اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

به نظر شما 9 گیگ فضای dvd برای بازی xbox360 کمه؟
راستش من رفتم به این سایت http://www.theprodukkt.com و چیز عجیبی دیدم یه بازی با حجم 97کیلو با گرافیکی عجیب بالا طبق اسکرین شاتهاش ولی متاسفانه کامپیوتر من زورش نمیرسه اجراش کنه اینم لینک دانلود http://kk.kema.at/files/kkrieger-beta.zip
اگه اینو یه نفر اجرا کنه و به ما هم بگه ممنون میشم
اگه این واقعیت داشته باشه با فضای 9 گیگ چه ها که نمیشه کرد!
این بازی 250 مگ فضای رم رو میگیره و من فقط 256 کلا رم دارم
اینم
compatibility

The "official" minimum specs for .kkrieger: chapter 1 beta are:
A 1.5GHz pentium 3 / athlon or faster.
512MB of RAM.
a GeForce4Ti (or higher) or ATI Radeon8500 (or higher) graphics card supporting pixel shaders 1.3, preferably with 128MB or more of VRAM.
some kind of sound hardware.
DirectX 9.0b
والا این بازی رو یکی از بچه ها قبلا توی یه تاپیک دیگه معرفی کرده بود;)
ولی خوب من اجراش کردم فریم هم یه چیزی بین 25-30 بود ولی برای یک بازی با این حجم خیلی جالب بود که گرافیک 3d خوبی داشته باشه نکته جالب تر این بود که بازی موسیقی متنم داشت حتی هر چی جلو تر میرفتم سخت تر میشد و دشمنهای دیگه به اضافه میشد و هر چی امتیازم بیشتر میشد سلاحم ارتقا پیدا میکرد 3-4 تا شات از بازی هم گرفتم به نظر من که ارزش امتحان رو داره اونم با این حجمش:)

xbox-360-hd-dvd-drive-large-photo.jpg

hd dvd drive for xbox 360

نوشته شده توسط old snake:
والا این بازی رو یکی از بچه ها قبلا توی یه تاپیک دیگه معرفی کرده بود;)
ولی خوب من اجراش کردم فریم هم یه چیزی بین 25-30 بود ولی برای یک بازی با این حجم خیلی جالب بود که گرافیک 3d خوبی داشته باشه نکته جالب تر این بود که بازی موسیقی متنم داشت حتی هر چی جلو تر میرفتم سخت تر میشد و دشمنهای دیگه به اضافه میشد و هر چی امتیازم بیشتر میشد سلاحم ارتقا پیدا میکرد 3-4 تا شات از بازی هم گرفتم به نظر من که ارزش امتحان رو داره اونم با این حجمش:)
این پستو قبلا خودم داده بودم برای اینکه ثابت کنم حجم dvd برای بازی کم نیست مخصوصا اینکه این روش به خوبی روی کنسولها جواب میده و اصلا یکی از کاربرداش برای کنسولها هست تو متن انگلیسی کاملا توضیح داده
اینو از دوباره پست کردم چون اقا اریا ندیده بود و دوباره اومد به حجم dvd گیر داد;)
مطمئن باشین وقتی تو 97 کیلو بازی بشه اینکارو کرد تو یه dvd خیلی کارا میشه کرد:cheesygri
به حرفهای بازی سازها زیاد محل ندین اونا از هر طرف باد بیاد میرن اونطرف
------------------------------------------------------
برای اطلاع دوستان بگم که hd-dvd فقط برای دیدن فیلم هست و روش به هیچ وجه بازی نمیاد و اصلا نیازی نیست

با تشكر ازmt3691 بازي كه فايلشو دادي جالب بود با اين حجم خيلي كمش عالي ساخته بودنش حتي اين بازي سايه زني هم داشت كارت عالي بود مرسي راستي بچه ها اگه عكسي از بازي 8 روز دارين بزارين البته بجز اونايي كه تو تريلرش تو dvd ها هست اصلا از مراحل ديگش بزارين

