اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

مردم توی ژاپن برای pre order کردن Wii صف های طولانی بستن :cheesygri

نوشته شده توسط 1UP:
What a difference two years makes. Back on November 3, 2004, Nintendo started taking preorders for their upcoming Nintendo DS handheld in Japan. I remember the morning very clearly - 1UP contributor Jonathan Lumb and myself were the first two people who showed up to Shibuya Tsutaya to plunk down our preorders when the store opened its doors. There wasn't much excitement in the air, and apart from us, only a few others showed up before we took off. Easy in, easy out. Same goes for launch day - we showed up on Dec. 2 expecting big lines outside the store, only to find about three lonely-looking dudes and a pair of elderly folks waiting there to buy their DS systems.

Fast-forward 24 months (and six days) to today, the first morning of Nintendo Wii preorders. DS Lite is the hottest thing in Japan, there's a huge buzz over the upcoming Wii console, and Nintendo is generally dominating the charts. With this in mind, I figured I'd play it safe and meet up with a friend at Tsutaya around 7:30am. Surely we'd be the first ones there, right? Wrong. When we got there, 20 people were already in line ahead of us. By the time 9am rolled around, there were an additional 70 or so behind us. And at 10am when the store officially opened, the number was close to 150. This is not launch morning, remember - this is just "walk up to the register, write down your name and get a little slip of paper" morning. Walking out the door after the deed was done, there was at least another 20 or 30 people in line from when we went in.

Needless to say, Nintendo fever is in full effect here in Japan. If they can generate this kind of demand just for preorders, we can only imagine the hysteria that's going to be taking place come launch day. Fortunately, we've got our preorder locked down - now we just have to deal with the grueling 3 1/2 week wait.

-------

Previous Story:

As this is being written, it's just after 9:00 am in Tokyo and over 100 people are lined up outside of the Tsutaya music/game/dvd store in the district of Shibuya. No, there's no celebrity DVD signing or AAA CD release - people lined up to preorder the Nintendo Wii after word leaked that preorders would begin this morning.

Lines are common for major game and console releases in Japan, but not for preorders. "I've never seen anything like this," said our correspondent John Ricciardi, currently in line.

If there's any indication that Japanese gamers are excited for the Wii, this is it.

اینم ویدئوی یکی از اون صفها:

http://gamevideos.com/video/id/7391

حداقل از کلمه ی مردم استفاده نکن . من تو این عکس بیشتر از دو نفر نمیبینم . به این دو نفر هم میگن یه دیوانه که از شدت بیکاری فقط میتونن این کارها را بکنن .
حالا این دو نفر چی هست که تو این همه احساساتی شدی . فقط من از این خبر تو یه نتیجه بزرگ گرفتم اونم اینکه طرفداران ps3 در امریکا دیوانه و خول هستند:cheesygri

1. این فقط یک فروشگاه بود از میون هزاران فروشگاه Best Buy توی آمریکا، البته لازم به ذکره که توی آمریکا فروشگاههای زنجیره ای مثل Best Buy, Future Shop, Walmart, Target, Gamecrazy, EBGames/Gamestop و ... وجود داره که هر کدومشون هزاران شعبه دارن.
2. زمانی که این عکسها گرفته شده 9 روز و نیم مونده تا لانچ PS3، نکنه توقع داشتی 20 میلیون آدم کار و زندگیشون و از 10 روز جلوتر ول کنن و برن جلوی فروشگاهها اتراق کنن؟
3. 2 تا آدم توی عکس هستش اما 4 تا صندلی (که هر کدومشون علی القاعده برای یه آدمه) دیده میشه. پس 4 نفر هستن اونهایی که جلوی این یکدونه فروشگاه خاص اتراق کردن.
4. مسلما من مثل تو نیستم که برای اینجور چیزها احساساتی بشم فقط چون خبر جالبی بود که از نزدیک 10 روز جلوتر مردم برای خرید یه کنسول کار و زندگیشون رو ول کردن، گفتم بگم.
5. در نهایت بازم همه این حرفها مهر تاییدی بود بر اینکه Xbot ها همشون سر و ته یه کرباسن.

