نوشته شده توسط dinosaur:سلام
من كه خيلي به اين خبر كنسل شدن Smack Down VS Raw براي PS3 مشكوكم. چون توي خود سايت THQ هنوز هيچي راجع بهش ننوشته و بازي هم خيلي از مراحل ساختش رو گذرونده ( از عكسها و تريلرهاش معلومه ) و دليل كنسل شدن هم بيش از حد مسخره هست.خب اگه نميتونن بازي رو براي لانچ كنسول آماده كنن براي 2 ماه بعد از لانچ آماده كنن ! يا حتي توي IGN هم اولين خبر و بزرگترين تيترش الآن پيش نمايش اين بازي هست كه توي قسمت PS3 اين سايت اين طوريه و توي قسمت XBOX 360 اولين تيتر بزرگش براي يه بازي ديگه هست
شاید بد نباشه بدونین این بازی طرفدارای سرسخت زیادی داره و بازی خیلی مهمی هست و چیزی نیست که به این راحتی سونی بتونه جاشو پرکنه خوب که چی به خاطر این بازی سونی شکست می خوره و هیشکی کنسولشو نمی خره نه ؟PS3 SmackDown! smacked down until late '07
THQ's "goal of delivering highest quality content" delays first PlayStation 3 installment of wrestling franchise to Q4 2007--will other games follow?
این بازی رفت برای کریسمس 2007 تازه اگه ps3 خوب فروش کنه وگرنه مطمئن باشین کاملا کنسل میشه شاید بد نباشه بدونین این بازی طرفدارای سرسخت زیادی داره و بازی خیلی مهمی هست و چیزی نیست که به این راحتی سونی بتونه جاشو پرکنه
این اولین نشونه های خطر برای سونیه بازیسازا دیگه ناز سونی رو نمیکشن و انتخاب دیگه ای هم دارن در ضمن هیچ کس نمیاد سر مایه گذاری کنه رو کنسولی که معلوم نیست اخرش چی بشه با اون قیمت وحشتناکش
کار خاصی نمی خواد بکنه می خواد پولی که سونی گذاشته کف دستش حلال باشه و گرنه انقدر بی خود از PS3 تعریف نمی کردنمیدونم این کوجیما میخواد چیکار کنه که 9 گیگ کمشه ابلیویون با اون ابهت 5 گیگه کرایسیس هم 6 گیگه
باید منتظر یک شاهکار در سال 2007 باشیم
بازم میگم که گرافیکش از 9 کمتر میگیره چون درسته خیلی بازیه توپیه و من از طرفداراشم و حاضرم برای 360 بخرم اما با چیزی مثل lost planet خوب اصلا قابل مقایسه نیست ولی یه نسل بعده واقیه اخر بازی اکشن هر کی این بازی رو بازی نکنه نصف عمرش رفته!نوشته شده توسط pandora tomorrow:
)

لينك خبر رو مي تونيد از اينجا مشاهده كنيد. به احتمال زياد خبر مربوط به تاريخ عرضه بازي يا عرضه دمويي از بازي خواهد بود.BIG announcement coming next week!![]()
بازي به احتمال زياد در X06 معرفي خواهد شد.What am I working on next? Well, if you took all the best parts of your favorite games, and smashed them together at light speed with your favorite movies and books, you'd get something close to this. It's not announced yet, but as soon as Microsoft does, I can at least tell you the title, genre, and what particular thing makes this game goose-bump worthy. So stay tuned.
بازم میگم که گرافیکش از 9 کمتر میگیره چون درسته خیلی بازیه توپیه و من از طرفداراشم و حاضرم برای 360 بخرم اما با چیزی مثل lost planet خوب اصلا قابل مقایسه نیست ولی یه نسل بعده واقیه اخر بازی اکشن هر کی این بازی رو بازی نکنه نصف عمرش رفته!
در ضمن این عکس ها قدیمی هستند و من این دمو رو توی dvd بازی ستنر دیدم جالبه بدونید من تمامی تریلر ها و عکس هاشو دانلود کردم(کاری به وضوح احمقانه)

چقدر اين ژاپني ها بد سليقن اخه Dead or Alive 4 بايد اول باشهCall of Duty 2 اخرنوشته شده توسط sina_unl:بازی های پر فروش 360 توی ژاپن تا به الان واقعا افتضاحه هیچ کدوم به 100 هزار فروش نرسیدن تازه فقط دو تاشون بالای 50 هزار فروختن
Dead or Alive 4 (Tecmo) - 89,255 units
Ridge Racer 6 (Bandai Namco) - 59,509 units
Ninety Nine Nights (Microsoft) - 34,418 units
Perfect Dark Zero (Microsoft) - 26,085 units
Rumble Roses XX (Konami) - 25,331 units
Project Gotham Racing 3 (Microsoft) - 24,704 units
Enchanted Arms (From Software) - 20,233 units
Need For Speed Most Wanted (EA) - 17,973 units
Final Fantasy XI (Square Enix) - 13,865 units
Dynasty Warriors 5 Special (Koei) - 10,957 units
FIFA 06 Road to the FIFA World Cup (EA) - 7,283 units
Battle Field 2 Modern Combat (EA) - 6,581 units