نوشته شده توسط mt3691:
اریا جان شما که نبودی در مورد ظرفیت بازی ها مطالب خوبی گفته شد که جالبه ببینی و خیال همه راحت باشه که dvd برای بازیها کاملا خوبه و کمبودی پیش نمیاد اینم تکرار دلایل برای شما و کسانی که فراموش کردن!
-------------------------------------------------------
به نظر شما 9 گیگ فضای dvd برای بازی xbox360 کمه؟
راستش من رفتم به این سایت http://www.theprodukkt.com و چیز عجیبی دیدم یه بازی با حجم 97کیلو با گرافیکی عجیب بالا طبق اسکرین شاتهاش ولی متاسفانه کامپیوتر من زورش نمیرسه اجراش کنه اینم لینک دانلود http://kk.kema.at/files/kkrieger-beta.zip
اگه اینو یه نفر اجرا کنه و به ما هم بگه ممنون میشم
اگه این واقعیت داشته باشه با فضای 9 گیگ چه ها که نمیشه کرد!
این بازی 250 مگ فضای رم رو میگیره و من فقط 256 کلا رم دارم ..........
مرسي محمد جون. اين بازي رو فكر كنم توي بازيدات هم يكي گذاشته بود و واقعآ جزو عجايب روزگار بود كه با اون تعداد اسلحه و دشمن و گرافيك فقط 97 كيلوبايت حجم داشت.
ولي مشكلي اينجا مطرح ميشه : اگه اين روش كارسازه و ميشه باهاش بازيهاي معمولي هم ساخت پس چرا تا حالا حتي يك شركت هم از اين روش استفاده نكرده و براي امتحان هم كه شده مثلآ Ubi , EA , ... به اين روش نگاه هم نكردن ؟ يا اصلآ چرا خود شركتي كه اين روش و دمو رو درست كرده باهاش بازي كاملي منتشر نكرد كه بيشتر از 10 دقيقه طول بكشه ؟ 100 % يا شايد هم بيشتر از 100‌%‌اين روش مشكلات زيادي داره كه هيچ كسي طرفش نرفته و بعد از 1 سال و خورده اي همين بازي 97 كيلوبايتي اومده و چند تا دموي تصويري و ديگه هيچ ! بعدش هم من نعوذ بالله ( درست نوشتم ؟!‌ ) از خودم كه اون حرفهاي سازنده ها رو در نياوردم.يك نفر توي يك فورمي بيكار بوده گشته اين حرفها رو با مدرك و لينك معتبر كشيده بيرون و توي درستي اينها شكي نيست.

نوشته شده توسط dinosaur:
مرسي محمد جون. اين بازي رو فكر كنم توي بازيدات هم يكي گذاشته بود و واقعآ جزو عجايب روزگار بود كه با اون تعداد اسلحه و دشمن و گرافيك فقط 97 كيلوبايت حجم داشت.
ولي مشكلي اينجا مطرح ميشه : اگه اين روش كارسازه و ميشه باهاش بازيهاي معمولي هم ساخت پس چرا تا حالا حتي يك شركت هم از اين روش استفاده نكرده و براي امتحان هم كه شده مثلآ Ubi , EA , ... به اين روش نگاه هم نكردن ؟ يا اصلآ چرا خود شركتي كه اين روش و دمو رو درست كرده باهاش بازي كاملي منتشر نكرد كه بيشتر از 10 دقيقه طول بكشه ؟ 100 % يا شايد هم بيشتر از 100‌%‌اين روش مشكلات زيادي داره كه هيچ كسي طرفش نرفته و بعد از 1 سال و خورده اي همين بازي 97 كيلوبايتي اومده و چند تا دموي تصويري و ديگه هيچ ! بعدش هم من نعوذ بالله ( درست نوشتم ؟!‌ ) از خودم كه اون حرفهاي سازنده ها رو در نياوردم.يك نفر توي يك فورمي بيكار بوده گشته اين حرفها رو با مدرك و لينك معتبر كشيده بيرون و توي درستي اينها شكي نيست.
خوب واضحه چون تا حالا احتیاجی نبوده به این روش ولی اگه یه روزی جا کم بیاد مطمئن باشین از این روش استفاده میشه;)
پیشنهاد میکنم متن انگلیسی رو بخون این روش تو بازی های جدید که حجمشون زیاده بعد از این استفاده میشه جدیدترینش هم spor هست که ویل رایت داره میسازه
یه دلیل دیگه که تا حالا استفاده نشده اینه که بازی با حجم خیلی کم به راحتی تو اینترنت پخش میشه و دیگه کسی پولی بالاش نمیده;) ولی بازیهای جدید که بیشتر از یه dvd هستو میشه با این روش تو یه dvd جا داد

