اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

رد یک شایعه با اطلاعات زمان حال
دیروز یکی دوستان عزیز برام P.m زده بود و پرسیده بود که :
سلام دوست عزیز
می خواستم بدونم به نظر شما بازی فاینال فانتزی 7 برای PS3 دوباره سازی می شه
با تشکر
از یدگاه خودم نه اونم به دلایلی که در زیر می گم :
1- زمانی که PS2 اومد شایعاتی به وجود اومد که تمام بازی های FF ی که برای PS1 اومده بود بر روی این کنسول دوباره سازی می شوند که دموی تکنیکی بازی FF8 هم بر این شایعات دامن زد اما مدتی با بی خبری از این پروژه های دوباره سازی گذشت.
2-تا اینکه در سال 2003 بعد از موفقیت نسبی دنباله FF X با نام FF X-2 شایعاتی بلند شد که بازی FF VII-2 هم ساخته می شود مخصوصا مجله ی فامیتسو هم با چاپ تصویری سعی در ثابت کردن این فرضیه داشت . همون موقع خیلی ها گفتن که این بازی برای PS3 عرضه می شه اما بعد از مدتی این خبرها به سمت کنسول دستی سونی یعنی PSP جهت گیری کردن تا اینکه تا با اعلام ساخت فیلمی به نام Advent Children که قرار بود ادامه ای بر داستان بازی باشد شایعه ها خوابید.
3- سال قبل دموی تکنیکی این بازی روی PS3 نمایش داده شد اما کاملا مشخص بود که این یک دمو بیش نیست دقیقا مانند دموی FF8 و این نتیجه گیری ها و البته بی خبری از پروژه ای با این نام باعث شد که بار دیگر هم این ماجراها یک شایعه ی بی اساس تلقی شوند .
تا بحال بار ها اعلام شده که این بازی قرار است دوباره سازی شود یا یک سری شایعه ی دیگر اما همگی رد شده اند و همه ی این تجاربی که توی این مدت کسب کرده ایم در مورد دوباره سازی این بازی این اطمینان را می دهد که خبری از دوباره سازی این بازی نیست خصوصا اینکه محبوبترین بازی Square Enix همین بازیست و دوباره سازی آن حکم ریسک بسیار بزرگی را دارد که اگر کوچکترین مشکلی بازی داشته دوباره سازی شده داشته باشد شرکت SE آماج حملات سنگین دوستداران بازی قرار می گیرد .
پس از دیدگاه من این فرضیه کاملا رد است اما اگر خدای نکرده خبر ساخت این بازی بر روی هر کدام از دو کنسول نسل بعد اعلام شود آن کنسول بار خود را بسته است .
یه نکته ای که باقی مونده اینه که نومورا توی یکی از مصاحبه ی اخیرش با لحنی تمسخر آمیز به پرسشگر این سوال که آیا می خواهید بازی رو دوباره بسازید ؟ گفته که چرا که نخوایم اما شما هزینه ش رو می دی .
==============
تصاویری از DOA Xtreme 2
من که وقتی این بازی اومد باید بازیش کنم چون یه بازهایی مثل این بازی برای تفریح ساخته شدن و این بار تفریح از نسخه ی قبل کاملتر شده بهرحال هرکی 360 داره لذت این بازی رو ببره که یکی از بازی های مورد علاقه ی من نسخه ی اول بازیه
==============
White Knight Story
بازی از سازندگان DQ8 و Rogue Galaxy یعنی Level 5
تریلر عرضه شده از بازی در TGS بسیار زیبا بود واقعا از اون چیزای نابی بود که توی TGS ها همیشه تک و توک دیده می شه یکی از برگ های برنده ی بزرگ PS3
==============
قراره که Final Mix بازی Kingdom Hearts II رو هم بدن که هم شامل Kingdom Hearts II و هم شامل یک دوباره سازی کاملا سه بعدی از Chain of Memories (داستان این بازی بین نسخه ی 1 و 2 بازی می گذره) می شه که البته فعلا فقط برای PS2 عرضه می شه اما ممکنه یه نسخه ی Wii هم داشته باشه
==============
اینم که مشخصه یعنی چی :
Phil Harrison said PlayStation 3 is still region-free for games, but not for movies.
فیلما برای PS3 رجیون فری نیستن فقط و فقط بازی های رجیون فری هستن
==============
بازی های دو کنسول قدیمی سونی و کنسول مگا درایو در زمان لانچ بر روی سیستم آنلاین قابل دسترسی نیستند
==============
Kenji Matsubara رئیس Koei گفته که کاهش قیمت PS3 در ژاپن یعنی فروش بیشتر البته اگه سونی به قول هاش عمل کنه و کنسول های بیشتری رو تا پایان سال وارد بازار کنه
==============
راستی این سینا سینا که می گفتین من بودم اگه منم باید بگم که من نمی تونم توی صفحه ی اول خبرا رو بزارم اما نقد هر بازی که خواستین در خدمتم :D

