نوشته شده توسط MGS:
موقعي كه خود سوني نگفته عقب بيفته من باور نميكنم انقدر از اين شايعه ها سايتها گفتن و تكذيب كردن حالا امروز تو كنفرانس سوني معلوم ميشه شايد هم يكي از دلايلي گاد اف وار 2 براي پي اس2 مياد همين تاخير باشه چون تا اون موقع بازار كنسول قديميش رو گرم نگه داره
چند تا نکته رو من بگم:
1. همونطوری که گفتم اون تاریخ برای ژاپن اعلام شده و هنوز در مورد آمریکا و اروپا تاریخی اعلام نشده. ممکنه عرضه کنسول به سال 2007 موکول بشه و ممکن هم هست سونی به دلیل اینکه رقابت توی آمریکا بیشتره و کلا بازار بزرگتری هم هست ، بخواهد کنسولش رو توی آمریکا زودتر عرضه کنه (قبل از نوامبر). پس بهتره صبر کنیم تا رسما همه چیز اعلام بشه.
2. منبع اون خبر یک روزنامه ژاپنی بوده و البته خیلی از منابع معتبر دیگه هم اون رو از زبان سونی نقل قول کردند. پس بنظر میرسه که عرضه توی ماه نوامبر در ژاپن حقیقت داشته باشه. حتی Dow Jones News Services هم این خبر رو از طرف سونی نقل قول کرده:
http://www.amtddj.inlumen.com/bin/djstory?StoryId=Crbzn0aebqLqWmdyXnZ
SONY CORP (SNE)
Said it will delay the release of its PlayStation 3
next-generation video game console until early November
because the copy-protection technology has not been
finalized.
Price: $47.75
Net Change: $0.97
% Change: 2.07% Gain
Volume: 445,000 Shares
... ... ...
اونهایی که با مسائل مالی آشنایی دارند میدونند که Dow Jones اسم یکی از بورس های آمریکاست که در تالار اصلی فقط 30 تا از بزرگترین شرکتهای آمریکا عضو این بورس هستند و تقریبا میشه گفت اقتصاد و صنعت آمریکا روی دوش این شرکتها هستش. لیست شرکتها: IBM , Intel , Microsoft , Wal-Mart , Merck , McDonald , Verizon , United Tech , SBC Communication , Procter & Gamble , Pfizer , JP Morgan Chase , Johnson & Johnson , Honeywell , Home Depot , Hewlett-Packard , General Motors , General Electric , Exxon Mobil , Du Pont , Disney , Coca Coal , Citigroup , Caterpillar , Boeing , American Express , American Intl Group , Altria Group , Alcoa , 3M Co
خبرگزاری این بورس معمولا اخبار مالی بسیار دقیقی منتشر میکنه (چون مستقیما روی قیمت سهام شرکتها تاثیر میگذاره) برای همین بعید میدونم که خبر منتشر شده اشتباه باشه. اما بهر حال بنظر من هم باید تا کنفرانس سونی صبر کرد تا همه چیز کاملا مشخص بشه.