اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها [قوانین پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
درود،

همونطور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک ایجاد شده تا تمامی اخبار مربوط به کیفیت اجرایی بازی ها روی پلتفرم های مختلف در اینجا قرار بگیره تا کنترل بخش اخبار هم برای مدیریت راحت بشه هم یه مرجع متمرکز برای کاربران داشته باشیم؛ تا روزانه شاهد ده ها تاپیک مختلف برای هر عنوانی که قراره منتشر بشه نباشیم.

موفق باشیم. :rose:

قوانین تاپیک:

• تاپیک در مورد اطلاع رسانی از نحوه کیفیت اجرایی بازی های مختلف در پلتفرم های مختلف است؛ پس، از قرار دادن اخبار نامربوط خودداری کنید.
  • مقایسه مستقیم سخت افزارهای کنسول ها، و همچنین مقایسه نخ نمای کنسول ها و PC، (خارج از اخبار بند اول) در این تاپیک ممنوع است.
  • قرار دادن مقایسات مختلف از سایت GamingBolt ممنوع است و سعی کنید بیشتر بر مرجع مطمئنی مثل Digital Foundry تکیه کنید.
  • اخبار در مورد قدرت و کارایی کنسول های مختلف رو در این تاپیک ارسال نکنید. برای مثال، مثلا سازنده X گفته هنوز 60% از قدرت کنسول Y مورد استفاده قرار گرفته است؛ یا فلان کنسول فلان % قویتر است.
  • مقایسه بازی های انحصاری کنسول ها با یکدیگر ممنوع است.
  • در صورت عمل نکردن به قوانین ذکر شده، دسترسی فرد خاطی بدون تذکر قبلی به مدت مورد نیاز، از فروم قطع خواهد شد. اگر کسی پست های چنین افرادی را نقل قول کند نیز اخطاری در همین راستا دریافت خواهد کرد. پس از تنش در تاپیک دوری کنید و با دکمه گزارش، تخلف را به ناظمین و مدیران گزارش دهید.
  • خواهشن بحث های سخت افزاری PC و مقایسه انواع بنچمارک های کارت های گرافیکی و افزایش راندومان و DX و ... رو به این تاپیک نیارید و در صورت امکان در بخش سخت افزار ادامه بدید.
  • قوانین با توجه به شرایط و زمان، ممکن است اضافه شوند، پس هراز چندگاهی آن ها را مرور کنید.

اگر قصد ارسال خبری را دارید، حتما باید خلاصه ای از متن ترجمه شود، تا برای همگان قابل استفاده باشد.

آخرین ویرایش:
ببخشید اگه Off-topic .;)
به سری آدمای متعصب که میرن میلیونها تومن خرج میکنن تا به 4K برسن احتمالا کار سختیه

احسان جان با بقیه صحبتی که کردی 100% موافقم اما با این بخش حتی 1% هم نه اینکه یکی خوشش میاد تکنولوژی روز داشته باشه یا میخره ربطی به متعصب بودن و ... نداره بعضی ها هستن هنوز یا سنشون به حدی نرسیده (البته ربط مستقیمی به سن نداره اما تا حدودی بعضی ها که سنشون کمتره این خصوصیت بیشتر دارن) یا دلشون میخواد با چیزی که دارن برای بقیه پز بدن و گرنه اینکه شما PC بهترین مدل هم داشته باشی خرج از رده خارج شدنش از TOP حدودیش 5-7 سال یا اینکه کنسول داشته باشی برای بازیکردن نه برای اینکه بگیم من PC فلان چیز دارم یا PS4 دارم یا XONE دارم از مال بقیه بهتره این ربطی به تعصب نداره ربط به این داره که فکر میکنه از بقیه بهتر بودن چیزی براش داره که اون احساس که داره ارضا کنه وگرنه متعصب بودن به خودی خود چیز بدی نیست وطن پرست بودن خودش یه تعصب که به خودی خودش چیز بدی نیست اما وقتی از حد خارج میشه تبدیل به یه رفتار بد میشه نسبط به بقیه که این بد هستش دقیقا مثل رفتاری که بعضی ها در مقابل افرادی که با کنسول بازی میکنن میگیرن حتی جنگ کنسول ها که وجود داره نه برای اینکه بهتر بدون بین دوتا کنسول مشخص بشه بلکه برای اینکه خریدار به خرید هر یک از کنسول ها ترقیب کنه یا به خرید PC وگرنه برای ما اول از همه مهم بازی که به سلیقه ما میخوره اینکه من خوشم بیاد 4K با کنسول بازی کنم یا با PC یا بتونم یا نتونم اصلا مهم نیست .;)

ببخشید اگه Off-topic .;)