نوشته شده توسط MGS:
این برنامه نویسی اگر ایتفاده بشه به نظر شما 25-50 گیگ بلوری زیاد نیست؟
اون ظرفیت 25-50 برای فیلم هست برای بازی dvd کافیه سونی برای اینکه این فرمتو جا بندازه درایو بلوری رو برای ps3 گذاشته و چون سرعت درایو بلوری ps3 کمه مجبور شده هارد هم روی کنسول بزاره;)
درصورتی که اگه از درایو dvd استفاده میکرد نه احتیاجی به هارد بود نه بلوری! و قیمت ps3 هم کلی پایین میومد ولی سونی برای سود بیشتر و جا انداختن بلوری طرفداراشو تو فشار گذاشته که پول بیشتری بدن تا سونی برنده جنگ فرمتها بشه
ولی ماکروسافت اینکارو نکرده و انتخابو به عهده خریداران گذاشته

البته mt جان مشخصا اگه میخواستن همین بازی رو توی 30 مگ عرضه کنن کارشون راحت تر میشد نه؟؟
فکر کنم یکی یه جا گفته بود که ساخت این بازی خیلی طول کشیده.من کاری با تکنیکهایی که استفاده شده ندارم،ولی میدونم که همین بازیرو اه میخواستن تو30 مگ بدن کارشون راحت تر میشد.
در واقع هیچ شرکتی اونقدر عاشق چش و ابروی مایکروسافت نیست که اگه دید بازیش میشه 30 گیگ،بیاد چند ماه وقت بذاره که اونو بکنه 9 گیگ.

الان خیلی از شرکتها و کمپانی ها دارن از 360 حمایت میکنن و اینجوری هم نیست که با اومدن Ps3 اونا از ساختن بازی روی کنسول مایکروسافت دلسرد بشن.
خیلی راحت میتونن بازی ها رو روی 2 تا dvd بزنن هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.اصلا هیچ آدمی توی دنیا پیدا نمیشه که با یک بازی با 2 dvd مشکل داشته باشه .مگه کار خیلی سختیه که آدم یه دقیقه dvd رو عوض کنه بزاره روی دستگاه !!

Last edited by a moderator:

در سال 1916 در استانه وقوع جنگ جهاني اول يك افسر امريكايي جوان براي نبرد وارد جبهه انگليس ميشه بعد از گذشت مدتي از اغاز جنگ به زودي معلوم ميشه كه چيزي بدتر از دشمن همنوع خودشون در ميدان جنگ وجود داره ,موجوداتي عجيب كه درست در زير پاهاي سربازان دو جبهه كمين كرده اند در پي حمله به مخفيگاه اين موجودات خود افسر جوان هم به يكي از انها تبديل ميشه و...
داستان فوق در مورد بازي FPS هست به نام NecroVisioN .بازي يه نوع ساختار تلفيق شده داره و اواخر امسال براي xbox 360 , pc عرضه ميشه.
11202_NecroVisioN.jpg

9127_Stranglehold_Confirmed_for_Launch.jpg

دو عنوان Stranglehold و NBA LIVE 2007 از جانب Midway و Electronic Arts به عنوان دو بازي launch title كنسول PS3 معرفي شدند.
2237_NBA_Live_07_to_be_PS3_launch_title.jpg

دو عكس از GRAW Chapter 2 كه در چند صفحه قبل توسط حسين جان معرفي شد.بازي در اواخر ماه جاري ميلادي در شبكه Xbox Live قرار ميگيره و ويژگيهاي كلي ان به شرح زير خواهند بود:
Four new co-op missions
Coffee Plantation (Day
Shipping Port (Evening
River Depot (Dawn
Jungle Mine (Day
Revisited; Relit MP Adversarial Maps
Fishing Village (Dusk
Wharf (Late day
Old Town (Morning
Nowhere (Evening
Coffee Plantation (Evening
Shipping Port (Sunset
River Depot (Day
Jungle Mines (Evening
New Game Types with 1 Game Mode - Team Battle
Team Blind Siege
Team Battle

New Camouflage Patterns
Canadian CADPAT
British DPM
New Character Customisation Faces
new faces with new camo

سايت رسمي بازي PREY راه اندازي شد
http://http://www.prey.com/flash.html
سه خودرو جديد براي PGR3 از طرق XBOX LIVE به صورت رايگان در دسترس قرار گرفتند
اين سه خودرو عبارتند از سه كاديلاك قدرتمند:
CTS-V و XLR-V و STS-V
23323_VI.th.jpg

