اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

باز هم بنظر میرسه که PS3 قراره همون بهار در ژاپن عرضه بشه و ظاهرا چندان با عرضه این کنسول فاصله نداریم.
یک سایت چینی اعلام کرده که شرکت تایوانی COMPEQ سفارشی از شرکت سونی دریافت کرده تا بر اساس اون تولید انبوه HDI PCB یا High Density Interconnect Printed Circuit Board برای PS3 رو آغاز کنه. گرچه این شرکت رسما تاریخ شروع تولید انبوه رو اعلام نکرده اما ظاهرا این اتفاق در ماه June قراره بیفته که در این صورت سونی میتونه کنسولش رو در اواخر ماه June به بازار عرضه کنه.
البته همه اینها رو فعلا در حد شایعه بدونید

نوشته شده توسط Miesam:
ببخشید سوالم بی ربط ولی ببخشید
اقا دشتی این امضات این که یارو داره خودش رو پاره میکنه این معنیش چی تو سیدی بازیرایانه هم بود

:D
ایول لحن سوالت خیلی باحال بود :cheesygri اینا باسه تریلر نمایش دسته کنسول Revolution هست در خود مجله کیانوش جان زحمت کشیدند و در این باره جای سوال و ابهامی باقی نگذاشته.
راستی حمید نه آقای دشتی! ;) :)

Crysis که اصلا به مایکروسافت ربطی نداره (حتما برای اینکه از DX10 استفاده میکنه میگی )

بازی ای که از DX10 استفاده میکنه و قراره برای Windows Vista لانچ بشه ربط زیادی به مایکروسافت داره :exclaim: در هر صورت مایکروسافت Killer App های زیادی داره تا رو کنه!
ولی در کل موافقم که همه حواسشون به ps3 و Revolution هست. حقیقت تلخه دیگه :cheesygri

مخصوصا با بازیهایی نظیر FF: CC و SSBR که واقعا بازیهای بزرگی هستند و حدودا در
همون اوایل عمر روولوشن عرضه میشن. نظر شما چیه؟

100% Agree. فقط یه سوال یعنی تو ایران هم میشه ازش استفاده کرد ؟ البته منظورم با اعمال شاقه نیستا! سوال دیگه هم اینه که نینتندو که پول شارژ نمیگیره؟ یا احتمالش هست که تغییر رویه بده و مثل مایکروساف باسه XBL شارژ بگیره؟

خوب ظاهرا قراره که PS3 همون بهار وارد بازار بشه

qy7muc.jpg

A Chinese Website (http://news.mydrivers.com/pages/200...51433_78524.htm) reported today that Taiwan manufacturer COMPEQ (who also manufactured parts for PSP) has received orders from Sony to mass produce the HDI PCB (High Density Interconnect Printed Circuit Board) for PS3. Although COMPEQ did not give out official announcement, rumor says the mass production starts in June or July of this year.

Well, mydrivers.com is a fairly large PC hardware Website in China. However, I am not sure about the credibility of this site. So take it with a grain of salt.

خب پس میتونیم نتیجه بگیریم که ps3 حتما بهار لانچ میشه البته بهار 2007 :cheesygri

به قول یکی:
Well if they start in June, they can probably make a million the first week of the month, ship them to Sony and Sony can put them in the PS3s the next week. Then they'll be ready to ship to retailers by 20th June. Looks like Spring is confirmed guys.