راستی این سینا سینا که می گفتین من بودم اگه منم باید بگم که من نمی تونم توی صفحه ی اول خبرا رو بزارم اما نقد هر بازی که خواستین در خدمتم :D

چرا من نوشتم سینا؟؟:confused::confused:;)
من منظورم اریا بود:cheesygri
خیلی جالبه ها در یک روز و در یک صفحه 2 نفر یک اشتباه رو کردن:D البته فکر کنم تقصیر من بود :blushing:

X06

خوب این X06 هم شروع شده خیلی وقته. من از تیزر SC: Double Agent رسیدم. چیز خاصی از اینجا من رسیدم نیست. گیم نشون میدن و واسه خودشون کف میزنن. SC رو نشون داد و گفت Exclusive Title ماست و فقط 360 و PC تنها راه بازی کردنه.

بعدش HD-DVD رو آورد و گفتش که 199.99$ دلار قیمتشه. و چندتا خالی هم بست که بعداً خبراشو خودتون میخونید. روی این درایو یک PJ's King Kong ورژن HD هم میدن.

----

پیتر قصه ما گفته که Forza Motorsport 2 بیش از 300 ماشین خواهد داشت، برای رقابت با GT HD که بعید میدونم که در حد GT باشه...

-----

یکسری بازیها رو روی PC واسه Windows platform گفت که اینا مثلاً Exclusive هستن واسه Windows که خوب چیز شاخ دراری هم نیست: Halo 2, Company of Heroes, Alan Wake, Flight Simulator X, Crysis, Age of Conan: Hyborian Adventures, Rail Simulator, Hellgate London, Lego Star Wars II, Shadowrun, Zoo Tycoon 2: Marine Mania, و Lord of the Rings: Shadow of Angmar.

-----
خوب اینا یک بازی معرفی کردن به اسم Marvel Universe Online کار مشترکی بین Cryptic Studios و MS Games Studios... این بازی قراره برای Windows و 360 بیاد و قرار Massively Multiplayer Online خواهد بود.

-----
پیتر جکسون هم اومد روی سن اوه اوه ... خوب داره یکسری دری وری میگه راجع به بازی ها و فیلمها :cheesygri ...
خوب میگه که داستان فیلم Halo 4 نخواهد بود، اما در دنیای Halo اتفاق خواهد افتاد. بعد میگه اما این یک فیلم نخواهد بود!

PJ: "Instead of making a film, we [will] make a form of entertainment that you can watch and enjoy like you would a film,"

----
خوب انگار آخره نمایشه... یک تیزر داره از Halo Wars پخش میشه... جالبه یعنی بدی نیست. یک بابائی میافته به چنگ دشمن بعد ملت میریزن و طرف بر میگرده میگه "If they want war, we give'em a war..." و تموم میشه.