سلام

نمیدونم کسی گفته یا نه
Gamespot دو تا از بازیهای PS3 رو ریویو کرده
Genji: Days of the Blade گرفته 6.4
Tony Hawk's Project 8 هم 7.3
نسخه ی 360 از Projct 8 هم 7.9 گرفته از گیم اسپات ... البته توی گرافیک صداگذاری و گیم پلی گویا فرقی با هم ندارن ولی نسخه ی 360 توی Value دو امتیاز بیشتر گرفته و توی Tilt هم 1 امتیاز
ضمن اینکه نسخه ی PS3 قابلیت بازی آنلاین نداره

آقا یه سوال دارم
یادمه یه مدت پیش مایکروسافت گفته بود که ما 10 میلیون کنسول میفروشیم
حالا اصلا نمیتونم پیدا کنم زمانش کی بود؟
1)تا قبل از ورود بقیه کنسولها
2)تا کریسمس
3)تا مارچ 2007
فکر کنم یکی از این سه تا بود:cheesygri
شاید هم اصلا نگفته باشه اما من یه چیزهایی یادم میاد اما نه میتونم تو نت چیزی پیدا کنم نه به صورت دقیق یادم میاد

مردم توی ژاپن برای pre order کردن Wii صف های طولانی بستن
میگم اینهمه میگن مردم ژاپن پرکار و با فلان وبهمان اینه؟
همه یه DS دستشون گرفتن( از هر 10 نفر 1 نفر در ژاپن DS داره!!) نشتستن منتظر نوبتشون
اینقدر آدم بیکاری هستن؟ :D

Final Fantasy XVII
اسکوار انیکس دیوونه شده یا تایپ شما اشتباهه میگم از کی تا حالا بازی ها هم مثل بعضی کنسول ها چند تا چند تا بالا میرن!
احتمالا یه 10 تا (X( اشتباه کردی نه!
2ev6efr.jpg

خیلی جالبه که حتی 2 نفر حاضرن به خاطر یه وسیله 10 روز توی خیابون زندگی کنن:)
اصلا و ابدا وقت ترجمه و خبر گذاشتن ندارم چون کلی درس و امتحان دارم! پس فقط چند تا عکس میزارم:
Devil May Cry 4 :
pixel_c.gif
پشم ریزان اینده نزدیک!
--
Rayman Raving Rabbids:WII:

موفق باشید00!

اسکوار انیکس دیوونه شده یا تایپ شما اشتباهه میگم از کی تا حالا بازی ها هم مثل بعضی کنسول ها چند تا چند تا بالا میرن!
احتمالا یه 10 تا (X( اشتباه کردی نه!
2ev6efr.jpg

خیلی جالبه که حتی 2 نفر حاضرن به خاطر یه وسیله 10 روز توی خیابون زندگی کنن:)
اصلا و ابدا وقت ترجمه و خبر گذاشتن ندارم چون کلی درس و امتحان دارم! پس فقط چند تا عکس

موفق باشید00!

البته اینا بیشتر از دونفر هستن (واسه رفع ابهامات میگم :cheesygri )

5 تا صندلی 2 - 3 تا ساک روی زمین... میشه به عبارتی 7 - 8 نفر بعضیاشون صندلی نداشتن...

آقا یه سوال دارم
یادمه یه مدت پیش مایکروسافت گفته بود که ما 10 میلیون کنسول میفروشیم
حالا اصلا نمیتونم پیدا کنم زمانش کی بود؟
1)تا قبل از ورود بقیه کنسولها
2)تا کریسمس
3)تا مارچ 2007
فکر کنم یکی از این سه تا بود:cheesygri
شاید هم اصلا نگفته باشه اما من یه چیزهایی یادم میاد اما نه میتونم تو نت چیزی پیدا کنم نه به صورت دقیق یادم میاد

میگم اینهمه میگن مردم ژاپن پرکار و با فلان وبهمان اینه؟
همه یه DS دستشون گرفتن( از هر 10 نفر 1 نفر در ژاپن DS داره!!) نشتستن منتظر نوبتشون
اینقدر آدم بیکاری هستن؟ :D

