اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

والا این خیلی چیز تابلویی هستش
نمیدونم چرا کسی تا حالا متوجه اش نشده !!:
2zxz6et.jpg

اینقدرا هم که میگی عکس خفن نیستا ! من همچین صحنه هایی رو تو Half Life 2 هم دیدم ! خیلی شبیه به اونه
ولی مقایسه این صحنه با صحنه های بازی Crysis................................
icon3.gif

خواهشا یه نگاه عمیق بنداز به این عکس اونوقت میدونی من چی میگم . فقط یه نگاهی به بدن فولادین (مسترچیف) بنداز شدت نوری که از بدن اون داره فوران میگنه منو از پشت مانیتور داره کور میکنه و حتما یه نگاهی به اطراف این عکس بنداز ببین چه وسعت دیدی داره . این وسعت دید حتی تو بازی crysis هم وجود نداره اگه مجله بازی رایانه را خونده باشی خود سازنده گفته بود که ما بیشتر سعی کردیم تا فاصله های نزدیک با بیشترین چزئیات نشون بدیم . اما برو تمام عکس هایی که از halo3 منتشر شده یا تریلر e32006 را ببین وقتی مسترچیف داخل صحرا قدم زنان هست کاملا فاصله دو کیلومتری هم به صورت واضح دیده میشه که ادم فکر میکنه داخل باری هست .

در اخر اعلام میکنم که قلط کردم هرچی شما بگین درسته .اینا نظرات خود من هست.
:confused: :cheesygri
ارزش نداره بحث ادامه پیدا کنه.

من به هیچ بحثی کاری ندارم . ولی فکر نکنم کسی بازی رو دوست داشته باشه فقط برای اینکه Draw Distance بالایی میده ! البته همه قبول داریم که Halo مطمئنا فراتر از چیزی هست که الان داریم میبینیم ولی اگه دوستانی هستن که "وسعت دید " دوست دارن میتونن برن سراغ Prey که هم بر اساس گفته شرکت سازنده و هم بر اساس توضیحات ناشر برای این بازی :

"We Expanded The Doom III 's Enigine For Shownig Absolutely large Areas and therefore we could make real real BIG levels which you would be astonished by just looking at them "
و خود شما هم شاهد صحنه هایی از فضا بودید که از بزرگ هم بزرگتر بود و در مرحله های کنترل سفینه میتوانستید در آنها شناور شوید !
چیزهایی که در عکس فوق تابلو هست یکی HDR هست که باعث بازتاب نور از سطح زره Master Chief شده و در خیلی Forum های طرفدار Halo مثل Forum خود Gamespot طرفداران بازی عقیده دارن که این تکنیک میتونه Specular Mapping هم باشه هر چند که این 2 زمین تا آسمون با هم فرق دارن !
همچنین از Depth Of Field هم برای اضافه کردن واقع گرایی به بازی اضافه شده (مثل کاری که در Call Of Juarez انجام شده بود , وصد البته دقیقتر ) ... چیز دیگه ایی که توی ذوق میزد و توی عکسهای E3 2006 بازی یک کمی زشت بود بافتهای بازی بود که به کمک Depth Of Field برای محو کردن آنها در محلهای بزرگ دیگر این حالت مشکل چندانی به حساب نمیاید و بازی بسیار بهتر شده است.
ولی با توجه به بازیهای در حال عرضه که عنوان "نسل بعد" را با خودشون یدک میکشند بیاین قبول کنیم که گرافیک فعلی بازی عالی Halo هنوز توی سطحی نیست که بشه یک سروگردن از بازیهای هم سطح خودش بالاتر دونستش...ولی هنوز هم فقط شکل و شمایل قسمت سوم این بازی آدم رو وسوسه میکنه که بره یه 360 بخره و حالشو ببره !

امتیاز های بازی های PS3 از FAMITSU (جم ببندید میشه امتیاز)

Ridge Racer 7 (PS3, Bandai Namco): 100 / 95 / 90 / 100
Mobile Suit Gundam: Target in Sight (PS3, Bandai Namco): 90 / 90 / 85 / 80
Sega Golfclub Featuring Miyazato Family (PS3, Sega): 70 / 75 / 80 / 80
Genji: Kamui Souran (PS3, Sony): 75 / 60 / 70 / 80
Resistance: Jinrui Botsuraku no Hi (PS3, Sony): 90 / 90 / 100 / 100
Mahjong Kakutou Club (PS3, Konami): 80 / 80 / 85 / 75

امتیاز ها هم از 100 هست.

این امتیازا رو از کجا آوردی شما !؟
توی همه سایتها این امتیازها گذاشته شده که به مقدار زیادی با اینی که شما گذاشتی فرق داره :

Miyazato Golf Club: 7, 7, 7, 7
Good temp. Can't accurately determine where your shot will fall. Doesn't really look next-gen.

Genji 2: Days of the Blade: 7, 7, 7, 8
Bad camera, but looks great. Challenging for noobs. Good controls and good amount of content.

Resistance: Fall of Man: 9, 8, 8, 8
Standard FPS gameplay. Excellent netplay. Very high standard of next-gen.

