اخبار داغ کنسول ها

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behzad

Come on it's time to go
Administrator
سلام به همگی

من اون تاپیک قبلی و همچنین تاپیک XBOX 360 News رو به اشتباه پاک کردم !

ببخشید دیگه پیش میاد ...

در هر صورت اخبار بازیهای نسل بعدی رو در همین تاپیک بنویسید و دنبال کنید ...

با تشکر

سلام

فکر کنم این دومین پست من توی این تاپیک باشه.

XBOX 360 WON'T EXPLORE THE WORLD OF WARCRAFT

فکر کنم یکی از دوستان اگه اشتباه نکنم اقا ارشام یا اقا احسان بودن که گفته بودن قراره بازی WoW برای 360 هم منتشر بشه.

ولی انگار فعلا بلیزارد قصد این کار رو نداره.

این خبر ماله 12:59 درتاریخ 3 مارچ هستش.

Blizzard's COO Paul Sams این شخص گفته :

360 version of WoW is definitely not in the works - for now

ورژن 360 بازی WoW فعلا قرار نیست تا الان ساخته بشه.

مصاحبه ای که با مجله MCV شده :

ما برنامه ای برای ساختن بازی WoW برای 360 نداریم.این بازی تجربه ای برای PC بوده.و دلیل اون هم این بوده که فرستادن بازی از PC بر روی کنسول باعث میشه که اون بازی به مخاطره و خراب شدن کشیده بشه. و ما اجازه نمیدیم که گیم پلی بازی WoW چنین اتفاقی براش بیفته.

Sams گفته اونها نمیخوان بین PC دار ها و 360 و گیمر های اون ها تلفیق ایجاد کنن.

ولی Sams اونهایی که 360 دارن رو مایوس نکرده . گفته که در اینده ما برنامه خودمونو برای این کنسول ارائه خواهیم داد.

اگه دوست داشتید کامل بخونیدش.

اینم لینک خبر :

اینجا کلیک کنید

خداحافظ

آخرین ویرایش:
محمد جان من مطمینا نبودم چون من از این بازی اصلا خوشم نمیاد فرقی به حالم نمیکنه

==========================دوستان در مورد OVER CLOCK کردن کارت گرافیکم تو این تاپیک نوشتم جالبه
دیدم کسی نمیخونتش ، ببخشید که بیربط بود
البته یه جورایی ربط داره چون دیگه کارت گرافیم شده NEXT GEN :cheesygri

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=31313#post31313

آخرین ویرایش:
علی جان نمیدونم این عکسهایی که گذاشتی رو از چه سایتی آوردی اما در هر صورت 3 تا ایراد دارن
Crysis قراره فقط برای pc بیاد.
Cry Engine 2 هیچ ربطی به EA نداره و این انجین ساخته ی CryTek هست.
اون عکس که از spiderman 3 گذاشتی مال فیلمش هست نه بازی

فکر کنم یکی از دوستان اگه اشتباه نکنم اقا ارشام یا اقا احسان بودن که گفته بودن قراره بازی WoW برای 360 هم منتشر بشه.

درسته من بودم و خودم هم گفتم که این خبر شایعه ای بیش نیست.

جراحی با Revolution !

IGN لیستی از تمام بازی های اعلام شده برای کنسول Revolution ارائه داد که در این لیست یک بازی جدید به چشم می خوره. اسم این بازی Trauma Center هست و کسانی که DS دارند احتمالا با این بازی آشنا هستند. در این بازی , گیمر در نقش یک جراح ظاهر میشه و به راحتی می تونه با کنترلر جالب کنسول revo به جراحی مریض ها بپردازه ! سازنده این بازی کمپانی Atlus هست و این کمپانی اعلام کرده که این بازی در نمایشگاه E3 قابل بازی (playable) خواهد بود.

سایت GR اولین عکس ها از Brothers In Arms Xbox360 رو گذاشت. این عکس ها از یک مجله هستند که هنوز مشخص نشده کدوم مجله و خود سایت هم اعلام کرده که ممکنه این عکس ها ساختگی باشند:

2 تپچ قراره برای 360 بیاد : یکی برای خود Dashboard 360 و اون یکی برای Dead or Alive 4 که قبلا خودم نوشته بودم که مشکل داشته.

----------------------------------------

قراره یه دموی قابل بازی از The Outfit روی Xbox Live بیاد که الان Certificate مایکروسافتو گرفته و خیلی طول نمیکشه تا بیاد.