پ.ن: اینا از زمانی بود که من دیدم شو رو.
پ.ن: جنگ هااااااااااالووووووووووووووو ها :cheesygri

آخرین ویرایش:
سلام...;)

جزییات بازی Alan Wake

Markus Maki و Lasse Seppanen از کمپانی Remedy Entertainment( سازنده ی بازی Max Payne ) در ارتباط با بازی هیجان انگیز جدیدشان Alan Wake یک کنفرانس داشتند که توجه شما را به جزییات آن جلب میکنم

2vt8ub6.jpg

در این کنفرانس دمویی از بازی Alan Wake بنمایش درآمد که بر روی یک سیستم اورکلاک شده ی Core 2 Quad در فرکانس 3.73 گیگاهرتز در حال اجرا بود .... به این خاطر که این بازی دارای جندین فرآیند پردازشی است از مزیت سیستم های سی پی یو های چند هسته ای استفاده کند ...
و در حالی که سازندگان بازی هنوز در حال آماده سازی Alan Wake هستند درکنفرانس در این زمینه که این بازی دقیقا چگونه از چندین هسته بهره میبرد مطالبی ایراد شد

در یک سخن کاملا غیر متنظره و متعجب کننده مارکوس بیان کرد که بازی Alan Wake بر روی پردازنده های تک هسته ای اجرا نمی شود .. اگر چه ممکن است امکان داشته باشد که این بازی بر روی پردازنده های تک هسته ای Pentium 4 که از Hyper Threading پشتیبانی می کنند با کاهش قابل ملاحظه ی کیفیت تصویری بازی قابل اجرا باشد !!!

3531um1.jpg

بازی بطور کلی شامل 5 فرایند مستقل پردازشی است .... رندر کردن ، صدا ، جریان ، فیزیک و مفروش سازی زمین

فرآیند رندرینگ دقیقا مشابه بازی های دیگر است ...بسادگی رئوس و داده ها به GPU ارسال میشوند تا رندر شوند...
فرآیند صدا نیز همانطور که مشخص است مربوط به صدای بازی میباشد...اگر چه Remedy روشن کرد که این فرآیند چندان فشاری بر CPU وارد نمی کند

اما فرآیند جریان شامل حرکت اطلاعات و داده ها از DVD و یا هارد دیسک و یا از فشردگی خارج کردن اطلاعات میباشد...هدف Remedy در اینجا این است که هنگامی که شما در مساحت بزرگ 94 کیلومتر مربعی بازی به حرکت میپردازید شاهد هیچگونه صفحه های لود و یا توقفی در بازی نباشد....

با توجه به اینکه بازی Alan Wake به طور همزمان برای Xbox 360 و PC در حال توسعه بوده اما سازندگان بازی با توجه به محدودیت منابع و سخت افزار بیشتر متمرکز بر روی کنسول بوده اند تا PC .... به گفته ی سازندگان توسعه ی بازی برای 360 سبب افزایش چشمگیری در راندمان و بازده Alan Wake شده است

مارکوس انتظار دارد هنگامی که بازی Alan Wake فروخته میشود تجربه ی گیم پلی و گرافیک بر روی هر دوی Xbox 360 و PC مشابه باشد و البته بدون هیچگونه صفحه ها ی لودی در بازی

3yzzo5d.jpg

فرآیند فیزیک نیز شامل فیزیک در بازی میشود که از موتور Havoc استفاده می کند
از آنجایی که در Alan Wake هیچگونه پشتیبانی از کارت های فیزیک نشده بنابراین وظیفه ی محاسبات تمام فیزیک در بازی بر عهده ی CPU است

در طی سخنرانی مارکوس اشاره کرد که فرآیند فیزیک خود به تنهایی یک هسته را کاملا مشغول به خود میکند و در ادامه توضیح داد که بر روی یک پردازنده ی Core 2 Quad تقریبا 80 درصد از فعالیت یک هسته تنها توسط فرآیند فیزیک بازی استفاده میشود...و 80 درصد ازفعالیت یک CPU تک هسته ای را بنتهایی فیزیک بازی به خود اختصاص میدهد ..
پس با این توضیحات دیگر لزوم وجود یک CPU دو و یا چند هسته ای برای اجرای این بازی چندان شوکه کننده و ناباورانه نخواهد بود