حاضرم سر یک ps3 یا XBOX360 شرط ببندم که ps3 تا آخر آگوست تو ژاپن لانچ نمیشه! کی پایه اس؟ :exclaim:

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Restricted Area:
بازی ای که از DX10 استفاده میکنه و قراره برای Windows Vista لانچ بشه ربط زیادی به مایکروسافت داره :exclaim: در هر صورت مایکروسافت Killer App های زیادی داره تا رو کنه!
ولی در کل موافقم که همه حواسشون به ps3 و Revolution هست. حقیقت تلخه دیگه :cheesygri
خیلی چیزهای دیگه هم به مایکروسافت ربط داره اما توی E3 اونجور چیزا اصلا ارزشی ندارند. در ضمن سالهای ساله که بازیهای PC مردند و بازارشون رو از دست دادند (سال گذشته توی آمریکا که یکی از بزرگترین بازارهای بازیهای PC هستش ، این بازار حدود 950 میلیون دلار فروش داشته در حالیکه بخش کنسول فروشش بسیار بیشتر از این بوده )

100% Agree. فقط یه سوال یعنی تو ایران هم میشه ازش استفاده کرد ؟ البته منظورم با اعمال شاقه نیستا! سوال دیگه هم اینه که نینتندو که پول شارژ نمیگیره؟ یا احتمالش هست که تغییر رویه بده و مثل مایکروساف باسه XBL شارژ بگیره؟
توی ایزان به این راحتیها نمیشه ازش استفاده کرد. در ضمن شعار نینتندو همیشه در مورد بازیهای آن لاین این بوده که مشتری نباید پول اضافه ای بپردازه و یکی از دلایل موفقیت سیستم آن لاین نینتندو همون مجانی بودنشه. شعار نینتندو در این مورد این سه کلمه هستند اگه درست یادم باشه : easy , safe , free
qyacn4.jpg

:laughing: :laughing:
خب پس میتونیم نتیجه بگیریم که ps3 حتما بهار لانچ میشه البته بهار 2007 :cheesygri
مگه فرق چندانی هم میکنه؟ :mrgreen:
به قول یکی:
البته Jonnyram اونجا باید اینو ([sarcasm] [/sarcasm]) هم اضافه میکرد تا بعضیا مثل من جدی نگیرنش :laughing: :laughing:
اما اگه بخوایم جدی بجث کنیم تا اونجایی که من شنیدم از جاهای مختلف ، ماه جون زمانیه که سرعت تولید به حد بالایی میرسه ( ramp up )
در ضمن یک چیزی رو هم بگم که بهار فقط ماه جون نیست. در حال حاضر اینا همه فقط در حد شایعه هستند اما احتمال عرضه PS3 در فصل بهار در ژاپن وجود داره و این احتمال در حدی هست که بشه روش حساب کرد. خبر شرکت سگا در مورد بازی گلفش هم در همین راستا هستش:
نوشته شده توسط kinopio:
خوب ظاهرا قراره که PS3 همون بهار وارد بازار بشه :cheesygrin: (البته توی ژاپن)
ظاهرا سگا در حال ساخت یک بازی گلف واقعی برای کنسول PS3 هستش که این بازی قراره بعنوان یکی از بازیهای launch این کنسول باشه و بنا به گفته سگا ساخت این بازی تا بهار به پایان میرسه. حتی فیلمبرداری برای ساخت تبلیغات این بازی هم در حال حاضر تمام شده. البته این اطلاعات در یک روزنامه ورزشی به نام Hochi Shimbun در ژاپن درج شده است و انتظار میره که سگا بزودی رسما این بازی رو معرفی کنه.

حاضرم سر یک ps3 یا XBOX360 شرط ببندم که ps3 تا آخر آگوست تو ژاپن لانچ نمیشه! کی پایه اس؟ :exclaim:

نوشته شده توسط ????:
A whole week? Seems like some folks took you seriously. If this is true, we ain't seeing the PS3 until late August at the earliest based on the required ramp-up for production.
:laughing: :laughing: :laughing:
نکنه تو ؟؟؟؟ هستی؟ :cool2:

نوشته شده توسط kinopio:
خیلی چیزهای دیگه هم به مایکروسافت ربط داره اما توی E3 اونجور چیزا اصلا ارزشی ندارند. در ضمن سالهای ساله که بازیهای PC مردند و بازارشون رو از دست دادند (سال گذشته توی آمریکا که یکی از بزرگترین بازارهای بازیهای PC هستش ، این بازار حدود 950 میلیون دلار فروش داشته در حالیکه بخش کنسول فروشش بسیار بیشتر از این بوده )