در مورد اول، مایکروسافت گفته بود 10 میلیون کنسول تا قبل از اومدن رقبا میفروشیم
در مورد دوم، مردم ژاپن سابقه طولانی توی صف بستن برای خریدن کنسولها و بازیها دارن (البته برای pre order کردن واقعا اولین باره که من چنین چیزی میبینم، اونم با این تعداد !!)
حالا این که نهایتا یکی دو باره (برای pre order کردن کنسول یا خریدن کنسول)، برای خریدن DS مردم توی ژاپن تقریبا 11 ماهه هر هفته شنبه صف میبندن تا به محض اینکه این کنسول دستی وارد بازار شد اونو بخرن
جالبه یه موضوع دیگه رو هم بگم
توی ژاپن یه قانون نا نوشته وجود داره و اونم اینه که بازی های سری dragon quest فقط توی روزهای تعطیل عرضه میشن چون اگه غیر از این باشه خیلی ها سرکار یا مدرسه یا ... نمیرن تا بتونن این بازی رو همون روز بخرن.

سلام يه خبر ناراحت کننده .
مثل اينکه انتشار Oblivion واسه PS3به اوايل سال 2007موکول شده.
Just hours after gamers noticed online retailers were listing the PlayStation 3 version of The Elder Scrolls IV: Oblivion as coming in 2007, Bethesda Softworks has made it official. In a statement, Pete Hines, the rising developer-publisher's vice president of PR, said flat out that "Oblivion PS3 is now a Q1 2007 title."

آخرین ویرایش:
سلام ...

نوآوری بازی Gears of War در حد صفر است ...!!!

Alain Tascan مدیر کل EA مونترال در سخنانی پیرامون بازی GOW اظهار داشت که او فکر می کند این بازی از چندین جنبه ی قابل توجه در نقدها غلو نمایی شده

وی اضافه کرد Gears of War چیست ؟؟؟ منظورم اینست که Gears of War از نظر نوآوری در سبک shooter هیچ چیزی به همراه نیاورد و صفر بود ...

تنها دو منتقد بریتانیایی بسیار شجاع گفتند " میدونی چیه ، Gears of War بازی بسیار بزرگیست اما این شبیه همان چیزی است که بازی Quake در چند سال پیش بود " ... کسی حدس میزند که یکی از آن منتقدین کیست ؟؟؟

Tascan اینگونه ادامه می دهد " چرا مردم این بازی را انقدر دوست دارند " به خاطر ارزش تولید بازی ، میان پرده های ( cutscenes ) خارق العاده و بهترین گرافیکی که تا بحال شاهد آن بوده ایم ...
من مطمعنم که این بازی موفقیت بزرگی کسب خواهد کرد و نمیتوانم صبر کنم تا آن را بازی کنم اما بگذارید این را بپذیریم که گرافیک هنوز حرف اول را میزند

او سپس به مقایسه ی موضوع با یک زن زیبا پرداخت که او را در یک بار ( bar) میبینید و با وی حرف میزنید
اگر او به اندازه ی کافی باهوش باشد آن گیم پلی است

" من در مورد سلیقه ی خودم حرف نمیزنم . من فقط می گویم هنگامی که شما امتیاز 96 را برای Gears of War میبینید و سپس نقد را میخوانید که می گوید خیلی خب ، خط داستانی ، چیزی وجود ندارد .... گیم پلی بازی نوآوری ندارد .... پس من میگویم چرا آن ها به این بازی 96 داده اند ؟؟؟
آن ها بخاط کیفیت بالای گرافیک بازی بشدت تحت تاثیر قرار گرفته اند ... اما من شخصا چیزی که خلاقانه تر باشد را ترجیح می دهم

پ.ن : این کمپانی EA که ته نوآوریه :)
---------------------------

بازی های Crackdown ، Too Human ، Forza Motorsport 2 و Shadowrun همگی تا قبل از ژوئن 2007 منتشر خواهند شد !!!

این سخنان توسط Peter Moore ایراد شد ... وی همچنین در مورد بازار فروش ویدئو برای Xbox 360 مذاکراتی با MTV انجام داده ...

-------------------

همون طور که دستمون گفتند نسخه ی PS3 بازی Oblivion رفت برای 3 ماهه ی اول سال 2007 ...

پس به این ترتیب PS3 یکی از لانچ تایتل هاش را از دست داد ;)

اما سونی خبر داد که از قیمت های Playstation 3 بسیار راضی است و سعی دارد این قیمت ها را نگه دارد ...

