اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

نوشته شده توسط Miesam:
بچه های عزیز ببخشید ادمیم اینجا ها برگ چقندر نیستیم
این شما الان دارید نگاه میکنید خبری نشد از پی اس تیری
هر زمان که گفته بشه بلافاصله خبرش اینجا گذاشته میشه. مطمئن باش :cheesygri

نوشته شده توسط kinopio:
هر زمان که گفته بشه بلافاصله خبرش اینجا گذاشته میشه. مطمئن باش :cheesygri
اون که بله با بودن شما هیچ شکی نیست مخصوصا با اون شکلکت که به دیگه معروف شدید
ولی من سوال برام پیش اومد گفتمش اید اونجا باشید یا شاید دارید نگاه میکنید در هر صورت سلام مارو هم برسونید

-- The PSP userbase is 96% male and Sony views this as a problem. Ideally, the company would like more women to play PSP and Sony looks to widen the system's appeal to various demographics.

-- Starting this fall, the PSP will use RSS channel features. Video and voice-over-IP will release in October in "motion jpg" format. The PSP's own version of the EyeToy will launch a month earlier in September and the peripheral will feature EyeToy Play and video chat. The camera is sliver and it attaches to the USB port.

-- The PSP will also include a GPS receiver with an update rate of once every second with a 40-second fix time from a cold start. Minna no Golf (Hot Shots Golf) will be a GPS launch title.

نوشته شده توسط Restricted Area:
OMFG....
سونی میتونه تا موقع عرضه هر ماه یک میلیون کنسول تولید کنه یعنی میتونه تا اون موقع 8 میلیون تولید کنه.
F*ck
البته از الان شروع نمیشه تولیدش و یک مدت هم طول میکشه تا به اون ظرفیت برسه اما با این وضعیت فکر میکنم 4-5 میلیون تا آخر سال تخمین خوبی باشه ;)

قیمت کنسول هم هنوز اعلام نشده رسما ولی مثل اینکه بین 350 تا 400 دلار با هارد هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or