---------------------------------------

بازی The Darkness که از روی یه کامیک ساخته میشه هم قراره روی کنسول های نسل بعد بیاد. وظیفه ی انتشارش برعهده ی 2K Games ه.

خب 2 تا عکس از Darkness اومد هرچند که کیفیتش از این بدتر نمیشد. اسکنر هم اسکنر های قدیم!! البته اینها عکس اسکن از روی ویدئو هستند! و از نمایش 1up گرفته شده اند . لازم به ذکر است این عکسها از نسخه ps3 هست (طبیعی هست چون این تصاویر اسکن های مجله OPM هست) ولی بازی قراره برای XBOX360 هم عرضه بشه:

darkness3ps3.jpg

qrgf1u.jpg

البته OPM در این شماره از Strangehold هم پرده برداشته!

آخرین ویرایش:
چون کسی زیاد اخبار روولوشن رو نمیگذاره (هر چند زیادم ازش خبر نیست) من ترجیح میدم یکم از اخبار این کنسول رو بگذارم
آقای وادا رئیس شرکت Square Enix توضیحاتی در مورد بازی Final Fantasy Crystal Chronicles کنسول روولوشن داد. بنابر اظهارات ایشون این بازی دارای قابلیت بازی کردن بصورت آن لاین خواهد بود و از خصوصیات دیگه اش گرافیک بسیار زیبا و استفاده کامل از خصوصیات دسته روولوشن است. بعلاوه بنظر میرسه این بازی دارای داستانی جذابتر و پیچیده تر و عمیقتر از نسخه قبلیش باشه. آقای وادا اعلام کرد که این بازی در سال جاری میلادی در آمریکای شمالی عرضه میشه که این خبر احتمالات و شایعه های قبلی مبنی بر اینکه این بازی یکی از بازیهای بزرگ نینتندو برای launch کنسول روولوشن هست رو تقویت کرده :D

اینم عکسی اختصاصی از Rainbow Six: Vegas برای XBOX 360. این عکس باسه چند ساعت پیش هست ندیدم کسی اینو گذاشته باشه. ولی اگه گذاشتن دیگه به بزرگی خودتون ببخشید!

forstabildenfranrainbow_39835.jpg

سلام...

یک سایت آلمانی خبر داد که JOWOOD ناشر آلمانی بازی Gothic 3 یک پیشنهاد چند میلیون دلاری در رابطه با فروش امتیاز این بازی برای عرضه بر روی XBOX360 دریافت کرده است!
این پیشنهاد از سوی یک شرکت آمریکایی مستقیما به دست Albert Seidl مدیر عامل Jowwod رسیده است. لازم به ذکر است که Gothic یکی از محبوبترین RPG های PC است و شماره سوم این بازی که توسط Piranha Bytes ساخته میشود منتظران بی شماری دارد (البته در ایران این قضیه فکر نکنم چندان صادق باشه!) به هر حال قراره تا آخر امسال بازی برای PC عرضه بشه و اگر نسخه XBOX360 هم در کار باشه ژانر RPGبر روی این کنسول باز هم قدرتمندتر میشود!

qsqpmu.jpg

شایعه شده که تیم سازنده Silent Hill در حال ساخت یک بازی برای ps3 هستن
!

سلام.

Enchant Arm (EM)

Publisher: Ubisoft

Platform: Xbox 360

Category: RPG

Release Date: TBD

این اطلاعاتی بود که سایت GameFly برای بازی eNCHANT arM اعلام کرده. (این بازی حدود 2 ماه پیش به عنوان اولین بازی RPG برای X360 فقط در کشور ÷اپن منتشر شد) طبق اطلاعات بالا این بازی توسط UBI در آمریکا نیز منتشر میشه. امکانش هست که اسم این بازی در آمریکا تغییر کنه. البته هنوز خود UBI این خبر رو تایید نکرده.http://www.gamefly.com/products/detail.asp?pid=120090

+++++++++++

کلی عکس و Concept art از بازی Rainbow Six: Vegas منتشر شده:
http://www.xboxyde.com/news_2625_en.html

+++++++++++

UBI یک تریلر جدید از GRAW منتشر کرد. سایز این تریلر 31 مگه و 2 دقیقه و 13 ثانیه هست. GRAW 9 مارس در آمریکا و 10 مارس در اروپا ریلیز میشه. دانلود تریلر:
http://www.gaming-360.com/videos/GRAW_release_trailer.zip

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or