4 ويديوي جديد از گيم پلي بازي VIRTUAL FIGHTER 5 امده كه در لينك زير قابل مشاهده هستند.
http://http://www.playfrance.com/news-videos-virtua-fighter-5-se-montre-encore.html
30826_Virtua_Fighter_5.jpg

چهار عكس جديد از TEST DRIVE UNLIMITED بر روي XBOX 360

9922_Image7.jpg

اگر بخوايم فهرستي از بزرگترين بازيسازان تاريخ رو گرداوري كنيم بدون هيچ ترديدي پيتر مولينكس جز يكي از افراد موجود در اين ليست هست و اگر قرار باشه كه صادقانه افراد حاضر ان رو براساس خدماتشون در اين عرصه رتبه بندي كنيم پيتر ميتونه در راس اين فهرست قرار بگيره.بعد از بازي استادانه پرداخت شده FABLE خيلي ها در انتظار نسخه بعدي اين عنوان جذاب بودند كه البته تقريبآ درطي حدود يك سال و نيم چيز خاصي عايد اين افراد نشد تا اينكه در نمايشگاه امسال علاوه بر تاييد شدن ساخت بازي بر روي كنسول XBOX 360 يك ويدوي نسبتآ كوتاه و لي جالب هم از بازي به نمايش در امد و شور و شعف نسخه قبل رو به منتظران نسخه اينده به طور كامل تزريق كرد درحاليكه عده اي رو هم با پرسشهايي در اين زمينه روبه رومي كرد.
ايا Fable 2 همان عنواني خواهد بود كه مسولانLionhead پيشتر از ان با نام Project 'Dimitri' ياد ميكردند؟
مطلبي كه در حال حاضر در پيش روي شماست ماحاصل يك گفتگوي خودماني با جناب اقاي پيتر مولينكس در رابطه با همين عنوان و تعدادي موضوعات ديگر هست. FABLE 2
4283_Peter_Molyneux.jpg

**در ابتدا خيلي ممنونيم كه اين فرصت استثنايي را به ما دادي.بدون هيچ گونه حرف حاشيه اي چطوره كه از Fabel 2 شروع كنيم.تريلري كه از بازي نشون داديد واقعآ جالب بود.راستش ميخواستيم ببينيم امروز چقدر ميتونيم در رابطه با اين عنوان حيرت انگيز از شما حرف بكشيم البته ببخشيد كه يه كم خشن حرف ميزنم؟
Peter Molyneux: (مي خندد) متاسفانه من در اين لحظه اجازه ندارم كه همه جزييات بازي رو لو بدم و اين در مورد عنوانهاي بعدي Lionhead هم در حال حاضر صادق هست ولي در عوض نميتونم در مقابل گفتن خط مشي و خيالاتي كه براي ساختن نسخه دوم بازي داريم, مقاومت كنم, به خاطر همين از كسانيكه انتظار د ارند تمامي خصوصيات Fable 2 رو كه ما در نظر داريم در بازي انجام بديم در اين گفتگو بدونند معذرت خواهي ميكنم.
21015_06c.jpg