احسان جان با بقیه صحبتی که کردی 100% موافقم اما با این بخش حتی 1% هم نه اینکه یکی خوشش میاد تکنولوژی روز داشته باشه یا میخره ربطی به متعصب بودن و ... نداره بعضی ها هستن هنوز یا سنشون به حدی نرسیده (البته ربط مستقیمی به سن نداره اما تا حدودی بعضی ها که سنشون کمتره این خصوصیت بیشتر دارن) یا دلشون میخواد با چیزی که دارن برای بقیه پز بدن و گرنه اینکه شما PC بهترین مدل هم داشته باشی خرج از رده خارج شدنش از TOP حدودیش 5-7 سال یا اینکه کنسول داشته باشی برای بازیکردن نه برای اینکه بگیم من PC فلان چیز دارم یا PS4 دارم یا XONE دارم از مال بقیه بهتره این ربطی به تعصب نداره ربط به این داره که فکر میکنه از بقیه بهتر بودن چیزی براش داره که اون احساس که داره ارضا کنه وگرنه متعصب بودن به خودی خود چیز بدی نیست وطن پرست بودن خودش یه تعصب که به خودی خودش چیز بدی نیست اما وقتی از حد خارج میشه تبدیل به یه رفتار بد میشه نسبط به بقیه که این بد هستش دقیقا مثل رفتاری که بعضی ها در مقابل افرادی که با کنسول بازی میکنن میگیرن حتی جنگ کنسول ها که وجود داره نه برای اینکه بهتر بدون بین دوتا کنسول مشخص بشه بلکه برای اینکه خریدار به خرید هر یک از کنسول ها ترقیب کنه یا به خرید PC وگرنه برای ما اول از همه مهم بازی که به سلیقه ما میخوره اینکه من خوشم بیاد 4K با کنسول بازی کنم یا با PC یا بتونم یا نتونم اصلا مهم نیست .;)

من فکر کنم جمله بندیم نا مناسب بود بهمین خاطر سو تفاهم شد. منظور من این نبود که همه ی 4K بازا متعصبن. بلکه منظورم اون دسته ای بود که متعصب هستن.
به هر حال یه سریا هستن به هر دلیلی بازی زیر 1080 بازی نمیکنن. اصلا چرا راه دور میریم تو همین فوروم خودمون خیلیا سونی رو ترول میکردن چون تو دورانی که داشت PS4 رو لانچ میکرد زیاد اسم ایندی رو میاورد. از دید بعضیا ایندی یعنی چرت.
من حرف این آقا رو خوب میفهمم و میدونم که با اینکه کنسولایی که داره بازی رو روشون میسازه قدرت 4K رندر کردن بازیش رو دارن باز هم تصمیمش اینه که بازیش رو با رزولوشن استاندارد نسل 6 بیرون بده. مسلما این یه تصمیم تکنیکی نیست و صرفا زیبایی شناختیه.

آخرین ویرایش:
Face-Off بازی AC Unity توسط DF منتشر شد

روی هر دو کنسول رزولوشن 900p هست. فریم ریت در هر دو افت داره. البته در جاهایی که جزییات گرافیکی و NPC های کمتری وجود داشته باشه هر دو تقریبا روی 30 قفل هستن. فریم بر روی PS4 در کات سینها از وان بهتره ولی در طول گیم پلی معمولا در جاهای شلوغتر وان بهتر عمل میکنه.
در بازی برخلاف Black Flag که از SMAA استفاده کرده بود از FXAA استفاده شده. گرافیک بازی در هردو کنسول دقیقا با هم برابر و یکسانه. در طول COOP بازی شاهد وقفه های طولانی مدت تری نسبت به قسمت سینگل هستیم گرچه میزان افت فریم تغییری محسوسی نمیکنه ولی طول مدتش بیشتر میشه.

In less strenuous areas, frame-rates often hit a 30fps lock on the Xbox One, although the same experience doesn't translate over to the PS4 all the time, which still drops frames more often. Since we aren't dealing with scenes crammed with NPCs in these instances, it's hard to see what exactly is causing the PS4 to be hit so hard - the difference cannot be explained by the 10 per cent boost in CPU clock-speed on the Xbox One, perhaps suggesting that the underlying netcode issues are more to blame here.

اشاره شده در خیلی از جاهایی که وان 30 فریم هست و تعداد NPC ها هم بالا نیستند باز هم PS4 افت فریم پیدا میکنه. 10 درصد اختلاف در فرکانس کاری CPU ها نمیتونه توجیه این تفاوت باشه. بیشتر احتمال داده شده که notecode ها دلیل این مسئله باشن
در کل گرچه هر دو ورژن از وضعیت مناسبی برخوردار نیستند ولی میشه ورژن Xone رو بیشتر توصیه کرد.

