|
والله حواسم به اینی که میگی نبود:d ولی در کل اون قسمت غار خیلی درپیت در اومده بود(نمیشه زیاد حساب روش باز کرد) برعکس مثلا اون جایی که اسکلت ها آویزون بودن خیلی قشنگ بود:d

من کلا از این کار eurogamer تعجب کردم. اون از مقاله بی ربطی که یه ثانیه بعد از نمایش U4 گذاشت رو سایت و گیمپلی رو به توپ بست بعد الان DF تو مقاله جدید از پیشرفت گیمپلی کف کرده. اینم از مقایسه شب و روز
:biggrin1:

به هر حال منبع معتبر هست و بحثا رو داغ میکنه. پس خوبه
:biggrin1:
ادیتورهای DF کلا از ادیتور های EG جدان:dاحتمالا نویسنده EG از این Purist های دو آتیشه بوده و با تغییر مخالف ولی DF از اینکه گیم پلی پیشرفت (از نظر من) کرده خوشش اومده:d

اینکه گرافیک با چیزی که تو E3 نشون دادن فرق داشته ولی وقتی نسخه نشون داده شده Pre-alpha هستش میشه فهمید نسخه نهایی چه هیولایی میشه .
در هر صورت این گیر دادن به بازیهای ND همیشه بوده ، و همیشه هم تو همه زمینه ها تف سر بالا شده ، نمیدونم چرا درس عبرت نمیگیرن دوستان :دی

اینکه گرافیک با چیزی که تو E3 نشون دادن فرق داشته ولی وقتی نسخه نشون داده شده Pre-alpha هستش میشه فهمید نسخه نهایی چه هیولایی میشه .
در هر صورت این گیر دادن به بازیهای ND همیشه بوده ، و همیشه هم تو همه زمینه ها تف سر بالا شده ، نمیدونم چرا درس عبرت نمیگیرن دوستان :دی
علتش تعصب بعضی ها و البته هایپ بی مورد ناتی داگ زمان پخش نمایش e3 بود
یادمه اون زمان بعضی ها میرفتن لینک گفته های فلان برنامه نویس nd رو می اوردن که گفته lngame هستش و مگس و ببین و فلان:d .......ماها هم که فکر می کردیم نمیتونیم این نسل همچین چیزی ببینیم ساکت موندیم تا علیه جو چیزی نگفته باشیم و متهم نشیم

نتیجه اون جوگیری و تعصب میشه وضعیت الان که یه عده سواستفاده می کنن و یه عده ناامید میشن....وگرنه گرافیک برای نسل حاضر و این شرایط محشر

.

علتش تعصب بعضی ها و البته هایپ بی مورد ناتی داگ زمان پخش نمایش e3 بود
یادمه اون زمان بعضی ها میرفتن لینک گفته های فلان برنامه نویس nd رو می اوردن که گفته lngame هستش و مگس و ببین و فلان:d .......ماها هم که فکر می کردیم نمیتونیم این نسل همچین چیزی ببینیم ساکت موندیم تا علیه جو چیزی نگفته باشیم و متهم نشیم

نتیجه اون جوگیری و تعصب میشه وضعیت الان که یه عده سواستفاده می کنن و یه عده ناامید میشن....وگرنه گرافیک برای نسل حاضر و این شرایط محشر

.

مطمئن باش که اینچنین بازی ای میبینی! با آنچارتد کار ندارم ها کلی گفتم. هنوز 1 ساله که کنسول اومده (خیلی بد شروع شد این نسل) ما چیزی مثل Order و Ryse و DriveClub و Horizon داریم. به نظرت 5-6 سال بعد نمیتونیم چیزی در اون حد ببینیم؟ شاید 60 فریم نباشه اما مطمئنم که دقیقا همون و شاید هم بهترش رو دیدیم :دی

مطمئن باش که اینچنین بازی ای میبینی! با آنچارتد کار ندارم ها کلی گفتم. هنوز 1 ساله که کنسول اومده (خیلی بد شروع شد این نسل) ما چیزی مثل Order و Ryse و DriveClub و Horizon داریم. به نظرت 5-6 سال بعد نمیتونیم چیزی در اون حد ببینیم؟ شاید 60 فریم نباشه اما مطمئنم که دقیقا همون و شاید هم بهترش رو دیدیم :دی
شايد تا پايان نسل بصورت ٣٠ فريم و با كمي تراكم تكسچر كمتر(كلا كمي سبكتر) بله ببينيم(تكنيكي هم نشه از لحاظ بصري به احتمال زياد)
ولي اينكه اين گرافيكو با اين حجم تكنيكي اونم ٦٠ فريم و ١٠٨٠ ببينيم خيلي خوش بين نيستم(البته اگر اتفاق افتاد چه بهتر خيلي هم خوشحال ميشيم:d)

.