**شماره اول بازي در نوع خودش عالي بود و موارد جديدي رو به بازيهاي هم سبك خودش معرفي كرد.ايا تعدادي از همين ايتمهاي موفق در نسخه دوم هم ظاهر ميشند؟
Peter Molyneux: خب ا.ِ.. سوال خوبيه.ا توي تريلر بازي براي افراد دقيق يه سري نكات مخفي وجود داشت و انها دقيقآ در زمينه با همين مورد به تريلر اضافه شدند.ببينيد وقتي كسي بخواد يك دنباله را براي يك عنوان موفق بساز ِ يه جا ميشينه و رو به كاركنا ميگه :خب ما "ميدونيم داريم چي ميسازيم اينا چيزايي بودند كه مردم انها رو در شماره پيشين دوست داشتند خب ما اينا رو نگه ميداريم فوقش يه چند تا چيز جديد ديگه به بازي اضافه ميكنيم و به نام شماره بعد به يك سري مصرف كننده بي گناه ميديم!!" (پاورقي: به عبارتي ميندازيم) ولي من هميشه براي اغاز كار در هر عنواني به دوستان طراحم گفتم : كه" ما ميخواهيم مردم رو شگفت زده كنيم .. ما ميخواهيم هر كسي رو كه بازيهاي كامپيوتري را دوست داره متحير كنيم" و يكي از دلايلي كه بنده به شخصه فكر ميكنم عامل جا افتادن شماره اول بازي در بين انها شد هم اين بود كه احساس كردم بازي با اين صورت و شكل و شمايل را انجام نداده بودند و به من به همه انها ميگم كه ما نميخوايم حق تجربه دوباره انها را درFABLE 2 از شما بگيريم.
حالا يك سري خصوصيات ديگه هم وجود داشت كه نتونستيم در شماره اول انها را به صورت دلخواهمون وارد بازي كنيم البته من نبايد اينو بگم ولي مثلآ اينكه يك نهال ميوه بلوط در طي گذر زمان بازي به يك درخت تنومند بلوط تبديل بشه كه ما روي نسخه اول ان رو با افكتهاش روي فريم ريت مورد نظر چك كرديم كه متاسفانه قابل قبول نشد.بايد بدونيد كه اين دنياي قابل تغيير و تحول در بازي واقعآ براي من از اهميّت بالايي برخوردار است خيلي از ان لحظه اي خوشم مياد كه كاربر بازي احساس كنه در بازي ازاد ِ و براي انجام كاري كه خودش دوست داره در بازي انجام بده مختار است.وقتي كه ميخواستيم ساخت بازي را شروع كنيم رو كردم به تيم و گفتم" اين راهي خواهد بود كه ما براي طراحي اين شماره در پيش ميگيريم و در مورد ساخت هر ذره بازي اول در مورد ان فكر ميكنيم" من هميشه معتقد بودم كه خداوند به انسان قوه خلاقيت داده تا نخواد همه چيز را يكسان انجام و دنبال كنه به خاطر همين وقتي كه يكي از اعضا كارشو بهم نشون ميداد اگر ان رو با ايده هاي مورد نظرم مناسب نمي ديدم مي گفتم" اين كار خوبيه ولي با معيارهاي ايده ال من ان قدر تطابق نداره من مطمينم كه اگر بخواي از توانايي بالقوه خودت استفاده كني نتيجه بهتري رو بهم نشون ميدي.حتي در بعضي از مواقع بقيه تيم طوري به من نگاه ميكردند كه انگار مشكل ذهني پيدا كردم وبهم ميگفتن :چطوري ميتونيم اينو رو به ان صورتي كه تو ميخواي بسازيم؟ و من در كمال خونسردي راه رو بهشون نشون ميدادم حالا با تمام اين تفاسير جواب شما رو ميدم:بله ما در حين ساخت fable 1 به چيزهايي برخورديم كه ميخواييم انها رو در شماره دوم هم نشون بديم ولي در كنارش شما چيزهاي فوق العاده اي رو هم در شماره دوم كشف مي كنيد كه با صراحت ميگم حتي فكر وجود انها رو هم در اين نسخه نكرده بوديد.
**واقعآ, در اصل شما ميخوايد اين موارد جديد را با قدرت بهبود يافته كنسول جديد به بازي اضافه كنيد؟
Peter Molyneux: بله همينطوري كه فرموديد اين مساله برميگرده به برتري سخت افزاري كنسول مورد نظر ما براي عرضه بازي.ما الان روي نسل بعد كار مكينيم و واقعآ هم به صورت معجزه اسايي قدرتمنده و به جرات ميگم كه الان با تونايي بالايي روبه روييم كه بايد در گذر زمان با ان سرو كله بزنيم و به كاركردش اشنا بشيم.راستش رو بخوايد تمام تلاشمون رو مي كنيم تا يك دنياي واقعآ متغير و از طرفي اعتياد اور به وجود بياريم به طوري كه بعد از رد شدن مجدد از هر مكان ببينيد كه به دليل يك سري عوامل تغييراتي در انجا صورت گرفته در دنياي fable 2 و حتي در شماره اول هر انتخابي يك پيامد منطقي رو با خودش به دنبال داره.يك جهان كاملآ متغير درست مثل دنياي واقعي خودمون
6402_fable_2_4.jpg

