اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

سلام
سایت IGN در لیستی بعضی از بازیهایی که برای PS3 در پاییز امسال عرضه میشن رو نوشته که به کمک این سایت و همین طور سایت Game Spot خودم یه لیست کلی از بازیهایی که تا آخر امسال برای PS3 منتشر میشن رو درست کردم.این لیست نشون میده PS3 تقریبآ بهترین بازیهای حول و حوش عرضه کنسول رو در تاریخ داره و تا آخر سال 2006 یعنی فقط 1 ماه بعد از عرضه PS3 قراره بازیهای زیر براش عرضه بشه.البته بیشتر این بازیها برای XBOX 360 هم عرضه میشن ولی با این تفاوت که یک سال از عمر این کنسول گذشته.

Call Of Duty 3 :
the-ps3-games-of-fall-2006-20060901042636899.jpg

17 نوامبر
فکر نکنم نیازی به تعریف کردن از یکی از بهترین بازیهای جنگ جهانی دوم که به گفته خیلی ها بهترین بازی در این مورد هم هست باشه. این بازی این دفعه با گرافیکی قوی تر و حس یک جنگ واقعی و البته قسمت Online بهتر و پیشرفته تر که تا 24 بازیکن رو در خودش جا میده احتمالآ بهترین نسخه از سری بازیهای Call Of Duty خواهد بود.

F.E.A.R :
the-ps3-games-of-fall-2006-20060901042637430.jpg

17 نوامبر
یکی از بهترین بازیهای تاریخ PC این دفعه برای کنسولها ساخته شده و با تغییراتی که به گفته سازنده هاش کم هم نیستن میخواد دوباره هیاهویی بزرگ به پا کنه.

Madden NFL 07 :
the-ps3-games-of-fall-2006-20060901042637180.jpg

17 نوامبر
محبوب ترین بازی ورزشی EA حالا برای عرضه همزمان با PS3 آماده میشه و بازیکنان میتونن از زاویه های جدید دوربین , پیشرفت گرافیکی و هوش مصنوعی و جلوه های جدید و نسل بعد لذت ببرن.

Marvel Ultimate Alliance :
the-ps3-games-of-fall-2006-20060901042634305.jpg

24 اکتبر
Raven Software که به خاطر RPG زیبای خودش یعنی X-Men : Legends شهرت پیدا کرده حالا در حال توسعه یک بازی دیگه برمبنای کمیک استریپهای محبوب هست.بازی ای که حدود 140 شخصیت مختلف رو در خودش جای داده و به صورت تیمی و 4 نفر انجام میشه.

Need For Speed Carbon :
the-ps3-games-of-fall-2006-20060901042636571.jpg

17 نوامبر
آخرین نسخه از سری بازیهای NFS این بار روی مسابقه هایی مرگبار زوم کرده و قابلیتهای تغییر ماشین رو به حداکثر خودش رسونده و در این زمینه انقلابی بزرگ ایجاد کرده.با وجود جلوه های گرافیکی نسل بعد و رقابتهای مهیج Carbon سری بازیهای NFS حیات خودش در کنسولهای نسل بعد رو به بهترین شکل ادامه میده.

Resistance Fall Of Man :
the-ps3-games-of-fall-2006-20060901042635352.jpg

17 نوامبر
اولین Killer App کنسول PS3 همه موارد لازم برای تبدیل شدن به یک پدیده رو در خودش داره.سابقه بسیار خوب سازنده های بازی در تولید Spyro و Ratchet & Clank , داستان جالب و تغییر در تاریخ , قابلیت رقابت 40 بازیکن با هم در حالت Online , تخریب پذیری عالی محیط به اضافه رزولوشن 1080p بازیکنان رو به مبارزه ای عالی و بی نظیر در کنسول PS3 دعوت میکنه.

Rainbow Six Vegas :
the-ps3-games-of-fall-2006-20060901042634680.jpg

17 نوامبر
نرم ترین و طبیعی ترین Rainbow Six تاریخ آماده عرضه هست.لیست بسیار زیادی از حرکات جدید به همراه گرافیک نسل بعد و جلوه های واقعآ زیبا هدیه سازندگان این بازی پرسابقه هست.

Tony Hawk`s Project 8 :
the-ps3-games-of-fall-2006-20060901043353409.jpg

17 نوامبر
بعد از عرضه ناموفق American Wasteland برای XBOX 360 که در حقیقت یک بازی نسل قبل در لباس نسل بعد بود حالا میتونیم Tony Hawk واقعآ نسل بعد رو مشاهده کنیم.انیمیشنهای واقعی و جذاب , محیط طبیعی و آزاد و ... میتونه این بازی رو به بهترین بازی از این سری تبدیل کنه.

