اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

حالا کم کم داره حرفای IGN بهم ثابت میشه ! الان دقیقا نزدیک 1 ساله که HL2 رو در لیست بازیهای PS3 قرار داده و گفته بود در مساحبه ای که با کمپانی Valve داشتیم در آینده نه چندان دور این بازی برای Ps3 ساخته خواهد شد ! الان داره سر و صداش در میاد...
یادمه چند وقت توی یه تاپیک بر سر همین قضیه با یکی از دوستان بحثم شد که اون میگفت غیر ممکنه HL2 رو واسه Ps3 بزنن و IGN همیشه از این حرفا میزنه و زیادی خوشحاله و از این حرفا ! حالا یادم نمیاد اون طرف کی بود که الان بهش بگم این خبرو.

تا اونجایی که یادم میاد اون طرف من بودم !
و هنوزم عقیده دارم IGN چرت و پرت زیاد مینویسه و از یه شایعه خیلی ساده خبر رسمی میسازه
همونطوری که دوستان توضیح دادن به تازگی Valve حمایتش رو از X360 اعلام کرده و تقریبا احتمال اومدن HL2 و اپیزودهاش برای PS3 صفره
و دلیل اینکه من گفتم بازی برای PS2 میاد شایعه هایی بود که بعد از پورت شدن بازی برای XBOX منتشر شده بودن و حتی یادمه یه سایت BoxShot بازی رو هم با لوگوی PS2 درست کرده بود !
ضمنا این عکس خبر نیست فقط حدس و گمانهای مجله نه چندان معتبر PSM هست !

تا اونجایی که یادم میاد اون طرف من بودم !
و هنوزم عقیده دارم IGN چرت و پرت زیاد مینویسه و از یه شایعه خیلی ساده خبر رسمی میسازه
همونطوری که دوستان توضیح دادن به تازگی Valve حمایتش رو از X360 اعلام کرده و تقریبا احتمال اومدن HL2 و اپیزودهاش برای PS3 صفره
و دلیل اینکه من گفتم بازی برای PS2 میاد شایعه هایی بود که بعد از پورت شدن بازی برای XBOX منتشر شده بودن و حتی یادمه یه سایت BoxShot بازی رو هم با لوگوی PS2 درست کرده بود !
ضمنا این عکس خبر نیست فقط حدس و گمانهای مجله نه چندان معتبر PSM هست !

البته من تمایل زیادی ندارم که نسخه HL2 برای PS3 ساخته بشه هر چند که کنسول مورد علاقه فعلی بنده X360 هست و تا وقتی که سونی کنسولشو جا بندازه بین مردم فکر کنم وقت زیادی ببره ! تازه جدا از اون تا وقتی کنسول و بخوان هکش کنن فکر کنم حداقل 10 , 12 ماهی طول بکشه.البته اون خبری که مجله PSM گفته هر چند زیاد معتبر نیست ولی دور از انتظار هم نیست !خدا رو چی دیدی هر دقیقه دارن یه چیزی میگن یه دفعه دیدید گفتن HL2:Ep 1 ساختش برای Pc کنسل شده و فعلا دارن روی نسخه انحصاری Nintendo DS کار میکنن!! :laughing:
اون خبر Valve هم که قراره از مایکروسافت حمایت کنه رو فعلا در حد یه شایعه بدونید و باید تا خبر رسمی که توی E3 اعلام میشه صبر کرد.

فقط 14 ساعت تا کنفرانس SONY مونده ....
بالاخره بعد از مدتها که معلوم نبود نسخه بعدی Virtua Fighter برای چه کنسولهایی میاد امروز Virtua Fighter 5 به طور اختصاصی برای کنسول PS3 معرفی شد. این بازی که یکی از بهترین بازیهای سبک Fighting هست بیشتر از 15 کاراکتر داره و برای دستگاههای آرکید هم ساخته میشه.
58b37.jpg

42958.jpg

4a024.jpg

-----------------------------------------
یه سری عکس جدید هم از UT2007 اومده که فعلآ برای PS3 , PC میاد و Epic حرفی از XBOX 360 نزده.ولی باید منتظر بمونیم.این بازی میترکونه !!!
72eca.jpg

f1d2b.jpg

c19cb.jpg

60f48.jpg

موفق باشین.

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط mt3691:
مگه کنفرانس 8 می نیست خوب امروز 8 می دوشنبه هست دیگه؟:confused:
اینطوری که من میدونم امروز ساعت 4 ظهر به وقت آمریکا(شهرشو نمیدونم) این کنفرانس شروع میشه!

آخرین ویرایش:
امین جون این به خاطر اینه که تو فقط به جاهای بدش توجه کردی! همونطور که گفتم این گروه هم مثل هر گروه و فرقه دیگه ای بعد ها به انحطاط کشیده شده ولی هدف اولیه و کارهایی که کردن بعضا خیلی باارزش بوده. اونها با جون و دل تو جنگ های صلیبی جنگیدن تا اماکن متبرکه مسلمونا به دست مسیحیا نیفته و... به نظرت این که مثلا حشیش میکشیدن ایرادی داشته؟؟ اونا این کارو میکردن تا بدون ترس از دست دادن جونشون بجنگند و این طوری تا آخرین قطره جونشون میجنگیدن بدون اینکه اصلا به فکر جون خودشون باشن! فکر نکن این کارو میکردن تا مثلا به نفع خودشون بشه این کارشون دقیقا مساوی بوده با خودکشی اون هم مرگ در راه دفاع از عقاید!!! این مسئله خیلی ارزش داره. هر چند گفتم که این گروه بعده ها به گند کشیده شده!