**حالا كه ديگه به امپراطوري كمپاني مايكروسافت پيوستيد با ان شعار هميشگي live anywhere به اين موضوع هم فكر كرديد كه بخوايد مجموعه رو به يك بازي mmo (massively multiplayer online) هم تبديل كنيد؟
Peter Molyneux: فكر كنم.... خب ساخت يك بازي MMO يه قضيه كاملآ مجزا از ساخت بازيي مثل FABLE هست ....واقعآ هر چي فكر ميكنم ميبينم كه نظرات ما براي ساخت FABLE تا يك عنوانMM و توانايي انجام ان به صورت چندين كاربرمتعدد ان هم به صورت گسترده خيلي خيلي خيلي متفاوته. ولي خب بله دوست دارم طي دو سال ديگه يا شايد بيست سال ديگه تجربياتم را روي اين سبك هم پياده كنم البته اگر زنده موندم!! در خلال اين مدت بيشتر علاقه دارم كه بازي از قابليت LIVE به همين صورتي كه شما LIVE رو روي كنسولها ميشناسيد برخوردار باشه اگر حقيقتشو بخوايد روي بازيهاي MMO بيشتر به عنوان بازيهايي كه بشه باهاشون در مناطق مختلف دوست پيدا كرد حساب باز كردم زمانيكه روي 360 با دوستانم در شبكه LIVE بازي ميكنيم واقعآ يه احساس خوشايندي بهم دست ميده.
** در مورد ادغام استديوي LIONHEAD با مايكروسافت چي, به نظرتون چه اينده اي با اين شركت عظيم خواهيد داشت؟
Peter Molyneux:دليل اين اقدام به اين خاطر بود كه دست ما براي ساخت يك بازي خلاقانه,بديع و خارقاالعاده بازتر باشه اين دليلي بود كه ما رو مجاب كرد كه به مايكروسافت بپيونديم.ميدونيد درمورد بازي fable هيچ تقاضايي از طرف مايكروسافت براي ساختش از ما نبود و انها فقط به ما در طراحي بازي كمك كردند و اين به ما كمك كرد كه يه ارتباط خوب با اين شركت به دست بياريم كه بعدها بيشتر هم شد و فكر كنم به خاطر قدرداني از انها در اينده عنوانهاي بيشتري را براي انها ميسازيم.
راستش من بايد يه حقيقيتي رو اينجا عنوان كنم اين روزها كار يك استديوي مستقل كه به هيچ منبعي متكي نباشه واقعآ سخته
ما در گذشته تصميماتي رو كه براي طراحي يك بازي ميگرفتيم در واقع مجبور بوديم انها را اتخاذ كنيم به خاطر چي به خاطر اينكه يك تيم طراحي مستقل بدون پشتوانه بوديم و اين كارهاي اجباراي روي كيفيت محصولاتمون هم تاثير ميگذاشت. اين دليلي نبود كه من استديوي Lionhead را تشكيل دادم, من اين كارو كردم كه بازيهايي با ايده هاي مبتكرانه و منحصر بفرد بسازم.به همين دليل موقعي كه پيشنهاد مايكروسافت مبني بر ملحق شدن به انها از طرفشون به ما مطرح شد من ترتيب يه نشست كوچيك با اعضاي انها با تقريبآ همه افراد تيمم دادم و گفتم كه ما از اين شرايط فعلي كه داريم راضي نيستيم و ازادي لازم را براي نمايان كردن خلاقيتهامون نداريم. واقعآ ان موقع فشاراقتصادي زيادي را روي تيمم احساس ميكردم و الان از اينكه جزيي از اين كمپاني بزرگ هستيم خوشحالم.
20437_fable_2_6.jpg

**بنابراين تمركز اصلي شما هنوز هم روي تيمتون در Lionhead هست؟
Peter Molyneux: كاملآ, تا زمانيكه زنده هستم با اعضاي دوست داشتنيم در اين استديو خواهم بود مگر اينكه روزي توسط بيگانه ها دزديده بشم(مي خندد)
2921_10c.jpg