Untold Legends Dark Kingdom :
the-ps3-games-of-fall-2006-20060901042901100.jpg

17 نوامبر
داستانی در مورد خیانت و انتقام.بازیکنان میتونن در دنیای خیالی بازی در نقش جنگجو , جادوگر و پیش آهنگ بازی کنن و در 20 منطقه مختلف بازی گشت و گذار کنن.علاوه بر حالت Co-op با 4 نفر میتونین قسمتهای جدید و چیزهای مختلفی رو هم داونلود کنین.

Full Auto 2 Battle Lines :
44.JPG

14 نوامبر
دومین نسخه از بازی ماشینی با سبک جنگی به طور اختصاصی برای PS3 عرضه میشه ولی شایعاتی در مورد نسخه XBOX 360 هم وجود داره.در این نسخه تخریب محیطها به حداکثر خودش رسیده و ماشینها و اسلحه های بیشتری در دسترستون هست.

Sonic The Hedgehog :
111.JPG

14 نوامبر
اولین حضور Sonic در نسل بعد همزمان با عرضه کنسول PS3 هست و به گفته بعضی از سایتها این بازی میتونه بهترین نسخه از سری بازیهای Sonic باشه.سرعت بازی بالاتر از قبل رفته و افکتهای زیبایی در اون به چشم میخوره و احتمالآ شاهد Sonic ای در حد نسل بعد در 15 مین سالگرد این شخصیت محبوب خواهیم بود.

Blazing Angels :
14 نوامبر
این بازی که در مورد جنگهای هوایی در زمان جنگ جهانی دوم هست پیش از این برای XBOX 360 عرضه شده بود و حالا برای PS3 احتمالآ دارای خصوصیات جالب تر و جدید تری هم خواهد بود.

NHL 2K7 :
17 نوامبر
بازیهای ساخت 2K Sports در حال تبدیل شدن به رقیبی برای بازیهای ورزشی EA هستند و حالا نسخه جدید NHL هم قراره از این شرکت منتشر بشه و این رقابت رو داغ تر بکنه.

Tiger Woods PGA Tour 07 :
17 نوامبر
ادامه ای بر سری بازیهای موفق Tiger Woods در نسل بعد.

Fatal Inertia :
22.JPG

17 نوامبر
یک بازی مسابقه ای در سبک مسابقات هوایی و با جذابیتهای خاص خودش که شاید یکی از بزرگترین بازیهای نسل اول PS3 باشه.در این بازی فیزیک خیلی خوبی وجود داره و اسلحه ها و سفینه ها و همین طور مراحل تنوع واقعآ زیادی دارن.

NBA Live 07 :
4.JPG

14 نوامبر
دنباله سازی موفق EA از بازیهای NBA .

Fight Night Round 3 :
2.JPG

17 نوامبر
اطلاعاتی از این شاهکار EA رو میتونین در مصاحبه همین صفحه بخونین.
----------------------------
موفق باشین.

تصاویری جدید از بازی Call of Duty 3 نسخه 360 و ps3. به غیر از تکسچرهای زمین در بقیه موارد نسبتا خوب به نظر میرسه. این بازی در GC روی 360 قابل بازی بود و نظر مثبت کسانی که آن را امتحان کردند به دنبال داشت:
ps3:
CP2.jpg

CP1.jpg

CP3.jpg

CX1.jpg

CX2.jpg
x360--->

سوال میخواستم بدون لانچ تایتل های 360 چندتا بودن!؟ اگر اشتباه نکنم تا اینجا 14 عنوان بعنوان لانچ تایتل های ps3 معرفی شده که بنظرم بیشتر از مال 360 بوده درسته؟!

سلام
دوباره داریم به یه نمایشگاه بزرگ بازی یعنی TGS نزدیک میشیم و شایعات داره شروع میشه.
یه شایعه عجیبی که این روزها به وجود اومده اینه که شخصیت اصلی بازی Devil May Cry 4 دیگه Dante نیست و این مورد با تریلرهای این بازی نمیخونه.چند تا از شایعاتی که در مورد DMC4 وجود داره اینا هستن :
+ Yuji Shimomura باز هم مسوول ساختن Cut-Scene های بازی هست.
+ کاراکتر اصلی بازی Nero Angelo هست نه Dante .
+ Game Play بازی شبیه نسخه های قبلی هست.
+ بازی بعد از DMC1 و قبل از DMC2 اتفاق میافته.
+ بازی به صورت 60 fps ساخته میشه.
+ علاوه بر شمشیرها و تفنگها شما میتونین از بازوی راست Nero استفاده کنین و حرکات شیطانی به وسیله Devil Bringer انجام بدین.
+ دموی TGS-2006 با Nero Angelo قابل بازی هست.

-----------------------------------
یه شایعه دیگه اینه که بازی Enchanted Arms برای PS3 در ژاپن شاید منتشر بشه.
-----------------------------------
دو تا Wallpaper هم از بازی Formula One 2006 اومده که خیلی قشنگه :
f12006_5.jpg

f12006_7.jpg

موفق باشین.