علاوه آن بازی Alan Wake دارای یک فرآیند مفروش سازی زمین نیز میباشد

Alan Wake جزو معدود بازی هایی است که چنین وابستگی شدیدی به پردازش CPU دارد و بدون شک عمده ترین دلیل آن هم فیزیک بازی است

با توضیحاتی که در کنفرانس گفته شد بنظر میرسد که پردازنده ی Cell کنسول PS3 توانایی فوق العاده ای برای اجرای این بازی داشته باشد واینکه این بازی چگونه میتواند از توان بالای پردازنده ی Cell استفاده کند می تواند بسیار جالب توجه باشد
اما با توجه به اینکه ناشر این بازی مایکروسافت میباشد و این بازی صرفا یک عنوان انحصاری برای Xbox 360 و PC میباشد پس در حال حاضر این انتظار بیجایی میباشد

4854apz.jpg

دموی بازی بر روی سیستمی که دارای پردازنده ی Core 2 Quad با فرکانس 3.73GHz و یک کارت گرافیک GeForce 7900 GTX بود بسیار عالی اجرا شد..این دمو از آنچیزی که ما در نمایشگاه E3 دیده بودیم بمراتب ظاهر بهتری داشت

ما مشتاقانه منتظر زمان انتشار این بازی هستیم ... البته اگر Xbox 360 ندارید پس بهتر که تا دیر نشده یک سیستم با یک پردازنده ی چند هسته ای دست پا کنید ....

===================

یک خبر بسیار خفن :D برای طرفدارن بازی Splinter Cell

Splinter Cell 5 بازی انحصاری کنسول Xbox 360 خواهد بود

Splinter Cell 5 می تواند همان بازی Splinter Cell: Conviction باشد که شایعه ی ساخت آن اخیرا پخش شده بود

Ubisoft confirmed that the next Splinter Cell title, the installment after Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent, will be exclusive to Xbox 360, a testament to the ability of the powerful next-gen game console to deliver experiences no other console can match."

امیدوارم طرفدارن اسپلینتر سل همدردی من را بپذیرند ...:cheesygri

چه میکنه این مایکروسافت :cheesygri

======================

مایکروسافت اعلام کرد که بازی BioShock بزودی برای PS3 نخواهد آمد

با توجه به گفته ی مایکروسافت این بازی به این زودی برای PS3 نخواهد آمد و صرفا عنوان انحصاری برای دو پلتفرم Xbox 360 و pC خواهد بود

البته احتمال دارد که پس از انتشار BioShock برای این دو پلتفرم و با تاخیر این بازی برای PS3 نیز منتشر شود ..

=======================

بازی Resident Evil 5 عنوان انحصاری Xbox 360 نخواهد بود

Capcom رسما خبر انحصاری بودن این بازی را رد کرد و اعلام کرد این بازی برای هر دو پلتفرم PS3 و Xbox 360 منتشر خواهد شد ...

=======================

HD-DVD drive با قیمت 199.99 دلار در اوسط ماه نوامبر برای کنسول Xbox 360 خواهد آمد ..

پس به این ترتیب با این خبر رسما جنگ Blu-ray و HD-DVD در کنسول ها آغاز شد ;)

=======================

Oblivion برای PS3 و PSP در راه است ...

خبر ساخت بازی Elder Scrolls : Oblivion برای PS3 و PSP تایید شد ...

البته نام این بازی در نسخه ی پی اس پی Elder Scrolls Travels: Oblivion خواهد بود که در کل بسیار مشابه برادر بزرگتر خود خواهد بود

عکسی از نسخه ی PS3 این بازی را دز زیر میبینید ...