خب درسته ولی یه ضرب المثل مثل میشگه کار رو ان کرد که تمام کرد;)

+++++++++++

مگه e3 2006 شروع شد؟؟
48.gif
41.gif

نوشته شده توسط dinosaur:
Game Spot :
SONY : 10 h
NINTENDO : 1 d 3 h
MICROSOFT : 1 d 6 h

آقا یه سایت معرفی کنید که مراسم رو بدون چشم داشت مالی بصورت لایو نشون بده :((

و آما....

Official Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots Logo ..

Thanks to a clever photographer in Los Angeles!

After infiltrating the Los Angeles Convention Center where E3 is going to be held this week, a lucky photographer managed to capture the following image from Konami's booth:

Not only does this mark a dramatic departure from the logo type used since Metal Gear Solid 2, but this also confirms that the final name for "MGS4" is indeed "Metal Gear Solid 4 Guns of the Patriots".

mgs4logonew.jpg

mgs4logo.gif

NOT ONLY THAT !!!:(( :shocked: اینو گوش کن... 3 دقیقه دیگه از اودیویه تریلر متال گیر سالید4 توی هیدئو بلاگ گذاشتن.. البته قسمت ژاپنیش... اما یکی از بچه های فروم ترجمه کرده و ترجمش رو من براتون قرار میدم.

Three minute trailer audio rip has been posted in HIDEOCHAN

Hideo Kojima's blog has been recently updated with this new MP3.

Here are the translations to the dialogues in the audio rip:

Snake: "War has changed. Nations are no longer about ideals; the profits are no longer for the people, mercenaries for the highest bidder, construction of unmanned weapons, and an endless cycle of proxy wars. The wars that claim lives have changed into a business with no rational for pain. War has changed. ID registrated soldiers, possessing ID registrated arms, using ID registrated weapons. Nanomachines within their bodies manage ability growth, as well as promotions. Genome control, information control, emotional control, battlefield control. Everything is managed and regulated. War has changed. The times have shifted from deterrence to control, and with that the catastrophe of Weapons of Mass Destruction has been evaded. With the control of the battlefield possible, so then is the control of history. War has changed. With the controlled management of battlefields, war has become an omnipresent thing."

Campbell : This improves the military results even further. As a result the so called Big Boss's ideal land will be restored.

Liquid: "Free yourself from the bonds of fate. Brother! We are free!"

Snake: "Were the armament of the PMCs overlooked?"

Meryl: "A perfect control management system has been introduced into the PMCs and the military."

Naomi: "Soldiers with nanomachines in their bodies are not allowed to point their guns at their clients."

نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه... دیگه نمیتونم صــــبــــــــر منم :((

آخرین ویرایش:
اينطور كه الان گيم اسپات ميگه 16 ساعت ديگه هست ميشه حدود 12 -1 بعد از ظهر فردا.
خدا كنه هر چه زودتر تريلر Guns of patriots رو كوجيما پخش كنه نميشه صبر كرد

نوشته شده توسط MGS:
اينطور كه الان گيم اسپات ميگه 16 ساعت ديگه هست ميشه حدود 12 -1 بعد از ظهر فردا.
خدا كنه هر چه زودتر تريلر Guns of patriots رو كوجيما پخش كنه نميشه صبر كرد
امیدوارم کوجیما ایندفعه خسیس بازی در نیاورد و نخواهد یک تریلر رئال رندر نشونمون بده.
حدس میزنم تریلر GamePlay بازی را بیشتر نمایان کند.چون در اینصورت ملت خارج کف میکنن هجوم می برند به Sony و PS3 رو پیش خرید می کنند ! :)

Hideo Kojima's blog has been recently updated with this new MP3.​

Here are the translations to the dialogues in the audio rip:​

Snake: "War has changed. Nations are no longer about ideals; the profits are no longer for the people, mercenaries for the highest bidder, construction of unmanned weapons, and an endless cycle of proxy wars. The wars that claim lives have changed into a business with no rational for pain. War has changed. ID registrated soldiers, possessing ID registrated arms, using ID registrated weapons. Nanomachines within their bodies manage ability growth, as well as promotions. Genome control, information control, emotional control, battlefield control. Everything is managed and regulated. War has changed. The times have shifted from deterrence to control, and with that the catastrophe of Weapons of Mass Destruction has been evaded. With the control of the battlefield possible, so then is the control of history. War has changed. With the controlled management of battlefields, war has become an omnipresent thing."​

Campbell : This improves the military results even further. As a result the so called Big Boss's ideal land will be restored.​

Liquid: "Free yourself from the bonds of fate. Brother! We are free!"​

Snake: "Were the armament of the PMCs overlooked?"​

Meryl: "A perfect control management system has been introduced into the PMCs and the military."​

Naomi: "Soldiers with nanomachines in their bodies are not allowed to point their guns at their clients."​
OMG ===> Liquid , Meryl , Naomi
:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or