توی ایزان به این راحتیها نمیشه ازش استفاده کرد. در ضمن شعار نینتندو همیشه در مورد بازیهای آن لاین این بوده که مشتری نباید پول اضافه ای بپردازه و یکی از دلایل موفقیت سیستم آن لاین نینتندو همون مجانی بودنشه. شعار نینتندو در این مورد این سه کلمه هستند اگه درست یادم باشه : easy , safe , free

qyacn4.jpg

:laughing: :laughing:

مگه فرق چندانی هم میکنه؟ :mrgreen:

البته Jonnyram اونجا باید اینو ([sarcasm] [/sarcasm]) هم اضافه میکرد تا بعضیا مثل من جدی نگیرنش :laughing: :laughing:
اما اگه بخوایم جدی بجث کنیم تا اونجایی که من شنیدم از جاهای مختلف ، ماه جون زمانیه که سرعت تولید به حد بالایی میرسه ( ramp up )
در ضمن یک چیزی رو هم بگم که بهار فقط ماه جون نیست. در حال حاضر اینا همه فقط در حد شایعه هستند اما احتمال عرضه PS3 در فصل بهار در ژاپن وجود داره و این احتمال در حدی هست که بشه روش حساب کرد. خبر شرکت سگا در مورد بازی گلفش هم در همین راستا هستش:

:laughing: :laughing: :laughing:
نکنه تو ؟؟؟؟ هستی؟ :cool2:
اقا حمید ممنون ما اینیم دیگه
ببخشید ان مرغ الان یعنی چه ؟؟؟؟ بیچاره بچه مرد
میگم این یارو داره پشه میگیره اقا کیانوشی اشنا هستش
این پلی اشتیشن که الان دارید سرش جنگ جهانی راه میندازید اخر کسی می تونه به ما در چه حدودی بیاد من هرچی پول گذاشته بودم داره خیر سرم خرج میکنم میره
یکی نیست به من بگه چرا پست به این بزرگی رو نقل قول کردی
اقا حمید من حاضرم باهات شرط بندی کنم ولی به شرط اینکه اگر باختم از اقا کیانوش دستگارو بگیری اگر بردم بهم بدی

نمیدونم این موضوع عنوان شده یا نه اما بازی GRAW از سایت IGN امتیاز 9.2 گرفت:

9.0 Presentation
The continuity and seamlessness of the missions creates an intensity and realism few gamers have seen before on consoles. Extremely well done.
9.0 Graphics
Top-notch everything -- character models, interactive environments, special effects and lighting. One of the few really impressive Xbox 360 games on the market.
8.5 Sound
Lots of audio talk, chattering Mexican AI, and then there's the sonic boom sniper rifle, oh my...
9.0 Gameplay
The rocking single-player campaign is out-done by the deep, customizable online game. Great controls, level design, and vehicle support -- all integrated to create cohesive gameplay.
9.5 Lasting Appeal
This is the first real online game to party over -- the co-op, offline or on, is worth the price of admission alone.
9.2
Outstanding OVERALL
(out of 10 / not an average)

راستی یک چیزی رو هم بد نیست که بگم و اون این که سیستم امتیازدهی سایت IGN تغییر کرده و اونا بسیار سخت گیر تر شدند. اگه دقت کرده باشید در بسیاری از بازیهای اخیر ، امتیازای این سایت پایین تر از مثلا Gamespot بوده درحالیکه این موضوع در گذشته به ندرت اتفاق میفتاد. پس مطمئن باشید بازی GRAW یک بازی فوق العاده است.