**پس شما فكر مي كنيد كه تشكيل يك استديوي مستقل در حال حاضر عمل غير ممكنيه؟
Peter Molyneux:نميگم غير ممكن ولي الانه تيمهاي خود مختار شرايط كار رو بسيار سخت ارزيابي ميكنند و فكر كنم تعداد خوبشون در اقليت قرار دارند. كار ما خيلي بامزست امثال ما يه رويا رو براي خودشون ترسيم مي كنند بعد با همكاري بقيه همون رو از با چشماشون توي صفحات تلويزيون و نمايشگرها ميبينن كه در نوع خودش جالبه ولي ساخت يك بازي ان هم از نوع خوبش خيلي كار دشواريه ميدونيد برنامه نويس و طراح وهنرور و اهنگ ساز... و بعد نظارت ان و بازاريابي و عرضه ان ما اينها رو به زبان ميگيم ولي در عمل واقعآ وقت گيرند.استديوهايي كه به اين سبك كار كنند بالاخره مجبورند يك ناشر براي خودشون داشته باشن و اين يعني اينكه ان ناشر در اصل داره كار شما رو كنترل مي كنه و ميخواد معيارهاي به اصطلاح مخاطب پسند خودش رو تو بازي بريزه كه مطمنآ براي هر طراحي كه درصدد توليد يك عنوان خوب باشه قابل تحمل نيست.
تيم ما سه عنوان رو با سه ناشر مختلف عرضه كرد
Black and White 2
The Movies
Fable: Lost Chapters
بعد از بررسي هر سه عنوان ديدم كه ما نتونستيم همه انچه رو كه ميخواستيم و در نظر داشتيم از قوه به فعل تبديل كنيم بعد از اينكه در اين مورد فكر كردم ديدم ما مثل يه عروسك خيمه شب بازي فقط تحت كنترل اين و ان بوديم وبس اينجا بود كه فهميدم چيزي كه ما نياز داريم يك منبع اتكا ثابت با يك هدف مشخصه.
2651_fable_2_3.jpg

**دوست داريد كه در اينده با تيمتون به ساخت دو عنوان به جاي يكي نظارت داشته باشيد؟
Peter Molyneux:دوست نداريم بلكه قصد دارم اين كارو در اينده حتمآ با اعضا انجام بديم ميدونيد حالا كه ديگه يه پشتوانه براي انجام كارهامون داريم ميخوام كه تعداد محصولاتمون رو هم به صورت همزمان بيشتر كنم چون ماالان ديگه خدمه و افراد مورد نيازمون رو داريم راستش دلم ميخواد به همان روزهايي كه در تيم Bullfrog بودم را زنده كنم.
**چرا دوست داريد كه سبك بازيهاتون بيشتر به اصطلاح open-ended باشه؟
Peter Molyneux:قبلآ هم گفتم ازادي, ازادي عمل از اين متنفرم كه به كاربر بازيم بگم كه يا بايد از در A بري بيرون يا از در B بلكه ميخوام بگم اگر از هيچكدوم نميخواي عبور كني راهي هم در طبقه پايين هست كاربران يك بازي در اين سبك عاشق اين هستند كه بدونند چه چيزهايي رو ميتونند در بازي دگرگون كنند يا نقشي در تغيير دادن ان داشته باشند.
در 1FABLE همه قسمتها مثل يك رودخونه به نتيجه اصلي بازي نزديك ميشدند و اين تصميم با بازيكن بود كه بخواد توي كدوم يكي باشه من ميخوام اين تعداد و عرض اين رودها رو در FABLE 2 پهنتر و گسنرده تر كنم ما داستان بازي رو اينطوري روايت ميكنيم كه بعدآ هر كدوم به زير شاخه هايي برسند كه ...اه داشتم اطلاعات اصلي بازي رو لو ميدادم متاسفم نبايد بيشتر از اين بگم فقط يقين داشته باشيد كه ما در اين عنوان تا انجايي كه بتونيم و دستمون باز باشه به كاربر ازادي و استقلال عمل ميديم ولي از نوع حساب شده.
داستان در بازيهاي اين سبك از ديدگاه من اهميت وافري داره.خط داستاني قوي و منسجم هست كه به شما ميگه كي هستيد و براي چي در اين دنياي مجازي وجود داريد و نقشتون الان چيه و در اينده چه خواهد شد وقتي داستان بازي از بافت محكمي تشكيل نشده باشه ان بازي ميشه عين يك فيلم سينمايي فيلمي كه نتونه شخصيتهاشو درست به تماشاگر بشناسونه و انها رو با روحياتشون اشنا كنه هرگز نميتونه در جذب مخاطب عام موفق باشه يا اگر هم بشه نميتونه انان رو با اين حس كه الان يه چيز جالب تماشا كردن به دربهاي بيروني سالن هدايت كنه دقيقآ همين مثال براي بازيهاي كامپيوتري هم صدق ميكنه و من هم به همان اندازه به اين قسمت از بازي در FABLE 2 بها ميدم كه بعد از تماشاي يك فيلم عالي خواهم داد.
انتخاب با شماست
24154_fable_2_8.jpg