4hi290i.jpg

تا بعد

آخرین ویرایش:
امین جان دستت درد نکنه دموی Gears Of War عالی بود
با اینکه کیفیت خوبی نداشت ولی نمیدونم تصاویر 3 بعدیش واقعا روم تاثیر گذاشت
یه سری افکت های جالب بهش اضافه کردند(البته از اخرین دمویی که خیلی وقته پیش دیدم ازش)
کاملا مشخصه که V-SYNC هم فعال شده روش(البته من دموهای E3 را ندیدم)
خلاصه اینکه این دمو را از دست ندید ، فوق العادست
تازه میشه تفاوت موج اول و دوم را فهمید
ولی توی دمو های قدیمی خط های افقی کاملا مشخص بودند
بازی خیلی پیشرفت داره از هر لحاظ
گرافیش، انیمیشن ، GAMEPLAY ،فریم ریت
تشخیص مقدار فریم این بازی با 60 فریم خیلی سخت شده
خیلی نرم اجرا میشه بازی، صد البته موشن بلور هم کمک شایانی کرده
من که برای این بازی دارم روز شماری میکنم
==========================
راستی Ubi توی اظهارات اخریش چقدر از سخت افزار Xbox 360 تعریف کرده ، خبرش مال خودم نبود برای همین نزاشتم

آخرین ویرایش:
Splinter Cell 5 بازی انحصاری کنسول Xbox 360 خواهد بود

Splinter Cell 5 می تواند همان بازی Splinter Cell: Conviction باشد که شایعه ی ساخت آن اخیرا پخش شده بود
امیدوارم طرفدارن اسپلینتر سل همدردی من را بپذیرند ...:cheesygri
چه میکنه این مایکروسافت :cheesygri
البته Splinter Cell 5 براي كامپيوتر هم ساخته ميشه.حالا معلوم شد كه چرا Ubi از XBOX 360 تعريف كرده.دقيقآ وقتي از نظر مالي تآمين شده و بازي رو توي كنسولها براي 360 اختصاصي كرده تعريفهاي اين شركت هم شروع شده.البته براي من كه فرقي نداره.چون هم از اين بازي زياد خوشم نمياد هم تا چند وقت ديگه XBOX 360 دار ميشم.
------------------------------------------------
عكسهايي از بازي Halo Wars اومده.اين بازي به سبك استراتژي همزمان (RTS) هست و به وسيله شركت معروف Ensemble Studios سازنده سري بازيهاي Age Of Empires ساخته ميشه.فعلآ فقط اسم XBOX 360 اومده ولي به احتمال زياد بعدآ كامپيوتر هم اضافه ميشه.
82498-4.jpg

82498-3.jpg

بقيه عكسها : 1 و 2 و 3
--------------------------------------------------
يه خبر جالب كه البته حرفهايي در مورد زده ميشد معرفي شدن رسمي بازي Project Gotham Racing 4 براي XBOX 360 هست.در حالي كه Forza 2 در حال ساخته شدن هست يه بازي بزرگ ديگه در همون سبك هم داره ساخته ميشه و اين به نظر من از اعتبار Forza 2 كم ميكنه.
82497-1.jpg

سال بعد تقريبآ همين موقعها يكي از بازيهاي بزرگ نسل بعد يعني GTA4 عرضه ميشه و نسخه XBOX 360 اين بازي همون طور كه قبلآ گفته شده بود قابليتهاي داونلود زيادي داره.حالا اعلام شده كه اين نسخه داراي 2 اپيزود اختصاصي هست كه از طريق XBOX Live ميشه داونلودشون كرد.البته اين مورد شايد دليلي هم داشته باشه.مثلآ به خاطر اينكه PS3 از Blu-Ray پشتيباني ميكنه از اول كامل تر باشه و XBOX 360 به كمك داونلود بهش برسه.
بازي DOOM هم از طريق XBOX Live قابل داونلود شدن هست و به زودي بازي Sensible World Of Soccer هم اضافه ميشه.
اون بازي اي كه Rare قرار بود براي 360 بسازه همون Banjo-Kazooie بود.
82496-1.jpg

