اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

واقعا تو عقل کلی امین دیگه بعضی جاها آدم بهت شک می کنه!
به اینترنت وصل شدن چه ربطی به xboxlive داره؟ در جواب x360 هم بگم که خیر فعلا نمی شه با 360 وارد اینترنت شد و ازش استفاده کرد مگر اینکه مایکروسافت مثل رقباش یه تغییراتی تو سیستم آنلاینش بده و مرورگر اضافه کنه!
سلام.
اشکان خوب پستم رو بخون;)
منم که گفتم نمیشه به اینترنت وصل شد فقط میشه به xbl وصل شد که شباهت هایی با اینترنت داره;)
حرفت رو پس بگیر:cheesygri

واقعا يعني شما نميذونيد كه هم زمان با ps3 يك مدل از xbox360 همراه با درايو HDDVD مياد؟:confused:
از سايتهاي ايراني بگير برو تا سايتهاي خارجي همشون نوشتن منبع خاصي ندارم بدم چون حوصله اون را ندارم برم خبرها را ماه به ماه تا روز به روز پيگير بشم . لطفا تو گوگل سرچ كنيد تا صد تا سايت از معتبر گرفته تا غير معتبر اين خبر را دادن . فكر كنم اين سايتهاي معروف گيم اسپات و IGN اين خبر را دادن و سايت پرشين گيمرز ايراني خودمون . حتي فكر كنم تو مجله بازي رايانه محبوب خودمون هم اين مطلب را نوشته بوده .
در ضمن اين عكس از بسته بندي هم شما از كجا گفتين كه تابلو هست كه الكي :confused:

در ضمن اين عكس از بسته بندي هم شما از كجا گفتين كه تابلو هست كه الكي
تا حالا با فتو شاپ کار کردی؟
این عکس مطمئنا دستکاری هستش به همون زاویه ای که hd dvd روی بسته هست نگاه کن
تو واقعیت یه همچین چیزی نمیشه !
بعدش رنگ پس زمینه که با hd-dvd نوشته شده با رنگ پک اصلی خیلی فرق میکنه
این رو تشخیص نمیتونی بدی حالا حالا ها کار داری فیک رو بفهمی چیه :D (من هنوز نفهمیدم :-" )
واقعا يعني شما نميذونيد كه هم زمان با ps3 يك مدل از xbox360 همراه با درايو HDDVD مياد؟
واقعا شما نمیخوای این مسئله رو بیخیال بشی؟

منم که گفتم نمیشه به اینترنت وصل شد فقط میشه به xbl وصل شد که شباهت هایی با اینترنت داره
اینترنت کجاش شبیه XBL هست؟
به ما هم بگو بدونیم!!

Wii-branded gift card
خیلی قشنگه ;)
gr.image.jpg

لینک

آخرین ویرایش:
اینترنت کجاش شبیه Xbl هست؟
به ما هم بگو بدونیم!!
همین که میتونی توش بازی ارکید کنی و تریلر دانلود کنی و ویس کنی و مخصوصا بازی انلاین بازی کنی و .... بی شباهت به اینترنت نیست!!;)

Blue Dragon new Famitsu scans

آخرین ویرایش:
سلام

دوستان با توجه به نزدیک شدن زمان انتشار کنسولهای Wii و PS3 ، بهتره که دیگه کم کم اخبار مربوط به هر کنسول توی تاپیک خودش قرار بگیره

اخبار PS3 در PS3 News
اخبار 360 در XBOX 360 News
اخبار Wii در Wii News

اخبار مشترک بین کنسولها هم احتمالا توی همین تاپیک (یا یک تاپیک جدید) ادامه پیدا خواهد کرد ... پس کم کم خودتونو برای جا به جایی آماده کنید !

سلام

دوستان با توجه به نزدیک شدن زمان انتشار کنسولهای Wii و PS3 ، بهتره که دیگه کم کم اخبار مربوط به هر کنسول توی تاپیک خودش قرار بگیره

اخبار PS3 در PS3 News
اخبار 360 در XBOX 360 News
اخبار Wii در Wii News

اخبار مشترک بین کنسولها هم احتمالا توی همین تاپیک (یا یک تاپیک جدید) ادامه پیدا خواهد کرد ... پس کم کم خودتونو برای جا به جایی آماده کنید !

بهتره خبر های مربوط به هرکدوم از کنسول هارو تو تاپیک خودشون بنویسیم و خبر های حاشیه رو تو این تاپیک. چون این تاپیک به قول امین حیفه.

چند روز پیش استادیوی Bethesda خبر از ساخت بازی جدیدی به سبک FPS داده بود که اسمش هست Rogue Warrior که از موتور Unreal Engine 3.0 هم بهره میبره.این بازی قراره طی سال آینده برای کنسولهای PS3 و XBOX360 منتشر بشه.
حالا امروز چند تا شات هم از این بازی منتشر شده که میبینید :

mediabrobnwserimage1ert1161963110.jpg

mediabrojiwserimage1ml1161963260.jpg

mediabrowserimage11161963312.jpg

Last edited by a moderator:
یا خدا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بلاخره چشممون به جمال HALO 3 هم روشن شد !!!
این اسکنهای پرکیفیت مجله رو داشته باشید تا به گرافیک فوق الاده این بازی پی برده باشید !
توی این اسکنها تصویر آقای پیتر جکسون هم دیده میشه :

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or