The PC version of the game is far from exempt from criticism. In fact, in many cases, it's quite a bit worse. [...] The problem with Unity, however, is that while a decent enough baseline experience is possible on relatively low-powered gaming PC hardware, scalability is disappointing to say the least. [...] More disappointing still, moving beyond these sub-£200 GPUs to more powerful cards didn't get us anywhere near to a locked 1080p60. Frame-rate fluctuates wildly between 40-60fps, producing a sub-optimal, inconsistent gameplay experience.

ورژن PC هم به هیچ وجه نمیتونه از تیغ انتقاد مصون بمونه و میشه وضعیت رو حتی بد تر هم دونست. با توجه به مشکل بازی با CPU تقریبا باید آرزوی 60 فریم بودن بازی به صورت دائم رو فراموش کرد.

- but the unfortunate reality is that the game's CPU issues mean that a locked 60fps is off the table

Overall, it's very difficult to avoid the sense that Assassin's Creed Unity was released in an unfinished state. On PC in particular, it really feels like beta code - feature-complete, but lacking in optimisation, with bugs manifesting regularly. On console, the game is more stable, but clearly performance is unacceptable - the frequent dips to 25fps on Xbox One are jarring enough, but it remains truly remarkable that the PS4 game should drop just as often to 20fps

در آخر هم اشاره شده که نمیشه این احساس رو از خودمون دور کنیم که بازی کامل نشده به بازار راه پیدا کرده. روی PC وضعیت بتا رو داره

آخرین ویرایش:
دوستان سایت معتبری gta v رو روی دو کنسول تست نکرده که نتیجه ای چیزی از فریم و رزولوشن بده؟...من منتظرم ببینم این بازی رو کدوم کنسول بهتره بعد تصمیم نهایی برای خرید بگیرم...

Sent from my Nexus 5

دوستان سایت معتبری gta v رو روی دو کنسول تست نکرده که نتیجه ای چیزی از فریم و رزولوشن بده؟...من منتظرم ببینم این بازی رو کدوم کنسول بهتره بعد تصمیم نهایی برای خرید بگیرم...

Sent from my Nexus 5

روی ps4 که افت فریم داره روی xo نمیدونم.

منبع؟

74523583574253783193.jpg

ببخشید میپرم وسط بحثای خوبتون
DF:
and it adheres pretty closely to its target 30fps - a far cry from stuttering last-gen versions.
این یه تیکه خیلی خبر خوبیه برای جداقل من یکی, روی نسل قبل سکشن های آبی اصلا قابل بازی نبود.توی جنگل هم اوضاع فریم خراب بود.کلا GTA بودن GTA رو این فریم ریت خراب کرده بود!

DF یه ویدئو تست فریم 20 دقیقه ای از نسخه X1 گذاشته که شامل مراحل اولیه بازی هست. تا اونجایی که من دیدم 99% مواقع فریم رو 30 هست و شاید 5 یا 6 صحنه فریم میاد روی 29، یعنی وضع فریمش از اون چیزی که فکر می کردم خیلی بهتره :دی البته یه سری جاها رو رد کردم چون ویدئو طولانی هست ولی در کل طبق این چیزی که DF گذاشته، فریم دهی بازی عالیه.

این تاپیک گویا با کامنت پاک کردن کارش راه نمیفته :دی از این به بعد هر کسی بخواد نظم تاپیک رو به هم بریزه و خلاف قوانین تاپیک عمل کنه، شدیدا باهاش برخورد میشه. در ضمن وقتی با یه نفر برخورد بشه با تک تک اونایی که کامنتش رو نقل قول میکنن و تاپیک رو میترکونن هم برخورد میشه. هر جا دیدید کامنتی خلاف قوانین تاپیک هست، گزارش تخلف رو بزنید، لازم نیست خودتون جواب طرف مقابل رو بدید. خلاصه این اخطار آخر بود، دیگه بعدش به خودتون مربوطه :دی

DF یه ویدئو تست فریم 20 دقیقه ای از نسخه X1 گذاشته که شامل مراحل اولیه بازی هست. تا اونجایی که من دیدم 99% مواقع فریم رو 30 هست و شاید 5 یا 6 صحنه فریم میاد روی 29، یعنی وضع فریمش از اون چیزی که فکر می کردم خیلی بهتره :دی البته یه سری جاها رو رد کردم چون ویدئو طولانی هست ولی در کل طبق این چیزی که DF گذاشته، فریم دهی بازی عالیه.

آقا این DF یعنی کجا؟!!! ای لینک ویدو را بده ببینم ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or