بهترین واقعه ای که تو این چند ماه برام افتاده(به جز Overclocking)
همین خبر بود ، امتیاز عالی هستش
ولی متاسفانه من خیلی TRAILER ازش دارم با کیفیت بد تی CD مجله هم همونی بود که DL کرده بودم اصلا نمیشه از روی RAILER ها نظر داد ، اکثرا هم توی دمو ها خیلی رنگها پرنگ هستش و تو چشم میزنه ،عکساش خیلی بهتر از دمو هاش ،
البته من بازم چشم امیدم به GOW هستش به نظر من نقطه عطف همینه
اونقدر که GOW برای EPIC مهم هستش UT2007 نبوده ، AWARDS های GOW هم که 2 ماه پیش گذاشتم تو همین تاپیک.
==============================================
به نظر من XBOX 360 تا الان امتیازات بازی هاش خیلی خوب بوده
ما توی PC چند ماه باید صبر کنیم تا یه بازی قشنگ بیاد که امتیازش بالای 8 باشه
(البته توی این چند ماه استثناء حجم زیادی از بازی های خوب برای PC اومد)
شما کافیه تعداد بازی های موجود برای 360 را با امتیازات مقایسه کنید
درسته بالای 9 فقط 2 تا داشته ولی بازی هایی که بالای 8 هستند خیلی مواقع از
9 به بالا جذاب ترند مثل COD 2
==================================================
خیلی افسوس که هیچ کدوم از ما فعلا قادر به خردید این دستگاه نیستیم(با MOD-CHIP البته)
نظر بنده هم در مورد ورود PS3 (بدونه هیچگونه غرضی) اینه که احتمال قوی تا پاییز نخواهد اومد
بازم میگم زمانی که XBOX 360 نزدیک به LUNCH شده بود دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم از 3 ماه قبل COUNTDOWN گذاشته بود
مسلما زمانی که PS3 بخواد در هر جای دنیا LUNCH بشه با تبلیغات بیش از حد و مرزی همراه هستشو هیچ شکی باقی نخواهد گذاشت که در اون روز معین بیرون داده میشه . فعلا هیچ اثری از اون زلزله ی (به قول دوستان) SONY نیست
واقعا نمیشه تصورش را کرد که با این تفاصیل PS3 به این زودی بیاد
اصلا یک دموی از GAMEPLAY نیست اگر هم هست به دور از هرگونه HUD
که معلوم نیست ...
من قصد تحریک یا نامید کردن ندارم ولی تنها دستگاهی که اون هم شاید تا تابستون قابل استفاده و در دسترس باشه XBOX 360 هستش ، این همه دشمن پشت MS هنوز نتونستند کپی خورش کنند، چه برسه به اون سخت افزار پیچیده ی PS3
اینا دلایل منه که فعلا PS3 نخواهد اومد ، ولی نه پیشگویی

آخرین ویرایش:
سلام.
امتیازات شماره جدید مجله ی EGM به بازیهای جدید البته چون توش بازیهای x360 هم داره اینجا میذارم (البته فقط دو تا بازی X360 داره :)

Metal Gear Solid 3 Subsistence (PS2, Konami): 10 / 10 / 9,5 *game of the month*
Fight Night Round 3 (Xbox 360, EA): 9,0 / 8,0 / 8,0
Ghost Recon Advanced Warfighter (Xbox 360, Ubisoft): 10 / 9,0 / 9,5