سونی اضافه کرد که قصد دارد تا ماه دسامبر 2 میلیون نسخه PS3 به فروش برساند و این رقم را تا ماه مارس 2007 به 4 میلیون عدد برساند ...

این در حالی است که تعداد کنسول PS2 فروخته شده در اروپا از رقم 40 میلیون گذشت ... ;)

آخرین ویرایش:
سلام ...

Alain Tascan مدیر کل EA مونترال در سخنانی پیرامون بازی GOW اظهار داشت که او فکر می کند این بازی از چندین جنبه ی قابل توجه در نقدها غلو نمایی شده

وی اضافه کرد Gears of War چیست ؟؟؟ منظورم اینست که Gears of War از نظر نوآوری در سبک shooter هیچ چیزی به همراه نیاورد و صفر بود ...

تنها دو منتقد بریتانیایی بسیار شجاع گفتند " میدونی چیه ، Gears of War بازی بسیار بزرگیست اما این شبیه همان چیزی است که بازی Quake در چند سال پیش بود " ... کسی حدس میزند که یکی از آن منتقدین کیست ؟؟؟

Tascan اینگونه ادامه می دهد " چرا مردم این بازی را انقدر دوست دارند " به خاطر ارزش تولید بازی ، میان پرده های ( cutscenes ) خارق العاده و بهترین گرافیکی که تا بحال شاهد آن بوده ایم ...
من مطمعنم که این بازی موفقیت بزرگی کسب خواهد کرد و نمیتوانم صبر کنم تا آن را بازی کنم اما بگذارید این را بپذیریم که گرافیک هنوز حرف اول را میزند

او سپس به مقایسه ی موضوع با یک زن زیبا پرداخت که او را در یک بار ( bar) میبینید و با وی حرف میزنید

" من در مورد سلیقه ی خودم حرف نمیزنم . من فقط می گویم هنگامی که شما امتیاز 96 را برای Gears of War میبینید و سپس نقد را میخوانید که می گوید خیلی خب ، خط داستانی ، چیزی وجود ندارد .... گیم پلی بازی نوآوری ندارد .... پس من میگویم چرا آن ها به این بازی 96 داده اند ؟؟؟
آن ها بخاط کیفیت بالای گرافیک بازی بشدت تحت تاثیر قرار گرفته اند ... اما من شخصا چیزی که خلاقانه تر باشد را ترجیح می دهم

وقتی صحبت های ایشون رو میخوندم خیلی خنده ام گرفت :laughing:
در اینکه hype قبل از عرضه این بازی و همینطور moneyhat های مایکروسافت باعث شده مقداری تعریف و تمجیدها از این بازی بیشتر از حد معقول باشه، اما:
اولا این بازی واقعا یه بازی خیلی خیلی خوبه.
ثانیا هیچ دلیلی وجود نداره که یه بازی برای امتیاز بالا گرفتن خیلی خلاقانه باشه و حرف جدیدی برای گفتن داشته باشه
ثالثا این حرفها رو کسی داره میزنه که برای شرکتی داره کار میکنه که اصلا معنی innovation رو نمیدونه چی هست. حداقل بازی GoW خوب polish شده و ضعف آنچنان بزرگی نداره. EA باید یه فکری به حال خودش و بازیهاش بکنه:
2jep8ya.jpg

:laughing::laughing:

سلام ...

پ.ن : این کمپانی EA که ته نوآوریه :)

راستش اگر یکی مثل Sid Meier یا Hideo Kojima یا Gabe Newel یا John Carmak یه همچین چیزی بگن قابل قبول نه کسی از شرکتی که نوع آوری درش چیزی در حد یک جوک بیمزه است! تنها بازی های شرکت EA که توش نو آوری دیده شده سری Battlefield هست که مال استودیوی Dice ـه .. باز اونا این حرف رو میزدن من قبول میکردم :biggrin1:

البته من عقیده دارم که تبلیغات زیادی پشت این بازی هست و کیانوش هم اشاره کرد. اما بازیش خیلی خوبه...