این بازی هایی که مثال زدی دوتاش که ریسینگ هستن و اصلا ربطی به اون دموی e3 ندارن قضیهشون جداس توی هرنسل بازی های ریسینگ همیشه گرافیک خفن دارن به خاطر اینکه نسبت به سبک های دیگه حجم کمتری برای پردازش میخوان و کارشون راحت و جالبه که هیچ وقت هم این بازی ها به خاطر گرافیکشون جایزه نمیگیرن چون منتقدین هم میدونن که کلا سبک ریسینگ رو نباید با سبک های دیگه مقایسه کرد به خاطر شرایطی که دارن
اما اون دو بازی دیگر که نام بردی ryse , order رو من until down رو هم بهشون اضافه میکنم و باید گفت بله این دست از بازی های سوپر خطی با محیط های محدود و هوش مصنوعی تعطیل و همراه با اسکریپت فراوان که دارن احتمالش هست 5 سال دیگه گرافیکشون به اون دموی e3 برسه و گرنه بازی هایی که یک محیط درست درمون داشته باشن و یه هوش مصنوغی خیلی خوب مثل همین انچارتد یا مثلا تومب ریدر یا گیرز او وار محال توی این نسل به اون کیفیت گرافیکی برسن همون طور که نسل قبل هیچ کدوم از این بازی ها به کیفیت کات سین های انچارتد نرسیدن
در مورد انچارتد هم که اینجا صحبتش هست به نظرم اگر این نمایش جدیدش رو جدا از اون دموی e3 در نظر بگیریم تا الان با توجه به شرایطی که داره بهترین گرافیکی هست که تا حالا تو نسل هشت نشون دادن بازیساز ها
من از الان منتظر نمایش گیرز جدید تو e3 هستم با انریل انجین 4 :bighug:

این بازی هایی که مثال زدی دوتاش که ریسینگ هستن و اصلا ربطی به اون دموی e3 ندارن قضیهشون جداس توی هرنسل بازی های ریسینگ همیشه گرافیک خفن دارن به خاطر اینکه نسبت به سبک های دیگه حجم کمتری برای پردازش میخوان و کارشون راحت و جالبه که هیچ وقت هم این بازی ها به خاطر گرافیکشون جایزه نمیگیرن چون منتقدین هم میدونن که کلا سبک ریسینگ رو نباید با سبک های دیگه مقایسه کرد به خاطر شرایطی که دارن
اما اون دو بازی دیگر که نام بردی ryse , order رو من until down رو هم بهشون اضافه میکنم و باید گفت بله این دست از بازی های سوپر خطی با محیط های محدود و هوش مصنوعی تعطیل و همراه با اسکریپت فراوان که دارن احتمالش هست 5 سال دیگه گرافیکشون به اون دموی e3 برسه و گرنه بازی هایی که یک محیط درست درمون داشته باشن و یه هوش مصنوغی خیلی خوب مثل همین انچارتد یا مثلا تومب ریدر یا گیرز او وار محال توی این نسل به اون کیفیت گرافیکی برسن همون طور که نسل قبل هیچ کدوم از این بازی ها به کیفیت کات سین های انچارتد نرسیدن
در مورد انچارتد هم که اینجا صحبتش هست به نظرم اگر این نمایش جدیدش رو جدا از اون دموی e3 در نظر بگیریم تا الان با توجه به شرایطی که داره بهترین گرافیکی هست که تا حالا تو نسل هشت نشون دادن بازیساز ها
Obvious Troll is Obvious

شايد تا پايان نسل بصورت ٣٠ فريم و با كمي تراكم تكسچر كمتر(كلا كمي سبكتر) بله ببينيم(تكنيكي هم نشه از لحاظ بصري به احتمال زياد)
ولي اينكه اين گرافيكو با اين حجم تكنيكي اونم ٦٠ فريم و ١٠٨٠ ببينيم خيلي خوش بين نيستم(البته اگر اتفاق افتاد چه بهتر خيلي هم خوشحال ميشيم:d)

.