Marc Ecko's Getting Up (Xbox/PS2, Atari): 4,5 / 4,0 / 6,5
Black (Xbox/PS2, EA): 6,5 / 6,0 / 8,0
Full Spectrum Warrior: Ten Hammers (Xbox/PS2, THQ): 5,0 / 5,0 / 5,0
Sonic Riders (Xbox/PS2/GC, Sega): 5,0 / 5,5 / 5,0
Final Fight Streetwise (Xbox/PS2, Capcom): 6,5 / 7,0 / 7,0
24: The Game (PS2, Sony): 7,5 / 5,5 / 7,0
MLB 06 (PS2, Sony): 6,5 / 6,0 / 4,0
State of Emergency 2 (PS2, SouthPeak): 6,0 / 5,0 / 6,0
Shadow Hearts: From The New World (PS2, Xseed): 8,0 / 7,5 / 7,0
Beatmania (PS2, Konami): 7,5 / 4,5 / 5,5
Karaoke Revolution Country (PS2, Konami): 7,5 / 6,5 / 7,0
Onimusha: Dawn of Dreams (PS2, Capcom): 4,5 / 7,5 / 6,5
Resident Evil: Deadly Silence (NDS, Capcom): 6,5 / 7,0 / 7,5
Pokemon Trozei (NDS, Nintendo): 6,5 / 7,0 / 6,5
Rub Rabbits (NDS, Sega): 6,0 / 5,0 / 6,0
Super Monkey Ball: Touch & Roll (NDS, Sega): 6,5 / 5,5 / 6,5
Pursuit Force (PSP, Sony): 3,5 / 4,0 / 6,5
Metal Gear Acid 2 (PSP, Konami): 8,0 / 9,0 / 8,5
Untold Legends: The Warrior's Code (PSP, Sony): 6,5 / 5,0 / 5,0
Tales of Phantasia (GBA, Namco): 6,0 / 7,5 / 7,5

این هم شایعاتی که در همین شماره چاپ شده:

- Wolverine game is coming to next-gen consoles (2007)
- Call of Duty 3 is a launch title for PS3
- A videogame of Lost (TV) is coming in fall, there is a multiplayer mode called "passengers vs. the others"
- Sega is working on an exclusive Sonic The Hedgehog for Revolution.
- Spider-Man game is coming for Revolution.
- Halo 1 on Marketplace for Xbox 360 before summer'06
- Condemned 2 is coming (PS3, X360)
- Iron Man (Activision) cancelled
- Full Auto 2 (PS3, X360) in 2007

+++++++++++++

کمپانی Nihilistic سازنده ی بازی هایی مثل Starcraft: Ghost و Marvel Nemesis به دنبال افرادی برای ساخت یک بازی جدید برای Xbox 360 و PS3 هست.گفته شده این بازی تابستان 2007 ریلیز میشه. اطلاعات بیشتری منتشر نشده...

اولا که ظاهرا میشه انتظار انتشار اطلاعات جدیدی از PS3 در نمایشگاه GDC 2006 و در حین سخنرانی Phil Harrison رو داشت. حداقل این چیزیه که Jamil Moledina از مسئولان برگزاری این نمایشگاه گفته (البته اگه نخواسته باشه بازارگرمی کنه:cheesygri ).
اینم شاید زیاد ربط نداشته باشه اما ظاهرا امسال حتی گرفتن هتل هم در San Jose مشکل هستش برای شرکت کنندگان و همه هتل ها پر شدند. به همین خاطر سال آینده GDC دوباره بهSan Francisco بر میگرده.

این خبر که مطمئنا به اینجا اصلا ربط پیدا نمیکنه اما
میاموتو قراره شوالیه بشه :cheesygri
Michel Ancel ، Frederick Raynal و Shigeru Miyamoto سه نفری هستند که انتخاب شدند تا به گرفتن عنوان شوالیه در Order of Arts and Letters فرانسه مفتخر بشن. این جایزه توسط وزیر فرهنگ فرانسه Renaud Donnedieu de Vabres در تاریخ 13 آوریل اعطا خواهد شد.

سلام

No next-gen GTA until 2007

Rockstar تا نومابر 2006 هیچ بازی رو برای کنسول های نسل بعد نخواهدداد.

اگه یادم باشه قرار بود یه نسخه پینگ پنگ برای 360 بیاد.ولی انگار قرار بود این بازی زودبیاد ولی Take -Two گفته نهایت زمانی که از Rockstar بازی برای کنسول های بعد خوهاید دید در نومابر 2006 خوهاد بود.که رسما میره برا 2007.

خداحافظ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or