تنها بازی های شرکت EA که توش نو آوری دیده شده سری Battlefield هست که مال استودیوی Dice ـه

البته یک بازی دیگه هم هست که نباید فراموش کرد ... منظورم بازی Spore هست که تونست در دو نمایشگاه پیشین E3 عنوان بهترین بازی از نظر نوآوری و بهترین بازی PC را بخودش اختصاص بده ;)

spore_002.jpg

اما کلا اگر بخواهیم متضادی برای اسم EA را پیدا کنیم کلمه ای بهتر از " نوآوری " نمیشه پیدا کرد :)
حالا نمیدونم Alain Tascan چطور روش شده همچین حرفایی بزنه :)

البته من عقیده دارم که تبلیغات زیادی پشت این بازی هست و کیانوش هم اشاره کرد. اما بازیش خیلی خوبه...
تا اونجایی که میدونم بازی Half Life 2 هم خیلی خوب بود اما گیم اسپات حاضر نشد امتیازی بالاتر از 9.2 بهش بده ;)
در هر صورت تبلیغات هم در گرفتن چنین امتیاز بالایی بی تاثیر نبود ...;)

----------------------

اما حالا که بحث هالف لایف شد بد نیست بدونید بازی Half-Life 2: Episode Two دوباره با تاخیر مواجه شد و تاریخ انتشارش موکول شد به تابستان 2007 ;)

آخرین ویرایش:

He He He...:laughing:
!!!!!!!!!!!!!!!
خیلی مسخرست !:)کی اومده از چی ایراد گرفته !!!!!!
یکی نیست به EA بگه نه اینکه خیلی بازیهای خودت آش دهن سوزه که اومدی از بازی مثل Gears of War ایراد گرفتی !
حق هم داره بدبخت...توی این چند سال یه بازی مثل آدم نداشته وقتی Gow رو دیده با اون امتیاز خفنش عقده ای شده !
گفته یه چیزی بگم یه متلکی بارش کنم شاید یه فرجی شد فروشش کم شد ! :)
نمیدونم تریلر گیم پلی بازی Moh : Airborne ش رو دیدید یا نه ؟!
گرافیکش هنوز توی چند سال پیش گیر کرده ! اصلا هیچ. صفر !
این مشکلات رو داره که همچین حرفی زده.

البته یک بازی دیگه هم هست که نباید فراموش کرد ... منظورم بازی Spore هست که تونست در دو نمایشگاه پیشین E3 عنوان بهترین بازی از نظر نوآوری و بهترین بازی PC را بخودش اختصاص بده ;)

spore_002.jpg

اما کلا اگر بخواهیم متضادی برای اسم EA را پیدا کنیم کلمه ای بهتر از " نوآوری " نمیشه پیدا کرد :)
حالا نمیدونم Alain Tascan چطور روش شده همچین حرفایی بزنه :)

تا اونجایی که میدونم بازی Half Life 2 هم خیلی خوب بود اما گیم اسپات حاضر نشد امتیازی بالاتر از 9.2 بهش بده ;)
در هر صورت تبلیغات هم در گرفتن چنین امتیاز بالایی بی تاثیر نبود ...;)

----------------------

اما حالا که بحث هالف لایف شد بد نیست بدونید بازی Half-Life 2: Episode Two دوباره با تاخیر مواجه شد و تاریخ انتشارش موکول شد به تابستان 2007 ;)

فرزاد جان تو دیگه چرا؟! :biggrin1: ویل رایت شد نوع آوری؟ سیمز یا اسپور فرقی باهم از نظر من ندارن!! من اگر میخواستم خاله بازی انجام بدم بچه گیام داده بودم... اگرم میخواستم چیزی پرورش بدم میرفتم قارچ یا قورباغه پرورش میدادم :) لذتشم خیلی بیشتر از این یارواست که این توان..

فرزاد جان تو دیگه چرا؟! ویل رایت شد نوع آوری؟ سیمز یا اسپور فرقی باهم از نظر من ندارن!! من اگر میخواستم خاله بازی انجام بدم بچه گیام داده بودم... اگرم میخواستم چیزی پرورش بدم میرفتم قارچ یا قورباغه پرورش میدادم لذتشم خیلی بیشتر از این یارواست که این توان
راستش چی بگم .. :) ... این عنوانیه که در نمایشگاه E3 از سایت هایی نظیر گیم اسپات و IGN کسب کرده ... من کاملا بی تقصیرم :) ....
اما یکمی هم انصاف داشته باش بلخره دختر بچه ها هم نیاز به نوآوری دارند :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or