پيتر جكسون به جز اينكه داره يه بازي جديد از سري Halo ( بخوانيد هالو , نه هيلو ! :D ) ميسازه در حال كار كردن روي يك عنوان كاملآ جديد و متفاوت ديگه براي 360 هست كه هنوز معلوم نيست چيه. اين Halo هم داره خيلي روش زياد ميشه ديگه ! :cheesygri
به جز اون عكسي كه فرزاد جان از Oblivion نسخه PS3 گذاشت دو تا عكس ديگه هم از اين نسخه اومده :

يك بازي در سبك FPS كه تآكيدش روي حركات دو نفره هست و Eidos ميسازه و Microsoft منتشرش ميكنه براي PC , XBOX 360 . اسم بازي هم Crossfire هست.
x06-360-caught-in-crossfire-20060927001039783-000.jpg

موفق باشين.

در مورد بازيهاي انحصاري يک مطلبي رو خوندم که ميخوام خلاصه اش رو اينجا قرار بدم :

با يکي از مسئولان سوني در مورد عدم انحصار بازي GTA IV صحبت شده بود که مطلب جالبي رو گفت :"هيچ بحثي نيست که سري بازيهاي GTA به ما در فروش تعدادي از کنسولها کمک کردند ولي در نسل حاضر ديگه نميشه روي کمک بازيهاي انحصاري حساب کرد "

به گفته Jack Tretton بازيها در نسلهاي قبل کمک زيادي به فروش يک کنسول ميکرد چونکه هزينه ساخت بازيهاي نسل قبلي بسيار کمتر از بازيهاي نسل بعد بود....در واقع اگر شرکتي بخواد که يک عنوان انحصاري رو فقط براي يک کنسول عرضه کنه داره ريسک بسيار بزرگي ميکنه...بازيهاي انحصاري نسل فعلي اگر با کوچکترين اشکالي در فروش مواجه بشن و نتونن به فروش پيش بيني شده دست پيدا کنن بطور مستقيم به سازنده شون ضرر وارد ميکنن...به همين علت بيشتر شرکتهاي بازيسازي دست به ساخت بازيهاي غير انحصاري زده اند...حتي شرکتي مثل UbiSoft هم در يک عمل محتاطانه انحصاري بودن Assasin's Creed رو براي PS3 کنسل کرد....ما همچنين شاهد توليد بازي Ninja Gaiden براي PS3 و Resident Evil براي هر 3 کنسول نسل بعد هستيم....
اينها عناويني بود که در گذشته بصورت انحصاري کمک بسيار زيادي در فروش يک کنسول داشت....Ninja Gaiden براي Xbox يک موهبت بود و Resident Evil تا نسخه سوم بخاطر انتشار اوليه بازي روي PS به خوش يمني براي Sony معروف شده بود...حتي Resident Evil 4 هم که در ابتدا براي Game Cube بصورت انحصاري عرضه شده بود کمک بسيار زيادي در فروش اين کنسول کرد...
ولي در حال حاضر بخاطر هزينه بسيار بالاي ساخت يک بازي نسل بعد واقعي عملا انحصاري کردن يک بازي براي يکي از 3 کنسول ريسکي بسيار بزرگ محسوب ميشود...
(البته اين يکي رو همه ميدونستن ولي خالي از لطف نبود...)

متشکرم....Nemesis

مایکروسافت اعلام کرده فعلا طرحی برای خروجی hdmi نداره و این در حالی هست که اکثر hdtv ها فرمت 1080p رو تنها از طریق ورودی hdmi ساپورت میکنن:
IGN: Could Microsoft theoretically release an HDMI dongle-cable like the various other cables already available for the console? Is the current 360 hardware able to output a digital signal, or is it restricted to analog?
* Microsoft: Xbox 360 supports HD Component video output, which is compatible with nearly every HD ready TV on the market today. That's not yet true for HDMI. We are watching the market closely and will continue to evaluate our solution, in the face of consumer demand.
این در حالی هست که سونی به این دلیل که ps3 بتونه از این فرمت بطور کامل پشتیبانی کنه hdmi رو بهمراه ورژن ارزون قیمت کنسول هم روانه بازار کرد.