**ميتونيم انتظار داشته باشيم كه توليد بازيهاي ديگري مثل BC را دوباره از سر بگيريد؟
Peter Molyneux: واقعآ نميتونم بگم كه عنوان دوم در حال ساختمون چيه.من دنياي وحشي BC رو خيلي دوست دارم و خاطر جمع باشيد كه هنوز ساخت بازيي بر اساس ان را در ذهن دارم و ايدشو به دور نينداختم واقعآ عذر ميخوام ولي بيشتر از اين در اين رابطه چيزي نميتونم بگم.
**ممكنه كه پيتر مولينكس در اينده بازي FPS بسازه؟!
Peter Molyneux:چيزي كه من در رابطه با دنياي بازيهاي كامپيوتري ميدونم اين هست كه مهم نيست شما در چه ژانري بازي تهيه كنيد مهم اينه كه چطوراحساسي در پشت ان بازي در يك سبك خاص به وجود مياريد كه در حين انجامش كاربر را خوشحال و ناراحت كنيد كاري كنيد كه به سرنوشت خودش و ساير شخصيتها در بازي اهميت بده كاري كنيد كه احساس كنه بهترين جنجگو ان بازيه اين احساسات و نحوه بروز انها هستند كه يك بازي رو به ياد ماندني ميكنند نه جلوه هاي گرافيكي مختلف و نقشهاي رنگارنگ افراد ان.
با اين حال بله من دوست دارم كه براي همه سبكها بازي ساخته باشم به خصوص در قسمت ورزشي
**چه ورزشي؟
Peter Molyneux:فوتبال من بازيهاي فوتبال رو زياد انجام ميدم و هميشه معتقد بودم كه جذابيتهاي نهاني تو فوتبال وجود داره كه توي ورزشهاي ديگه كمتره اخرين بازي فوتبالي هم كه انجام دادم بازي Sensible soccer 2006 بود كلآبه اين ورزش بيش از حد علاقه دارم.
** اين اواخر چه بازيهاي جالبي را بازي كرديد كه شايسته تحسين بودند؟
Peter Molyneux:من معمولآ ان قدر وقت پيدا نمي كنم كه همه بازيهاي خوبو انجام بدم ولي خب جديدآ بازيهاي خوب و ارزشمند بيشتر از قبل شده و هر كدوم هم ويژگيهاي خاص خودشون رو دارن يكي از عناوين تازه اي كه خودم ديدم و مثال خوبي براي نواوري توي انها بود شماره اخير بازي Fight Night از Electronic Arts هست.بازيهاي اين سبك معمولآ مكانيزم خشك و خسته كننده اي دارند ولي اين يكي توي اين زمينه وضيعتش كاملآ فرق داره.
**به عنوان اخرين سوال ايا تا به حال بازي Oblivion را انجام داديد؟
Petet molyneux: انجام دادم؟ من عاشق سري ELDER SCROLLS هستم و اگر نظرمو بخواين بايد بگم كه اين شماره از همه نظر واقعآ شگفت اوربود البته بازي كمي ترسناك هم شده بود ميدونيد بعد از اينكه از ان زندان ميايد بيرون با دنيايي به ان عظمت خب ادم يه كمي ميترسه كه ممكنه فقط نظر شخصي من باشه در هر صورت اين نسخه يك شاهكار به تمام معنا بود.دوست دارم كه در اينده با اعضاي Bethesda بيشتر اشنا بشم.

ساير تصاوير FABLE 2

آخرین ویرایش:
عکس های جدیدی ازwarhawk اومده که مو رو به تن کاری نمیکنه:p:

و بازیه بیوشوک در امضای دوست عزیزی که پست بالا رو داده دارای عنوان only on x360 هست که غلطه این بازی برای pc هم میاد
mt جان در مورد حرفت هم باید بگم که خودت در چند پست بعد اقرار کردی که این روش بازی سازی خیلی وقت میبره و جز سخت ترین روش ها هم هست و کمتر کسی ازش استفاده میکنه:
بهترین دلیل شما رو بهزاد اورد که oblivion با اون ابهتش روی 4.7 gig جا شد
---
بازی pokemon هم برای wii میاد
خدا کنه مثل کارتونش باشه:اولین عکسش:
pokemon_wii.JPG

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or