خوش بین نیستید ؟؟؟! بنده خدا جان کارمک اون موقع میگفت ، بازی های ابنده 30 فریم خواهد بود .
همچین چیزی که تو E3 نشون دادن به نظر من خیلی بعیده روی این نسل عملی شه با محیط های سندباکس و...
الان باری ها 30 فریم هستن توقع داری با اون کیفیت روی 60 فریم و 1080
ببینی؟ شاید خوش بین باشی بهتره.

بازیهای ریسینگ هم مشکلات خاص خودشون رو دارن. کلی اطلاعات در ثانیه باید پردازش بشه و مدام کلی آبجکت به صفحه اضافه میشه. در حالی که توی بازیهای مثلاً سوم شخص چرخش دوربین و تکسچرهایی که در هر لحظه باید لود بشن خیلی کمتر هستن.
در کل همیشه بهترین گرافیکهای نسل رو بازیهای اول شخص و سوم شخص با محیطهای بسته داشتن. بازیهای ریسینگ و OW به خاطر همین محدودیت ها معمولاً از نظر گرافیکی روی یه سخت افزار مشخص نمیتونن به اندازه اون ژانرها از نظر گرافیک بصری خوب به نظر بیان.
همون Forza و GT نسل قبل که خیلی خیلی عالی بودن، در حد TLOU و Halo 4 و ... فک برانداز نبودن.

Dark Roast سازنده Lucadian Chronicles روی Wii U اعلام کرده این بازی روی 1080pو 60 فریم اجرا میشه
lucadiantweetc9dhi.png

در کل همیشه بهترین گرافیکهای نسل رو بازیهای اول شخص و سوم شخص با محیطهای بسته داشتن. بازیهای ریسینگ و OW به خاطر همین محدودیت ها معمولاً از نظر گرافیکی روی یه سخت افزار مشخص نمیتونن به اندازه اون ژانرها از نظر گرافیک بصری خوب به نظر بیان.
همون Forza و GT نسل قبل که خیلی خیلی عالی بودن، در حد TLOU و Halo 4 و ... فک برانداز نبودن.
این رو اندکی مخالفم! :دی اتفاقاً من فکر میکنم سبک ریسینگ یکی از سبک هایی هست که خیلی خوب قدرت گرافیکی هر نسل رو نشون میده. :دی
این نسل Forza Motorsport 4 و Forza Horizon واقعاً گرافیک فوق العاده ای داشتن و کمتر ایرادی میشد ازشون گرفت. FM4 که با گرافیک عالی خودش یه ذره هم از 60fps پایین تر نمی اومد و FH هم با اون محیط های عظیم، واقعاً چیز خیره کننده ای بود! هر دو بازی بازی هم انقدر تر و تمیز هستن که میشه زیبایی هاشون رو دید، برعکس GT که خوبی هاش پشت زشتی هاش قایم شده!
GT این نسل مشکلات زیادی داشت، ولی اون هم از نظر تکنیکی چیز غول آسایی بود و DF هر دفعه یه مقاله ای در موردش مینوشت، تعریف های جالبی ازش میکرد. فقط مشکل PD (در کنار بهانه هایی که یامائوچی از سخت افزار PS3 گرفته و باید دید در آینده با PS4 هم بهانه ای دارن یا نه) این بود که توان سخت افزار رو در نظر نگرفت و یه سری چیزها توی بازی قرار داد که بیشتر مناسب این نسل بود تا دوران PS3. مثل 16 تا ماشین، آب و هوا، چرخه شبانه روز، افکت های عالی گرد و خاک و دود و ... اینا باعث افت فریم و مشکلات دیگه میشدن و از اون طرف تعادل هم توی بازی وجود نداشت و یه طرف لوکیشن خیلی زیبایی می دیدیم و یه طرف پیستی در حد PS2! یا مثلاً PD کاری نداشت که استاندارد رزولوشن 720p هست و رفت سراغ رزولوشن 1080*1280 توی GT5 و 1080*1440 توی GT6 (یعنی 100هزار پیکسل بیشتر از رزولوشن 900p که این نسل معروف شده!!!) که اونجاها دیگه افت فریم شدیدتر هم میشد.
به دوران PS2 هم سر بزنیم، باز گرافیک GTها خیره کننده بود و مثلاً توی نقد دو تا سایت معروف میشه اینا رو خوند:
GT3:
IGN
Incredibly realistic, smooth and fast. Simply the best visuals yet seen on PS2