درسته حرفهای من ارزش دیدن رو نداره
ولی برای پاک کردن یک مطلب دلیل رو بیارید.
==============================
نوشته من در جواب پست دایناسور هست که چند بازی رو برای آمدن
روی ps3 انتخاب کردن بعد برخی شروع کردن که 360 موقع عرضه این
همه بازی نداشته آخه دوست من 360 از همون وقت انتشار سرشار از
بازی منتشر شده و کانفریم شده بود و حالا هم هست و همه میدونید
تعداد بازیهاش هم بیشتر از ps3 هست از همون یک سال پیش.:cheesygri
منم خواستم بهشون بگم جناب دایناسور این بازیهایی که شما گفتی همشون ( به غیر از 2 تا)
یا برای 360 آومده یا داره میاد و چند موردش حتی شماره های قبلیش رو هم ما در xbox360
شاهد بودیم .خیلی نیست که از انتشار call of duty 2 میگذره یعنی یادتون رفت.
==========

بالاخره بعد از این همه جار و جنجال و کشمکش و هیاهو و ... Assassin's Creed رسما برای 360 اعلام شد. در شماره اخیر EGM این مسئله اعلام شد و گفته شد که نسخه 360 همزمان با نسخه ps3 در سه ماهه اول 2007 عرضه خواهد شد! به نظر من در این مسئله دو شرکت سود کردند و یک شرکت ضرر!! همه ما میدانیم که سونی عامل این جنجال بوده و از یوبی خواسته که تنها نسخه ps3 را اعلام کند و نسخه های دیگر را بعدها اعلام کند! به این میگن Marketing Exclusive!! یوبی هم همین کار را کرد و با همین کار باعث شد این بازی بدون تصاویر و یا دموهایی زیاد و خاص آنقدر سر و صدا به پا کند که خیلی بازی ها با چند صد هزار دلار تبلیغات نتوانسته اند! الان دیگه کمتر گیمری پیدا میشه که آشنایی کامل با Assassin's Creed نداشته باشه پس یکی از برنده های این قضیه UBI هست. اما در طرف دیگه با اعلام عرضه این بازی برای 360 خیلی از سایتها و منابع تیتر زدند و خواهند زد که 360 یک عنوان انحصاری ps3 را قاپید!! یعنی به نوعی در این قضیه همه چیز به نفع 360 شد البته با پولی که سونی خرج کرد!! حالا این خبر به عنوان یک خبر مهم روی خروجی خیلی سایتها و رسانه ها قرار میگیرد و توجه خیلی ها به 360 و نسخه 360 این بازی جلب میشود پس برنده دوم در این قضیه مایکروسافت است (که البته اگه به نظر من در X06 این موضوع را اعلام میکرد میتوانست پیروزی بزرگتری کسب کند) و بازنده این بازی هم کسی بود که به قصد پیروزی این بازی را شروع کرد ولی در نهایت باخت!! (سونی) در مورد Heavy Rain هم همین مسئله پیش آمد و در مورد 07 Unreal Tournament و Mercenaries و Virtua Fighter 5 هم احتمالا همین اتفاق خواهد افتاد. سونی از لحاظ Marketing داره ضعیف کار میکنه و E3 امسال یک فاجعه برای این بخش سونی بود! البته احتمالا سونی در TGS حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت و این ها را تا حدودی جبران خواهد کرد ولی اگه سونی در TGS حتی یه ذره هم کم کاری کنه واقعا ممکنه ps3 رو نابود کنه...
تصاویر و Artwork های جدید از بازی:
5.JPG

6.JPG

10.JPG

11.JPG

13.JPG

14.JPG

15.JPG

واقعا خیال کردی ملت نمیفهمن یا خودت رو زدی به....;)
این مطلب رو حمید در وبلاگش گزاشته:
http://gamedot.blogfa.com/post-217.aspx
حتی شما زحمت به خودتون ندادی که عکسها رو یه جای دیگه اپلود کنین تا این طوری ضایع نشین!!!
لینک عکس ها رو ببین ماله پرشین گیگ حمیده!!
لطفا دروغ نگید:mad:
بای

قربونه اون چشاي بادميت/من اينارو از يه سايته ديگه گرفتم حالا شايد اون سايت از لينك شما گرفته باشه/حالا من ديگه كار ندارم شما اين مطلب راحت رو درك ميكني يا نه;)

قربونه اون چشاي بادميت/من اينارو از يه سايته ديگه گرفتم حالا شايد اون سايت از لينك شما گرفته باشه/حالا من ديگه كار ندارم شما اين مطلب راحت رو درك ميكني يا نه;)

شما این اخبارو از هر سایتی گرفته باشی و کار خودت نباشه باید منبع بنویسی...
شاید منظور شما اون یکی آدرس همین وبلاگه :

http://www.game-dot.tk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or