Last edited by a moderator:
نوشته شده توسط pandora :
متال گیر بره بوق بزنه:D:cheesygri:-"

[/SIZE]

نمیخواستم وارد این معقوله بشم اما مجبورم کردی!!!
فعلاً که کل مایکروسافت داره بوق میزنه، هنوزم تایتلی به عظمت MGS نداشته!! کلی زور زدن PJ رو آوردن تو کار...
کلی زور زدن تا Splinter Cell بشه Exclusive اونم بخاطر اینکه بیشتر ملت PlayStation اصلاً don give a sh!t about it ...
Splinter Cell همیشه یک بازی معمولی بوده - همیشه هم یک بازی معمولی میمونه!! هر دفعه فقط 4تا حرکت ژانگولر بازی توش اضافه شده که هیچ تاثیر خاصی هم در روند بازی نداشته!! در صورتی که MGS از همون اولین شماره یک ابر تایتل بوده!! در هر شماره هم تغییرات اساسی عمده ای داشته در گیم پلی که تاثیر مستقیم داشته در روند بازی!! اگر MGS رو K2 فرض کنیم... Splinter Cell حکم تپه ماهور رو داره جلو عظمت MGS...

بازم میگم $M خودشون کشته تا تایتلی با عظمت MGS داشته باشه... این آرزو رو هم با خودش به گور میبره!!!

نمیخواستم وارد این معقوله بشم اما مجبورم کردی!!!
فعلاً که کل مایکروسافت داره بوق میزنه، هنوزم تایتلی به عظمت MGS نداشته!! کلی زور زدن PJ رو آوردن تو کار...
کلی زور زدن تا Splinter Cell بشه Exclusive اونم بخاطر اینکه بیشتر ملت PlayStation اصلاً don give a sh!t about it ...
Splinter Cell همیشه یک بازی معمولی بوده - همیشه هم یک بازی معمولی میمونه!! هر دفعه فقط 4تا حرکت ژانگولر بازی توش اضافه شده که هیچ تاثیر خاصی هم در روند بازی نداشته!! در صورتی که MGS از همون اولین شماره یک ابر تایتل بوده!! در هر شماره هم تغییرات اساسی عمده ای داشته در گیم پلی که تاثیر مستقیم داشته در روند بازی!! اگر MGS رو K2 فرض کنیم... Splinter Cell حکم تپه ماهور رو داره جلو عظمت MGS...

بازم میگم $M خودشون کشته تا تایتلی با عظمت MGS داشته باشه... این آرزو رو هم با خودش به گور میبره!!!

ِ Dark Feild عزیز
چرا ترش کردی بابا . امین که چیزی نگفت.بعدش من خودم از اولین و پرو پا قرص ترین طرفداران MGS هستم .اما از یان قسمت {MGS 4} اصلا خوشم نیومده به چند دلیل
1. معلوم نیست هنوز اسنیکش پیرست یا جوان {طبق عکسی که خودت گذاشتی }
2. کیفیت گیم پلی با دموی که در E3 2006 نشون دادن زمین تا آسمون فرق داره
3. Sony و Konami دارن بیش از حد موضوع رو داغ و گنده نشون میدن
4. بازی که هنوز 40% از داستانش نوشته نشده معلومه چی در میاد
5. خودت برو چند تا {اسکرین شات } از MGS 4 و SP:DA بگیر و مقایسه کن بعد.....
از تمام دوستان که در این تاپیک زحمت میکشن ممنونم { ببخشید که از موضوع بحث خارج بود . نمیزارن آروم باشیم دیگه }

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or