Mobile Suit Gundam: Crossfire: 8, 8, 8, 8
Superb Mobile Suits models. Great textures. Systems are problematic. Tons of options and unlockables. Opinions on this title are divided, apparently.

Ridge Racer 7: 9, 9, 9, 9
Total satisfaction. Loads of content. High quality graphics and sound.

این امتیازا رو از کجا آوردی شما !؟
توی همه سایتها این امتیازها گذاشته شده که به مقدار زیادی با اینی که شما گذاشتی فرق داره :

Miyazato Golf Club: 7, 7, 7, 7
Good temp. Can't accurately determine where your shot will fall. Doesn't really look next-gen.

Genji 2: Days of the Blade: 7, 7, 7, 8
Bad camera, but looks great. Challenging for noobs. Good controls and good amount of content.

Resistance: Fall of Man: 9, 8, 8, 8
Standard FPS gameplay. Excellent netplay. Very high standard of next-gen.

Mobile Suit Gundam: Crossfire: 8, 8, 8, 8
Superb Mobile Suits models. Great textures. Systems are problematic. Tons of options and unlockables. Opinions on this title are divided, apparently.

Ridge Racer 7: 9, 9, 9, 9
Total satisfaction. Loads of content. High quality graphics and sound.

اون امتیازها برای مجله Dengeki PS3 هستش که اون دوستمون اشتباهی فکر کرده برای فامیتسو هستش.
یه خبر جالب هم بدم:
9 روز قبل از لانچ کنسول PS3 مردم توی آمریکا (CA) برای خریدن این کنسول جلوی فروشگاهها اتراق کردن :laughing:

با اینکه این هم خبر قشنگی ! هست ولی اگه میشه منبعش رو هم بگذارین...البته سوءتفاهم نشه ! فقط با منبع خیلی توپتر هستش !!!

امین فکر کنم درجه بندی Iq پایین اومده :) :d
باکس شات درجه بندی که روش زده شده E هست در حالی که این بازی درجه M داره
گرفتی یا بازهم توضیح بدم؟

اها:)
خب من رفتم تو گیم اسپات رو هم دیدم مثل همونی هست که شما دادی نمیدونم مشکل از کجاست;)شاید درجه بندیش فرق کرده:)

Gears of War: Color palettes

Different color modes

اون امتیازها برای مجله Dengeki PS3 هستش که اون دوستمون اشتباهی فکر کرده برای فامیتسو هستش.
یه خبر جالب هم بدم:
9 روز قبل از لانچ کنسول PS3 مردم توی آمریکا (CA) برای خریدن این کنسول جلوی فروشگاهها اتراق کردن :laughing:

مردم دیگه اونقدر بیکار هستند که 9 روز مونده برن بشینن و منتظر باشن . اینا هموشون یه عده از افراد پان طرفدار ps3 هستند که میان این طور چیزها را تو سایت ها مینویسن .

اقا یه چیز جالب در مورد black360 پیدا کردم از سایت :cheesygri
teamxbox
"premium" black badass controller = a good change of a "premium" black badass Xbox 360? With maybe a larger HD?

Wishful thinking:

Lower cost version
Black premium 360 w/ 100GB HDD + HDMI port

Higher cost version
Black premium 360 w/ 100GB HDD + HDMI port + Built-in HD-DVD/DVD drive

Both sporting a ture water cooling solution

مردم دیگه اونقدر بیکار هستند که 9 روز مونده برن بشینن و منتظر باشن . اینا هموشون یه عده از افراد پان طرفدار ps3 هستند که میان این طور چیزها را تو سایت ها مینویسن .

imnotaretardlikeu
:laughing::laughing:

نوشته شده توسط Nemesis:
با اینکه این هم خبر قشنگی ! هست ولی اگه میشه منبعش رو هم بگذارین...البته سوءتفاهم نشه ! فقط با منبع خیلی توپتر هستش !!!

2hwe93o.jpg

2ev6efr.jpg

2i0ups6.jpg

نوشته شده توسط kherse_siyah:
اقا یه چیز جالب در مورد black360 پیدا کردم از سایت
teamxbox
"premium" black badass controller = a good change of a "premium" black badass Xbox 360? With maybe a larger HD?

Wishful thinking:

Lower cost version
Black premium 360 w/ 100GB HDD + HDMI port

Higher cost version
Black premium 360 w/ 100GB HDD + HDMI port + Built-in HD-DVD/DVD drive

Both sporting a ture water cooling solution

2cgiu6f.gif

imnotaretardlikeu
:laughing::laughing:

2hwe93o.jpg

2ev6efr.jpg

2i0ups6.jpg

2cgiu6f.gif

حداقل از کلمه ی مردم استفاده نکن . من تو این عکس بیشتر از دو نفر نمیبینم . به این دو نفر هم میگن یه دیوانه که از شدت بیکاری فقط میتونن این کارها را بکنن .
حالا این دو نفر چی هست که تو این همه احساساتی شدی . فقط من از این خبر تو یه نتیجه بزرگ گرفتم اونم اینکه طرفداران ps3 در امریکا دیوانه و خول هستند:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or