GameSpot
The graphics are gorgeous, and the car models are simply the best re-creations of real-world cars ever included in a game. Don't be surprised if you fool onlookers into thinking you're watching a televised race

GT4:
IGN
... There's no doubt that this game absolutely kills everything else around in terms of graphics and

GameSpot
The earlier GT games defined the technical reach of the PlayStation across two consoles, and this reach extends here

الآن هم گرافیک Forza Horizon 2 و DriveClub فکر میکنم جزو بهترین ها توی نسل حاضر باشه. :دی البته خودم که بازی نکردم، ولی از روی ویدئوها و صحبت ها این طور به نظر میرسه.

این رو اندکی مخالفم! :دی اتفاقاً من فکر میکنم سبک ریسینگ یکی از سبک هایی هست که خیلی خوب قدرت گرافیکی هر نسل رو نشون میده. :دی

درسته قدرت گرافیکی رو خوب نشون میده، ولی معمولاً زودتر از باقی ژانرها به پیک گرافیکیشون توی یه نسل میرسن. علتش هم همونه که گفتم. یه سری محدودیت های خاص خودشون رو دارن. همون آب و هوای داینامیک و فیزیک تخریب و حجم آبجکتهایی که در لحظه وارد صحنه میشن و ... .
ولی بازیهایی که از نظر چرخش دوربین سرعت کمتری دارن و محیط بازی هم گسترده نیست، در طول نسل جای بیشتری برای مانور دادن دارن. درسته فورزا 4 و GT عالی بودن، ولی به نظر من در حد TLOU، GoW و یه سری بازی دیگه فک برانداز نبودن. نمیدونم، نظر من اینه :دی

Tekken 7 بر روی 1080P و 60 فریم بر روی هر دو کنسول Xbox One و PS4 اجرا می شه

Katsuhiro Harada اون رو در تویتر تایید کرده و یک تریلر 1080p60p هم ازش آپلود کرده

درسته قدرت گرافیکی رو خوب نشون میده، ولی معمولاً زودتر از باقی ژانرها به پیک گرافیکیشون توی یه نسل میرسن. علتش هم همونه که گفتم. یه سری محدودیت های خاص خودشون رو دارن. همون آب و هوای داینامیک و فیزیک تخریب و حجم آبجکتهایی که در لحظه وارد صحنه میشن و ... .
ولی بازیهایی که از نظر چرخش دوربین سرعت کمتری دارن و محیط بازی هم گسترده نیست، در طول نسل جای بیشتری برای مانور دادن دارن. درسته فورزا 4 و GT عالی بودن، ولی به نظر من در حد TLOU، GoW و یه سری بازی دیگه فک برانداز نبودن. نمیدونم، نظر من اینه :دی

اتفاقا سبک ریسینگ از نظر تکنیکی خیلی پیچیده هم هست. اینکه دوربین میچرخه یا نه اصلا مهم نیست چون شما بصورت کاملا Seamless در هر زمانی که اراده کنی خودت میتونی بچرخونیش یعنی دقیقا تمامی محیط ریل تایم داره پردازش میشه. اینکار تو سری فورزا با چرخوندن آنالوگ سمت راست و توی GT با زدن کلید L1 امکانپذیره. به غیر از اون جئومتری بازیهای ریسینگ بیداد میکنه. بحث طولانیه ولی نظرت رو به نقد تکنیکی DF از GT6 جلب میکنم

کلا تایتل مقاله اینه

Polyphony Digital's PS3 swansong.

it's fair to say they've had a fair crack at pushing the platform to its limits.

منم همینو میگم احسان
biggrin1.gif

میگم آبجکتایی که توی بازی ریسینگ در هر ثانیه در حا لود شدن هستن خیلی بیشتر از بازیهای با محیط بسته و سرعت چرخش پایین دوربین هست.

من بد متوجه شدم عذر تقصیر
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or